5 diyeceksin canım :1hug:
teşekkür ederim tatlımŞeniz
2010 haziran ,temmuz anneleri diye bir topik açmış bir arkadaş..ben de eğer farkederlerse konu tekrarı diye silerler dedim..Kıyameti kopardı topiği açan arkadaş..çok mu istiyorsun silinmesini dedi..akannehir sanki ben koyuyorum kuralları..konu tekrarı diye siliyorlar...Yok öyle bir topik ilerlememiş hiç diyorlar.Ama buraya yazılan mesaj sayısı da daha fazla. sayfa sayısı da daha fazla..sanki benim insiyatifimle olan bir şey konu tekrarlarının silinmesi..çok kırıldım valla..ben iyi niyetimle yazmıştım..her zaman olan şeyi söyledim..ya silerler ya da kapatırlar farkederlerse dedim....
Canım şimdiden abur cubur yersek baya kilo alırız,sonra kilo vermek çok zor olur..dengeli beslemeye çalışalım hep beraber...kızlar benim canım hiç yemek yemek istemiyor ama ıvır zıvır istiyor
yani bisküvi,cips,çikolata yiyorum ama ev yemeği istemiyor hiç canım
bugünde saçma sapan beslendim,yarın çok dikkat etmem lazım
yarın 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenicem ve sebze yicem
ben size bişey danışmak istiyorum.muğlada oturan hamiş varmı aramızda?muğlada özel yücelen hastanesi var.orda bana 800 ytl fiyat verdiler doğum için.sizce nasıl uygunmu?sizin yaşadığınız yerlerde nasıl fiyatlar bilginiz varmı?özel oda,refekatçı,bide bebiş doğunca gelecek olan çocuk doktoru içndeymiş.
ben size bişey danışmak istiyorum.muğlada oturan hamiş varmı aramızda?muğlada özel yücelen hastanesi var.orda bana 800 ytl fiyat verdiler doğum için.sizce nasıl uygunmu?sizin yaşadığınız yerlerde nasıl fiyatlar bilginiz varmı?özel oda,refekatçı,bide bebiş doğunca gelecek olan çocuk doktoru içndeymiş.
canım merhaba, gündüz kuşlarının hiçbiri gelmemiş akşam:)merhaba kimse yok mu
sedacım Allah acil şifalar versin canım.düşük tehlikem var ama kanamam kahverengi
hoşgeldin, tebrikler canım, bende aynı durumdayım, inşallah yarın duyacağız bizdebendeee geldimmm:CüvCüv:
henüz sadece keseyi görebildik ama inş. en kısa zamanda kalp atışınıda duyacağızzz
düşük tehlikem var ama kanamam kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?