- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
sağol canım ben de çok sık yapmamaya dikkat ediyorum çünkü bu sefer hep senin yaptırmanı bekliyo kendisi ıkınmıyo hiç. arada yapmadığı oluyodu zaten çok ağladı ama gazdı sıkıntısı çıkarınca direk uyudu. ama mandalini kafaya taktım ya ben herşeyi ona yoruyorum cildi kızardı ondan mı kakasını yapmadı ondan mı. ama bu cildi beni çok uğraştırcak sanırım atopik dermatit die bişeymiş 2 yaşına kadar sürebilirmiş çok fena kaşıntılı bişey bendeki allerji sebebiyle olmuş benim yüzümden sıkıntı çekiyor garibim.
Ohh iyi uyuduysa gözün aydın..ben mandalinayı bira n önce çıkarması için önermiştim.kim demişti biraz önce her çocugun doktoru annesi diyee.bak sen anlıosun dılınden
calpol un bir jeli var.birde dentınox diye vardı..ikiside aynı ben diğer kızlarda çok kullandım..denemekte fayda varhoşgeldin
canım ne jeli bize kimse vermedi jel.doktor bugün dedi alt damakları şişmiş biraz dedi.ama şunu ver bunu ver demedi.hiç bişi demedi hatta.kızım kulaklarını koparcak neredeyse.el zaten söylemeye gerek yok.ney ismi jelin bende verim.
Canım kendini bu kadar üzme...Biraz mandalina yaladı diye,bir parça yuttu diye hiç kabız olurmu.
Bazen bebeklerde olur böyle düzensizlikler.Hem 3 günü geçerse sorun diyor bizim dr.
Ama dikkat etmek lazım öyle meyvaları bütün yalatırken allah korusun boğazında takılır.Yine yutmayı başarmış maşallah.
Yok yok tmm.sendin.haklısın yani katılıyorum.demek istedim kısss
hatam varsa deyin gülüm inan gücenmem ben.sonuçta kendi adıma çok şey öğrendm ben sizlerden.buranın hayatıma çok katkısı oldu.hatam varsa düzeltebilirm kendimiii......
Walla ben elime ne geçtiyse aldım markette..kaşık mamaları,gece mamaları,cici bebe,pişirilenlerden filan..
Değişik değişik veriyorum sıkılmasın aynı tattan diye..biberon mamasına 1 yada 2 tane cici bebe atıyorum geceleri..yada tahıllı mamadan karıştırıyorum..gece hiç kaklmıyor.rahat uyuyoruz
iyi geceler arkadaşlar.....
Herkeste şu diş sıkıntısı.......Of bizdede durumlar aynı.Eğer kulak çekiştirmeşler,el sürekli ağızda olma durumu varsa diş sıkıntıları.
DR.bize jel verdi.Eğer kulağını çekiştirmeye başlarsa hemen sürü dedi.Okadar hoşuna gidiyorki ben sürünce rahatlatıyor demekki.
oglum uykusu gelince kulak cekistiriyor ama acaba ayni zamanda dis sikintisindan da mi cekistiyor?bak bunu bilmiyordum.
Iyi geceler kızlar ben yatıom valla...
Canım bizim dr.dediki gece kalkarsa bol bol su içir,mamalar çok içini yakar susar dedi.Aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?