Kızlar bebişlere enginar yediriyormusunuz...
günaydın kızlar pek keyfim yok. dünden beri baharın ateşi var. gece hastaneye gittik. biz yoldayken ateşi düştü dr normal muayene etti. sonra eve gelirken tekrar ateşi çıktı ve şuan hala var. 3 gecedir huzursuzdu ama ateşi çıkmıyordu. dişlerimiz o kadar düzensiz çıkıyorki önce alt kesici dişleri çıktı. ardından alt ön dişler çıktı şimdi üstteki ön 2 diş çıkıyor. dün öğün aksatmadan yedirdim herşeyini ama bugün babasıyla ikimiz kahvaltısını yediremedik hep ağlıyor.
kızlar merhaba benim kız yine hiç birşey yemez oldu... ne yapacağım ya( yemek yediremiyoruz. her akşam bakıcısından ... bu gün hiç birşey yemedi... çok zorladım ama yemiyor... biskivi yedi... kek yedi... yemek yemedi... lafını duymaktan sıkıldım çok...
yedirme biskivi madem yaa( diycem ama napsın yemeyince biskivi falan veriyor eline o zaman yıor.. ben evde salatalık, elma falan veriyorum eline çok güzel yiyor... yemek yemiyor ama inatlaşıyor...
bi akıl verin kızlar napıyım yemek yedirmek için( HELP ME!!!
Selam kızlar,
Bugün oğluşu park'a götürdüm..Bir bisiklet gördü plastikten ,ayy aklı çıktı..Ellemek istedi bisikleti..Bisikletin sahibi diğer çocuk bir bağırdı bunaaaa,bizimki nasıl içlendi nasıl ağladı..kıyamammmmmmm....
tez elden oğluşuma bir bisiklet almam lazım...
O çocukta kara listemdee
2 kere yedirdim,çok sevdi canım..
şimdiye kadar vermedim canım.taze fasulye vs. gibi sebzeleri veriyorum.rondodan geçirip veriyorum ama enginarı yedirmek nasip olmadı daha...
evet canım yedirdim ben 2-3 kere.
bu arada özge nasıl dün yanlış hatırlamıyorsam kusmuş demiştin.
kızlar merhaba nasılsınız ben cok mutluyum dun kızım 6 adım gıttı mısafırlıge gıtmıstık orda gel gel dedıler bıraktı ellerını gıttı ne kadar sevındım dun 3 defa yaptı ama bugun tık yok ınsallah yurur yıne
kızlar merhaba nasılsınız ben cok mutluyum dun kızım 6 adım gıttı mısafırlıge gıtmıstık orda gel gel dedıler bıraktı ellerını gıttı ne kadar sevındım dun 3 defa yaptı ama bugun tık yok ınsallah yurur yıne
kızlar birşey soracağım sizin bebekler tek elinden tutunca yürüryor mu selcanın ilkesi yürüyordu
ben o söyledikten sonra denedim suratıma bakıyor hadi öbür elimi tut diye. en olmadı atıyor kendini yere emeklemek için.
bayağı geç yürüyecek galiba benim oğlum.
bu arada yine kuzey bir kaka yapmış offf allah offf. bu kez bacaklar bel hepsi batmış. yine banyo yaptık yattı şimdi. galiba diş hazırlıkları hızlandı o dönemde hep böyle oluyor.
canım öğün öncesi biskevüt yiyorsa iştahını kapatıyor olabilir. ama kaç tane yiyecek ki ben kuzeye genelde çubuk kraker veriyorum biskevüt vermiyorum o da yemeklerden sonra .
aralarda sadece salatalık falan veriyorum. bir gün vermemeyi deneyin belki aç kalınca yemek yer.
Benim oğlanda tay tay duruyor
"seni babaya bir bir söylerim" hareketini ona kızınca yapıyor
koltuga çıkmaya çalışıyor..Allahtan çıkamıyor ama çıkınca yandım resmen..
Aynada kendini görüp "bay bay" diyor..
Babasına "baba ge" diyor..Çok acayip diilli bir bebek utanmasa konuşcak
kumandayı alıp tv'ye tutup kanalları değiştirmeye çalışıyor..(ama yapamıyor tabiki :))))))Beğenmediği bir kanal olunca kumandayı bana veriyor..
Bugün kafasını yere hafifce vurdu ama ben biraz fazla nazlandırdım onu...10 dakika sonra "oğlum sen kafanı yere mi vurdun"dedim kafasını tutup dudak büzmeye başladı..her dediğimi anlıyor serserii..
Bide en sevdiği şarkı Atiye budur..Deli gibi oynayıp alkışlıyorr,çok beğeniyor Atiye'yi :))))
Temmuz bebeleri çok akıllılar maşallahh
Baharımıza geçmiş olsun canım inşallah bir an önce ıyılesir doktor ateş düşürücü verdi mi ? Genelde diş cıkarken vucut direnci azaldıgı ıcın beraberinde hafif hasta da oluyorlar . Sen kucagından eksık etme bebısını cnm senın vucudunun normal sıcaklıgı ona iyi gelir ..
Cnm genelde ilk bır kac kasık yıyene kadar dırenıyorlar sonra açıldı mı yemeye devam edıyorlar genelde. Sevdıgı bırseyle karıstırabılırsın ya da yogurtlabaslayabılırsın sevıyorsa.. normal besınleri almaları lazım yaa bıskuyle filan doymaz bencede.. değişik seyler deneyebilirsinn ..
Mesela ben bugun kahvaltısında omlet yaptım tarifi buradan buldum .. Sızede yazayım fikir olur ;
1 yumurtanın sarısının icine yarım domates rendeledim zeytinyagı ekleyıp sahana kırdım ..Tabaga koyduktan sonra ıcıne ekmek ( yıyemıyorsa eklenmeye bılır ) ve peynır kırdım katı olduysa su ile acılabılır .. afiyet olsun bebıslere
evet canım ben bi kaç kez verdim patates ve havuçla pişirip çok ta sevdi sıpam :)
kızlar birşey soracağım sizin bebekler tek elinden tutunca yürüryor mu selcanın ilkesi yürüyordu
ben o söyledikten sonra denedim suratıma bakıyor hadi öbür elimi tut diye. en olmadı atıyor kendini yere emeklemek için.
bu arada yine kuzey bir kaka yapmış offf allah offf. bu kez bacaklar bel hepsi batmış. yine banyo yaptık yattı şimdi. galiba diş hazırlıkları hızlandı o dönemde hep böyle oluyor.
benim kızda yağda seviyormuş yumurtayı... ama karar verdim kahvaltısını ben hazırlayıp yedircem bundan sonra.
sabah 6 da kalkıp hazırlıycam. yedirip bırakıcam. anladığım yadarı ile kahvaltıyı geç yaptırıyor çocuğun uyku saati geçiyor aç olduğu için uyyumyor. yemiyor huysuzluk yapıyor. yemek vakti geçince de yemiyor olabilir.
ben evde iken şu şekilde oluyor...
sabah 9-10 kahvaltı... 1 saat sonra meyve. rendeleyince yemiyorsa eline veriyorum yiyor mutlaka.
zaten 11 de uyuyor. saat2 de kalkıyor yemeğini yediriyorum. sonra 4 gibi yoğurdunu yediriyorum. 7 de akşam yemeğini yediriyorum 9da süt hazırıyorum uyuor sonra.
öyle aman aman yemiyor ama. ondan bi kaşık bundan üç kaşık yediriyorum ne istiyorsa onu vermeye çalışıyorum.
bilmiyorum ben mi takıntı yaptım acaba ??? bu yemke olayını.
ben genelde salatalık veya elma veriyorum canım.
benim bu bakıcıyla işm var sanırım. yemiyor diyip uğraşmıyor mu ne??
benmi evham yapıyorum anlamadım(( şimdi aradım kahvaltısını güzel yaptı yoğurt yedirdim. bi saat sonrada çorbasını yediriri dedi. şimdiye kadar öğle yemeğini yemisi gerekirdi. çorba bıraktım. her şeyini hazırlıyorum zaten bişiyle uğraşmakla zaman da harcamıyor??
ben mi abartıyorum acaba ...:26:
maşşallaahh :)) aynen öleee hemde ne akılılar ama yaa her şeyi anlıyo paşa amaa işine qelirsehayır deyince anlıyo yaramazık yapmadan önce dönüyo bi bana bakkıyo tepkimi kontrol ediyo kızmıyosam tam qazz devaamm henüz kendi ayakta duramıyo ama koltuk kenarlarına tutunup kendini kaldırmaya başladı bunada şükürr diyorum hep oturcak sanıyodum
bende sırtından çıkardığı qünleri özledim yaa bi kabız bi normal qeçiyo qünler bol kaka yapınca seviniyorum diye miillet şaşıyo bana napimm diyorum ben kakasına hasretim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?