2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın arkadaşlar...

dün gece biz yattıktan sonra apartman yöneticisi çim biçme makinesine benzin koyarken makine bir şekilde alev almış ve eşiyle birlikte yanmışlar.

bütün site ayağa kalkmış ambulanslar jandarma falan ama biz hiçbirini duymamuşız. adam bahçede feryat figan bağırıyormuş yanıyorum diye çok üzüldüm yoğun bakımdalarmış şimdi.

sabaha karşı kuzeye süt vermek için kalktım o sırada jandarmaları gördüm sabah da komşuyla konuştum o anlattı nasıl üzüldüm

allah acil şifalar versin inşallah...

Slm kızlar
Uzun zamandır giremedim,
Nasılsınız,
Biz hep ayynıyız kayda değer bir şey yok
Sadece tayin istedik ama çıkacağını hiç zannetmiyorum.
Hayırlısı...

Offff çok üzüldüm yaa,
Allah şifalar versin acilen.

çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirler.

Slm kızlar
Uzun zamandır giremedim,
Nasılsınız,
Biz hep ayynıyız kayda değer bir şey yok
Sadece tayin istedik ama çıkacağını hiç zannetmiyorum.
Hayırlısı...

merhaba canım.tayininiz hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.

kızlar bimde bugün çocuk havuzu ve tenteli bebek simidi var.eşim almış isterseniz siz de bir bakın.

Geçmiş olsun ınsallah bir an önce iyileşirler ...

tşkkrlr canım sonuçları aldım allaha şükür birşey çıkmadı....sadece biraz kansızlık çıktı...bunun için damla verdi...allah hepimizinkine sağlık versin inşallah

evet ben de geçen hafta bimden, büyük kamyonlardan almıştım.benim de oğlumun çok hoşuna gitti.ters çeviriyoruz.sırayla tekerleklerini çeviriyor.çok mutlu oluyor.canım güneş kremini alacaksan da yine sen bilirsin ama 30 faktör al.50 faktörlerde kimyasal madde daha çokmuş.bizde dün akşam sebametin 30 faktör kremini depodan siperişini verdik.bugün gelmiş eczaneye.

tşkkrlr canım sonuçları aldım allaha şükür birşey çıkmadı....sadece biraz kansızlık çıktı...bunun için damla verdi...allah hepimizinkine sağlık versin inşallah

birşey çıkmamasına çok sevindim. gözün aydın. kan değerlerinizde damlayı bir müddet kullanınca normale döner. bazen doktorlarda insanın üstüne geliyorlar görür görmez çok zayıf diyorlar, benim hemen hemen her ay karşılaştığım sözler bunlar. ve abartısız hergün birkaç kişi apartmanda asansörde parkta misafirlikte hemen çok zayıf ddiyip yemek tarifleri veriyorlar. geçen gün otobüsteydim baharda otobüste sıkılıp ağlıyor eline çubuk kraker vermiştim oyalansın diye. bir adamcağız gelip dediki boğazına kaçmasın dikkat edin yok kaçmaz yiyor dedim, adamda bana dediki ben bebekler konusunda çok hassasım, çocuğum 2 yaşında hala çiğneyemiyor sıvılarla besliyoruz, 1 yaşında 9 ameliyat geçirdi çocuğum hareket kabiliyeti gelişemedi diyince o an hem onlar için üzüldüm, hemde halime ne kadar şükrettim anlatamam. herşeyin başı sağlık, şuna eminimki, kalıtsal problemli insanların dışında, hiçbir çocuk küçük kalmaz, büyür . yaşıtlarına göre biraz daha yavaş büyür ama neticede büyür. sizde içinizi rahat tutun, demekki çocuğun yapısı öyle, herkes şişman olacak diye birşey yok. bizim çocuklarımız ince ve narin büyüyorlar.

bende haberlerde izledim bir uzman bebekler için 50 faktor kullanmayın içerisinde kimyasallar östrojen hormonunun fazla salgılanmasına yol açıp vücudu uyarıyor , vücutta tüylenme ve erken ergenlik meydana gelebiliyor demişti. bende hala almadım, sebamedin sprey güneş kremini almayı düşünüyorum. bugün yarın alırım çarşıya çıktığımda.

canım benim ya çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.birinden mi geçti nasıl oldu?

evet canım bir arkadaşımızın kızından bulaştı maleseff..>Daha doğrusu biz buluştuktan sonra o kızcağız 2 gün içinde su çiceği oldu..Şimdi de benim oğlum ..Aradan 3 hafta geçmişti ama kuluçkası zaten 2-3 haftaymıs..çok huzursuz kuzum ve daha aşısı bile yok(

12.ayda yapılıyormuş asısı ve suya sokmak yasak canım...Güneş ışıgıda gelmesin dedi doktor..inşallah iz kalmaz ve rahat atlatır..

canım benim ya umarım çok kolay atlatırsınız.şükür ki daha küçükken olmadı güzel allahım beterinden korusun inşallah...

slm kızlar nasılsınız ben bıtmıs durumdayım bılıyorsunuz kızım 2 haftadır yuruyor aman yarabbım asıl ıs sımdıymıs hıc durmuyor hıc sureklı ayakta dısarı cıkıyoruz bır dakıka oturamıyorum sureklı bır yerlere gıdıyor kostura kostura etrafta ne varsa hemen topluyor markette falan evde butun gun kapılarda balkona cıkmak ıstıyor anahtarı alıp deliğe sokmaya calısıyor koltukların ustune cıkıp oturuyor ama ınerken dusuyor bugunde gozunun altını balkon demırıne carpmıs mosmor oldu kuzum neyse onumuzdekı hafta memlekete gıdıyoruz o zamana duzelır ıns

geçmiş olsun canım ya valla benim kızda öyle aynı balkona çıkarıyorum abisiyle oynuyorlar balkonun demirlerine tutunup aşğı bakmak istiyolardı yalnız bırakamıyodum ki sonunda oraya bi barikat astım bezden bağladım şimdi sadece bakıyo demirlerin arasından çıkamıyo bende yalnız bırakabiliyorum bennimkide yürüyo pek te güzel düzeltti iice maşallah,,ama düşüyo arada en çokta abisi düşürüyo gidiyo güzelce yürüyen çocuğa bi itekliyo pat yere neyse geçicek bugünler sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…