2010 Temmuz Anneleri : )

tuzlu olsun canım yaa kafasını sokmassın bi şapka takarsın kafaya ,vücududa denizde miiss gbi

günaydın...

bu sabah kafam sepet gibi. keyifsizim. sabah çok erken kalktım eşimin gömlekleri ütüledim evi toparladım balkonlaa bir su attım. çok iyi başlamıştım oysa güne bir anda üstüme ağırlık çöktü.

kafam yine takıldı sağa sola ashabileştim.

bizim de tatil işimiz sekteye uğradı. bu yeni çıkan yasa gereği eşimin işleri anormalk yoğunlaştı.

tatil rezervasyonlarının iptal edilmesini istemiş şirket. ama duruma göre belki bir hafta kaçma ihtimalimiz olabilirmiş.

tatilin parasınıda ödedik bakalım ne olacak.

günaydın kızlarrrr..

Dün balkonda oturuyorduk eşimle kızımda eşimin kucagındaydı.bana gelmek istedi bende aldım ayağa kalkacaktım öyle kaldım ne ayaktayım ne oturuyorum öyleeee arada. dedim çabuk al kucagımdan kızı kalkamıyorum belime birşey oldu.zor yürüdum gittim uzandım biraz ama yok düzelmedi.eşim masaj falan yaptı kremledi falan ama hiç fayda etmedi.sabaha bisey kalmaz dedim ama bugünde aynı( yavaş yavaş yürüyorum agrıyor sanki omuriligim.saniyelik bi olay ya birden tutuldum kaldım.eşimde sabah işe gitti akşama gelir doktora git dedi ama kızı kucagıma alınca zor taşıyorum işim zor bu gün

bu durumda sana kafana takmamaya çalış diyeceğim ama olmuyor biliyorum.çünkü bende bana yapılan haksızlıkları çok aklıma getiririm.aslında o anda neyse sorun o kişinin yüzüne söylemek gerekiyor ama ben de beceremiyorum o işi.daha sonra içine at at dağ gibi büyüyor insanın içinde.sonra bir yerden patlak veriyor.

çok geçmiş olsun canım bu durumdayken çocukla gidemezsin zaten hastaneye, eşinin işi müsait ise gelsin götürsün seni doktora. yok o da olmayacaksa varsa güvendiğin bir kişi kızını ona emanet et öyle git bari.

çok üzüldüm canım.hem parasını ödemişsiniz hemde o tatil gününü bekliyormuşsundur.baya sinir bozucu bir durum olmuş.inşallah bir şekilde ayarlanırda gidebilirsiniz tatile.

tünaydın kızlaarr nasılız buqün ?
biz yeni kalktık sayılırız zor bi qece qeçirdik burun tıkalı çok fena hırıltıdan yutkunmaya çalışmaktan umutumda bende uyuyamadık..sabaha karşı uyudu bende yatırdım yatağına qittim yatağıma yattım babayı uyutalım diye onun odasında yatmıştım..sabah biraz daha iyi uyandı tabi burun hala tıkalı hırıltıda var ama keyfi yerinde..dün akşam saat 10 qibi bi üsküdar sahil yapmıştık hava çok qüzeldi esmiyodu bile o zamanmı üşüdü anlamadım üstüde çok ince değildi ama kşke bide yelek falan qiydirseydim ( sabahta ilk kez kısa kollu qömlekle şort qiydirdim ama çok sıcaktı yaaa hasta ettim bebemi

qeçmiş olsun canım ynlış bi hareket ypmışsındır belki frkında olmadan..çocukla çok zor yatsan yatamazsın kalksasn kalkamzsın allah şifasını versin çoooookkk qeçmiş olsun

merhaba canım çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanmadın mı?o burununu çabuk açar.bu havalar tam hastalık havası gerçekten.kuzularımızı ne şekilde giydireceğimizi bilemiyoruz.ben geceleri de nasıl giydirip yatıracağım şaşırıyorum.çıtçıtlı badinin üstüne ince pijamalarından giydiriyorum yinede terliyor.çıtçıtlı badilerde kalın oluyor zaten.bende akşam içine uzun bir fanila giydirdim üstüne pijamasını sanki biraz daha ii oldu terlemedi.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

ben uzun zamandır şort kısa kollu giydiriyorum.sorun olmadı şükür.

rüzgar varsa o çarpmıştır.

saol canım ona benzer bi burun damlası var ama el sürdürmüyoki burnuna qece kıyameti koparttıı nsıl ağlıo zar zor temizledim biraz..evet yaa hava sıcacık benim ev tam ısınmadı daha ama dün çok sıcaktı yinede ince qiydirdim sanırım üşüdü..benimkjide sürkli terliyo canım yaa qece üstünü örtmediği için ince qiydirmiyorum çıtçıtlı badi üstüne bide ince pijama qiydiriyorum üstünü açmasına rağmen yinede üşümüyo..ya ben daha ince qiydiremiyorum qeceleri üşür diye kilotlu çorabı bile hep ayağında nolır nolmaz diye..

geçmiş olsun canım.

ben uzun zamandır şort kısa kollu giydiriyorum.sorun olmadı şükür.

rüzgar varsa o çarpmıştır.

saol canım qeçer inşallah..
sabah evdeydik evdeyken öyle ince qiydirdim ama akşam çıkarken kilotlu çorabın üstüne kot tulum qiydirdim içinde kısa kllu çıtçıtlı badi üstündede uzun kollu penyesi vardı..havada öyle sakin öyle qüseldi nasıl üşüdü anamadım :26:

cnm nerelei olduğunu oranın hava şartlarını pek bilmiorum ama...

buraya göree çook kalan giydirmişsin...

terlemek hasta ediyor çocukları aslında...

ama dediğim gibi buranın hava şartlarında......

sisin oralar nasıl bilmiorum ben dunnn kısa kollu çıtçıtlı bady ..

penye kapri tşört... le akşam çıkardım

Merhabalarrr...
Bugün bende hastayım yaa...Burnum akıyor halsizim nasıl kapıyorum hastalığı anlamıyorum ki...
Hasta olan diğer arkadaşlarada çok geçmiş olsun..Acil şifalar diliyorum..
Dün kızıma pazardan şu basınca öten sandaletlerden aldık yürümesine yardımcı olur o öttükçe basar diye ama bakalım şimdilik bir faaliyet yok..İlgilenmedi bile...

slm herkeze biz kızımla iyiyiz sükür sizleri sormalı bayadır giremedim ne var ne yok .bende yeni yeni kısa kollu tişört giydiriyorum kuzuma

yaa akşam olduğu için öyle qiydirdim akşamları sabahları qibi qüneş olmadığından üşümesin diye ama baktım terlide değildi nasıl oldu anlamadım belkide artık dişlerimiz qeliyodur diye düşünüyorum henüz hiç diş çıkaramadık

sanada çok qeçmiş olsun ahh şu havalar bi öyle bi böyle...
hayırlısı bakalım inş. ilqisini çekerde işe yararlar bendemi öle yapsam acaba

Selam kızlarr
bugün oğlan uyumak bilmedi kereta.yatağa alır almaz ağlamaya başladı,dışarı bile çıkardım orda da kıyamet koptu.Biraz önce uyudu şükürr..eşşek herif dağıttı bizi

noldu canım sana?kim üzdü seni?

hayırlısı olsun canımcımm

ay canım çok geçmiş olsun ..Bu çocuklar belimizi büktü vallaa,çok daha dikkat et kendinee

geçmiş olsun canım..Bende bugün uyku tulumuna sokmadım,çok sıcak bir gündü..

geçmiş olsun canım..

iyi geceler kızlar

bugün evlilik yıldönümümüz.4 yılı geride bıraktık..

toprak hasta oldu.çok üzgünüm.

yaz geldi kurtulamadık..

sabah dr gittik.üst solunum yolu enf. dedi.peditüs ve spreyle devam ediyoruz.

burnu tıkalı ve emzik emiyo...offf

bu arada kilomuz 12.560 boyumuzda 78 olmuş..

uzun bir gece bizi bekliyor...:2::2::2:

Nice nice 4-14-34... yıllara inşallah
Geçmiş olsun canım..Çoğu bebeğimiz yine hasta havaların dengeizliğinden..
Sprey ne spreyi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…