Bu topiği kazen açtı,böyle bir topik yok diyorlar...
aaa o nedemek canım hayalimizdemi yazıyoruz biz:roflol:
kızlaarr nasılsınız Temmuz annelerii.. :hulya:
ben de haziran annesi olacağım kısmetse..
merhaba haziran annesi..ben şu an temmuz annesi gibiyim ama haziran annesi de oabilirim..Nasıl göbüşler
2010 haziran ,temmuz anneleri diye bir topik açmış bir arkadaş..ben de eğer farkederlerse konu tekrarı diye silerler dedim..Kıyameti kopardı topiği açan arkadaş..çok mu istiyorsun silinmesini dedi..akannehir sanki ben koyuyorum kuralları..konu tekrarı diye siliyorlar...Yok öyle bir topik ilerlememiş hiç diyorlar.Ama buraya yazılan mesaj sayısı da daha fazla. sayfa sayısı da daha fazla..sanki benim insiyatifimle olan bir şey konu tekrarlarının silinmesi..çok kırıldım valla..ben iyi niyetimle yazmıştım..her zaman olan şeyi söyledim..ya silerler ya da kapatırlar farkederlerse dedim....
kızlaarr nasılsınız Temmuz annelerii.. :hulya:
ben de haziran annesi olacağım kısmetse..
Bir kaç hafta sonra ense kalınlıkları ve ikili test için dr a gideceksiniz..12. haftada rahim ağzınızın uzunluğunu ölçtürmeyi unutmayın,eğer kısaysa dikilecek çünkü...tam 9 haftayım şu an canım..
valla hiçbirşeyim olmamaya başladı.. ufaktan hamiş pantolonu bile aldım.. ne yapayım bütün pantolonlarımın düğmeleri açık geziyordum kaydirigubbakcemile3
canım boşver yaa strese girme bebişi/bebişleri üzme
onların topiği gebelik bölümünde bizimki aylara göre paylaşımda o yüzden onu farketmemiş olabilirler
biz de iyiyiz çok şüküürrr.. bin şükürr...hoşgeldin canikom,biz iyiyiz siz nasılsınızz :1hug:
Bir kaç hafta sonra ense kalınlıkları ve ikili test için dr a gideceksiniz..12. haftada rahim ağzınızın uzunluğunu ölçtürmeyi unutmayın,eğer kısaysa dikilecek çünkü...
biz de iyiyiz çok şüküürrr.. bin şükürr...
ikili teste 3 hafta kaldı bakalım.. hayırlısı olsun..,
sen de 5 hafta olmak üzeresin.. ohh..
yaa aslında zaman geçmiyor gibi geliyorda, geçiyor galiba yaa...
evet bakalım.. 3 hafta falan kaldı ikili teste.
zaten doktorum çok iyi maaşallahh..çok profesyonel..
kendi kliniği fln da var aynı zamanda tüp bebek dr.lugu yapıyor. nette yazıları var vs.
ben çok memnunum..
güveniyorum..
inşallah bir sorun cıkmaz bakalım hayırlısı olsun..
hmm anladım canım.. o zaman bilmişlik yapar gibi yapmadan çaktırmadan hatırlatırım ben de doktoruma..Canım benim de dr lar çok iyiydi..ancak bazan çok dalgın olabiliyor ya da unutabilir dr lar..ben 4,5 aylıkken rahim ağzı yetmezliği ve dr ihmali yüzünden kaybettim kızımı ve oğlumu..geçen sene de 2009 temmuz annesi adaylarındadım..aynı şeyi başka arkadaşlar yaşasın istemem...genellikle eğer ilk gebelikse ve düşük hikayesi olmamışsa önemsemiyor ya da unutuyorlar dr lar malesef......bundan muzdaip çok arkadaş var sitede.......
hadi kızlar ben kendi topiğime gideyim.. öpüyorum sizleri..
Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucagınıza, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım :Saruboceqhadi kızlar ben kendi topiğime gideyim.. öpüyorum sizleri..
Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucagınıza, kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bu hamilelik beni ev kuşu yaptı resmen,eskiden evde duramazdım şimdi dışarı adım atmak istemiyorumbenneyaptımki
ya kızlar bişey sorcam
şimdi ben 4+5 gözüküyorum yaa ben sorduklarında 4 haftalıkmı dicem 5 haftalıkmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?