2010 Temmuz Anneleri : )

Canım yaa... bencede dinleme cihazıı koy bebek çantasına yada bir yere....

için ancak öyle rahatlar... ama yedirmek istemese bence sana yemediğinide söylemezdi yedirdim yedi derdi... çok kötü niyetli olsaa... üşenseydiii...

ama tabi kimse babamızın kızı değil bence bir kayıt cihazı koy sesleri dinlee...

ozman rahatlarsın karar verirsin.... açıp bakmayacağı bir şeyin içine koy... bebek çantasının ceplerinden birine falan... dene yani bu hafta sesi nerde çekerse...

yani beni huzursuz ediyor bu durum içimi acıtıyor. ben burada öğle yemeği yerken kuzum bşiy yemiyor (
kendi oğlu var okula gidyor sabah kavltısı vermiyormu?? veriyordur insan acıkır kendiside öğle saatinde yemek yemiyorlarmı diye düüşünüyorum bi taraftan kalabalıkta kendileri yerken bizim kızda heves eder yer diye düşünüyorum, yemesi lazım bilemiyorum. ya...

kayıt cihazı olmaz fark eder ancak arayıp devamlı yedimi yemedi mi diye dürtüklüycam
bende senin gibi iyi niyetli düşünmek istiyorum. sonuçta uğraşmak istemese hiç söylemez böyle bişiyi... bunu başarabilimek için sabır ve tecrübe lazım sanırım...
yemek ayırt ediyor diyor hoşuna gidenleri yiyormuş. yaprak sarması börek kek vs. yiyormuş.
bazen benim bıraktığımı beğenmediyse kendi evinde ne yemek varsa onu deniyormuş. sarımsaklı soğanlıydı yedi diyor. bizim kızın damak tadı fazla mı gelişmiş bilemedim. bende faydalı şeyler yesin diye uğraşıyorum baharatlı yapmıyorum az tuz koyuyorum beğenmiyor belkide bundan sonra çok üzerine düşmüyeceğim bakalım baharatı falan deniyim.

Myline cim bunda ayıp olucak diye bir şey yok bence sen hatta kagıda yaz saatlerini ve ogunleri sen belirle saatine kadar hazırla ver başka turlu olmaz cnm ... Maasıyla calısıyor sonucta hayrına bakmıyor ki ...aslında yerinde olsam yıne dıycem ama kendı evımde baktırırdım .. Ancak ozaman bunu iş olarak görür baska turlu kendı evının ısıne bakar daha cok maalesef : ((( Bebişlerin duzenleri okadar onemli ki bır ogunu şaşsa uyku saati gelse yarım saat gec uyusa dahi huzursuzlanıyorlar hepımız yaşıyoruz ..
artık bebıslerımız büyüdü kızlar gunde 2 ogun corbası yogurdu meyvesi olmadan olmaz beyin ve fiziksel gelişimi icin cok onemli gıdalardan aldıgı vitaminler ...
Senın bakıcının sabah kahvaltısını mutlaka Aptamil ile ıcınde domates ; yumurta peynir vs değişimli olarak koyması lazım ayrıca saat 2 gibi corbası arada meyvesi ve son olarak ıkındı yogurdu vermesi lazım bence.

Kayıt cihazı bence olmaz cunku kayıt bıtınce çat diye bir ses gelir ayrıca yasal olarak da suç kimsenin rızası olmadan sesi kayıt altına alınmaz ..Bunun yerine olmadık bir saatte çat kapı bakıcının evine git haberi yokken bunu haftada bır kac kez yaparsan oda ona göre tedbirini alabilir yada ona özel yemek malzemelerini yanında götürebilirsin domatesi , bezelyesi taze fasulyesi artık o hafta ne yıyecekse .. baharatlı seyler bebıse dokunabilir bence ..

çok haklısın bu konuda... dediğin gibi yaptım zaten kağıda yazdım yemek saatlerini çantasına koydum. her seferinde söylüyorum zaten şu şekilde yemesi gerekiyor şu saatte şunu yemeli diye bugün tekrar konuşuyum ama bizim kız çok fena istemeyince mümkün değil açmıyor ağzını... geçen gün mis gibi sulu köfte ya;tım tabağa vurmuş hepsi yere dökülmüş yedirirken...son zamanlarda söyle ama bakalım ne olacak.
bu arada evde bakılması için bakıcı arayışına girdim zaten ama etraftan tanıdık birileri olsun istiyorum. referansına güvenebileceğim birini arıyorum bakalım.

hayırlısı cnm cok zor gercekten bakıcı bulmak inşallah allah ıyısıyle karsılaştırsın hepimizi .. bemde seneye işe girince napıcam bilmiyorum gercekten cook zor heleki basında bir aile buyugu beklemıyorsa ..

selammmmm.......nabersiniz...??

yine uzunnn birara verdim ama napayım giremiyorum siteye..

günlerim kızımı elinden tutup evde gezdirmekle geçiyor.şiddetli sırt ağrılarım var bu yüzden..yürüteçle gezmek istemiyor hanımefendi illa ellerinden tutarak gezecekk...

bunun dışında biz çook iyiyiz çok şükür..
herşeeyyyy çok normal

tam anlamı ile yürüyüşe geçen bebiş var mı aramızda?
Bizimki henüz yürümüyor ama olsun..yerim ben onu sarı civcivimmmm benimmm

Hoşgeldin Deniz Güneş ne zamandır yoktun özlettin kendini ..
3- 5 aadım atmaya başlayan bebişlerimiz var ama yürüyen henüz yok .. Ben bugun bızımkıni videoya cektim : ))

Herkese günaydddıııınnnn
Deniz-güneş sende özlediklerimiz arasındasın...
Arada gel lütfen..

günaydın şekerimm...

erkenciii çalışan anne... ve erkenciii evdeki anne...

evdeyken erken kalkmak daha büyük işkence... allahyardımcın olsun kuzu..

ben iş die mecburen kalkıorum.. ama sıpa birde pazar erkenden kalkmıormuu yapma oğlum yaa diyoruumm.....

yok canım çalışan anne için birde pazar erken kalkmak çok çok daha zor..Ben en azından öğlen gündüz uyudugu zaman kestirebliyorum ,sende o da yok..Allah senin yardımcın olsun canım..çok zor..
Gece oğlum 12 de kalktı sağolsun..ben hiç kalkmadım babası 2.30 da uyutabilmiş anca (
Üzüldümde kocişkoma ama napıyım,resmen tembellik yapmak istedim..Sabah erkenden de kalktı işe gitti

ayyy niee uyumadıki kuzu acaba...

babada rahatsız olsaydı uyandırdı seni .. demekki çok uykusu yoktuu.. zman geçirmiş oğluşuyla erkek erkeğe... sendee yatağınla mutlu mesuttt :)

ttail işini ne yaptınız..

erken rezerve yapmadık diee... temuz ayı çok pahalıya patlıcak bana...

gerçi daha işyerıyle izin konusunu tam netleştirmedim ama.. 1hafta kaçıcam inşallah...

bu hafta sonuda havuza gitmek istiorum ama havalr bir ii bir kötü..

hasta olurmu kuzum diee... tereddüt ettim şimdii

Son düzenleme:

canım bizim tatil işimiz hiç belli değil...yapamayabilirizde..
çok dengesiz gidiyor gerçekten yaa havalar..oğlanı dısarı çıkarınca ne giydircem bilemiyorum..
Hımmm havuz fena fikir değilmiş
bence git ..zaten oğlusu havuza sokmıycan ..yanına yedek kıyafetlerini al git bence..

Son düzenleme:

şekerim sokmaz olurmuyumm.... oğlumaa simit bile sipraiş ettim.. berbaer giricezz.. o yuzden oğlan hasta olurmu diye düşündüm..

yengeç bebeği yaa suya bayılıorr... kuvet su doluyorrr suu yukardan akıor kendı suya vuruorr gülüorr...

havuzda neler eder kim bilirr.. suya oturmadan yıkarsan kıyamet kopuyorr...
balayındaykenn görmüştüm bebeğiyle havuzda.. nasıl oynuorduu çok özenmiştimm.. bebeğim olsun bende alır gelirim demiştim rabbim banada gösterdi çok şükür...

Son düzenleme:

hımmm ben küçük bebeklerin havuza sokulmalarına çok karşıyım canım..Birsürü mikrop kol geziyor havuzlarda..en iyimseri mantar enfeksiyonu mesela .
yiğenin 2 yaşındayken havuzdan kaynaklı bir sürü siğil gibi şeylere yakalandı..En son doktor havuz mikrobu oldugunu ve çocugun büütün kıyafetlerinin kaynatılması gerektiğini söyledi..Vücuda sürekli yayılan bişey..dikkat etmek lazım..
tamam ben vazgeçtim üşütür bence senin oğlan daha havaların akıbeti belli değil hasta mı etcen kıs çocugu

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
esmacım simitinize bayıldım buna benzer bişey bende alıcam.
bizimkide suya bayılıyor küvetinden çıkmayı hiç istemiyor
denizde havuzda ne tepki verecek merakla bekliyorum temmuzda görücem inşallahhh
bence de havuz güzel fikir çok sıcak giriliyor egede :129:
sizin oralar daha da sıcaktır sanırım

:84: :84: :84:

bnm gibi pinrpikli bir hatuna bu denirmiii yaa....
:84: :84: :84:

korktum şimdii.... çok güvendiğim bir yer aslında ama neyse denize gireriz bizdee.. gözü yanar tuzlu die denizden korkuyorumm.. yoksa denizde havuzda aynı yerdee...

Günaydın kızlar

evet canım çok doğru söylüyorsun hafta içi zaten erken kalkıyoruz birde hafta sonuda bebişlerimiz erken kalkıyor uykuya hasret kaldık vallahi.ama ilk defa geçen hafta cumartesi ve pazar babasına verdim bu hafta sen bak bu hafta ben uyuyayım dedim sağolsun canım eşim kırmadı beni arada böyle yapacağım artık sana da tavsiye ederim

evet canım bizimde tatil olayı olmayacak gibi çünkü işyerinde aynı işi yapan 3 kişiyiz ve bir ablamız doğum iznine ayrıldı.büyük ihtimal çıkamayacağım izne ama havuz işi iyi fikir havanın durumuna göre bakarız hava güzel olursa gidebiliriz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…