merhaba canm
inan senin adına çok sevindim.allah bi daha yaşatmasın meleğine hastalık falan.zira çok zor oluyo kıyamıyor insan gül gibi soluveriyorlar hemen...
maşallah kuzun uslanmış dilerim hep böyle devam eder.allah nazardan korusun da eskiye dönmesin küçük hanım
bu arada herkese iyi geceler kızlar...
merhaba herkese...
ağır bir şekilde hastalığımızı atlattık ve inanamayacaksınız kızım artık melek gibi oldu allahım nazardan saklasın artık hergün geziyoruz artık kendi kendine oyun halısında oynuyor emekleme pozisyonunda kendini ileri itmeye çalışıyor popo havada ama gövdeyi henüz tam kaldıramıyor kızım. hep oyun istiyor. uykuya geçmek için saatlerce sallamıyorum en fazla 3-4 dk. hatta bazen kendi kendine uyuyor. oyun halısında oynarken müzik çaldığında aynaya bakıp kendi kendine konuşuyor. ben bu zamana kadar çok çektim herşeyi anlatıyordum zaten sizde biliyordunuz çok zor bir bebekti. artık beslenme haricinde hiçbir problemimiz kalmadı. az yiyip çok enerji harcıyor. oyun halısıda kızımı iyice yormaya başladı. oyuncakları tutup çekiyor kendini havaya kaldırma uğraşında. bugünün geleceğini hayal bile edemiyordum. maşallah diyim kızıma. anlayacağınız artık mutluyuz.
geçmiş olsun suhenza ben ıhlamur vermedim hiç ama antibiyotik, öksürük şurubu, calpol ve poliviti bir arada kullandım. çok şükür kızım iyileşti ama şuruplarını vermek çok zordu birimiz tutup birimiz veriyorduk. birde ağzında saklayıp geri çıkarıyordu.
canım panik yapmamaya çalış o zaman çok soğuk kanlı olmalıyız kii ne yapacağımızı bilelimm
bebeklerimiz böyle büyüycek çok çok geçmiş olsun prensese nazarcıklar değmiştir kuzuma..
gökçecim ilkeye de oldu bir kaç kez katılma nöbeti ama çok uzun sürmedi 2-3 sn filan.
ama haklısın insan çok endişeleniyo bir yeri mi acıyo diye..
bununla geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah.
nurdan sana da geçmiş olsun.
enfeksiyon gibi mi görünüyo?
aşıdan mı olduğunu düşünüyosun sen?
aşıdan gelince yarım fitil mi koysam acaba önlem olarak, herkeste ateş falan olmuş korktum şimdi...
birşeyi yokken de ilaç vermek de iyi değil ama...
bilemedim şimdi
kimseyi tanımıyorum ki burada misafir çağırayım..sıpaları bırakıp evi toplamam ,hazırlık yapmam lazım..evimde kendimize zar zor yemek yaparken ohooo çok zor valla...hem bayramda eşimin memleketine eskişehire gittik..akrabalar çocukları öpmeye falan kalktılar sinir oldum..zaten grip salgın,tek başıma bakıyorum..hasta olsalar naparım bütün gün..hatta eşimin kuzeni de zorla öpmeye kalktı,yok dedim..israr etti..kusura bakmayın,emziren anneyim kimseyi öpmek istemiyorum dedim..tamam o zaman falan dediler ama bebekleri uzaktan sevmek te güzel oluyormuş diye sözüm ona laf çarpıttılar..kimse kucağına almadı,öpmedi ama bu kez de bebeklerin ellerini tutup sevmeye kalktılar..sesim o an çıkmadı ama ona da kızdım aslında..Küçük bebekler her an elleri ağızlarında zaten..her tür mikrobu elleri yoluyla direk ağızlarına alıyorlar..tamam o kadar koruyucu olmamalı belki,dirençli olmaları için vücudun mikroba da ihtiyacı var ama dayanamıyorum..benim istediğim kadar mıncıklayıp öpme hakkım var,diğer insanlara o hakkı tanımak istemiyorum :)) daha çok küçükler...
haklısın canım zaten hava aldırmaktan başka birşey yapılmazmışo anda. sağolasın, evet böyle böyle büyüyecekler bakalım .Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi
deniz
selva
teşekkür ederim kızlar
yok aşıdan olduğunu düşünmüyorum
ama çok fena ya 1 saat uyudu tamamen kapanmış o gözü zor açtık babasıyla
şimdi de etrafı şiş
antibiyotik damla kullancam
hiç keyfi kalmadı kızımın
haklısın canım zaten hava aldırmaktan başka birşey yapılmazmışo anda. sağolasın, evet böyle böyle büyüyecekler bakalım .Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi
Canım ben bızımkı oyle olurken cok arastırmıstım ve bı yerde okumustum hani katılıyor nefes bıle almıyor ya o anda tekrar nefes alması ıcın alnına hafıfce vuracaksın ozaman duzelıyır aklında olsun ..
dirençli olması gereken zamanlar bu kadar ufakken değil canım, sonuçta daha çok ufaklar..ilaç bile alamıyorlar doğru düzgün.
ben de koruma taraftarıyım.
en son yengem ellerini yıkamadan ellemeye kalkıştı, uyardım..
şu anda bana çok kırgınmış bizim eve gelmiyor
aferim bak ne güzel bakıyorsun diyeceğine garip garip alınganlıklar
hiç çekemem ya
büyüdükçe rahatladım ama ben biraz
bugün misafirliğe gittik daha rahattım
yalnız şu anda da ufak çocuklara karşı çok dikkatli olmak lazım
sağa sola oyuncak atan ne yaptığını bilmez veletlere karşı
bugn gittiğimiz yerde vardı çocuklar
çocuğa yaklaştıklarca hop oturup hop kalktım
başka bir bebek daha vardı ananesi uyutup arka odaya koydu kapıyı kapadı
kadın amma rahat
ya o diğer canavar çocuklar başına giderse , bebeğe zarar verirlerse
ben uyuttum gittim 1 saat başında dikildim odada
merhaba herkese...
ağır bir şekilde hastalığımızı atlattık ve inanamayacaksınız kızım artık melek gibi oldu allahım nazardan saklasın artık hergün geziyoruz artık kendi kendine oyun halısında oynuyor emekleme pozisyonunda kendini ileri itmeye çalışıyor popo havada ama gövdeyi henüz tam kaldıramıyor kızım. hep oyun istiyor. uykuya geçmek için saatlerce sallamıyorum en fazla 3-4 dk. hatta bazen kendi kendine uyuyor. oyun halısında oynarken müzik çaldığında aynaya bakıp kendi kendine konuşuyor. ben bu zamana kadar çok çektim herşeyi anlatıyordum zaten sizde biliyordunuz çok zor bir bebekti. artık beslenme haricinde hiçbir problemimiz kalmadı. az yiyip çok enerji harcıyor. oyun halısıda kızımı iyice yormaya başladı. oyuncakları tutup çekiyor kendini havaya kaldırma uğraşında. bugünün geleceğini hayal bile edemiyordum. maşallah diyim kızıma. anlayacağınız artık mutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?