2010 Temmuz Anneleri : )

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine nerden kaptın hastalığı canım...

Sütle balı karıştır canım sıcak sıcak iç iyi gelir boğazını yumuşatır , dinlendirir.

Müzik dinle sinilerin yatışsın.

Arkadaşlar baya kalabalık olduk 26 kişiyiz
Ama bilgiler eksik
güncellersek daha iyi olur birbirimizi takip ederiz.

Günaydın canım...
Evet baya çoğalmışısız gerçekten..
benim bilgilerimde eksik sanırım sat tarihim 05.10.2009
Muhtemel doğum tarihim de 12.07.2010 diye geçiyor canımm..
Teşekkür ederim şimdiden..

Herkesee günaydınn hamişlerr:)))
yaa morelim bozuldu sabah sabah doktoru aradım randevu alabilmek için ayın 25 ne kadar doluymuş...
Allahım bu ne yaaa..Napıcam ben şimdii(((Öfffffff

Kızlar randevuları önceden almak gerekiyor. Çünkü her doktorun yeteri kadar takip ettiği hastası var ve gebelikte de sürekli kontroller olduğu için genelde dolu oluyor. Artı ekstradan diğer hastalar çıkınca randevu almak iyice zorlaşıyor. Ben kontrole gidiyorum ne kadar sonra görüşmek istediyse hemen randevuyu hastanedeyken alıp o şekilde çıkıyorum. Tavsiye edilir kızlar...

canım günaydın çok geçmiş olsun,yat dinlen bol bol. sıcak şeyler iç,ıhlamur falan bol c vitamını al portakal suyu iç mandalina ye vs. kendini yorma.allahın izniyle hiç bişey olmaz bebişine.bende hapşırırken bile korkuyorum ya bişey olursa diye ne evhamlı olduk :))

hım anladım canım ayy inşallah benim doktordan randevu alabilirim telaşlandım bak şimdibenneyaptımki
Herkesee günaydınn hamişlerr:)))
yaa morelim bozuldu sabah sabah doktoru aradım randevu alabilmek için ayın 25 ne kadar doluymuş...
Allahım bu ne yaaa..Napıcam ben şimdii(((Öfffffff

günaydın canımm ay ben hemen dr.u arıyım barii heycan yaptım ya benimkide doluysa diyee fisfisfis

hım anladım canım ayy inşallah benim doktordan randevu alabilirim telaşlandım bak şimdibenneyaptımki

günaydın canımm ay ben hemen dr.u arıyım barii heycan yaptım ya benimkide doluysa diyee fisfisfis

Canım evet hemen ara sen doktorunu vakit kaybetme en azından günü belli olurkaydirigubbakcemile5

süt içtim caprim sabah
pekmezli
bisim bey verdi saolsun
soguk su içmiştim mecburen bogaslarımdan bir geçti ki yakarak saolsun hemen sesim kısıldı
Çok asabiyim ya nedenini bilmiyorumm

Papatya benimde seninle aynı
o zaman tahmini dogumumda aynıdır....

Katreeee rica etsem benim notlarımıda yazabilirmiisn teşekkürler...

Çubuk çok saollimonlu sıcak su içiorum
İnş biişey olmaz dr a haftaya gidicem inşallahh
Kalp atışları için
Allahım ne kadar zormuş beklemesi bu şekilde :kedi:

ayy evet çok zor yaa beklemek.
ayy şimdi üzerime geçenlerde çok bol olan hatta bolluktan düşüyo diye giyemediğim pantolonumu giydim ayyy çok sıktı karnımııı bacaklar bol ama karnımı sıkıyooo laelaelaelaelae

Canım bu dönemde asabi olmamız çok normal. Bütün gebelik sitelerine bak içinde bulunduğun haftada neler yaşanıldığını hepsinde asabiyet, duygusallık, gerginlik, endişe, ağlama hissi, bulantı, baş dönmesi, gögüslerde hassasiyet v.s yazar tabi bunlar kişiden kişiye göre değişen durumlar. Sen de asabiyet olmuş bu çok normal.

Asıl yapman gereken ben asabiyim offfff felan demektense ve kendini sıkmaktansa bunu nasıl en az atlatırıma bakalım canım.

Asabiyetini azaltan şeyler neler bir düşün bakalım şimdi?

Kimi müzik dinler rahatlar, kimi kitap okur, kimi arkadaş gezmesine gider kafa dağıtır v.s yani kısacası içinde bulunduğun halden uzaklaşmak için bir meşgale lazım canım benim...

Tabi bunlar benim nacizane görüşlerim....

ooo
çubugummm
daha 1 aylıkkkkkkk
9 ay olunca ne yapıcan o zamannn
Bayramda ne giymeyi düşünüyosun allah isin verirse
Etek pantalon elbiseee

selam kızlar,

bulantınız vs var mı? daha erken di mi? bende hicbir belirti yok, belki biraz yorgunluk.
kalp atısını duyanınız var mı? haberleri bekliyorumm..

Capricim
çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
"""asabiyet, duygusallık, gerginlik, endişe, ağlama hissi, bulantı, baş dönmesi, gögüslerde hassasiyet """

hepsi bende var eskiden çslışıyordum şimdi evdeyim buda beni çok kötü etkiledi..
daha hamilelige alışamadım sanırım gel gitlerimin sebebi buda olabilir....

Aynen dedigin gibi meşgale lazım bana ögleden sonra dışarıya çıkayım bari atgayım kendimi sokaklara....

Nasıl asabiyim anlatmaam yanii sizlere hastayım da bir yandan nefret ediyorum şu anda kendimden çünkü böle hastalıklı mızmız insanları hiç sevmem..kendi başıma geldim ii mi hehehehee

ay bende aynen böyleyim...her tarafı oluyor.öndeki düğmeyi kapatınca patlayacak gibi hissediyorum kendimi.1,5 kilo aldım ben.

Canım dışarı çıkarken giyimine dikkat et daha fazla hasta olma...

Mesela bayrama az kaldı kendine yeni bişeler bakabilrisin. Ama çok kalabalık mağazalara da girme çünkü toplu ortamlarda hastalık bulaşma ihtimali daha fazla canım...

Aslında alış verişte haftasonuna kalmamak lazım çünkü kuru kalabalık olacaktır eminim ki bu da bizim için çok tehlikeli bence...

Eyvahh çubuğumm aman dur daha tatlımm dikkaet kendinee...
ooo
çubugummm
daha 1 aylıkkkkkkk
9 ay olunca ne yapıcan o zamannn
Bayramda ne giymeyi düşünüyosun allah isin verirse
Etek pantalon elbiseee

Benim bayramlık derdim yok geçen bayram alırken bu bayram içinde almıştım akşam denedim oluyor elbisem çok mutlu oldumm zemuszemus

selam kızlar,

bulantınız vs var mı? daha erken di mi? bende hicbir belirti yok, belki biraz yorgunluk.
kalp atısını duyanınız var mı? haberleri bekliyorumm..

merhaba canım...
Benim biraz biraz bulantım var...
Haftasonu daha kötüydüm hatta..
Yemeklerden sonra falan midem bulanıyor arabaya falan binince tuhaf oluyorum :sinifsinif:

Benim de çok az varla yok arası bişe aslında ama ben de müthiş derecede iştahsızlık başladı. Hamile olmadan önce daha çok yiyordum. Bu hafta oldu bu durumda... Canım hiç bişe istemiyor.

Bir yandan da üzülüyorum iyi beslenmediğim için dün annem çok kızdı ama elimde değil ki.. ılk başlarda böyle değildim herşeyim düzenliydi.

Canım bende öyleyim yaa:bbo:
neden böyle oldu anlamadım...
İştahım yok zorla yiyiyorum sonrada midem kalkıyor:bbo:
Akşam hatta anneme yemeğe gidecektik ama ben işten çok geç çıktığım için ben gidemedim eşim gitti sonra annem dur sen seversin yemekten koyayımda ye dedi hayır hayır anne kesinlikle istemiyorum midem kalkıyor dedimm..Babam ama annen senin için yapmıştı onu dedi babamı taa uzaktaki pazara göndermiş ben seviyorum diye ama almadım yemekten üzüldüler bende üzüldüm sonra:çok üzgünüm:inş.böyle devam etmezz

Ben ilk 4 haftada 2 kilo aldım canım tabi bunda içtiğim ilaçların etkisi büyüktü. Daha önceki kilom bazen 56 bazen 57 arasında gidip geliyordu. Ben 57 olarak aldım başlangıç kilomu canım.

En son cumartesi günü doktora gittiğimde 59,2 çıktı ama botlar, kazaklar v.s yani kıyafetli muhtemelen 1 kiloya yakın gelir herhalde 58,5 gibi bişeydir herhalde şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…