2010 Temmuz Anneleri : )

canım yaa kıyamam sana
dünde biz aynı sorunu yaşadık hergün 8 de yatan çocuğa bişey oldu dün..Ne zaman yatırsam ağlayarak,çığlık çığlığa kalkıyor..gece dışarı bile çıkardım biraz sakinleşşsin diye ama nerdeee ..dışarda da kıyamet kopardı..eve getirdim süt yaptım içerken artık yorgunluktan uyuya kaldı
ama tabii biz perişanları oynadık saat 11 falandı..
oluyor yani arada öle maleseef..uyumak istemiyorlar,büyüyorlar ,belkide diş sıkıntıları var bilemiyorum ki canım..

canım benim nedense bizimki yatmak istemiyor. yatsa uyuyacak. maalesef sallanarak uyumayıda bilmiyor sallıyorum gülüyor alkışlıyor. bu geceden sonra karar verdim sallayacağım.

el gider mersine biz gideriz tersine hesabı.

Üzülme canım sen..annesine naz yapmış :))) inada bindirmiş birazda..o senin stres yaptıgınıda anlamıstır ondan inada bindirmiştir..
Bizimkide öyle sanki anlıyorr..hemen yatsında şu şu işlerim var diyorum örneğin..yok adam o gün uyumuyorrrr
geçicek annesi,sıkma canını

sağol canım benim desteğin için toparladım kafamı.

bu arada çok doğru bir tespit yaptın bende hadiş uyu biraz dinleneyim diyorum bu akşam ki gibi adam o gece çıldırıyor. a

geçer inşallah bugünlerde.

biz mamaya yeni başlatık formül mamaya. kızımda demir eksikliği çıkınca pınarın 6-12 aylık sütünü vermeyi kestim artık. bana bunu hazırlamak daha kolay geldi. gece yatarken 9-10 gibi birde sabah 6 da 180 ml hazırlıyorum. rahata erdim valla kızlar bu mamaya başlayalı gece mışıl mışıl uyuyor artık meğer çocuk aç olduğu için uyumuyormuş. sabaha kadar 6 kez uyanırdı.
daha öncede denemiştim ama sindirememişti. hepsini kusuyordu formül mamanın. alıştı şimdi. hatta gün içindede versemmi bi sefer diye düşünüyorum.
ben bebelac kullanıyorum. aptamili kullanmıştım önceden onu kustuğu için bebelacı deneyim dedim.

Son düzenleme:
bazen benim kızımda yapıyor bunu. ayrılık korkusu yaşadığı için mi yapıyor acaba diye düşünmüştüm ben. böyle durumlarda yanına uzanıyorum bende. iyice dalınca yavaşça kalkıyorum yanından. mesela bu gece park yatağın içine girmek zorunda kaldım :)) resim hayal edin artık.

günaydın arkadaşlar.benim oğlum biberonda süt içimiyor.artık beni emmeyi yavaş yavaş azaltsın
istiyorum ki çalışırken zorluk olmasın.pınarın 6-12 sine sabahları kahvaltı hazırlıyorum cici bebe eziyorum önceden onuda yemezdi şimdi yiyor çok şükür.ama 60cc felan.o yüzden kutuyu açınca 2 günde kalanı ziyan olmasın diye yoğurt yapıyorum.bebekkeb beblac ve aptamil deneddim kutular öyle ziyan olddu anında tukuruyor.sütte içmesi lazım.bana bi tavsiyede bulunun lütfen.benim oğlum gibi mamayı reddedden bebişi olan varmı?ayrıca biz doktora gecen ay gitmedik 6-12 pınar sütlerini sordunuzmu?sonuçta inek sütü demir eksikliği yapıyormu?

Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...

sizi hayal ettim çok güldüm kendikendime
ben park yatağa girsem kırılır galiba 64 kg
ya da benim tosdik sevinçten ne yapacağını şaşırı
boğuşmaya bayılıyor

6-12 sütleri proteini azaltılmış canım
saf inek sütü gibi değil
ben de çalışmaya başladım ama bazen pınar verdim az az içti

benim oğlan karpuza bayıldı
höpür höpür suyunu içiyor
keşke diğer verdiklerime de böyle ağzını açsa
yok binbir şebeklikle yediriyorum

Arkadaşlar,merhaba...Almina kuzum gözü enfekte olduğu için salı günü yeniden ameliyat olacak..Ben de ayın 22 sinde Antalya da rahim ile ilgili ufak bir operasyon geçireceğim...
çok geçmiş olsun canım. inşallah ikinizde çabucak iyileşirsiniz.
bende çok problem yaşadım ama yavaş yavaş alıştırman lazım bende işe başladığım zaman hemen biberonu kabul eder gibi geliyordu olmuyormuş 2 ay falan sürdü tamamen alışması. benim hiç umudum yoktu bir gün deneyim tekrar dedim baktım biberondan sütü içiyor güzelce... babanne çorba falan vermiş biberonla öyle alıştı sanırım. (emziğin ucunu kesmiş.) üşengeçtir kendisi kaşıkla falan uğraşamazda:))
sizi hayal ettim çok güldüm kendikendime
ben park yatağa girsem kırılır galiba 64 kg
ya da benim tosdik sevinçten ne yapacağını şaşırı
boğuşmaya bayılıyor
:)) erkek belli ediyor kendini :))
benim oğlan karpuza bayıldı
höpür höpür suyunu içiyor
keşke diğer verdiklerime de böyle ağzını açsa
yok binbir şebeklikle yediriyorum
bende denemek istiyorum karpuzu.

merhaba arkadaşlar:)
hasta bebeklere ve annelerine çook geçmiş olsun...
ben ilkeyi anneme bıraktım eve geldim.
aklım orda hep sesi geliyo sanki ama biraz dinleneyim dedim.
cuma günü tatile gidiyoruz valizlerimizi hazırlıycam biraz da temizlik yaparım hazır ilke yokken:))
annemlere ev tuttuk teyzemlerin siteden beylikdüzünde.
bana uzak oldu ama olsun...
benden haberler böyle...

geçmiş olsun ikinize de...

ben uzun zamandır veriyorum pınar a6-12yi.
dışarda özellikle çok rahat oluyo...

canım yaa arada damarları tutuyo hepsinin bana da geliyolar bazen soldan soldan...
eşine de kızma kız:))yazık adamcıklara herşey onlara patlıyo bazen:))

ay sakın sallama bu saatten sonra baharcım bak ne güzel uyuyo kendi kendine...

maşallah rüzgara adının hakkını verdi dişleri pıtır pıtır çıkardı:))
ben lcwnin üst gurubunun kesimlerini beğenmiyorum bedenleri dar ve uzun oluyo geniş ve kısa yapsalar daha iyi olcak sanki...
erkek grubu nasıl onlar da öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…