günaydın arkadaşlar...
dün gece biz yattıktan sonra apartman yöneticisi çim biçme makinesine benzin koyarken makine bir şekilde alev almış ve eşiyle birlikte yanmışlar.
bütün site ayağa kalkmış ambulanslar jandarma falan ama biz hiçbirini duymamuşız. adam bahçede feryat figan bağırıyormuş yanıyorum diye çok üzüldüm yoğun bakımdalarmış şimdi.
sabaha karşı kuzeye süt vermek için kalktım o sırada jandarmaları gördüm sabah da komşuyla konuştum o anlattı nasıl üzüldüm
allah acil şifalar versin inşallah...
günaydın arkadaşlar...
dün gece biz yattıktan sonra apartman yöneticisi çim biçme makinesine benzin koyarken makine bir şekilde alev almış ve eşiyle birlikte yanmışlar.
bütün site ayağa kalkmış ambulanslar jandarma falan ama biz hiçbirini duymamuşız. adam bahçede feryat figan bağırıyormuş yanıyorum diye çok üzüldüm yoğun bakımdalarmış şimdi.
sabaha karşı kuzeye süt vermek için kalktım o sırada jandarmaları gördüm sabah da komşuyla konuştum o anlattı nasıl üzüldüm
Slm kızlar
Uzun zamandır giremedim,
Nasılsınız,
Biz hep ayynıyız kayda değer bir şey yok
Sadece tayin istedik ama çıkacağını hiç zannetmiyorum.
Hayırlısı...
günaydın arkadaşlar...
Bende az önce geldim Bimden tenteli bebek simidi ve kamyon aldım bebıs sımdı onunla oynuyor cok hosuna gitti : ))
Havuz almamıstım aslında oda lazım kalırsa ondan da alırım sonra ..
Ayrıca Bımde bır bayanla karsılastım Carrefurdan Sebamed 50 faktor gunes kremını almıs 30 ytl ye aldım dedı indirimdeymiş...
bize o tahlillerden 2-3 ayda bir yapılıyor. ne idrar yolu enfeksiyonu var, ne de kansızlık. ama kızım 1 yaşına 8 kilo girsin diye uğraşıyorum. yani anlayacağın henüz 8 kilo değil. bence endişelenme. bazı bebekler ne yapsanda ne yedirsende kilo almıyor. umarım sizinkide bebeğin yapısındandır, inşallah sonuçlar iyi çıkar.
Geçmiş olsun ınsallah bir an önce iyileşirler ...
Bende az önce geldim Bimden tenteli bebek simidi ve kamyon aldım bebıs sımdı onunla oynuyor cok hosuna gitti : ))
Havuz almamıstım aslında oda lazım kalırsa ondan da alırım sonra ..
Ayrıca Bımde bır bayanla karsılastım Carrefurdan Sebamed 50 faktor gunes kremını almıs 30 ytl ye aldım dedı indirimdeymiş...
tşkkrlr canım sonuçları aldım allaha şükür birşey çıkmadı....sadece biraz kansızlık çıktı...bunun için damla verdi...allah hepimizinkine sağlık versin inşallah
evet ben de geçen hafta bimden, büyük kamyonlardan almıştım.benim de oğlumun çok hoşuna gitti.ters çeviriyoruz.sırayla tekerleklerini çeviriyor.çok mutlu oluyor.canım güneş kremini alacaksan da yine sen bilirsin ama 30 faktör al.50 faktörlerde kimyasal madde daha çokmuş.bizde dün akşam sebametin 30 faktör kremini depodan siperişini verdik.bugün gelmiş eczaneye.
Kızlar,
Oğlum su çiceği geçiriyor..:26:canım çok sıkkın(
canım benim ya çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.birinden mi geçti nasıl oldu?
Kızlar,
Kızlar,
çok geçmiş olsun cnm.
aşısı 15 ayda yapılıyodu sanırım..
ben geç çıkarmıştım.ve kaşımadan duramamıştım izi kaldı ...kaşınmaya başladıkca duşa sok rahatlasın kuzucuk..
evet canım bir arkadaşımızın kızından bulaştı maleseff..>Daha doğrusu biz buluştuktan sonra o kızcağız 2 gün içinde su çiceği oldu..Şimdi de benim oğlum ..Aradan 3 hafta geçmişti ama kuluçkası zaten 2-3 haftaymıs..çok huzursuz kuzum ve daha aşısı bile yok(
slm kızlar nasılsınız ben bıtmıs durumdayım bılıyorsunuz kızım 2 haftadır yuruyor aman yarabbım asıl ıs sımdıymıs hıc durmuyor hıc sureklı ayakta dısarı cıkıyoruz bır dakıka oturamıyorum sureklı bır yerlere gıdıyor kostura kostura etrafta ne varsa hemen topluyor markette falan evde butun gun kapılarda balkona cıkmak ıstıyor anahtarı alıp deliğe sokmaya calısıyor koltukların ustune cıkıp oturuyor ama ınerken dusuyor bugunde gozunun altını balkon demırıne carpmıs mosmor oldu kuzum neyse onumuzdekı hafta memlekete gıdıyoruz o zamana duzelır ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?