2010 Temmuz Anneleri : )

ebebiş bana msj cekmissin bi karışıklık olmus ben sayfayı kapatmamısım kardesim girmiş kendi sayfası sanmış kusura bakma

Merhaba arkadaşlar bende Allah izin verirse 2010 temmuz annesi olucam Kesemi gördüm ama henüz kalp atışını duyadık. daha 5 haftalık çünkü. Hepinize sağlıklı,mutu gebelik dönemi diliyorum. Bide arkadaşlar benim kasıklarım ağrıyor ama çok şiddetli değil. Huzursuzluk veriyor ve belimde aynı şekil. bu normal bişi demi? Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varmı?

Öncelikle hoş geldin. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.
Çok şiddetli değilse ve sürekli ağrımıyorsa endişelenme. Şu dönemde şekillenmeye başladığı için ve rahim de büyümeler olduğu için ondan kaynaklandığını söylüyor doktorlar.

Sen zaten şiddetli değil demişsin meraklanma canım. Ama artarsa ve sürekli olursa mutlaka doktoruna bilgi vermeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Sürekli gibi yani günümün yarısı bu ağrı ile yaşıyorum geceleri her yanım romatizmalı gibi sızlıyor. Allaha şükür kanama, leke bunların hiçbiri yok ama... Yarın doktoruma gidicam ve İnşallah bebeğimin kalp atışınıda duyarım.:Saruboceq::Saruboceq:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı günler ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

Yapısıyla derken canım rahim yapısıyla mı ilgili tam anlamadım...

İnşallah canım herşey güzel olacaktır merak etme. Bebişinin senden ayrılmayacağına inan. Pozitif düşün. Güzel haberlerinle bizleri de mutlu et. Hepimiz sırayla bu güzel duyguları inşallah yaşarız. :Saruboceq:

Şikayetlerini de mutlaka doktoruna ilet canım benim kalp atışlarını duyunca heyecanlanıp unutma...

hepimize iyi günler arkadaşlar, vişnesuyu çok geçmiş olsun canım...midem çok bulanıyor doğru dürüst kahvaltı edemedim canım sıkılıyor

yaş 28
kilo 78
c.tahmini inş. Kız :)))keseyide, kalp atışlarınıda gördüm,inş.haftaya ilk hareketlerini görcem ..

hoşgeldin hgs hayırlı olsun bebeğin maşallah haftaya hareketlerini görücem demişssin kaç haftalık seninki?

canım merhaba ,haftaya 9 haftalık olacak allah nasip ederse...
bende şimdi 6+4 üm,yani 7.haftanın içindeyim, ilk hareketleri benim bildiğim 3.ayda görülür yani o zaman insana benzemeye başlar bebek,sen haftaya görücem deyince onu anlamadım canım..

Selam arkadaşlar bende 6+4 haftadayım cuma günü tekrar doktora gidip kısmetse kese ve kalp atışlarını duymayı planlıyorum. daha önce yazmıştım birde 10 aylık bebeğim var...

Selam arkadaşlar bende 6+4 haftadayım cuma günü tekrar doktora gidip kısmetse kese ve kalp atışlarını duymayı planlıyorum. daha önce yazmıştım birde 10 aylık bebeğim var...

merhaba canım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah,aynıymışız senle benimde 3 yaşında kızım var,Allah bebeğinede uzun ömür versin küçükmüş seninki, belki biraz zorlanırsın ama sonra çok rahat edersin ikisi beraber büyür...

bende şimdi 6+4 üm,yani 7.haftanın içindeyim, ilk hareketleri benim bildiğim 3.ayda görülür yani o zaman insana benzemeye başlar bebek,sen haftaya görücem deyince onu anlamadım canım..

tatlım google dan bak istersen 9 haftalık ultrason videolarına orda çok net olmasada hareketlerini görebiliyorsun...

tatlım google dan bak istersen 9 haftalık ultrason videolarına orda çok net olmasada hareketlerini görebiliyorsun...

doğrudur canım bende tam göreceksin sandım,o yüzden anlamadım,ben tekrar aralığın ilk haftası gidicem yani 9.haftanın içindeyken o zaman iki aylık olacak ay heycanlandım şimdi

Evet teşekkürler herkes ve büyükler öyle söylüyor ilk 4 yıl çok zorlanırsın ama sonrasında çok rahat edersin diyorlar.... Umarım ii olur bazen düşününce çok gözüm korkuyor ama sonra kendimi rahatlatıyorum....

iyi olur merak etme,valla benimde gözüm korkuyor ama kıskanırmı acaba diye, neyseki senin öyle bir derdin yok canım. bide kardeşi olmasını çok istedim çünkü benim kardeşim yok. birde daha fazla beklemeninde anlamı yoktu benim için belki ileride daha çok gözümde büyüyecekti hiç istemiyecektim herşeyin hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…