2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar,
Çoooook yorgunum yine,
Rüzgarın iki dişi daha geldi,
Geceler yarım saat başı uyanmakla geçti 2 gecedir,
Baktım bu sabah iki tane daha patlamış,
Toplam diş sayımız 12 oldu,
Maşallah,
Geceleri çok terliyor,
Üstüne ne örtersem hemen anında açıyor,
Gün içerisinde de bi sürü defa üst atlet değiştiriyoruz,
Siz de öylemisiniz yaa,
Bu arada lcw nin internetten alışveriş yapılan sitesi var kızlar,
Ben ordan ciciler alıcam oğluma şimdi,
Size de haber vereyim dedim,
Bazı şeyler çok indirimde oluyor,
Üstelik kargo ücreti de yokmuş,
Benim gibi alışveriş imkanı olmayanlar için süper valla,
Şu oğlan hasta olacak diye çok korkuyorum,
Terle soğu terle soğu nereye kadar,
Hasta yavrulara da Allah tez zamanda şifa versin inşallah,

Maşallah bebişe:)Biz de bu hafta aynen böyleydik.geçenl hafta izmire gittik,orada aşırı terledi,sonra soğudu,rüzgar,klima hasta oldu kuzum.giydir,çıkart koruyamadım malesef.yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor, emmek bile fazla rahatlatmadı.üstüne dişler de çıkmak üzere.3 günlük seyahat tüm düzenimizi bozdu.
aşırı terliyorlar,saçlar sırılsıklam.çok iyi korumak lazım ama çok mümkün olmuyor her zaman.
terlemek soğuk havadan bile tehlikeliymiş bunu anladım.

günaydın kızlar...
miss lcw ye bakıcam sevindim int. alışverişinin olmasına çünkü mağazalarına gitmekten nefret ediyorum çook kalabalık oluyor. 12 diş maşallah rüzgara :)
Bu arada kızlar prensesimden dün ilk adımlar geldi
koltuktan koltuğa 1-2 adım epeyidir atıyordu ama dün 8-10 adım rahatlıkla tutunmadan
gitmeye başladı. Ellerini bırakıyorum babasına nasıl gidiyor.
bütün gece emeklemeden her yere tutunmadan gitti birden bire çok şaşırdım.
çok eğlendik kendi de öyle mutlu oldu ki.
dün akşam müthiş bir enerji ve güven patlaması vardı kızımda
İnaşallah geçmez bu heveside d.gününe kadar yürür kuzucumm

günaydın herkese.
hasta bebklere geçmiş olsun...annelerine de
yeni yürüyen... emekleyen... diş çıkaranlara da kocaman maşallah :))
gününüzün güzel geçmesi ümidi ile....

günaydın kızlarrrr

kızım bu gece üstüne hiç birşey örtmeden yattı .ne kadar örttüysem tekmeleyip attı sonunda bende vazgeçtim .üst dişlerimiz geliyor çok mız mız bu gunlerde.
sabah sabah kalktım bim e gittim vücüt analiz baskülü aldım.tavsiye ederim fonksiyonlu birşey.kilo vermem lazımmmmmmmmmm

kızlar bugun hava bayagı sıcak olacaga benziyor bursa yanıyorrrrrr sabah boyleyse öğlen düşünemiyorum. biz kolsuz giymeye falan başladık. dün kızıma kolsuz bi tşört giydirdim altınada bi tayt ayyy ne şirin oldu. markete gittik herkes sevdi.

4 yıl hee :))) allah daha nice uzun yıllaar birlikte yaşamayı nasip etsin canım
bebeğinede çokkk qeçmiş olsun canım çabucak toparlar inş.

aynen bizde kolsuz giyoruz artık. altına tayt çok şirin oluyor gerçekten dün seve seve bitiremidm :)
gece uzun kolluya devam ama çok açıyor bizimkide üstünü.

ben aloynaverden oyuncak sipariş etmeştim bir deneyeyim dedim. çok güzelmiş gerçektende ya bayıldım. ambalajında geldi eğitici aktivite oyuncağı. bizim kızda sevdi baya ama tuşlarına basmak yerine sürükleyerek biyerlere gtürmeye... altını çevirip pil yerine bakmayı falan tercih etti.

Nice nice 4-14-34... yıllara inşallah
Geçmiş olsun canım..Çoğu bebeğimiz yine hasta havaların dengeizliğinden..
Sprey ne spreyi canım??

saol cnm.evt bu havaların belirsizliği hasta etti.dr deniz suyu vermişti ama bize fayda etmediği için sprey istedim.otrivine kullanıyoruz.en fazla 3 gün..

4 yıl hee :))) allah daha nice uzun yıllaar birlikte yaşamayı nasip etsin canım
bebeğinede çokkk qeçmiş olsun canım çabucak toparlar inş.

tşk ederim cnm.kışa elvada hastalığını atlatıyoruz sanırım

oyuncaklarıyla oynamayı ne zaman öğrenecek acaba:) ben daha çok merak edim inceledim valla bizimki habire hınzırlık peşinde:)

benim kız şu üst üste geçirilen halkalar varya renkli renkli onları geçirmeye bayılıyor . bide küplerimiz var onları üst üste koyuyoruz..

ayy çok sıcak dedik. bursada dolu yagıyor hemde nasıl sesine uyandım şimdi

kızlar yogurt verince ateş düşürücü verilir mi? dişlerinden sanırım mız mız biraz agrısını alsın dıye calpol versem mı dedim ama yogurt yedirmıştim bi sakıncası olur mu acaba?

kızlar yogurt verince ateş düşürücü verilir mi? dişlerinden sanırım mız mız biraz agrısını alsın dıye calpol versem mı dedim ama yogurt yedirmıştim bi sakıncası olur mu acaba?

canım niye öyle dedin anlamadım.ben şimdiye kadar yoğurt yedirildiği zaman ateş düşürücü verilmemesi gerektiğini hiç kimseden duymadım.ben eczacı odasında çalışıyorum ve şimdi burda ki eczacımıza sordum yok bir zararı olmaz dedi.sadece kan ilaçlarını verdiğin zaman süt ve süt ürünü verilmemesi gerekiyor dedi.sen bir yerden mi duymuştun böyle birşeyi. :26:

yok canım biyerden duymadım öylee aklıma takıldı.vereyim o zaman.

kızlar benım az kaldı mamam bundan sonra junıor alsam erken mı olur

ben aldım cnm.500 ml olanlardan.toz mamayı bıraktım artık.

bi ton çanta oluyo sıcak su mama biberon.

200 ml olanlardan aldım dışarı çıkarkan atıyorum çantaya tmm

mamayı günde 1 kere veriyorum.1 kerede pınar 6-12 veriyorum.

semizotu yapmıştım bugün mşllah 1 kase yoğurtla beraber yedi.

genelde paşa löp löp çorba içer sevmez geviş getirmeyi

1 yaşından sonrada mamayı tamamen bırakmayı

düşünüyorum.maşallah zaten herşeyi yiyor neden

formül yükleyeyimki oğluma.onun yerine süt içsin.

görümcemin ikbuçuk yaşında kızı var.aptamil ve pınar süt harici hiçbirşey ağzına sürmüyo..

ön yargılı denemiyor bile.herşeyi kokluyo.sütüde ılık içmeye alışık

kız dışarı çıkıcağında ya sıcak su yada jel ve cezve taşıyor

görümcem bana örnek olduğu için rafdan aldığım sütleri ısıtmadan oda sıcaklığında içiriyorum..

ne çok yazmışım behhh

herkese iyi geceler

sinir krizleri geçirmek üzereyim kızlar sakinleştirin beni diyeceğim ama kimse yok.

kuzey bugün öğlen bir de bir uyandı daha yeni uyudu. yatağa yatıramıyorum hemen ayağa kalkıyor. uykusu var biliyorum bir ara otururken gözleri kapandı resmen ayakta uyudu ama yatağa yatmıyor hemen kaçıyor. öğlen yıkamıştım belki işe yarar diye bir daha yıkadım ama mümkün değil yine uyumadı.
ağlama krizlerine girdim resmen sinirden parçalayacaktım çocuğu.

neyse ki simdi uyudu ama benim tepem atık. eşimde yanımda erik yiyor çatur çutur onada siniri oldum bağırdım gürültü yapma diye.

kim önüme çıksa parçalarım şu saatte herelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…