2009 temmuz annesinden 2010 temmuz annelerine selamlaropuyorumnanaktan...sizleri görünce çok duygulandım...geçen sene 10 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu...ilk üç ay geçmek bilmedi...ikinci üç ay daha çabuk geçti...ama son üç ay bir türlü geçmedi benim için...Doğum yapacağım günü görecekm miyim acaba diyordum...Prensesim 15 temmuz da geldi kucağıma...Doğduktan sonra günler çok hızlı geçiyor...Yetişemiyorum büyümesine...Az önce doğum videomu izledim ne kadar duygulandım ne kadar hızlı geçmiş zaman.. doyamıyorum kızıma...İnşaallah sizler de sağlıklı bir hamilelik geçirir meleklerinizi kucağınıza alırsınız...
Bazen hamileliği özlüyorum çok güzel bir duygu...Her anınızın tadını çıkarın...Bu bize verilen en güzel hediye...Ayy çok konuşmuşum...
inşallah canım...masallah sana mınık kuzuna.ınsallah rabbım bızede kısmet eder.
maşallah bebişe katrem,hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşallahh:Saruboceq:
allahım öyle büyükki dualarımız geri çevirmez,sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inşallah:Saruboceq:
valla bende giidnce sorayım diyorum ama utanıyorum yaaa nasıl sorcaaamm:kedi:
benimde çin takvimine göre erkek ama benim içime kız doğuyor hayırlısı olsun bakalım
birde ben normalde tatlıya aşıı düşkünüm,hiç tuzlu yeneyip hep tatlı yiyebilir durumdaydım ama şimdi hiç yiyemiyorumm
hep tuzlularda ekşilerde aklım.geçen hafta bi turşu yedimm sormayın harika geldi bana normalde öle düşkün değilim turşuya.annem bile şaşırdı yememe.
eşimde çikolataya düşkünüm diye bir sürü çikolata almış ama hiç birini yiyemedim öylece duruyor
annemde hep der ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı/atlıyı
benim annemde bendede kardeşimdede bilmiş kızım olcak oğlum olcak diye,o zaman ultrason multrason yoktu diyor ben seni hep kızım diye sevdim diyor,kardeşimdede hep oğlum diye sevmişş ve ikisinide bilmiş.:lepi:
haa bide bana hamileyken hep gözünün önünden maydonoz limon tav uk turşu falan geçiyomuş hatta bigün otobüs durağında turşu alıp turşu yemişşş dayanamayıp:roflol:
kardeşimdede hep tatlı şeyler yemişşcokacimcoook
Günaydın kızlar,
Asıl sonuçlara gelince,
İlk hemen ultrasonla baktı. Keseyi gördük kızlar ne kadar güzel bir duyguymuş yaa.. Nasıl heyecanlandım anlatamam.
Sonra konuştuk ben çift rahim olayını sordum biraz araştırdım moralim bozuldu ama gidince Bayram Bey bana gerekli açıklamayı yaparak beni rahatlatır dedim kendi kendime diyince gerçekten de beni rahatlattı capri'cim hiç kafanı takma, moralini bozma herşey çok güzel, kesenin yeri güzel sadece erken doğum olabilir hiç problem değil sen gönlünü ferah tut o oraya tutunmak isterse hiç bir şekilde ayrılmayacaktır bunu düşün dedi. Kese görüntüsünün çıktısını verdi. Tabi bu konuda içim biraz daha rahatladı.
İkinci sorum kızamıkçık aşısı oldu. Benim çok fazla kafama takıldığı dayanamayıp test yaptırdığımı söyledim. Sonuçları verdim. Normalde ImG değerinin negatif olması lazımdı nasıl ne bağışık olup hem hasta olabiliyorum dedim. Tamini en erken ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasında 80 gün var dedim. Yani 2,5 ayı geçgin bir süre ama benim çok kafama takıldı dedim. Çok haklısın dedi normal şartlarda negatif olması lazım ama geçirilmiş hastalık olduğu zamanda çıkabilir dedi. O nedenle ne zaman olduğunu yani hastalık geçidiğimi öğrenmek için avidite testi istedi. Kan verdim. ' hafta sonra sonucu belli olacak. Gel gör ki bu iki hafta bana 2 asır gibi gelecek...
Son olarak da ilaçları sordum. Beni çok şişirdi dedim. Doğru düzgün bişe yemememe rağmen şimdiden 2 kilo aldım dedim. Hormon ilacından 4 tane kalmıştı onu bitir. Baktın ağrıların yoksa içme dedi. Ama ağrıların olursa bir kutu daha içmek lazım dedi. Vitamine devam...
Sonuç olarak kese konusunda, rahim konusunda gönlüm ferahladı ama kızamıkçık aşısı 2 haftaya belli olacak hayırlısı olsun. ama ben dayanamayıp tekrar kız kardeşimin çalıştığı hastanede tekrar kan vericem beliki orda sonuçlar daha erken çıkar.
Kızlar ben dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Allah hayırlısını versin. Sanki herşey çok iyi gidiyor olarak hissediyorum.
Ama doktorumla konuşunca şunu çok iyi anladım gerçekten gereksiz strese, endişeye, sıkıntıya hiç gerek yok. Hem kendimize hem bebişlerimize zarar veriyoruz. Biz olayları kendi içimizde biraz daha byütüyormuşuz. Özellikle ben rahmim konusunu ne kadar gereksiz yere kafaya takmışım dedim. Herşey gayet normal ve çok rahat bir şekilde konuştu ki doktorları iyi tanırım birşey varsa hiç gizlemez pat diye söylerler...
Bu arada kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Biliyorsunuz hem kilomuz açısından hem de sağlığımız için en ihtiyaç duyduğumuz şey su... Ama genelde ihmal eder veya az içeriz. Ben günde ortalama 1,5 lt su içmeye çalışıyorum...
ah canım bende biliyorum ama etsiz çiğköftede de yiyemiyoruz herhalde dimi?
birde sakatat yiyebiliyormuyuz, kokoreç işkembe gibi mesela
ya canım bunları cekiyor, hepsi yasakya???
hayırlı olsun bebişmerhaba kızlar.. benide listeye alırmısınız.. sat 5 ekimdi.. 12 kasımda öğrendim bebişimi..
12 temmuzda gelecek inşallah..
bugun 6. hafta bitti.. perşembe günü kese göründü.. bhcg 3600 dü. cmts gidemedim bugun test yaptırdım .sonucu akşam alıcam .. bugun kaç çıkması normal olur ..bilginiz varmı?
canım bence de boşver kendini hiç üzme2010 haziran ,temmuz anneleri diye bir topik açmış bir arkadaş..ben de eğer farkederlerse konu tekrarı diye silerler dedim..Kıyameti kopardı topiği açan arkadaş..çok mu istiyorsun silinmesini dedi..akannehir sanki ben koyuyorum kuralları..konu tekrarı diye siliyorlar...Yok öyle bir topik ilerlememiş hiç diyorlar.Ama buraya yazılan mesaj sayısı da daha fazla. sayfa sayısı da daha fazla..sanki benim insiyatifimle olan bir şey konu tekrarlarının silinmesi..çok kırıldım valla..ben iyi niyetimle yazmıştım..her zaman olan şeyi söyledim..ya silerler ya da kapatırlar farkederlerse dedim....
maşallah ekledim tatlım hoşgeldinbende geldimmm...inşallah temmuz annesiyim eklermisiniz?
sat 30.09
t.doğum 03.07
hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar...
ooo canım liste olmaz mıarkadaslar listeniz varmi? varsa benide ekleyin son adet tarihim 28 eylul, dogum icinde 2 temmuz gorunuyor.
ekledim canımmmbendeee geldimmm:CüvCüv:
henüz sadece keseyi görebildik ama inş. en kısa zamanda kalp atışınıda duyacağızzz
düşük tehlikem var ama kanamam kahverengi
2009 temmuz annesinden 2010 temmuz annelerine selamlaropuyorumnanaktan...sizleri görünce çok duygulandım...geçen sene 10 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu...ilk üç ay geçmek bilmedi...ikinci üç ay daha çabuk geçti...ama son üç ay bir türlü geçmedi benim için...Doğum yapacağım günü görecekm miyim acaba diyordum...Prensesim 15 temmuz da geldi kucağıma...Doğduktan sonra günler çok hızlı geçiyor...Yetişemiyorum büyümesine...Az önce doğum videomu izledim ne kadar duygulandım ne kadar hızlı geçmiş zaman.. doyamıyorum kızıma...İnşaallah sizler de sağlıklı bir hamilelik geçirir meleklerinizi kucağınıza alırsınız...
Bazen hamileliği özlüyorum çok güzel bir duygu...Her anınızın tadını çıkarın...Bu bize verilen en güzel hediye...Ayy çok konuşmuşum...
Günaydın kızlar,
Yeni bir güne daha başladık...
Mutlu, sağlıklı günler diliyorum hepinize...
Ben çok şükür iyiyim canım, sen de durumlar nasıl?
Benim şu andaki sıkıntım uyku problemi sürekli bir uyuklama hali var üzerimde...
Elimde olmadan resmen gözlerim kapanıyor canım yaa kontrol edemiyorum. İş yerindekilere de henüz duyulmadı. Gelen giden capri hanım hasta mısınız, yapacak bişeyimiz var mı, yardımcı olalım felan diyorlar? teşekkür ederim biraz başım ağrıyor diyorum... :))))
Yok canım benim kontrolüm bayramda...
30.11.2009 tarihinde kontrole gidicem canım.
Sen neye karar verdin? Cumartesi gidiyor musun?
Canım ben de adet tarihimden önce öğrendim hamileliğimi ve hemen gittim.
Randevu için bence bekleme bugünden al çünkü genelde önceden günler dolu oluyor. Benim doktorumun mesela 2 hafta sonrası bile dolu o nedenle önceden aramanda fayda var. Hem sana en uygun saate randevu almış olursun canım. Önce aramanın bir kaybı olmaz.
hoşgeldin hgs, Allah kucağımıza sağlıkla almayı da nasip eder İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?