benim kızda yağda seviyormuş yumurtayı... ama karar verdim kahvaltısını ben hazırlayıp yedircem bundan sonra.
sabah 6 da kalkıp hazırlıycam. yedirip bırakıcam. anladığım yadarı ile kahvaltıyı geç yaptırıyor çocuğun uyku saati geçiyor aç olduğu için uyyumyor. yemiyor huysuzluk yapıyor. yemek vakti geçince de yemiyor olabilir.
ben evde iken şu şekilde oluyor...
sabah 9-10 kahvaltı... 1 saat sonra meyve. rendeleyince yemiyorsa eline veriyorum yiyor mutlaka.
zaten 11 de uyuyor. saat2 de kalkıyor yemeğini yediriyorum. sonra 4 gibi yoğurdunu yediriyorum. 7 de akşam yemeğini yediriyorum 9da süt hazırıyorum uyuor sonra.
öyle aman aman yemiyor ama. ondan bi kaşık bundan üç kaşık yediriyorum ne istiyorsa onu vermeye çalışıyorum.
bilmiyorum ben mi takıntı yaptım acaba ??? bu yemke olayını.
yani beni huzursuz ediyor bu durum içimi acıtıyor. ben burada öğle yemeği yerken kuzum bşiy yemiyordoğa tek elini tutuncada yürüyor canım ama korkuyorum kayarda koluna bişiey olursa diye.
kızlar biraz daha hızlı bu konularda. yani büyükler öyle diyor :)
bence abartmıyorsun canım haklısın. bu saate kadar kahvaltı ve yoğurtla durur mu çocuk.
akşam yemeği saati geldi nerdeyse.
yani hasta ve ondan dolayı iştahsızsa olabilir ama normal şartlarda bu saate kadar
acıkır huzursuzlanır kuzucuk.
sen düzene oturtana kadar her öğün zamanı telefonla arayarak ne yedirceğini mi söylesen acaba?
Maşalah kuuzuyaaa
Benimki yürüyor ama genelde hopp dönüp düşüyor.Kolu acıyacak diye pek yaptırmak istemiyorum ama o hep yürüme hevesinde..
Canım yaa eve bir kamera falan mı koysan acaba ya da misskapris gbi dinleme cihazı falan??
kendi evinde bakıyor o zor biraz kaıt cihazını fark eder muhakkak ve olmaz güven sarsar.
maşallah kuzuyaaaa..
benimkide hergün yapıyor kakasını ama sırtından çıkan günlerimi hiç özlemedimmm
tel olunca insan bir de ne yapacağını şaşırıyorr..
elim yüzüm heryerim pok içinde kalıyorr
kayıt cihazı olmaz fark eder ancak arayıp devamlı yedimi yemedi mi diye dürtüklüycamCanım yaa... bencede dinleme cihazıı koy bebek çantasına yada bir yere....
için ancak öyle rahatlar... ama yedirmek istemese bence sana yemediğinide söylemezdi yedirdim yedi derdi... çok kötü niyetli olsaa... üşenseydiii...
ama tabi kimse babamızın kızı değil bence bir kayıt cihazı koy sesleri dinlee...
ozman rahatlarsın karar verirsin.... açıp bakmayacağı bir şeyin içine koy... bebek çantasının ceplerinden birine falan... dene yani bu hafta sesi nerde çekerse...
Myline cim bunda ayıp olucak diye bir şey yok bence sen hatta kagıda yaz saatlerini ve ogunleri sen belirle saatine kadar hazırla ver başka turlu olmaz cnm ... Maasıyla calısıyor sonucta hayrına bakmıyor ki ...aslında yerinde olsam yıne dıycem ama kendı evımde baktırırdım .. Ancak ozaman bunu iş olarak görür baska turlu kendı evının ısıne bakar daha cok maalesef : ((( Bebişlerin duzenleri okadar onemli ki bır ogunu şaşsa uyku saati gelse yarım saat gec uyusa dahi huzursuzlanıyorlar hepımız yaşıyoruz ..
artık bebıslerımız büyüdü kızlar gunde 2 ogun corbası yogurdu meyvesi olmadan olmaz beyin ve fiziksel gelişimi icin cok onemli gıdalardan aldıgı vitaminler ...
Senın bakıcının sabah kahvaltısını mutlaka Aptamil ile ıcınde domates ; yumurta peynir vs değişimli olarak koyması lazım ayrıca saat 2 gibi corbası arada meyvesi ve son olarak ıkındı yogurdu vermesi lazım bence.
Kayıt cihazı bence olmaz cunku kayıt bıtınce çat diye bir ses gelirayrıca yasal olarak da suç kimsenin rızası olmadan sesi kayıt altına alınmaz ..Bunun yerine olmadık bir saatte çat kapı bakıcının evine git haberi yokken bunu haftada bır kac kez yaparsan oda ona göre tedbirini alabilir yada ona özel yemek malzemelerini yanında götürebilirsin domatesi , bezelyesi taze fasulyesi artık o hafta ne yıyecekse .. baharatlı seyler bebıse dokunabilir bence ..
Herkese günaydddıııınnnn
Deniz-güneş sende özlediklerimiz arasındasın...
Arada gel lütfen..
günaydın şekerimm...
erkenciii çalışan anne... ve erkenciii evdeki anne...
evdeyken erken kalkmak daha büyük işkence... allahyardımcın olsun kuzu..
ben iş die mecburen kalkıorum.. ama sıpa birde pazar erkenden kalkmıormuu yapma oğlum yaa diyoruumm.....
yok canım çalışan anne için birde pazar erken kalkmak çok çok daha zor..Ben en azından öğlen gündüz uyudugu zaman kestirebliyorum ,sende o da yok..Allah senin yardımcın olsun canım..çok zor..
Gece oğlum 12 de kalktı sağolsun..ben hiç kalkmadım babası 2.30 da uyutabilmiş anca(
Üzüldümde kocişkoma ama napıyım,resmen tembellik yapmak istedim..Sabah erkenden de kalktı işe gitti
ayyy niee uyumadıki kuzu acaba...
babada rahatsız olsaydı uyandırdı seni .. demekki çok uykusu yoktuu.. zman geçirmiş oğluşuyla erkek erkeğe... sendee yatağınla mutlu mesuttt :)
ttail işini ne yaptınız..
erken rezerve yapmadık diee... temuz ayı çok pahalıya patlıcak bana...
gerçi daha işyerıyle izin konusunu tam netleştirmedim ama.. 1hafta kaçıcam inşallah...
bu hafta sonuda havuza gitmek istiorum ama havalr bir ii bir kötü..
hasta olurmu kuzum diee... tereddüt ettim şimdii
canım bizim tatil işimiz hiç belli değil...yapamayabilirizde..
çok dengesiz gidiyor gerçekten yaa havalar..oğlanı dısarı çıkarınca ne giydircem bilemiyorum..
Hımmm havuz fena fikir değilmiş
bence git ..zaten oğlusu havuza sokmıycan ..yanına yedek kıyafetlerini al git bence..
şekerim sokmaz olurmuyumm.... oğlumaa simit bile sipraiş ettim.. berbaer giricezz.. o yuzden oğlan hasta olurmu diye düşündüm..
yengeç bebeği yaa suya bayılıorr... kuvet su doluyorrr suu yukardan akıor kendı suya vuruorr gülüorr...
havuzda neler eder kim bilirr.. suya oturmadan yıkarsan kıyamet kopuyorr... Eki Görüntüle 206947 balayındaykenn görmüştüm bebeğiyle havuzda.. nasıl oynuorduu çok özenmiştimm.. bebeğim olsun bende alır gelirim demiştim rabbim banada gösterdi çok şükür...
hımmm ben küçük bebeklerin havuza sokulmalarına çok karşıyım canım..Birsürü mikrop kol geziyor havuzlarda..en iyimseri mantar enfeksiyonu mesela .
yiğenin 2 yaşındayken havuzdan kaynaklı bir sürü siğil gibi şeylere yakalandı..En son doktor havuz mikrobu oldugunu ve çocugun büütün kıyafetlerinin kaynatılması gerektiğini söyledi..Vücuda sürekli yayılan bişey..dikkat etmek lazım..
tamam ben vazgeçtim üşütür bence senin oğlan daha havaların akıbeti belli değil hasta mı etcen kıs çocugu
günaydın şekerimm...
erkenciii çalışan anne... ve erkenciii evdeki anne...
evdeyken erken kalkmak daha büyük işkence... allahyardımcın olsun kuzu..
ben iş die mecburen kalkıorum.. ama sıpa birde pazar erkenden kalkmıormuu yapma oğlum yaa diyoruumm.....
ttail işini ne yaptınız..
erken rezerve yapmadık diee... temuz ayı çok pahalıya patlıcak bana...
gerçi daha işyerıyle izin konusunu tam netleştirmedim ama.. 1hafta kaçıcam inşallah...
bu hafta sonuda havuza gitmek istiorum ama havalr bir ii bir kötü..
hasta olurmu kuzum diee... tereddüt ettim şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?