2010 Temmuz Anneleri : )

ay ben iki yerede yazıyorum kaç gündür...bişey farketmez ne olacak ki.önemli olan biraz bilgilenmek.birbirimizle dertleşmek, bişeyler paylaşmak değilmi?.boşver uzatmayın...:1hug:

kızlar benim canım hiç yemek yemek istemiyor ama ıvır zıvır istiyor
yani bisküvi,cips,çikolata yiyorum ama ev yemeği istemiyor hiç canım
bugünde saçma sapan beslendim,yarın çok dikkat etmem lazım
yarın 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenicem ve sebze yicem

ben size bişey danışmak istiyorum.muğlada oturan hamiş varmı aramızda?muğlada özel yücelen hastanesi var.orda bana 800 ytl fiyat verdiler doğum için.sizce nasıl uygunmu?sizin yaşadığınız yerlerde nasıl fiyatlar bilginiz varmı?özel oda,refekatçı,bide bebiş doğunca gelecek olan çocuk doktoru içndeymiş.

Canım şimdiden abur cubur yersek baya kilo alırız,sonra kilo vermek çok zor olur..dengeli beslemeye çalışalım hep beraber...

Tatlım daha çok erken bunları düşünmek için ama...Hele bir ilk 3 aylık trimestrı atlatalım,2. trimestr bitsin öyle..Erken plan yapmamak daha faydalı bence..Bak ben 4,5 aylıkken kaybettim bebeklerimi...:çok üzgünüm:

merhaba izmirli hayırlı olsun iyi bir hastaneyse fiyatı uygun bence ben 2006 da özel Bayındır Hastanesinde doğum yaptım 3000 tl idi. ayrıca çocuk dr dahil değildi.

bende geldimmm...inşallah temmuz annesiyim eklermisiniz?
sat 30.09
t.doğum 03.07
hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar...

arkadaslar listeniz varmi? varsa benide ekleyin son adet tarihim 28 eylul, dogum icinde 2 temmuz gorunuyor.

bendeee geldimmm:CüvCüv:
henüz sadece keseyi görebildik ama inş. en kısa zamanda kalp atışınıda duyacağızzz

merhaba kimse yok mu
canım merhaba, gündüz kuşlarının hiçbiri gelmemiş akşam:)
bende ara ara geliyorum.nasıl gidiyor hamişlik canım

düşük tehlikem var ama kanamam kahverengi
sedacım Allah acil şifalar versin canım.
Umarım ciddi birşey yoktur, dr la görüştünmü hiç?o ne dedi?
Dilerim bebişin sıkı sıkı sana tutunur ve sağlıkla kucağna alırsın canım.
bize haber ver olurmu, güzel haberlerini bekliyoruz.

bendeee geldimmm:CüvCüv:
henüz sadece keseyi görebildik ama inş. en kısa zamanda kalp atışınıda duyacağızzz
hoşgeldin, tebrikler canım, bende aynı durumdayım, inşallah yarın duyacağız bizde

oo dostlarım burda aytül ve justreader
az kaldı yanınıza gelcem ben de

2009 temmuz annesinden 2010 temmuz annelerine selamlaropuyorumnanaktan...sizleri görünce çok duygulandım...geçen sene 10 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu...ilk üç ay geçmek bilmedi...ikinci üç ay daha çabuk geçti...ama son üç ay bir türlü geçmedi benim için...Doğum yapacağım günü görecekm miyim acaba diyordum...Prensesim 15 temmuz da geldi kucağıma...Doğduktan sonra günler çok hızlı geçiyor...Yetişemiyorum büyümesine...Az önce doğum videomu izledim ne kadar duygulandım ne kadar hızlı geçmiş zaman.. doyamıyorum kızıma...İnşaallah sizler de sağlıklı bir hamilelik geçirir meleklerinizi kucağınıza alırsınız...
Bazen hamileliği özlüyorum çok güzel bir duygu...Her anınızın tadını çıkarın...Bu bize verilen en güzel hediye...Ayy çok konuşmuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…