Yarın bir daha beta hcg istedi dr..Ne kadar katlandığına bakacaklar değerin..
Arkadaşlar,söyleyeyim mi söylemeyeyim mi kararsız kaldım ama,eğer belli bir haftanın içindeyken kese de embriyo ,yolk sac ve kalp atışı gözlenmezse,kalp atışı yoksa veya embriyonun gelişimi yoksa bu boş gebelik sayılıyor..Bunun için de 8. haftaya kadar beklemek gerekiyor..Sebep genellikle kromozomal sorunlar yüzünden oluyor..
Allah hiçbirimize yaşatmasın,böyle birşey olduğunu duymuştum ama aklıma bile getirmiyorum.
Allah hiçbirimize yaşatmasın,böyle birşey olduğunu duymuştum ama aklıma bile getirmiyorum.
işte ben bu yüzden dr.a bir an önce gitmek istiyorum,keseyi görmek için sabırsızlanıyorum, niye böyle endişeleniyorum bilmiyorum her hamile benim gibi endişeleniyormu acaba?
sizlerdede varmı bu? ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duyamazsam diye hoooff çok stresliyim çoooooooooooooookmafoldumben
Geçen sene bende de vardı bı korku..Ama şimdi yok..Tek düşündüğüm hamileliği nasıl daha da uzatabilirim,kasılmaları azaltmak için ne yapmam gerek..Eşimle genetik test yaptırmıştık geçen sene,herşey normal çıktı.Bu sebeple yine Allah bilir ama böyle bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum şu an...
fıstığım beta hcg değerin 1000 olduğunda vajinal usg ile görünür kesen allahın izniyle..kızlar ben bu cumartesi dr.a ilk randevumu alıcam. c.tesi günü 5+3 olucaz keseyi görebilirim dimii yoksa erkenmii:uhm:
Herkesee günaydınnn:)))
ben geldimmm..
Nasılsınız bakalım...
Ben biraz sıkıntılı bi haftasonu geçirdimm((
Mide bulantım vardı ve hep midem şişti((
Çok korktum ne oluyor böyle diye...
Yemek yemek istemiyorum yiyince bi tuhaf oluyor...
Umarımm böyle devam etmez(((
Biraz daha büyüdük:)) bugün 6 haftalığızz teyzelerii:))
Ben şu an matematiksel olarak temmuz annesi görünüyorum.Ama büyük ihtimal daha erken aylarda olucak...Çünkü erken doğum adayıyım ben..Ancak süreyi ne kadar uzatabilirsem o kadar iyi..İnşallah temmuza dek uzatabilirim :Saruboceq:İnşallah canım inşallahh hiç birimizde çıkmaz
ne güzel düşünsenize temmuz ayında hepimiz anne olmuş olucazzz minikleirmiz kucağımızda olucakk:asigim:
şimdiden hamileliği özledim kızlar ya
fıstığım beta hcg değerin 1000 olduğunda vajinal usg ile görünür kesen allahın izniyle..
ben ilk aylar vajinal usg ile baktırdım bebeğe hem daha net oluyo ve bi zararı yok sakın çekinmetin vajinal usg den daha net görünüyo
6 haftalıkken de kalp atışlarını gördüm yine vajinal usg ile...
uuyy miniğim başladı demek kendini belli etmeye kıyamam
kendine dikkat et canım ve bir an önce iyi bi dr a git ve et yemediğini belirt canım
Ben şu an matematiksel olarak temmuz annesi görünüyorum.Ama büyük ihtimal daha erken aylarda olucak...Çünkü erken doğum adayıyım ben..Ancak süreyi ne kadar uzatabilirsem o kadar iyi..İnşallah temmuza dek uzatabilirim :Saruboceq:
Öykü ye bir kardeş yapın :kedi::1hug:
fıstığım beta hcg değerin 1000 olduğunda vajinal usg ile görünür kesen allahın izniyle..
ben ilk aylar vajinal usg ile baktırdım bebeğe hem daha net oluyo ve bi zararı yok sakın çekinmetin vajinal usg den daha net görünüyo
6 haftalıkken de kalp atışlarını gördüm yine vajinal usg ile...
uuyy miniğim başladı demek kendini belli etmeye kıyamam
kendine dikkat et canım ve bir an önce iyi bi dr a git ve et yemediğini belirt canım
:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Öykü ye bir kardeş yapın :kedi::1hug:
ayy canım benimm rahatlıyorum valla böle şeyler duydukça.beta hcg değerim büyük ihtimal 1000i geçmiştir.
çünkü adetime 1 gün kala yani ayın 9 unda 281 di.2 günde 2 ye katladığını düşünürseekkk
9unda 281, 11inde 562, 13ünde 1124,15inde 2248,17 sinde 4496...... civarı olması lazım bildiğim kadarıyla ama tabi bide örtmenim liyadoraya sorayımkaydirigubbakcemile3
:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olabilir:lepi:
evet fıstığım muhtemelen vajinal usg ile görebilirsin keseyi...
ben ilk gittiğimde bi karnından bakalım göremezsek vajinal usg ile bakarız dedi..
karnımdan baktı görünmedi sona vaj.usg ile baktı ve ksem göründü :lepi:
Tatlım yaa saolasın ben daha kan tahlilimi yaptırdığımda Beta Hcg sonucum 2732 idi..Şimdi daha da yükselmiştir değil mi yani görülebilir artık...Daha erken diye beklemedeyim hemde doktor bakıyorum işte kararsızım hala..Miniğim de evet belli ediyor artık kendinii inş..Hayırlısı ile şu ilk ayları bir atlatırsak inş..biraz daha rahatlamış olucam..
Birde evet şu et olayı çok kafama takılıyor çok üzülüyorum ama yiyemiyorum da artık doktor ne der bilmem...
evet canım kesin görürsün artık keseyi...
ama erken muayne herzaman iyidir canım git kafan rahat etsin herşey yolundamı öğren
inşallah istediğin gibi bi dr bulursun...
istersen tavsiye edeyim...........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama kimi tavsiye edeceğim bellii:lepi::lepi:
nerde doğum yapmak istiyosun o çok önemli özel mi devlet mi...
ona göre tavsiye edeyimkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar 5 haftalıkken kese görünür 6-8 arasında kalp atışı duyulur ben cumartesi 6+1 dim duydum kalp atışını liyadora nında dediği gibi dr a gidin en azından allah korusun bir sorun olmadığını öğrenirsiniz içiniz rahatlar
arkadaşlar 5 haftalıkken kese görünür 6-8 arasında kalp atışı duyulur ben cumartesi 6+1 dim duydum kalp atışını liyadora nında dediği gibi dr a gidin en azından allah korusun bir sorun olmadığını öğrenirsiniz içiniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?