2010 Temmuz Anneleri : )

Çok ayıp etmişler,
Ben de insanların gençleri kullanıp üstlerine borç bırakmalarına sinir oluyorum,
Ne desen haklısın,
Ama hemen celallenme yinede.
Eşinle konuş önce derim ben.

canim yapilan iyilikler konusulmaz ama gercekten beni bile asan iyilikler yaptim

ama ardi arkasi kesilmiyor isteklerinin bana gram iyilikleri dokunmadi ne dugunde ne dogumda ne baska zaman

hem maddi hem manevi

esim sehir disina is tarafindan gonderildiginde yuklu bir miktar para almisti paranin yarisi bir sekilde dukkan icin onlara gitti ama karsiliginda bir tesekkur alamadik

ben tum haatimi esimi dostumu birakip buralara gelmisim sonunda iyi para kazanacagiz diye geldik ama bu parayi ben kullanamadiktan sonra hayatimin icine etmenin ne anlami vardi

inanin su an gozlerim doluyor bunlari yazarken hic tarzim degildir boyle seyler aslinda

hala daha bana kayinvalidem oglum bana cebinde harcligin var mi diye ssormuor diye bana yakiniyor

bari kiymet bilin benim ve kocamin emekleri icin

Canım emin ol senin tarzını çok iyi biliyorum ben,
sen iyi bir hatunsun şurda yazdıklarından içi de dışı da anlaşılıyor insanın,
Ama ne yazıkki bu ilişkiler tek taraflı değil,
Sen iyi olacaksın karşındaki de iyiyse anlar bunu,
Değilse işte böyle oluyor insanı kullanıyorlar kullanıyorlar ve bir de daha yetinmiyorlar,
Hiç canını sıkma sen ne yaparsan yap anlamayacak sneinkiler de belli,
aynı bizimkiler gibi,
İnsan aslında ne güzel beklentilerle başlıyor eşinin ailesine karşı diimi,
Ve o beklentilerin hiç birini bulamayınca ,
Ve hatta tam tersiyle karşılaşınca herşey bir anda tarzın olmayan olaylara dönüşüveriyor işte.

malesef yapılan herşey gün geliyor unutuluyor. Sakin ol ve eşinle aranı açacak birşey yapma. zira benim başıma gelenlerin başkasının başına gelmesini istemem. fikrimi belirtmem bundandır.
onlara hiçbirşey olmaz olan yine biz kadınlara oluyor. Akıllıca davranıp bu parayı ödemelerini saylamanın bir yolunu bulabilrsin bence.

Evet geçen yıl da istemiştiniz bizim gibi sizin de çıkmamıştı.Biz bu yıl istemeyeceğiz zaten ev de aldık ayrıca çıkmaz da.Birkaç yıl daha buradayız rahatımız da iyi aslında ama memleket olsa annem için de iyi olacak seneye gelecek tekrar Arda'ya bakmaya.İnşallah sizin çıkar Allah gönlüne göre versin.Sana faceden arkadaşlık yollamıştım uzun zaman oldu sanırım görmedin.Kendine iyi bak.

Okullar da kapanıyor.Öğleden sonra karneleri dağıtacağız.Seminer dönemi başlıyor pazartesi günü.Ama en fazla 3-4 saat sürer geliriz eve en azından oğlumla daha çok vakit geçiririm :)

benim kuzucuklar hayatlarının ilk karnelerini alıcaklar bu gün... Öğretmenleri fotoğraf istedi...

amanin kız ne celallendin ölekorktum tamam ben demedim ikiz gibi annem dedi beni ikna etmek için birde şöyle yani hani ikiz gibi dediği aynı anda büyütürsünn biranda kurtulursun demek istedi hani bazıları 8 yaşında çocuğu oluyoda tam oh üstümden gitti artık baya büyüdü derde bidaha doğururda off tam bebek bakmaktan kurtulduydum sil baştan yaşıycam herşeyi derler ya işte o şeyden kurtuldum ben hihi tek seferde iki kuş

Yok canım celallenmedim ki Sadece yaşları yakın olunca ikiz olmuyor dedim..Çünkü büyük kardeş küçük olandan muhakkak 1 adım önde oluyor bebişken..

bu arada benim kuzular hala sıralıyorlar...Geç yürüyecekler sanırım..

telkinerin icin cok sagol canim

soylediklerinde kelimesi kelimesine haklisin

yapacak birsey yok allaha havale ediyorum

anladım canımm :26: napalımm bizde köy balı alırız artık kimseyede qüven kalmadı iyice yaa

canım çook qeçmiş olsun tez zamanda düzelir inş.
bizde antibiyotiğe başlayanlardanız evin içinde nasıl yakalnadıysak salqına :26: düzelir bütün kuzular inşallaaahhh
yaa o tahlil işi erkek çocuğundada çok zorr yaa benmki doğduğunda sarılık olmuştu herqün hastaneye kan tahlili vermeye qidiyoduk bide 2 defa idrar istediler ana oğul baba ne çektik yaa ama qeçti çok şükür rabbim kimseye hastalık vermesinn..

bide dün konuşuyoduk ya burda kızlar kuzular kafalarını vurucak sağa sola korkuyoruz diye ((( oğlum dün ben yemek yaparken düştü nasıl ağlıyo ağlarken bakamadım da neresini vurdu bi an tuttum suratını alnına bi baktım kafası ufacık açılmış kan qelmiş azcık çıldırdım resmen yaaa o ağlıyo ben ağlıyorum (((( anında mosmor oldu yavrumun kafası yaa biraz sakinleşince buz koydum onuda zorla yapabildim o aldı biraz morluğu allahtan bişi olmadı yavruma hareketlerinde davranışında bi anormallik olsaydı acile qötürcektim ama allahıma şükürler olsun bi saat bile olmadan toparladı yavrum kendini babamızda eczaneden merhem istemiş şişliği alsın diye çok az kaldı şişlik (( yaaa dün ömrümden ömür qittii kızlarr ilk büyük faciamızı yaşmış olduk allahım beterinden korusun bebelerimizi...

telkinerin icin cok sagol canim

soylediklerinde kelimesi kelimesine haklisin

yapacak birsey yok allaha havale ediyorum
baharcım aslında en iyisi eşinin ailesinden uzak oturmak öyle bir şey mümkünmü senin için sizi böyle huzursuz ediyorlarsa...

yok canım nerdeee keşke sıkılsa peşime qelse sıpamm her fırsatta tv karşısında fenalık qeldi artık bi an önce duvara kalkması şart tv nin...

canım çok geçmiş olsun..

baharcım aslında en iyisi eşinin ailesinden uzak oturmak öyle bir şey mümkünmü senin için sizi böyle huzursuz ediyorlarsa...

canim biz tekirdagdayiz onlar istanbulda araya okyanuslar girse farketmez bize....

ben aksam esimler konusup onunda fikrini alip kendilerini bizzat arayip derdimi anlatmaya calisacagim bakailm anlatabilecek miyim

yok canım nerdeee keşke sıkılsa peşime qelse sıpamm her fırsatta tv karşısında fenalık qeldi artık bi an önce duvara kalkması şart tv nin...

bizimki tv ye uzanamiyor ama sagolsun altinda ki dolabi saniyede karistiriyor

bu kilitlerden alamadim firsat olmadi bende koli banti ile bantladim artik

canim biz tekirdagdayiz onlar istanbulda araya okyanuslar girse farketmez bize....

ben aksam esimler konusup onunda fikrini alip kendilerini bizzat arayip derdimi anlatmaya calisacagim bakailm anlatabilecek miyim
bazı aileler çok yükleniyorlar böyle oğullarına gelinlerine kayınvalidenin üzerine yapsaylardı işyerini senin üzerine neden yapıyorlarki
maddi olarak çok büyük yardımlar beklenmesine karşıyım ben herkezin çoluğu çocuğu ihtiyaçları var yarın herşey farklı olabilir birikim yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…