2010 Temmuz Anneleri : )

işte ben bu yüzden dr.a bir an önce gitmek istiyorum,keseyi görmek için sabırsızlanıyorum, niye böyle endişeleniyorum bilmiyorum her hamile benim gibi endişeleniyormu acaba?
sizlerdede varmı bu? ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duyamazsam diye hoooff çok stresliyim çoooooooooooooookmafoldumben
hatta hiç aklımdan çıkmıoyorr ayy allahım sen koru ya rabbim:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah hiçbirimize yaşatmasın,böyle birşey olduğunu duymuştum ama aklıma bile getirmiyorum.

ayy Allahım korusun inşallah,
hepimiz sorunsuz bir şekilde bebişlerimizin keselerini görüp o dünyanın en güzel sesi olan kalp atışlarını duyarız inşallahh:Saruboceq:

Geçen sene bende de vardı bı korku..Ama şimdi yok..Tek düşündüğüm hamileliği nasıl daha da uzatabilirim,kasılmaları azaltmak için ne yapmam gerek..Eşimle genetik test yaptırmıştık geçen sene,herşey normal çıktı.Bu sebeple yine Allah bilir ama böyle bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum şu an...

İnşallah canım inşallahh hiç birimizde çıkmaz
ne güzel düşünsenize temmuz ayında hepimiz anne olmuş olucazzz minikleirmiz kucağımızda olucakk:asigim:

kızlar ben bu cumartesi dr.a ilk randevumu alıcam. c.tesi günü 5+3 olucaz keseyi görebilirim dimii yoksa erkenmii:uhm:
fıstığım beta hcg değerin 1000 olduğunda vajinal usg ile görünür kesen allahın izniyle..

ben ilk aylar vajinal usg ile baktırdım bebeğe hem daha net oluyo ve bi zararı yok sakın çekinmetin vajinal usg den daha net görünüyo
6 haftalıkken de kalp atışlarını gördüm yine vajinal usg ile...

uuyy miniğim başladı demek kendini belli etmeye kıyamam
kendine dikkat et canım ve bir an önce iyi bi dr a git ve et yemediğini belirt canım

İnşallah canım inşallahh hiç birimizde çıkmaz
ne güzel düşünsenize temmuz ayında hepimiz anne olmuş olucazzz minikleirmiz kucağımızda olucakk:asigim:
Ben şu an matematiksel olarak temmuz annesi görünüyorum.Ama büyük ihtimal daha erken aylarda olucak...Çünkü erken doğum adayıyım ben..Ancak süreyi ne kadar uzatabilirsem o kadar iyi..İnşallah temmuza dek uzatabilirim :Saruboceq:

ayy canım benimm rahatlıyorum valla böle şeyler duydukça.beta hcg değerim büyük ihtimal 1000i geçmiştir.
çünkü adetime 1 gün kala yani ayın 9 unda 281 di.2 günde 2 ye katladığını düşünürseekkk

9unda 281, 11inde 562, 13ünde 1124,15inde 2248,17 sinde 4496...... civarı olması lazım bildiğim kadarıyla ama tabi bide örtmenim liyadoraya sorayımkaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallahh:Saruboceq:
Öykü ye bir kardeş yapın :kedi::1hug:

aaa hakkaten ama gerçi öykü çok minik daha:asigim:

Tatlım yaa saolasın ben daha kan tahlilimi yaptırdığımda Beta Hcg sonucum 2732 idi..Şimdi daha da yükselmiştir değil mi yani görülebilir artık...Daha erken diye beklemedeyim hemde doktor bakıyorum işte kararsızım hala..Miniğim de evet belli ediyor artık kendinii inş..Hayırlısı ile şu ilk ayları bir atlatırsak inş..biraz daha rahatlamış olucam..
Birde evet şu et olayı çok kafama takılıyor çok üzülüyorum ama yiyemiyorum da artık doktor ne der bilmem...

Tek gebelik değerine göre beta hcg en az 1000-1500 arasıyken vajinal ultrasonla diye yazıyor canım...

Öykü ye bir kardeş yapın :kedi::1hug:
:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olabilir:lepi:

evet fıstığım muhtemelen vajinal usg ile görebilirsin keseyi...
ben ilk gittiğimde bi karnından bakalım göremezsek vajinal usg ile bakarız dedi..
karnımdan baktı görünmedi sona vaj.usg ile baktı ve ksem göründü :lepi:

ayy bak heyecanlandım şimdiii
c.tesi olsada dr.a gitsekkkkdelikafadulden

evet canım kesin görürsün artık keseyi...
ama erken muayne herzaman iyidir canım git kafan rahat etsin herşey yolundamı öğren
inşallah istediğin gibi bi dr bulursun...
istersen tavsiye edeyim...........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama kimi tavsiye edeceğim bellii:lepi::lepi:

nerde doğum yapmak istiyosun o çok önemli özel mi devlet mi...
ona göre tavsiye edeyimkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar 5 haftalıkken kese görünür 6-8 arasında kalp atışı duyulur ben cumartesi 6+1 dim duydum kalp atışını liyadora nında dediği gibi dr a gidin en azından allah korusun bir sorun olmadığını öğrenirsiniz içiniz rahatlar

Evet cnm çok haklısın ya içim kıpır kıpır zaten çok merak ediyorum...
O yüzden gitmem lazım..
Sen her ikisi içinde öneride bulunabilirsin canım benimm..
Özel için biliyorum kimi söyleceğiniopuyorumnanaktan
Ama özel tercihim tabi de diğerlerinide öğrenirsem iyi olur...

evet evet ben gidicem c.tesi yani 5+3 ken

Bende bugün 6 hafalığım banbino ozaman vakit kaybetmiyeyim yaa....
Öfff kafam karıştı iyiceeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…