2010 Temmuz Anneleri : )

bademcim senin normalde adet tarihin ne zamandı bu ay yani kaç gün geçti?

ya banbino ben toxoplasmaya baktırdım negatif ama sonradan da olabiliyoruz herhalde dimi
mesela iyi pişmiş sucuk falan yiyebilecekmiyiz biz? cubuk gibi??

toxoplazmaya hamilelik sürecinde bakılıyor zaten ben dediğim gibi hamile olduğumu bilmeden yedim ama yememek lazım işte

rafadan da mı yasakkkk
katısı midemi bulandırıyor :S
Estafurullah cadıcımmmmm bilgilerimisi paylaşalımm

senin tuvaletinde geliyor mu ben bu ara gece çıkmaya başladımda
belki sende yaparsın o zaman mecbur kalkmış olucaksın canım

TE=cubuk_kraker;10120490]bende çok ani hareketler yapmaktan kaçınıyorum ama mecburen eğilmem yada uzanmam gerekiyor
geçen gün internette okudum dr.kağan kocatepe yazmış, düşükler eğer bebekte problem varsa kromozomlarında bozukluk varsa olur yazmış.önce anneler kendilerini suçlarlar yok ağır kaldırdım yok uzandım ondan oldu derler ama bizim okuduğumuz tıp kitaplarının hiç birinde böle bişey yok demiş.[/QUOTE]

katılıyorummmm olabilir yani.

bademcim senin normalde adet tarihin ne zamandı bu ay yani kaç gün geçti?
Adetim bu gün olması gerekiyordu canım..4 haftalık olmadan öğrendim ben hamileliği..:kedi: Yani adetime 6 gün kala idrar testinde,adetime 3 gün kala da kan testinde öğrendim..

Canım şu an kesenin de kalp atışının da duyuluyor olması gerek..Yolk sac ın da oluşmuş olması gerek kese içinde...Embriyonun gözlenmeye başlaması gerek..

toxoplazmaya hamilelik sürecinde bakılıyor zaten ben dediğim gibi hamile olduğumu bilmeden yedim ama yememek lazım işte

işte bende öğrenir öğrenmez dr istedi bu tahlili, şimdi negatif cıktı.
ama herhalde dikkat etmezsek yediklerimize, sonrasında pozitife de dönebiliyor herhalde?

listeria ne ben onu duymadım aynı şeyleremi dikkat etmek lazım?

bende adetimden önce öğrendim hamileliğimi, 1 gün kalada kan testi yaptırdım ve onaylattım:lepi:

adetine 3 gün kala kaç çıkmıştı senin beta hcg

teşekkür ederim liyadora öğretmenim, veridğin tüm bilgiler için.
valla sizler gibi bilgili arkadaşlar ıın olması süper
tekrar teşekkürler.

listeria ne ben onu duymadım aynı şeyleremi dikkat etmek lazım?
evet banbinocum aynı şeylere dikkat etmek gerek..google dan hamilelikte listeria diye aratırsanız çıkacak bilgiler..
bende adetimden önce öğrendim hamileliğimi, 1 gün kalada kan testi yaptırdım ve onaylattım:lepi:

adetine 3 gün kala kaç çıkmıştı senin beta hcg
Çubukçum ben mikro ile hamile kaldım.Transferimin 11.günüydü. beta hcg 230 çıktı.Normalde 12. gün bakılıyor ama pazara denk geldiği için cumartesiye denk gelen 11. gün baktırdık...Adetime de 3 gün vardı..

hım anladım canımm hadi hayırlısı bakalım
sen ne zaman gidiceksin dr.a

teşekkür ederim liyadora öğretmenim, veridğin tüm bilgiler için.
valla sizler gibi bilgili arkadaşlar ıın olması süper
tekrar teşekkürler.

:kedi: kaydirigubbakcemile3
ıyi çalışın,sözlüye kaldırcam sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:kedi: kaydirigubbakcemile3
İyi çalışın,sözlüye kaldırcam sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

yalnız bende ilkokula yeni başlayan öğrenci gibi bitmek bilmeyen sorular soruyorum sana:roflol::roflol:

katılıyorummmm olabilir yani.[/QUOTE]
evet canım çok sık tuvaletim geliyor bende hallediyorum öyle zırt bırt kalkıyorum

bide çarşamba günü kan testlerim var dr hastanede yaptır dışarıda 300 lira tutar dedi ilk hamileliğimde hep dışarda yaptırmıştım böyle tutmamıştı sormayı da unuttum yazısınıda okuyamıyorum bi tek
benim troidim olduğu için tsh,t3,t4 üme bakılacağını anladım dğer testleri anlamadım ne olabilir sizce

hım anladım canımm hadi hayırlısı bakalım
sen ne zaman gidiceksin dr.a

Yarın bir daha beta hcg istedi dr..Ne kadar katlandığına bakacaklar değerin..

Arkadaşlar,söyleyeyim mi söylemeyeyim mi kararsız kaldım ama,eğer belli bir haftanın içindeyken kese de embriyo ,yolk sac ve kalp atışı gözlenmezse,kalp atışı yoksa veya embriyonun gelişimi yoksa bu boş gebelik sayılıyor..Bunun için de 8. haftaya kadar beklemek gerekiyor..Sebep genellikle kromozomal sorunlar yüzünden oluyor..

Allah hiçbirimize yaşatmasın,böyle birşey olduğunu duymuştum ama aklıma bile getirmiyorum.

Liyadora canım inş..herkesin hamileliği sorunsuz geçer de böyle problemlerle karşılaşmayız...
hep aklıma geliyor allahım sen koru diyorum sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…