bebek için çıkar dedi yani.
ben de senin için spor olsun diye zannetmiştim, diyetisyene gittim demiştin ya.
bizim var aslında arabanın yağmurluğu ama ev 6. katta olduğu ve asansörümüz de olmadığı için benim için arabayla bir yerlere tek başıma gitmek bir hayal...
dra gideceğimiz zaman kocam indiriyo sabahtan aşağıya.
ancak öyle çıkıyoruz.
gerçi ben bugün dra kanguruyla götürdüm rahat da ettim yani fazla zor olmadı...
kimseyi tanımıyorum ki burada misafir çağırayım..sıpaları bırakıp evi toplamam ,hazırlık yapmam lazım..evimde kendimize zar zor yemek yaparken ohooo çok zor valla...hem bayramda eşimin memleketine eskişehire gittik..akrabalar çocukları öpmeye falan kalktılar sinir oldum..zaten grip salgın,tek başıma bakıyorum..hasta olsalar naparım bütün gün..hatta eşimin kuzeni de zorla öpmeye kalktı,yok dedim..israr etti..kusura bakmayın,emziren anneyim kimseyi öpmek istemiyorum dedim..tamam o zaman falan dediler ama bebekleri uzaktan sevmek te güzel oluyormuş diye sözüm ona laf çarpıttılar..kimse kucağına almadı,öpmedi ama bu kez de bebeklerin ellerini tutup sevmeye kalktılar..sesim o an çıkmadı ama ona da kızdım aslında..Küçük bebekler her an elleri ağızlarında zaten..her tür mikrobu elleri yoluyla direk ağızlarına alıyorlar..tamam o kadar koruyucu olmamalı belki,dirençli olmaları için vücudun mikroba da ihtiyacı var ama dayanamıyorum..benim istediğim kadar mıncıklayıp öpme hakkım var,diğer insanlara o hakkı tanımak istemiyorum :)) daha çok küçükler...
kimseyi tanımıyorum ki burada misafir çağırayım..sıpaları bırakıp evi toplamam ,hazırlık yapmam lazım..evimde kendimize zar zor yemek yaparken ohooo çok zor valla...hem bayramda eşimin memleketine eskişehire gittik..akrabalar çocukları öpmeye falan kalktılar sinir oldum..zaten grip salgın,tek başıma bakıyorum..hasta olsalar naparım bütün gün..hatta eşimin kuzeni de zorla öpmeye kalktı,yok dedim..israr etti..kusura bakmayın,emziren anneyim kimseyi öpmek istemiyorum dedim..tamam o zaman falan dediler ama bebekleri uzaktan sevmek te güzel oluyormuş diye sözüm ona laf çarpıttılar..kimse kucağına almadı,öpmedi ama bu kez de bebeklerin ellerini tutup sevmeye kalktılar..sesim o an çıkmadı ama ona da kızdım aslında..Küçük bebekler her an elleri ağızlarında zaten..her tür mikrobu elleri yoluyla direk ağızlarına alıyorlar..tamam o kadar koruyucu olmamalı belki,dirençli olmaları için vücudun mikroba da ihtiyacı var ama dayanamıyorum..benim istediğim kadar mıncıklayıp öpme hakkım var,diğer insanlara o hakkı tanımak istemiyorum :)) daha çok küçükler...
selammmm kızlar
herkes iyidir inşallah
dün aşımızı olduk ateşi yükseldi kızımın
ama bugün daha kötü
öğleden sonra sağ gözü akmaya başladı
şuan küçücük kaldı alt tarafı şişti sanki,yeşil yeşil akıntı var of ya 2 aylıkkende olmuştu dr antibiyotik verdi geçti 5 -6 gün sürmüştü
şuan daha kötü ama
gözünü açmakta zorlanıyo kuzum
yarın hemen göz doktoruna gidicem
Çınar ımın sağ alt dişinin tepesi göründü..çok huysuz(
alminacım kanayan yarama tuz bastın resmen.
bayramda kayınvalidemlerdeyken gerizekalı kaynım oğluna ilkeyi öptürmeye kalktı.
çocuk 1 hafta önce ateşlendi acilde sabahladılar.
ben müdahale edince de o bir hafta önce oldu diyolar sanki 1 sene geçmiş gibi.
bir de bağırarak konuşuyolar kızımla o da ağladı içlene içlene hem de...
ya ben ağlamasın diye türlü şaklabanlık yapıyorum evde bunlar afedersiniz bir de y.vş.k gibi gülüp ağlasın bişey olmaz falan diyolar...
kayınvalidem de bi kere bize geldiğinde ellerini yıka da kucağına vereyim dedim diye bozulmuş hemen kocama yetiştirmiş ben pis miyim diye.
eşim de anne dışarda bir sürü şeye dokunuyoruz pis mi temiz mi bilemeyiz o yüzden demiş.
bana sen çok biliyosun diyip duruyolar zaten güya şakayla...
üff kırmadan kimseyi de üstüne sıçratmadan bir yolu yok mu bebeklerimizi korumanın?
kırılan kırılsın yaa..hiç iplemiyorum artık..sıpalar hasta olduğunda kahrını ben çekicem onlar değil..zaten adım cadı geline çıktı,inmese de olur :)))
beni de zorla çıkartıcaklar hanımefendi çizgimden ama ne zaman bilemiyorum...
gerçi hanımefendi olmanın da bir faydasını görmedim ama...
bu sırt ağrısından bende çok fena var
sırtım özellikle geceleri ve sabaha doğru çok fena ağrıyor
sizin de öyle mi ?
ayrıca ayaklarım sabah kalktığımda hemen yürüyemiyorum bir ağrı bir ağrı
işe başlayınca düzelir mi acaba
selam herkese
oglumla yatak odasına geçtik yatakta oynuyorduk ikimizde uyuyakalmışız
ben kalktım geldim çok yorulmuşum valla nasıl iyi geldi
biz bu arada ek gıdaya hızlı bir geçiş yaptık
beni emmek istemediği için kendi sütümden kahvaltı hazırlayacağım sonra meyve püresi ve çorba diye gidecek arada emzirebildiğim kadarı ile emzireceğim
inşallah fazla zorlanmayız
merhaba herkese...
ağır bir şekilde hastalığımızı atlattık ve inanamayacaksınız kızım artık melek gibi oldu allahım nazardan saklasın artık hergün geziyoruz artık kendi kendine oyun halısında oynuyor emekleme pozisyonunda kendini ileri itmeye çalışıyor popo havada ama gövdeyi henüz tam kaldıramıyor kızım. hep oyun istiyor. uykuya geçmek için saatlerce sallamıyorum en fazla 3-4 dk. hatta bazen kendi kendine uyuyor. oyun halısında oynarken müzik çaldığında aynaya bakıp kendi kendine konuşuyor. ben bu zamana kadar çok çektim herşeyi anlatıyordum zaten sizde biliyordunuz çok zor bir bebekti. artık beslenme haricinde hiçbir problemimiz kalmadı. az yiyip çok enerji harcıyor. oyun halısıda kızımı iyice yormaya başladı. oyuncakları tutup çekiyor kendini havaya kaldırma uğraşında. bugünün geleceğini hayal bile edemiyordum. maşallah diyim kızıma. anlayacağınız artık mutluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?