2010 Temmuz Anneleri : )

yani anne içinde faydaları var dedi ya
işte bebeyle daha az uğraşırsın,moral depolarsın vs..vs. dedi
ama bende tam tersi oluyor " nasıl geri çıkarcam ,ayy bura esti yönümü değiştiriyim,hay allah üşüdümü üstünü örtiyim "vsssss şeyler düşünmekle geçiyor.
Bide poposunu havaya kaldırmayı öğrendi aklım çıkıyor düşcek diye bağlıyoruım ama korkuyorum yinede..

Almina ya yazdıklarnı okuyunca kendimi gördüm resmen..
Ben artık doktor öpme yasağı koydu yüzünde garip izler çıktı vs..gibi bişiler attım,bu sefer ellere saldırdılar yani ona bi kılıf bulamadım ,kaldım ölee yani.
Ne düşüncesizler yaaa hani normal öpseler neyse tüm kuvvetle iiçine çekerek ıslak öpme vardır yaa haa işte aynen öle öpüyorlar,var ya patlatasım geliyoo ((

deniz
selva
teşekkür ederim kızlar
yok aşıdan olduğunu düşünmüyorum
ama çok fena ya 1 saat uyudu tamamen kapanmış o gözü zor açtık babasıyla
şimdi de etrafı şiş
antibiyotik damla kullancam
hiç keyfi kalmadı kızımın

insanlar niye bu kadar düşüncesiz ben de anlamış değilim. aynı şeyleri ben de yaşadım bayramda. kadın köh köh öksürüyor,aynı şekilde ilkokula giden kızı da. buna rağmen kızımı kucakladılar,öptüler ellerini. zaten elleri sürekli ağzında görmüyorlar mı..kendi kızını öp benim minicik bebeğimden ne isterler ki. bir şey de diyemedim çok tanıdığım insanlar değil,eşimin akrabalarıydı. kendi tanıdıklarıma söylüyorum,bozulan bozulsun. sonra bebeğim çekiyor. minicikken ilaç kullandı bu yüzden.
çok dertliymişim bu konuda,mesajını görünce dayanamadım :))
selam herkese

çok geçmiş olsun canım. inşallah iyileşir hemen.

alminacım kanayan yarama tuz bastın resmen.
bayramda kayınvalidemlerdeyken gerizekalı kaynım oğluna ilkeyi öptürmeye kalktı.
çocuk 1 hafta önce ateşlendi acilde sabahladılar.
ben müdahale edince de o bir hafta önce oldu diyolar sanki 1 sene geçmiş gibi.
bir de bağırarak konuşuyolar kızımla o da ağladı içlene içlene hem de...
ya ben ağlamasın diye türlü şaklabanlık yapıyorum evde bunlar afedersiniz bir de y.vş.k gibi gülüp ağlasın bişey olmaz falan diyolar...
kayınvalidem de bi kere bize geldiğinde ellerini yıka da kucağına vereyim dedim diye bozulmuş hemen kocama yetiştirmiş ben pis miyim diye.
eşim de anne dışarda bir sürü şeye dokunuyoruz pis mi temiz mi bilemeyiz o yüzden demiş.
bana sen çok biliyosun diyip duruyolar zaten güya şakayla...
üff kırmadan kimseyi de üstüne sıçratmadan bir yolu yok mu bebeklerimizi korumanın?

hahaha benim kayınvalidede çok yapıyor sözde oğlana konusuor,"senin bu aanneen çok biliyor oğlum" diyeeee
evet çok biliyorum ,ohhhhhhhhhhh :)))))))))))))))

büyüdüklerinde sokakta toza toprağa karışsınlar hiç mühim değil,oynasınlar bütün gün..ama şu an şap şup öpülmeleri hoşuma gitmiyor..daha aşıları bile tam değil,bağışıklık sistemleri o kadar kuvvetli değil..Hamileliğimde de çok dikkat etmiştim, kimseyle şap şup tokalaşmamıştım..

kırılan kırılsın yaa..hiç iplemiyorum artık..sıpalar hasta olduğunda kahrını ben çekicem onlar değil..zaten adım cadı geline çıktı,inmese de olur :)))

Son düzenleme:
beni de zorla çıkartıcaklar hanımefendi çizgimden ama ne zaman bilemiyorum...
gerçi hanımefendi olmanın da bir faydasını görmedim ama...

kırılan kırılsın yaa..hiç iplemiyorum artık..sıpalar hasta olduğunda kahrını ben çekicem onlar değil..zaten adım cadı geline çıktı,inmese de olur :)))

dirençli olması gereken zamanlar bu kadar ufakken değil canım, sonuçta daha çok ufaklar..ilaç bile alamıyorlar doğru düzgün.

ben de koruma taraftarıyım.

en son yengem ellerini yıkamadan ellemeye kalkıştı, uyardım..

şu anda bana çok kırgınmış bizim eve gelmiyor

aferim bak ne güzel bakıyorsun diyeceğine garip garip alınganlıklar

hiç çekemem ya

büyüdükçe rahatladım ama ben biraz

bugün misafirliğe gittik daha rahattım

yalnız şu anda da ufak çocuklara karşı çok dikkatli olmak lazım

sağa sola oyuncak atan ne yaptığını bilmez veletlere karşı

bugn gittiğimiz yerde vardı çocuklar

çocuğa yaklaştıklarca hop oturup hop kalktım

başka bir bebek daha vardı ananesi uyutup arka odaya koydu kapıyı kapadı

kadın amma rahat

ya o diğer canavar çocuklar başına giderse , bebeğe zarar verirlerse

ben uyuttum gittim 1 saat başında dikildim odada

bu sırt ağrısından bende çok fena var

sırtım özellikle geceleri ve sabaha doğru çok fena ağrıyor

sizin de öyle mi ?

ayrıca ayaklarım sabah kalktığımda hemen yürüyemiyorum bir ağrı bir ağrı

işe başlayınca düzelir mi acaba

selam herkese

oglumla yatak odasına geçtik yatakta oynuyorduk ikimizde uyuyakalmışız

ben kalktım geldim çok yorulmuşum valla nasıl iyi geldi

biz bu arada ek gıdaya hızlı bir geçiş yaptık

beni emmek istemediği için kendi sütümden kahvaltı hazırlayacağım sonra meyve püresi ve çorba diye gidecek arada emzirebildiğim kadarı ile emzireceğim

inşallah fazla zorlanmayız

canimsirt agrisi bende de var, kolay degil aksama kadar yika altini degistir, ustunu cikar giydir, surekli egilip kucaklamaktan agriyor heralde

ne guzel demek oynarken uyuyakaliyor, benimki cok zor uyuyor sallaya sallaya ancak uyutuyorum, yaklasik 2 saattir uyutamaya calistim simdi uyudu bende hemen buraya geldim, kollarim acayip agriyor sallamaktan.
Kizlar sizler nasil uyutuyorsunuz?Bir ara memede uyuyuakaliyordu cok kolay oluyordu simdi salliyorum ya baska yontemler bilen varsa lutfen yazin merak ettim.

merhaba herkese...

ağır bir şekilde hastalığımızı atlattık ve inanamayacaksınız kızım artık melek gibi oldu allahım nazardan saklasın artık hergün geziyoruz artık kendi kendine oyun halısında oynuyor emekleme pozisyonunda kendini ileri itmeye çalışıyor popo havada ama gövdeyi henüz tam kaldıramıyor kızım. hep oyun istiyor. uykuya geçmek için saatlerce sallamıyorum en fazla 3-4 dk. hatta bazen kendi kendine uyuyor. oyun halısında oynarken müzik çaldığında aynaya bakıp kendi kendine konuşuyor. ben bu zamana kadar çok çektim herşeyi anlatıyordum zaten sizde biliyordunuz çok zor bir bebekti. artık beslenme haricinde hiçbir problemimiz kalmadı. az yiyip çok enerji harcıyor. oyun halısıda kızımı iyice yormaya başladı. oyuncakları tutup çekiyor kendini havaya kaldırma uğraşında. bugünün geleceğini hayal bile edemiyordum. maşallah diyim kızıma. anlayacağınız artık mutluyuz.

merhaba canm
inan senin adına çok sevindim.allah bi daha yaşatmasın meleğine hastalık falan.zira çok zor oluyo kıyamıyor insan gül gibi soluveriyorlar hemen...
maşallah kuzun uslanmış dilerim hep böyle devam eder.allah nazardan korusun da eskiye dönmesin küçük hanım

bu arada herkese iyi geceler kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…