Çok ayıp etmişler,
Ben de insanların gençleri kullanıp üstlerine borç bırakmalarına sinir oluyorum,
Ne desen haklısın,
Ama hemen celallenme yinede.
Eşinle konuş önce derim ben.
canim yapilan iyilikler konusulmaz ama gercekten beni bile asan iyilikler yaptim
ama ardi arkasi kesilmiyor isteklerinin bana gram iyilikleri dokunmadi ne dugunde ne dogumda ne baska zaman
hem maddi hem manevi
esim sehir disina is tarafindan gonderildiginde yuklu bir miktar para almisti paranin yarisi bir sekilde dukkan icin onlara gitti ama karsiliginda bir tesekkur alamadik
ben tum haatimi esimi dostumu birakip buralara gelmisim sonunda iyi para kazanacagiz diye geldik ama bu parayi ben kullanamadiktan sonra hayatimin icine etmenin ne anlami vardi
inanin su an gozlerim doluyor bunlari yazarken hic tarzim degildir boyle seyler aslinda
hala daha bana kayinvalidem oglum bana cebinde harcligin var mi diye ssormuor diye bana yakiniyor
bari kiymet bilin benim ve kocamin emekleri icin
canim yapilan iyilikler konusulmaz ama gercekten beni bile asan iyilikler yaptim
ama ardi arkasi kesilmiyor isteklerinin bana gram iyilikleri dokunmadi ne dugunde ne dogumda ne baska zaman
hem maddi hem manevi
esim sehir disina is tarafindan gonderildiginde yuklu bir miktar para almisti paranin yarisi bir sekilde dukkan icin onlara gitti ama karsiliginda bir tesekkur alamadik
ben tum haatimi esimi dostumu birakip buralara gelmisim sonunda iyi para kazanacagiz diye geldik ama bu parayi ben kullanamadiktan sonra hayatimin icine etmenin ne anlami vardi
inanin su an gozlerim doluyor bunlari yazarken hic tarzim degildir boyle seyler aslinda
hala daha bana kayinvalidem oglum bana cebinde harcligin var mi diye ssormuor diye bana yakiniyor
bari kiymet bilin benim ve kocamin emekleri icin
Günaydın millet
Nasılsınız,
Ben yine çok yorgunum,
Sıfır makyajla okula geldim,
Aslında yüzümün hava aldığını hissediyorum,
Artık hiç yapmasam mı falan dedim,
ama tabi millet alışık olmadğı için sürekli hastamısın falan diyor
Rüzgican iyice sosyal bir kişilik oldu,
dün gezmeye bi yere gittik,
Orda havuç bi oğlan vardı,
2 yaşındaymış,
Bizimki çocuğa neler yapıyor,
En çok da turuncu saçlarına taktı oynamak istiyor,
Kalabalıkta olmayı çok seviyor benim oğlan,
ama kimse onla ilgilenmiyor ona bakmıyorsa bu sefer basıyor çığlığı:))
Bana bakın diyor hasbam.
Kızlar bugün tayinler başlıyor,
Hiç ümitli değilim ama yine de isteyeceğiz,
Dua edin bizim için inşallah istediğimiz yerde yaşayalım bundan sonra.
Olur mu öyle şey,aşkolsun ..Hepimiz farklı insanlarız,fikirlerimiz de farklı...benim annem eğitimci olduğu için,hem devlette hem de özel okulda çalıştığı için özel okul olayını şu an için düşünmüyorum..Tüm özel okullar için değil belki ama babam özel okullar için "baba bana diploma al okulları..." derdi....
Maşallah güle güle büyüt canım..Ama yaşları çok yakın bile olsalar kesinlikle ikiz gibi olmazlar..Çünkü iki kardeşten biri illaki diğerine göre öndedir..en azından biri yürüyordur,ek gıdalara çoktaaaan geçmiştir...ikizin olduğunda ikisini de emzirmek zorundasın,ikisi de aynı şartlar içinde bulunurlar...Anca yıllar sonra şartlar eşitlenince belki kardeşler birbirlerini ikiz gibi hissediyor olabilirler...Genellikle ikiz annesi olmayan ama yaşları yakın 2 çocuğu olan annelerin ikiz gibi dediklerini duyuyorum.....:).
Çok geçmiş olsun canım...
Tünaydınn kızlarrrr
amanin kız ne celallendin ölekorktum tamam ben demedim ikiz gibi annem dedi beni ikna etmek için birde şöyle yani hani ikiz gibi dediği aynı anda büyütürsünn biranda kurtulursun demek istedi hani bazıları 8 yaşında çocuğu oluyoda tam oh üstümden gitti artık baya büyüdü derde bidaha doğururda off tam bebek bakmaktan kurtulduydum sil baştan yaşıycam herşeyi derler ya işte o şeyden kurtuldum ben hihi tek seferde iki kuş
Canım emin ol senin tarzını çok iyi biliyorum ben,
sen iyi bir hatunsun şurda yazdıklarından içi de dışı da anlaşılıyor insanın,
Ama ne yazıkki bu ilişkiler tek taraflı değil,
Sen iyi olacaksın karşındaki de iyiyse anlar bunu,
Değilse işte böyle oluyor insanı kullanıyorlar kullanıyorlar ve bir de daha yetinmiyorlar,
Hiç canını sıkma sen ne yaparsan yap anlamayacak sneinkiler de belli,
aynı bizimkiler gibi,
İnsan aslında ne güzel beklentilerle başlıyor eşinin ailesine karşı diimi,
Ve o beklentilerin hiç birini bulamayınca ,
Ve hatta tam tersiyle karşılaşınca herşey bir anda tarzın olmayan olaylara dönüşüveriyor işte.
Canım babam doktor ben onun bize verdiği bilgileri paylaşıyorum..Kendisine bir doktor olarak çok güvenirim..
Herkese bişey olacak diye birşey yok zaten..Babam zaten o balların küçük çocuklara verilmesine karşı yoksa bende çok yemiştim zamanında bana da bişey olmadı ama sonra soğudum köydende balım gelince evime sokmadım..
merhabalar güzel anneler...
Dün işe gelemedim kızımı doktora götürdüm doktorumuzda evimize uzak olduğu için yollarda baya yorulduk Özge ile birde doktorda beklemek zorunda kaldım idrar tahlili yapalım ne olur ne olmaz diye ama kız çocuklarında çok zor idrar torbası gibi bişey taktılar üzerinede bezi kapadık onun içine idrarın girmesi lazımmış ama ne mümkün 1,5 saat helak oldum kızım çiş yapsında onun içine girsin diye ama maalesef başarılı olamadık.Evde falan olsaydık görme şansım olurdu yaparken bezini kapatmazdım ama hastane de olunca olmadı...Boğazlarımızda yine problemimiz geldi ya bir kere şimdi tozdan nem kapar hale geldik en ufak birşeyde hemen şişiyor.Ve doktorumuz mide bulantısı-kusma-ishal olarak salgın var dedi...Sabahtan beri kaçıncı hasta dedi...Antibiyotik verdi maalesef yavrum yine antibiyotik kullanacak...
Eve gelirken dolmuşta uyudu benim kız sonra otobüse bindik yine uyanmadı hastanede şebek oldu herkese maymunluk yaptı hatta otobüse araplar bindi yanımıza oturdu bir tanesi resmini çekebilirmiyim diye fotoğraf makinesini gösteriyor bana...
İşte böyle bir gün geçirdik kızımla dışarıda yorulmuş olucak ki şimdiye kadar hiiiiç bilmem 3 saat uyusun uyudu bende dinlenmiş oldum...
Bu arada tatile gideceğimiz için güneş kremi ve kaç faktörlük kullanmamız gerektiğini sordum...Oda 40 faktörü geçmesin dedi ve Solante diye bir marka yazdı soracağım bakalım nasılmış...İşte bizden haberler...
baharcım aslında en iyisi eşinin ailesinden uzak oturmak öyle bir şey mümkünmü senin için sizi böyle huzursuz ediyorlarsa...telkinerin icin cok sagol canim
soylediklerinde kelimesi kelimesine haklisin
yapacak birsey yok allaha havale ediyorum
benim bu arada mesaim bitti kizlar kuzey uyudu.
tabi mesai bitti ama benim pil de bitti sabah 6 dan beri surekli kuzeyi eglendirmeye calisiyorum
karsisinda bir oynamadigim kaldi diyecegim ama onuda yaptim
bu ara bana cok sardi eline oyuncak aliyor al diye bana geri veriyor
oyun oynamaktan cok sikiliyor ve ben nereye gitsem kuyruk gibi pesimde sizinkilerde ogle mi acaba
canım çok geçmiş olsun..
canım çook qeçmiş olsun tez zamanda düzelir inş.
bizde antibiyotiğe başlayanlardanız evin içinde nasıl yakalnadıysak salqına :26: düzelir bütün kuzular inşallaaahhh
yaa o tahlil işi erkek çocuğundada çok zorr yaa benmki doğduğunda sarılık olmuştu herqün hastaneye kan tahlili vermeye qidiyoduk bide 2 defa idrar istediler ana oğul baba ne çektik yaa ama qeçti çok şükür rabbim kimseye hastalık vermesinn..
bide dün konuşuyoduk ya burda kızlar kuzular kafalarını vurucak sağa sola korkuyoruz diye((( oğlum dün ben yemek yaparken düştü nasıl ağlıyo ağlarken bakamadım da neresini vurdu bi an tuttum suratını alnına bi baktım kafası ufacık açılmış kan qelmiş azcık çıldırdım resmen yaaa o ağlıyo ben ağlıyorum (((( anında mosmor oldu yavrumun kafası yaa biraz sakinleşince buz koydum onuda zorla yapabildim o aldı biraz morluğu allahtan bişi olmadı yavruma hareketlerinde davranışında bi anormallik olsaydı acile qötürcektim ama allahıma şükürler olsun bi saat bile olmadan toparladı yavrum kendini babamızda eczaneden merhem istemiş şişliği alsın diye çok az kaldı şişlik (( yaaa dün ömrümden ömür qittii kızlarr ilk büyük faciamızı yaşmış olduk allahım beterinden korusun bebelerimizi...
baharcım aslında en iyisi eşinin ailesinden uzak oturmak öyle bir şey mümkünmü senin için sizi böyle huzursuz ediyorlarsa...
yok canım nerdeee keşke sıkılsa peşime qelse sıpamm her fırsatta tv karşısında fenalık qeldi artık bi an önce duvara kalkması şart tv nin...
bazı aileler çok yükleniyorlar böyle oğullarına gelinlerine kayınvalidenin üzerine yapsaylardı işyerini senin üzerine neden yapıyorlarkicanim biz tekirdagdayiz onlar istanbulda araya okyanuslar girse farketmez bize....
ben aksam esimler konusup onunda fikrini alip kendilerini bizzat arayip derdimi anlatmaya calisacagim bakailm anlatabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?