herkese iyi geceler
sinir krizleri geçirmek üzereyim kızlar sakinleştirin beni diyeceğim ama kimse yok.
kuzey bugün öğlen bir de bir uyandı daha yeni uyudu. yatağa yatıramıyorum hemen ayağa kalkıyor. uykusu var biliyorum bir ara otururken gözleri kapandı resmen ayakta uyudu ama yatağa yatmıyor hemen kaçıyor. öğlen yıkamıştım belki işe yarar diye bir daha yıkadım ama mümkün değil yine uyumadı.
ağlama krizlerine girdim resmen sinirden parçalayacaktım çocuğu.
neyse ki simdi uyudu ama benim tepem atık. eşimde yanımda erik yiyor çatur çutur onada siniri oldum bağırdım gürültü yapma diye.
kim önüme çıksa parçalarım şu saatte herelde.
canım yaakıyamam sana
dünde biz aynı sorunu yaşadık hergün 8 de yatan çocuğa bişey oldu dün..Ne zaman yatırsam ağlayarak,çığlık çığlığa kalkıyor..gece dışarı bile çıkardım biraz sakinleşşsin diye ama nerdeee ..dışarda da kıyamet kopardı..eve getirdim süt yaptım içerken artık yorgunluktan uyuya kaldı
ama tabii biz perişanları oynadıksaat 11 falandı..
oluyor yani arada öle maleseef..uyumak istemiyorlar,büyüyorlar ,belkide diş sıkıntıları var bilemiyorum ki canım..
canım benim nedense bizimki yatmak istemiyor. yatsa uyuyacak. maalesef sallanarak uyumayıda bilmiyor sallıyorum gülüyor alkışlıyor. bu geceden sonra karar verdim sallayacağım.
el gider mersine biz gideriz tersine hesabı.
Üzülme canım sen..annesine naz yapmış :))) inada bindirmiş birazda..o senin stres yaptıgınıda anlamıstır ondan inada bindirmiştir..
Bizimkide öyle sanki anlıyorr..hemen yatsında şu şu işlerim var diyorum örneğin..yok adam o gün uyumuyorrrr
geçicek annesi,sıkma canını
ben aldım cnm.500 ml olanlardan.toz mamayı bıraktım artık.
bi ton çanta oluyo sıcak su mama biberon.
200 ml olanlardan aldım dışarı çıkarkan atıyorum çantaya tmm
mamayı günde 1 kere veriyorum.1 kerede pınar 6-12 veriyorum.
semizotu yapmıştım bugün mşllah 1 kase yoğurtla beraber yedi.
genelde paşa löp löp çorba içer sevmez geviş getirmeyi
1 yaşından sonrada mamayı tamamen bırakmayı
düşünüyorum.maşallah zaten herşeyi yiyor neden
formül yükleyeyimki oğluma.onun yerine süt içsin.
görümcemin ikbuçuk yaşında kızı var.aptamil ve pınar süt harici hiçbirşey ağzına sürmüyo..
ön yargılı denemiyor bile.herşeyi kokluyo.sütüde ılık içmeye alışık
kız dışarı çıkıcağında ya sıcak su yada jel ve cezve taşıyor
görümcem bana örnek olduğu için rafdan aldığım sütleri ısıtmadan oda sıcaklığında içiriyorum..
ne çok yazmışım behhh
herkese iyi geceler
sinir krizleri geçirmek üzereyim kızlar sakinleştirin beni diyeceğim ama kimse yok.
kuzey bugün öğlen bir de bir uyandı daha yeni uyudu. yatağa yatıramıyorum hemen ayağa kalkıyor. uykusu var biliyorum bir ara otururken gözleri kapandı resmen ayakta uyudu ama yatağa yatmıyor hemen kaçıyor. öğlen yıkamıştım belki işe yarar diye bir daha yıkadım ama mümkün değil yine uyumadı.
neyse ki simdi uyudu ama benim tepem atık. eşimde yanımda erik yiyor çatur çutur onada siniri oldum bağırdım gürültü yapma diye.
Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...
geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz ana kız umarım.
bazen benim kızımda yapıyor bunu. ayrılık korkusu yaşadığı için mi yapıyor acaba diye düşünmüştüm ben. böyle durumlarda yanına uzanıyorum bende. iyice dalınca yavaşça kalkıyorum yanından. mesela bu gece park yatağın içine girmek zorunda kaldım :)) resim hayal edin artık.
Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...
günaydın arkadaşlar.benim oğlum biberonda süt içimiyor.artık beni emmeyi yavaş yavaş azaltsın
istiyorum ki çalışırken zorluk olmasın.pınarın 6-12 sine sabahları kahvaltı hazırlıyorum cici bebe eziyorum önceden onuda yemezdi şimdi yiyor çok şükür.ama 60cc felan.o yüzden kutuyu açınca 2 günde kalanı ziyan olmasın diye yoğurt yapıyorum.bebekkeb beblac ve aptamil deneddim kutular öyle ziyan olddu anında tukuruyor.sütte içmesi lazım.bana bi tavsiyede bulunun lütfen.benim oğlum gibi mamayı reddedden bebişi olan varmı?ayrıca biz doktora gecen ay gitmedik 6-12 pınar sütlerini sordunuzmu?sonuçta inek sütü demir eksikliği yapıyormu?
Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...[/QUOT
analı kızlı geçmiş olsun.acil şifalar size..
çok geçmiş olsun canım. inşallah ikinizde çabucak iyileşirsiniz.Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...
bende çok problem yaşadım ama yavaş yavaş alıştırman lazım bende işe başladığım zaman hemen biberonu kabul eder gibi geliyordu olmuyormuş 2 ay falan sürdü tamamen alışması. benim hiç umudum yoktu bir gün deneyim tekrar dedim baktım biberondan sütü içiyor güzelce... babanne çorba falan vermiş biberonla öyle alıştı sanırım. (emziğin ucunu kesmiş.) üşengeçtir kendisi kaşıkla falan uğraşamazda:))günaydın arkadaşlar.benim oğlum biberonda süt içimiyor.artık beni emmeyi yavaş yavaş azaltsın
istiyorum ki çalışırken zorluk olmasın.pınarın 6-12 sine sabahları kahvaltı hazırlıyorum cici bebe eziyorum önceden onuda yemezdi şimdi yiyor çok şükür.ama 60cc felan.o yüzden kutuyu açınca 2 günde kalanı ziyan olmasın diye yoğurt yapıyorum.bebekkeb beblac ve aptamil deneddim kutular öyle ziyan olddu anında tukuruyor.sütte içmesi lazım.bana bi tavsiyede bulunun lütfen.benim oğlum gibi mamayı reddedden bebişi olan varmı?ayrıca biz doktora gecen ay gitmedik 6-12 pınar sütlerini sordunuzmu?sonuçta inek sütü demir eksikliği yapıyormu?
:)) erkek belli ediyor kendini :))sizi hayal ettim çok güldüm kendikendime
ben park yatağa girsem kırılır galiba 64 kg
ya da benim tosdik sevinçten ne yapacağını şaşırı
boğuşmaya bayılıyor
bende denemek istiyorum karpuzu.benim oğlan karpuza bayıldı
höpür höpür suyunu içiyor
keşke diğer verdiklerime de böyle ağzını açsa
yok binbir şebeklikle yediriyorum
almina geçmiş olsun canım. ikiniz de tez zamanda atlatırsınız inşallah.
ben aldım cnm.500 ml olanlardan.toz mamayı bıraktım artık.
bi ton çanta oluyo sıcak su mama biberon.
200 ml olanlardan aldım dışarı çıkarkan atıyorum çantaya tmm
mamayı günde 1 kere veriyorum.1 kerede pınar 6-12 veriyorum.
semizotu yapmıştım bugün mşllah 1 kase yoğurtla beraber yedi.
genelde paşa löp löp çorba içer sevmez geviş getirmeyi
1 yaşından sonrada mamayı tamamen bırakmayı
düşünüyorum.maşallah zaten herşeyi yiyor neden
formül yükleyeyimki oğluma.onun yerine süt içsin.
görümcemin ikbuçuk yaşında kızı var.aptamil ve pınar süt harici hiçbirşey ağzına sürmüyo..
ön yargılı denemiyor bile.herşeyi kokluyo.sütüde ılık içmeye alışık
kız dışarı çıkıcağında ya sıcak su yada jel ve cezve taşıyor
görümcem bana örnek olduğu için rafdan aldığım sütleri ısıtmadan oda sıcaklığında içiriyorum..
ne çok yazmışım behhh
herkese iyi geceler
canım benim nedense bizimki yatmak istemiyor. yatsa uyuyacak. maalesef sallanarak uyumayıda bilmiyor sallıyorum gülüyor alkışlıyor. bu geceden sonra karar verdim sallayacağım.
el gider mersine biz gideriz tersine hesabı.
Günaydın kızlar,
Çoooook yorgunum yine,
Rüzgarın iki dişi daha geldi,
Geceler yarım saat başı uyanmakla geçti 2 gecedir,
Baktım bu sabah iki tane daha patlamış,
Toplam diş sayımız 12 oldu,
Maşallah,
Geceleri çok terliyor,
Üstüne ne örtersem hemen anında açıyor,
Gün içerisinde de bi sürü defa üst atlet değiştiriyoruz,
Siz de öylemisiniz yaa,
Bu arada lcw nin internetten alışveriş yapılan sitesi var kızlar,
Ben ordan ciciler alıcam oğluma şimdi,
Size de haber vereyim dedim,
Bazı şeyler çok indirimde oluyor,
Üstelik kargo ücreti de yokmuş,
Benim gibi alışveriş imkanı olmayanlar için süper valla,
Şu oğlan hasta olacak diye çok korkuyorum,
Terle soğu terle soğu nereye kadar,
Hasta yavrulara da Allah tez zamanda şifa versin inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?