Bu arada bende kızıma sabahları bir tane cicibebe bir yumurta sarısının 8/1 ini biraz tuzsuz peynir ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karıştırıp yediriyorum.Öğlenden sonra kayınvalidemde yoğurt yediriyor hergün taze mayalıyoruz kızım için.Akşamlarıda elma yada armut rendeliyorum.Gece uyutmadan öncede bir tatlı kaşığından pirinç unu pişiyorum işte ne kadar yerse...
bu arada bende kızıma sabahları bir tane cicibebe bir yumurta sarısının 8/1 ini biraz tuzsuz peynir ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karıştırıp yediriyorum.öğlenden sonra kayınvalidemde yoğurt yediriyor hergün taze mayalıyoruz kızım için.akşamlarıda elma yada armut rendeliyorum.gece uyutmadan öncede bir tatlı kaşığından pirinç unu pişiyorum işte ne kadar yerse...
canım bu arada ne kadar anne sütü alıyor bebeğin
cicibebeyi devam mamasıyla mı ıslatıyorsun? Yumurta haşlanmış değilmi?yoğurdu kutu sütüylemi yapıosun???
Çorba tarifiniz nasıl sizin.Biz daha başlamadık çorbalara başlamamız lazım aslında..baharcım senin çorba tariginden yediriyorum şimdi kızıma..şarkı söyliye söyliye yiyor walla:92:
ya ne şaşkın doktorlar var herşey netleşmeden iyice kontrol etmeden nasıl böyle birşey söylüyor doktorlar
nasıl çıldırmışsındır kimbilir
neyseki sorun yokmuş canım
canım ilgin için çook teşekkürler...Şuanda yengemde üniversitede yatıyor ama geç kalınmış daha önceki yattığı hastanede vakitçok kaybedildi..Hiçbir müdahale yapmadılar.Daha dün sevkettiler üniversite hastanesine.Oyüzden doktorlar ümitsizler bebekten.Susuz kalmış balık gibi düşünün diyorlar.Bugün heyet toplanıp karar vericeklerdi anneye ilaç verip bebeği anne karnında öldüreceklermiş.O verdikleri ilacın yarattığı kasılmalara dayanamayıp bebek ölüyormuş.Kahrolduk zaten hepimiz perişanız...Başka da yapacak birşey yok diyorlar.Bu sefer anneye zarar verceğinden bahsediyorlar.Yengemde bile bile nasıl ölmesine izin veririm diye ağlıyor..Hala kıpırdıyor canmı çekişiyor acaba yavrum diyor..Allahım kimselere yaşatmasın böyle birşeyi..Ne yapıcaz bizde şaşırdık...
elifbetül ilk okuudmda çok kötü oldum.neyseki sonunda iyi haberi aldım.bu sağlık ocaklarında doktorlar iş olsun diye orda duruyorlar.ben her gittimde ordaki doktora baktırmamak için direniyorum.adam bakmıyor ki başdan savıyor.imza imzalayıp muyanene olmayabiliyormuşsun bir dahakine öyle yapcam.geçmiş olsun çok zor bir durum bende olsam senin yerinde aynı şekilde olurdum
bahar1 kuzeyin bişicigi çkmamasına çok sevindim.gözünüz aydın
bende bugün bengiyi kontrole götürdüm.geçen hafta gitmişitm bir hafta snra gel dmeişdi tekrar.kilosuan baktı.aynıymış kilo almıyor bu çoçuk mamayı artırcaz dedi.dedim zaten yeterince veriyorum uykuda bile kalkıyor veriyorum dedim..bundna sonra günde 6 kere 150 cc vercekmişim.kendimi suçlu hissettim ya.sanki ben aldırmıyorum bebege kilo.
güzincim hiç suçlu hissetme.
sen annesin bebeğin için en iyiyi en doğruyu istediğini ve yapmaya çalıştığını kendin de biliyosun.
çoğumuzun ilk bebeği hepimiz zaman zaman istemeden hatalar yapıyoruz.
1 hafta kilo almamasından birşey olmaz olsa ekstra huysuzluk yapardı, her zamanki halinde ise çok takma kafana...
bu hafta drun önerdiği gibi beslersin kilo alır bengi kuşu, üzme kendini:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?