arkadaşlar 5 haftalıkken kese görünür 6-8 arasında kalp atışı duyulur ben cumartesi 6+1 dim duydum kalp atışını liyadora nında dediği gibi dr a gidin en azından allah korusun bir sorun olmadığını öğrenirsiniz içiniz rahatlar
Bende bugün 6 hafalığım banbino ozaman vakit kaybetmiyeyim yaa....
Öfff kafam karıştı iyiceeeeee....
Ben de 5+4 iken hem keseyi hem de kalp atışlarını vajinal dopler ultrasonla duymuştum.haftanın ..5+2 yken de başka bir dr sadece karından bakmıştı.keseyi ve embriyoları görmüştük..yani ikisi de 6. haftanın içindeyken..
Ben de 5+4 iken hem keseyi hem de kalp atışlarını vajinal dopler ultrasonla duymuştum.haftanın ..5+2 yken de başka bir dr sadece karından bakmıştı.keseyi ve embriyoları görmüştük..yani ikisi de 6. haftanın içindeyken..
merhaba arkadaşlar...................nasılsınız........ya benim dr.beni hem kalp atışı hemde kese için 21 gün sonra çağırdı.yani normal adet olmam gereken günden 21 gün sonra.herkesin yorumu farklı galiba.benimde bayramın 2.günü gitmem lazım ama bayramda açık olmuyormuş muayene olduğumuz etiler polikliniği,o yüzden bayramdan sonraya kaldı.
işte gözlenmesi daha kolay olsun diye canım..Çünkü daha erken zamanlarda bazan kese içinde embriyo ve kalp atımı gözlenemiyor,bu anne adayının üzülmesine neden olabiliyor..Bu yüzden dr lar genelde en erken 6-7 haftalıkken bakmayı tercih ediyorlar..Embriyonun gelişimi başlarda bazılarında daha geç olabiliyor çünkü..dr lar garantiye almak istiyorlar işi..Ben de geçen sene meraktan kendi kendime gitmiştim..20. gün 1378 di beta..ama benim çok düşük değerle başlamıştı zaten..12. gün değerim 57 idi...
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişinmerhaba kızlar.. benide listeye alırmısınız.. sat 5 ekimdi.. 12 kasımda öğrendim bebişimi..
12 temmuzda gelecek inşallah..
bugun 6. hafta bitti.. perşembe günü kese göründü.. bhcg 3600 dü. cmts gidemedim bugun test yaptırdım .sonucu akşam alıcam .. bugun kaç çıkması normal olur ..bilginiz varmı?
papatyacım özel için biliyosun benim tek tavsiye edeceğim dr jale hanım.........
devlet için ise,özer kutlu,suhendar benderli,selçuk söylemezi tavsiye ederim
merhaba kızlar.. benide listeye alırmısınız.. sat 5 ekimdi.. 12 kasımda öğrendim bebişimi..
bugun 6. hafta bitti.. perşembe günü kese göründü.. bhcg 3600 dü. cmts gidemedim bugun test yaptırdım .sonucu akşam alıcam .. bugun kaç çıkması normal olur ..bilginiz varmı?
Hoşgeldin canım..:) Bu beta hcg değerinin ne kadar artacağı hiç belli olmuyor valla...beta hcg yeterince yükselmiş..neden hala test yaptırıyorsun ki ?
merhaba kızlar.. benide listeye alırmısınız.. sat 5 ekimdi.. 12 kasımda öğrendim bebişimi..
doktor ben istiyorum diye yapalım dedi.. çenem kapansın diye sanırım..üstüste 3 kere gerek yokmu eminmisiniz diye sordum çünkü.. ilk teste bile gerek duymadı dr. .. zaten kese görünüyo dedi.. sonra yapalım hadi için rahat etsin dedi.. yerimseniben
hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
bişey sorucam kızlar takviminizi nasıl yaptınız banada öğretirmisiniz?
Hoşgeldin canım..:) Bu beta hcg değerinin ne kadar artacağı hiç belli olmuyor valla...beta hcg yeterince yükselmiş..neden hala test yaptırıyorsun ki ?
Gebelik hesaplayıcına göre bu gün itibariyle tam 6+0 günlüksün.12. temmuz muhtemel doğum tarihin..Yarından itibaren 7. haftanın içinde olucaksın..
çarşamba dr a gidicem.. kalp atışı duyulurmu ki,? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?