slm kızlar
bugünlerde canım burnumda(
bi çocuk bu kadarmı direnir uyumamak için.uyku zamanı gelince bana ateş basıyo...
ayakta sallıyorum.tlf müzik çalıyo bi yandanda eeee çekiyorum..
dönüyo ağlıyo kalkmaya çalışıyo...zaten ağır bide yastık minder derken bacaklarım yapışıyo resmen..
bu işe acil çözüm bulmam lazım.eski sistem beşik kurmaya karar verdim..
akşam 11 de başlıyorum sallamaya gece 1 doğru anca savaşımız bitiyo uyuyoruz.sabah 7 süt içip 11 gibi
kalkıyoruz.gündüzde 2 defa uyuyoruz.uykuyu ikiye düşürdü..
kendi kendine uyumayı bi öğrenseee çok şeymi istiyorum acaba????
30 haziran canım ama cuma daha uygundu bizim için öyle yapıcam artık.
aynen bizde terasda düşünmüştük. ortak bi terasımız var süslerim falan diye düşünmüştük. başta tüm planımız bizimde öyleydi :)
sonra bi otelin bahçesine karar verdik. arkadaşımız var orada çalışan uygun imkanlar sundu.
bizimde uğraşmayacak olmak işimize geldi
çok heyecanlı gerçekten. ben aşıyı ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum.
ne olur ne olmaz o gün istemiyorum aşı yaptırmak. 2-3 gün geç olsa sorun olmaz di mi?
iyi akşamlararkadaşlar...çok endişeliyim ...çünkü benim bebeğim...çok iştahsız bugün dr götürdüm..8 kilo dr çok zayıf dedi...kan ve idrar tahlili isted....yarın sabah sonuçları alıcam....ya kötü birşeyçıkarsa diye çok korkuyorum lütfen dua edin kötü birşey çıkmasın
geçmiş olsun canımyazmıştım daha öncede burada oğlumun yanında olmak istiyorum karşısında değil diye ve hiç inatlaşmadım şimdiye dek yemek istemiyorsa yedirmedim ..eline zarar verebileceyi bir şey geçirdiyse farrklı bir şeyle değiştiriyorum ilgisi ona kayıyor zaten...ya arkadaslar benım kızım da yenı bı davranıs gelıstırdı.elınde olmaması gereken bı seyı aldııgımda sınırınden kafasını yere vuruyor
ben onu kucagıma alana kadar.dıkkatımı cekmeye calısıyor.ben de ınatla vermıyorum elıne.nasıl bı aglamak ama kendını parcalıyor.
ben de bugun ıtıbarıyle gormemezlıkten gelmeye basladım ıns bu davranısı söner.bakmadımda vurmuyor basını arkamdan gelıyor aglayarak.baktıgımda hemen yere vuruyor...sızınkılerde de var mı boyle seyler?
merhaba arkadaşlar..
benim kızım doğduğundan beri çektiğim uykusuzluk , uykuya direnme, yememe, iştahsızlık, zayıflık vs sizlerde çekmeye başladınız , kendimden biliyorum çok zor bir durum.ne zamanki kızımın 8 dişi çıktı , yürümeye başladı ben artık rahatladım iştahı çoğaldı, uykusu düzene girdi. ama bu 10 ay boyunca ben bittim. size tavsiyem sabırlı ve sakin olun. insan kendine yapıyor. birde her gören bebeğin zayıf kalmış, bebeğin küçük kalmış dedikçe cinnet geçiresim geliyordu. inşallah bu sorunları çeken bebekler şifa bulur, annelerini çok üzmezler. allah yardımcınız olsun.
allaha şükürler olsun bizim öyle bir sorunumuz olmadı gece 23,30 a kadar uyumuş olur bazen sallanmak ister yorgunsa kendi uyur...sabah 7 gibi mama ve alt değiştirme..9-10 arası da uyanıyoruz yanımöda yatıyorsa ayakları ile beni ittirip bağırıyo...saat kurmaya gerek yok ..ama öğle uykusu az bizim oğlumuzun...slm kızlar
bi çocuk bu kadarmı direnir uyumamak için.uyku zamanı gelince bana ateş basıyo...
dönüyo ağlıyo kalkmaya çalışıyo...zaten ağır bide yastık minder derken bacaklarım yapışıyo resmen..
akşam 11 de başlıyorum sallamaya gece 1 doğru anca savaşımız bitiyo uyuyoruz.sabah 7 süt içip 11 gibi
sonbahar milletin ağzı torba değilki büzesinmerhaba arkadaşlar..
benim kızım doğduğundan beri çektiğim uykusuzluk , uykuya direnme, yememe, iştahsızlık, zayıflık vs sizlerde çekmeye başladınız , kendimden biliyorum çok zor bir durum.ne zamanki kızımın 8 dişi çıktı , yürümeye başladı ben artık rahatladım iştahı çoğaldı, uykusu düzene girdi. ama bu 10 ay boyunca ben bittim. size tavsiyem sabırlı ve sakin olun. insan kendine yapıyor. birde her gören bebeğin zayıf kalmış, bebeğin küçük kalmış dedikçe cinnet geçiresim geliyordu. inşallah bu sorunları çeken bebekler şifa bulur, annelerini çok üzmezler. allah yardımcınız olsun.
bize o tahlillerden 2-3 ayda bir yapılıyor. ne idrar yolu enfeksiyonu var, ne de kansızlık. ama kızım 1 yaşına 8 kilo girsin diye uğraşıyorum. yani anlayacağın henüz 8 kilo değil. bence endişelenme. bazı bebekler ne yapsanda ne yedirsende kilo almıyor. umarım sizinkide bebeğin yapısındandır, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
geçmiş olsun bahar...iyi geceler herkese...
misafirim geldi aniden hiç hazırlığım yoktu. evim berbattı iki gündür karın ağrısı ile cebelleşiyorum yatağımı zor toparladım bugün düşünün evin halini.
neyse ki balkonda oturduk.
uyku konusunda ben maaşallah çok rahatım. bir dönem yatağa hiç yatmak istemiyordu benimle kavga ediyordu neyse ki düzeldik
tekrar kendi kendine uyumaya başladık maaşallah
uyumadığı zamanlarda birgün çok sinirlenmiştim getirdim salona ışıgı kapattım tv nin sesini kıstım kendim koltuğa uzandım kuzeyede hiç yüz vermedim yerde iki döndü ve sonra halı üzerinde emziksiz sızdı
o günden sonra artık hiç inatlaşmadım uyumuyorsa geldim salona iki oynattım on dakika sonra yatağa yatırdım uyudu.
inşallah sizinde düzene girer uykularınız gerçekten çok zormuş anladım yani. artık saatlerimiz belli robot misali yaşayıp gidiyoruz
uykuya dalamıyorsa ışığı ve tv yi kapatıyorum ben dizimi yarıda bıraktığımda oldu 1 saat nini söylediğimde bebekler için normal sanırım bazen..ben zaten ikisi bi arada olan bebek görmedim hiç..
hem yemek yiyip hem düzenli uyuyan...
benim Allaha şükür yeme sorunum yok ama bu uykuya dalma anı beniii çıldırtıyo...
uyucaksın işte belii gözlerin çinliler gibi kalmış ne diye direnirsin demiiii:))
neyseee.....sabır diliyorum bütün annelere....özellikle çalışan annelere....
kilo konusuna çok takılmayın kızlar...yemeyen çocuk yemiyor..
görümcemin 3 yaşında kızı var 9.500 kilo..hayatı pınar süt ve aptamille geçiyor...
herşey normal ama yemiyor.ekmeği bile kokluyo bu sütlü yemem diyoo...
yaa maşşallah genelde herkezin bebeği sıralamaya ve yürümeye başlamış bizde tık yok.
dr soruyorum normal diyo...
bende buna taktım(((
uykuya dalamıyorsa ışığı ve tv yi kapatıyorum ben dizimi yarıda bıraktığımda oldu 1 saat nini söylediğimde bebekler için normal sanırım bazen..
ben örn meyveli yoğurt yedirmedim sebebide sade yemez diye şimdi sade yiyor bizimki..
çok sabırlı olmak gerekiyo bebekler biz onlara dokunduğumuzda gerginsek onu hissediyorlar ve negatiflik onlara geçiyo..
slm kızlar
kızlar günaydın bu arada.hayırlı cumalar diliyorum herkese.hafta sonu geldi.cuma günlerini çok ama çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?