CAPRİİİ CUBUK HSG günaydın kızlar
Ben çok hastayım
budana şükür ama ; sesim kısık halsizimm
öksürüyorum balgam çıkartamıyorum öksürdükçe karnıma baskı yapıor sinirleniyorum
sinirlerim had sahada
Yumurtalıklarım agıryor basen üşütmüş gibi korkuyorumm
ıhlamur içiyorum tost yedimşimdi dunde kötüydüm
Çok sinirleniyorum yaaaa
Bişey olmaz dimi kızlar
Arkadaşlar baya kalabalık olduk 26 kişiyiz
Ama bilgiler eksik
güncellersek daha iyi olur birbirimizi takip ederiz.
CAPRİİİ CUBUK HSG günaydın kızlar
Ben çok hastayım
budana şükür ama ; sesim kısık halsizimm
öksürüyorum balgam çıkartamıyorum öksürdükçe karnıma baskı yapıor sinirleniyorum
sinirlerim had sahada
Yumurtalıklarım agıryor basen üşütmüş gibi korkuyorumm
ıhlamur içiyorum tost yedimşimdi dunde kötüydüm
Çok sinirleniyorum yaaaa
Bişey olmaz dimi kızlar
Canım ben adetime 3 gün kala hamile olduğu öğrendim ve bir sonraki gün hemen doktora gittim. Normalde randevu alamıyordum ama aile dostumuz olduğu için alabildik.
Benim ağrılarım vardı o nedenle ilaca başladı ve ev işlerinden uzak durmanı, ani hareketlerden kaçınmanı istiyorum dedi.
Ultrasonla kontrol etti henüz keseyi görebilmemiz mümkün değil dedi ve 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Cumartesi gittim keseyi gördük canım. Normalde 8 ekimde son adetimi olmuştum 14 kasımda keseyi gördük.
Herkesee günaydınn hamişlerr:)))
yaa morelim bozuldu sabah sabah doktoru aradım randevu alabilmek için ayın 25 ne kadar doluymuş...
Allahım bu ne yaaa..Napıcam ben şimdii(((Öfffffff
hım anladım canım ayy inşallah benim doktordan randevu alabilirim telaşlandım bak şimdibenneyaptımki
günaydın canımm ay ben hemen dr.u arıyım barii heycan yaptım ya benimkide doluysa diyee fisfisfis
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine nerden kaptın hastalığı canım...
Sütle balı karıştır canım sıcak sıcak iç iyi gelir boğazını yumuşatır , dinlendirir.
Müzik dinle sinilerin yatışsın.
Günaydın canım...
Evet baya çoğalmışısız gerçekten..
benim bilgilerimde eksik sanırım sat tarihim 05.10.2009
Muhtemel doğum tarihim de 12.07.2010 diye geçiyor canımm..
Teşekkür ederim şimdiden..
canım günaydın çok geçmiş olsun,yat dinlen bol bol. sıcak şeyler iç,ıhlamur falan bol c vitamını al portakal suyu iç mandalina ye vs. kendini yorma.allahın izniyle hiç bişey olmaz bebişine.bende hapşırırken bile korkuyorum ya bişey olursa diye ne evhamlı olduk :))
fisfisfis
Canım evet hemen ara sen doktorunu vakit kaybetme en azından günü belli olurkaydirigubbakcemile5
süt içtim caprim sabah
pekmezli
bisim bey verdi saolsun
soguk su içmiştim mecburen bogaslarımdan bir geçti ki yakarak saolsun hemen sesim kısıldı
Çok asabiyim ya nedenini bilmiyorumm
Papatya benimde seninle aynı
o zaman tahmini dogumumda aynıdır....
Katreeee rica etsem benim notlarımıda yazabilirmiisn teşekkürler...
Çubuk çok saollimonlu sıcak su içiorum
İnş biişey olmaz dr a haftaya gidicem inşallahh
Kalp atışları için
Allahım ne kadar zormuş beklemesi bu şekilde :kedi:
ayy evet çok zor yaa beklemek.
ayy şimdi üzerime geçenlerde çok bol olan hatta bolluktan düşüyo diye giyemediğim pantolonumu giydim ayyy çok sıktı karnımııı bacaklar bol ama karnımı sıkıyooo laelaelaelaelae
Canım bu dönemde asabi olmamız çok normal. Bütün gebelik sitelerine bak içinde bulunduğun haftada neler yaşanıldığını hepsinde asabiyet, duygusallık, gerginlik, endişe, ağlama hissi, bulantı, baş dönmesi, gögüslerde hassasiyet v.s yazar tabi bunlar kişden kişye göre değişen durumlar. Sen de asabiyet olmuş bu çok normal.
Asıl yapman gereken ben asabiyim offfff felan demektense ve kendini sıkmaktansa bunu nasıl en az atlatırıma bakalım canım.
Asabiyetini azaltan şeyler neler bir düşün bakalım şimdi?
Kimi müzik dinler rahatlar, kimi kitap okur, kimi arkadaş gezmesine gider kafa dağıtır v.s yani kısacası içinde bulunduğun halden uzaklaşmak için bir meşgale lazım canım benim...
Tabi bunlar benim nacizane görüşlerim....
süt içtim caprim sabah
pekmezli
bisim bey verdi saolsun
soguk su içmiştim mecburen bogaslarımdan bir geçti ki yakarak saolsun hemen sesim kısıldı
Çok asabiyim ya nedenini bilmiyorumm
Papatya benimde seninle aynı
o zaman tahmini dogumumda aynıdır....
Katreeee rica etsem benim notlarımıda yazabilirmiisn teşekkürler...
Canımm öncelikle geçmiş olsunn...
Tam hastalık havaları var zaten aman çok dikkat et kendine canımm..
Tarihlerimiz nasılda denk gelmiş öylekaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsun inş. tatlımm
ayy şimdi üzerime geçenlerde çok bol olan hatta bolluktan düşüyo diye giyemediğim pantolonumu giydim ayyy çok sıktı karnımııı bacaklar bol ama karnımı sıkıyooo laelaelaelaelae
ooo
çubugummm
daha 1 aylıkkkkkkk
9 ay olunca ne yapıcan o zamannn
Bayramda ne giymeyi düşünüyosun allah isin verirse
Etek pantalon elbiseee
selam kızlar,
bulantınız vs var mı? daha erken di mi? bende hicbir belirti yok, belki biraz yorgunluk.
kalp atısını duyanınız var mı? haberleri bekliyorumm..
Benim de çok az varla yok arası bişe aslında ama ben de müthiş derecede iştahsızlık başladı. Hamile olmadan önce daha çok yiyordum. Bu hafta oldu bu durumda... Canım hiç bişe istemiyor.
Bir yandan da üzülüyorum iyi beslenmediğim için dün annem çok kızdı ama elimde değil ki.. İlk başlarda böyle değildim herşeyim düzenliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?