2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar ...

benm üzerimde bir rahavet var yaa atamadım topiklri dolaşıorum ama yazmaya mecalim kalmıyr....

şu güneş kremi hakkında banada bilgi verinnn kızlar...

geçen bimde garnier indirimdeydii....
oda iyiymiş... ama almadım henüz...
sebamed iii diyorlar ...

çok kararsızım bu konuda...

bizim sıpa hayırdandaa yapmadandaaa anladığı oyun kızlar kafayı çevirior gülüyor ve devam edior..

elinden bir şeyi alıncaa mesela uydu alıcısıyıla oynadığını farketiğimde ordan alınca onene engel koyunca basıyor çığlığııı...

çok şımardı kızlar yaa.... elinden bişe alamıoruz başka bişe verippp diğerii elinden almak zorundayızz.... işine gelirse oda... ayaklarını yere vuruyor kızlar yaa.... nasıl ağlıyorr..

Canım ben sebamed'den şaşmam...

Hele ki allerjik çocuklar için başka marka bilmem....

Oğluşum ilk doğduğunda onların ciltleri çok hassas olduğu için ilk 3 ay sebamed'in ürünlerini kullandım sonra çeşitli ürünlere alışsın diyerek çeşitli markaları kullanmaya başlamıştım. İlk 3 ay önemli çünkü...

Güneş koruyucusunda da bu nedenle sebamed alıcam.

canım ben avene nın ghunes koruyucusunu aldım kızıma.50+ faktor.drumuz da bunu onermıstı.hem hıpoalerjenık de.tavsıye ederım.

canım ben avene nın ghunes koruyucusunu aldım kızıma.50+ faktor.drumuz da bunu onermıstı.hem hıpoalerjenık de.tavsıye ederım.

cnm bende demin dğer formlara baktım...

orda hepsi yüksek faktörlü almayın demiş... kimyasalı daha çok 30 faktörlük alıp yenilemek daha sağlıklıymışşş...

bende 50 faktör düşünmüştüm ama.. diğer topiklerdede kimyasalının falza olduğu söyleniorr...

canim bi konuda cok haklisiniz

ben kuzeye hayir diyorum kafasini saga sola salliyor

parmagimi salliyorum saga sola iii iii diyorum o da aynisini yapip iii iii diyor

geri soyleyecek sadece olmaz kaldi bende

elinden istemedigi zaman birseyi alinca basiyor cigligi ve ben biraz sesimi yukseltince resmen benimle kavga ediyor ayni ses tonuyla cevap veriyor

bizim tatil isimiz yalan oldugu icin hicbir gunes kremi ilgimi cekmiyor maalesef

esim eylulde gideriz tatile diyor beni telkin etmek icin bende o zaman yanimiza semsiye alalim diyorum.

Herkese merhabalarrr...
Bir kaç gündür yoğunluktan giremedim siteye...
Artık kızım 1 yaşındaAkşam doğum günümüzü kutladık..Çok heyecanlı ve çoook güzeldi...
Allah herkese nasip etsin inş..

Son düzenleme:
Bu arada da sabah 1 yaş için olan aşılarımızı olduk iki kolundan vurdular..İnş.birşey olmaz çabuk atlatırız..

evet canım bende büyük bir ihtimal sebamed alacağım.sebametin 30 faktör krem olanını almayı düşünüyorum.

canım tavsiyen için çok sağol aveneyide araştırayım.ama ben 50 faktör değilde 30 faktör almayı düşünüyorum.50 faktörlerin içinde daha çok kimyasal bulunuyormuş.30 faktörle 50 faktör arasında ki farkta daha uzun süre güneşten korumasıymış.örneğin 50 faktör güneşten 4 saat koruyorsa 30 faktör 2 saat koruyormuş.2 saatte bir yenilerim artık.

bende sebamed 50 faktör almıştım ama dediğiniz gibi 30 üstü pek önerilmiyor.
ben geç öğrenmiş oldum. bunu biz kullanıcaz artık doğaya 30 faktör almayı düşünüyorum yine sebamedin.

bizim tatil isimiz yalan oldugu icin hicbir gunes kremi ilgimi cekmiyor maalesef

esim eylulde gideriz tatile diyor beni telkin etmek icin bende o zaman yanimiza semsiye alalim diyorum.

üzülme canım eylülde de hava güzel oluyor. zaten bu sene yaz geç geldi geç gider umarım.
siz rezervasyon yaptırmıştınız sanki para yatırmamış mıydınız?

papatyacım özgeye sağlıklı,mutlu,başarılı uzun ömürler diliyorum.
bizimde haftaya cuma çok heyecanlıyım. aynı zamanda da duygusal...
allahım daha nice yaşlarını göstersin hepimize.

tubisss senınkıdemi 1 temmuz doğumlu ...

benm sıpada 1. temmuz doğumluu... cuma gunu... heycanla bekliorum... ben son katta oturuorum... evimin üstüünnde teras varr herkeze ait bana eğil komşular orda yapalım diorlar... benm eve sığmamız mümkün değil komşularda gelmek istiyor... bakalım... nasıl olucak

bu arada papatyaa nice mutlu sağlıklıı yıllar diliorum size....

allah kuzununn nice nice mutlu yıllarını göstermeyi nasip etsin....

bir ömür boyu yüzünüz bugunki gibi gülsün...

heycanla atan kalplerinizz her yıl daha mutlu olsun inşallah...

30 haziran canım ama cuma daha uygundu bizim için öyle yapıcam artık.
aynen bizde terasda düşünmüştük. ortak bi terasımız var süslerim falan diye düşünmüştük. başta tüm planımız bizimde öyleydi :)
sonra bi otelin bahçesine karar verdik. arkadaşımız var orada çalışan uygun imkanlar sundu.
bizimde uğraşmayacak olmak işimize geldi
çok heyecanlı gerçekten. ben aşıyı ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum.
ne olur ne olmaz o gün istemiyorum aşı yaptırmak. 2-3 gün geç olsa sorun olmaz di mi?

Merhaba Capricim..
Bende doktorumuza sordum Solante diye bir marka yazdı bize 40 faktörüde geçmeyin dedi..Bende sebamedle solante arasında kararsız kaldım...

doğum gününüz kutlu olsun canım daha nice sağlıklı mutlu senelere inşallah. özgecik çok güzel olmuş.darısı bizimde başımıza inşallah.

teşekkürler canım...​

papatyacım özgeye sağlıklı,mutlu,başarılı uzun ömürler diliyorum.
bizimde haftaya cuma çok heyecanlıyım. aynı zamanda da duygusal...
allahım daha nice yaşlarını göstersin hepimize.
Amiiin inş.Tubisss...Çokkk güzell gerçekten..

Esmacım saolasınnn aminnn diyorum bu güzel dileklerin içinn..hepimiz için aynı dilekler gerçek olsun inş..

1.yaşınız kutlu olsun Papatya..(bu arada çok hoş bir bayan oldugunu söylemeden geçemiycem)

Herkese selamlar,
annem geldi kaç gündür onla takılıyorum ...ne güzel bişey yaa ,özlemişimi anneciğimi..

Canım her konuda çok dikkat etmek zorundayız. Konuşmalarımız, hareketlerimiz, tavırlarımız, ses tonumuz, konulara yaklaşımımız çok çok önemli. Resmen fotokopi çekiyorlar...

Kızlaaarrrrr biri bizi gözetliyoooooorrrr...

Canım benim papatya'cım Allah nice mutlu, sağlıklı senelere inşallah... Özgemiz o kadar tatlı olmuş ki maşallah yaa... Anneli kızlı çok güzelsiniz....
Bu arada da sabah 1 yaş için olan aşılarımızı olduk iki kolundan vurdular..İnş.birşey olmaz çabuk atlatırız..

Geçmiş olsun canım.... Nasıl ağlıyorlar yaaa kıyamıyorum ağlayınca içim sızlıyor. İnşallah kolayca etkisini hissetmeden atlatırsınız.

Bence sebamed hiç şaşmaz canım...
Merhaba Capricim..
Bende doktorumuza sordum Solante diye bir marka yazdı bize 40 faktörüde geçmeyin dedi..Bende sebamedle solante arasında kararsız kaldım...
Paptya'cım yine tabiki sen bilirsin doktorun iyi olmasa önermez.

Ben sebamed'in bütün ürünlerini kullandığım için ayrıca sonrasında diğer markaları da kullandığım için aradaki farkı görüyorum. O nedenle ben sebamed alıcam.

1.yaşınız kutlu olsun Papatya..(bu arada çok hoş bir bayan oldugunu söylemeden geçemiycem)

Herkese selamlar,
annem geldi kaç gündür onla takılıyorum ...ne güzel bişey yaa ,özlemişimi anneciğimi..

Teşekkürler canım ya...Çok naziksin güzel sözlerin için saolasın...

Ayy sorma nasıl ağladı yavrucum içimin yağları eridi resmen..Artık anlıyorlar ya ne olacağını direkt başlıyor ağlamaya..Kilosunu falan zor ölçtü hemşire...Bende sürekli Sebamedin ürünlerini kullandım halada onu kullanıyorum memnunuz ama bakalım bir göreyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…