ayy canım çok teşekkürler valla kafamdaki tüm sorulara cvp vermişsin gibi oldu eline sağlık
ya banbino ben toxoplasmaya baktırdım negatif ama sonradan da olabiliyoruz herhalde dimi
mesela iyi pişmiş sucuk falan yiyebilecekmiyiz biz? cubuk gibi??
Canım çiğ köfte çiğ et eksinlikle yasak..rafadan yumurta yasak..mutlaka katı olmalı..ayy hele kabuklu deniz hayvanları..işte ondan da uzak durmak gerek..listeria enfeksiyonu kaparız Allah korusun..geçen hamilelikte ben de yedim..çok pişmanım...Sakatat da yasak..kendimi o yasak bu yasak diyen cadı öğretmenler gibi hissettim..:kedi:
Justreaderciğim kaç haftalıksın şu an ?
ben pek bişeyden kısıtlamadım kendimi yüzüstü uyurum ben genelde bi tek ona dikkat ediyorum yan yatmaya çalışıyorum hamile olduğumuzu unutmadan herşeyi yapabiliriz
benim kızım gece tuvalete kalktığı zaman uykulu olduğu için onu kaldırmak zorunda kalıyorum bazen babasınıda istemiyo bu bana biraz sorun oluyor bunu çözersek (nasıl olucak bilmiyorum ama) rahatlıycam.
Adetim bu gün olması gerekiyordu canım..4 haftalık olmadan öğrendim ben hamileliği..:kedi: Yani adetime 6 gün kala idrar testinde,adetime 3 gün kala da kan testinde öğrendim..bademcim senin normalde adet tarihin ne zamandı bu ay yani kaç gün geçti?
liyadora bilgin için teşekkür ederim ben zaten kendime mukayet olmaya calışıyorum yemeyiz 7 ay daha ne yapalım.
doğurayım işkembeciye koşacağım:))
canım ben yarın 6+5 olacağım, dr a da yarın gidiyorum, ne dersin?
toxoplazmaya hamilelik sürecinde bakılıyor zaten ben dediğim gibi hamile olduğumu bilmeden yedim ama yememek lazım işte
Canım çiğ köfte çiğ et eksinlikle yasak..rafadan yumurta yasak..mutlaka katı olmalı..ayy hele kabuklu deniz hayvanları..işte ondan da uzak durmak gerek..listeria enfeksiyonu kaparız Allah korusun..geçen hamilelikte ben de yedim..çok pişmanım...Sakatat da yasak..kendimi o yasak bu yasak diyen cadı öğretmenler gibi hissettim..:kedi:
Justreaderciğim kaç haftalıksın şu an ?
Adetim bu gün olması gerekiyordu canım..4 haftalık olmadan öğrendim ben hamileliği..:kedi: Yani adetime 6 gün kala idrar testinde,adetime 3 gün kala da kan testinde öğrendim..
Canım şu an kesenin de kalp atışının da duyuluyor olması gerek..Yolk sac ın da oluşmuş olması gerek kese içinde...Embriyonun gözlenmeye başlaması gerek..
Adetim bu gün olması gerekiyordu canım..4 haftalık olmadan öğrendim ben hamileliği..:kedi: Yani adetime 6 gün kala idrar testinde,adetime 3 gün kala da kan testinde öğrendim..
Canım şu an kesenin de kalp atışının da duyuluyor olması gerek..Yolk sac ın da oluşmuş olması gerek kese içinde...Embriyonun gözlenmeye başlaması gerek..
evet banbinocum aynı şeylere dikkat etmek gerek..google dan hamilelikte listeria diye aratırsanız çıkacak bilgiler..listeria ne ben onu duymadım aynı şeyleremi dikkat etmek lazım?
Çubukçum ben mikro ile hamile kaldım.Transferimin 11.günüydü. beta hcg 230 çıktı.Normalde 12. gün bakılıyor ama pazara denk geldiği için cumartesiye denk gelen 11. gün baktırdık...Adetime de 3 gün vardı..bende adetimden önce öğrendim hamileliğimi, 1 gün kalada kan testi yaptırdım ve onaylattım:lepi:
adetine 3 gün kala kaç çıkmıştı senin beta hcg
evet banbinocum aynı şeylere dikkat etmek gerek..google dan hamilelikte listeria diye aratırsanız çıkacak bilgiler..
Çubukçum ben mikro ile hamile kaldım.Transferimin 11.günüydü. beta hcg 230 çıktı.Normalde 12. gün bakılıyor ama pazara denk geldiği için cumartesiye denk gelen 11. gün baktırdık...Adetime de 3 gün vardı..
teşekkür ederim liyadora öğretmenim, veridğin tüm bilgiler için.
valla sizler gibi bilgili arkadaşlar ıın olması süper
tekrar teşekkürler.
:roflol::roflol::roflol::kedi: kaydirigubbakcemile3
İyi çalışın,sözlüye kaldırcam sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rafadan da mı yasakkkk
katısı midemi bulandırıyor :S
Estafurullah cadıcımmmmm bilgilerimisi paylaşalımm
senin tuvaletinde geliyor mu ben bu ara gece çıkmaya başladımda
belki sende yaparsın o zaman mecbur kalkmış olucaksın canım
TE=cubuk_kraker;10120490]bende çok ani hareketler yapmaktan kaçınıyorum ama mecburen eğilmem yada uzanmam gerekiyor
geçen gün internette okudum dr.kağan kocatepe yazmış, düşükler eğer bebekte problem varsa kromozomlarında bozukluk varsa olur yazmış.önce anneler kendilerini suçlarlar yok ağır kaldırdım yok uzandım ondan oldu derler ama bizim okuduğumuz tıp kitaplarının hiç birinde böle bişey yok demiş.
hım anladım canımm hadi hayırlısı bakalım
sen ne zaman gidiceksin dr.a
:roflol::roflol::roflol:
yalnız bende ilkokula yeni başlayan öğrenci gibi bitmek bilmeyen sorular soruyorum sana:roflol::roflol:
Yarın bir daha beta hcg istedi dr..Ne kadar katlandığına bakacaklar değerin..
Arkadaşlar,söyleyeyim mi söylemeyeyim mi kararsız kaldım ama,eğer belli bir haftanın içindeyken kese de embriyo ,yolk sac ve kalp atışı gözlenmezse,kalp atışı yoksa veya embriyonun gelişimi yoksa bu boş gebelik sayılıyor..Bunun için de 8. haftaya kadar beklemek gerekiyor..Sebep genellikle kromozomal sorunlar yüzünden oluyor..
Yarın bir daha beta hcg istedi dr..Ne kadar katlandığına bakacaklar değerin..
Arkadaşlar,söyleyeyim mi söylemeyeyim mi kararsız kaldım ama,eğer belli bir haftanın içindeyken kese de embriyo ,yolk sac ve kalp atışı gözlenmezse,kalp atışı yoksa veya embriyonun gelişimi yoksa bu boş gebelik sayılıyor..Bunun için de 8. haftaya kadar beklemek gerekiyor..Sebep genellikle kromozomal sorunlar yüzünden oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?