Canım aynı durum benim oğlumda da var. Bağırıyor, değişik değişik sesler çıkarıyor, hele ki dediğin giibi genzinden bağırınca sesi kalın çıkıyor o da bundan çok hoşlanıyor.
Biz kendi haline bırakmış durumdayz. Kendi istediği gibi hareket ediyor zaten başka şansımızda yok çünkü çok küçükler...
ya arkadaslar benım kızım da yenı bı davranıs gelıstırdı.elınde olmaması gereken bı seyı aldııgımda sınırınden kafasını yere vuruyor
ben onu kucagıma alana kadar.dıkkatımı cekmeye calısıyor.ben de ınatla vermıyorum elıne.nasıl bı aglamak ama kendını parcalıyor.
ben de bugun ıtıbarıyle gormemezlıkten gelmeye basladım ıns bu davranısı söner.bakmadımda vurmuyor basını arkamdan gelıyor aglayarak.baktıgımda hemen yere vuruyor...sızınkılerde de var mı boyle seyler?
yeni yapmaya başladı bizimkide birde diş gıcırdatma olayı varki sorma dişi yamuldu bu sebepten.
ah ah benimde anılarımı canlandırdınız valla daha bir doğumu atlatıp kendime gelemeden duygusal olarak olsun beden olarak olsun ikinci bir hamileliğe başlamıştım daha oğlum 3 aylıktı ,ve ben tekrardan hamileliği kaldırabileceğimi sanmıyordum neler düşündüm ama şükürki şimdi ikiside yanımda sağlıklılar şükürler olsun,göz açıp kapayana kadar geçmiş hamileliğim doğum olmuşta kızım bile yaşına gelmiş anaaa,,ne mutlu bizlere kızlar bugünümede şükür ne güzel işte oğluma kardeş arkadaş olucak bir varlık daha bağışlamış allahım nasıl hayır demeyi düşündüm bilmiyorum ama hemen vazgeçtim iikide doğurmuşum diyorum şuan pc masasında anırıyo kızım genzinden hemdeEsma'cım inan ben de aynı düşüncedeyim. Herşey dün gibi daha zaman çok hızlı ilerliyor ve kuzucuklarımız yaşına geldi. Allah'a şükürler olsun onları bize sağ salim bağışladı.
Bana yaşadığım o sıkıntılı günleri hatırattın. Bugünüme şükürler olsun. Sakat mı değil mi, aşı etkiledi mi etkilemedi mi, rahim dar dutrumum ne olacak derken bebişimiz yaşına girecek şimdi....
valla genzinden bağırma olayı benim kızdada var şuan bas bas bağırıyo çok tatlı sanki dövcek beni abooww olsun ama diş gıcırdatma yok şükür şimdilik 4 dişimiz var pek tatlı görünüyo gülünceyeni yapmaya başladı bizimkide birde diş gıcırdatma olayı varki sorma dişi yamuldu bu sebepten.
kızım benimde kafayı atıyo arkaya ama sinirlenince değil oyun amaçlı bayılıyo nasıl gülüyo görsenizevet canım aynı şekilde benim de oğlum birşeye sinirlendiği zaman ve özellikle kucağımda iken kafasını geriye doğru atıyor.ben de korkuyordum alışkanlık haline getirmesinden ama sanırım bu dönemlerde çoğu bebekte olan şeylermiş.umarım bu davranışı çok fazla uzun sürmez.
Sizler de de aynı durum var mı bilmiyorum ama bizim oğlan bizi taklit ediyor.
Babam elini kaldıarak napıyorsun oğlum diyor o da elini kaldırarak bağırıyor bişeler anlatmalaya çalışıyor. İki elini kaldırıyor kendi de iki elini kaldırıyor.
Annem dün ayran yapıyor hani şu pratik sürahili ayran makinası vardır yaa onu görmüş annem sofrayı dün bacaklarım ağrıyor diye yere sermişti aynen anemim yaptığı gibi ayran yapmaya çalışıyor. Allahtan sürahiyi babam tutuyordu.
Bu ve buna benzer şeyleri şu aralar sürekli yaşıyoruz. Çok dikkat etmemz lazım resmen fotokopi çekiyorlar.
Ayyy canım galiba aynı süreçten geçiyoruz çünkü aynen benim oğlumda da dış gıcırdatma olayı var. Bağırması o kadar değil de bu benim sinirimi acayip bozuyor. Resmen dişlerini yiyor yaaa...
Ben baktım dişini gıcırdatıyor hemen emziğini veriyorum veya biberonla su içiriyorum. Dikkatini dağıtmak için...
Tabi bunlar geçici çözümler ama bunun bir çözümü var mı onu bilmiyorum.
ah ah benimde anılarımı canlandırdınız valla daha bir doğumu atlatıp kendime gelemeden duygusal olarak olsun beden olarak olsun ikinci bir hamileliğe başlamıştım daha oğlum 3 aylıktı ,ve ben tekrardan hamileliği kaldırabileceğimi sanmıyordum neler düşündüm ama şükürki şimdi ikiside yanımda sağlıklılar şükürler olsun,göz açıp kapayana kadar geçmiş hamileliğim doğum olmuşta kızım bile yaşına gelmiş anaaa,,ne mutlu bizlere kızlar bugünümede şükür ne güzel işte oğluma kardeş arkadaş olucak bir varlık daha bağışlamış allahım nasıl hayır demeyi düşündüm bilmiyorum ama hemen vazgeçtim iikide doğurmuşum diyorum şuan pc masasında anırıyo kızım genzinden hemde
valla genzinden bağırma olayı benim kızdada var şuan bas bas bağırıyo çok tatlı sanki dövcek beni abooww olsun ama diş gıcırdatma yok şükür şimdilik 4 dişimiz var pek tatlı görünüyo gülünce
kızım benimde kafayı atıyo arkaya ama sinirlenince değil oyun amaçlı bayılıyo nasıl gülüyo görseniz
ne güzel işte ne görse kapıyo benimkide ne yapsak yapmaya çalışıyo bide bizi sofrada yalnız rahat bıraksa off napıcamızı bilmiyoruz çok sinir ediyo bıraksan herşeyi dağıtcak off
yapma diyince daha çok yapıyor birde. geçen telefonda konuşuyorum anneme anlatıyorum böyle böyle yapıyor diye yapma diiyince daha çok yapıyor dememe kalmad bana gülerek dişlerini gıcırdatmaya başladı. oyun sanıyor sanırım bunu... artık tepki vermiyoruz bizde görmezden geliyoruz bende düşündüm emzik vereyim diye ama emzik emmiyor, emziği kemiriyor.:)
kızlar iki gündür aşırı halsizlik bel ağrısı karında kramp hissediyorum bugün uyandım karnım ağrıyordu birazda ishal hali var doğum habercisi mi?38+3deyiz karnım da bazen çok sertleşiyor bunlar belirti mi?
kızlar iki gündür aşırı halsizlik bel ağrısı karında kramp hissediyorum bugün uyandım karnım ağrıyordu birazda ishal hali var doğum habercisi mi?38+3deyiz karnım da bazen çok sertleşiyor bunlar belirti mi?
Capri çok haklısın cnm .. birde sunu okumustum ben .. hayır kelimesini cok kullanmayın onemli anlar ıcın saklayın dıyordu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?