12.ayda yapılıyormuş asısı ve suya sokmak yasak canım...Güneş ışıgıda gelmesin dedi doktor..inşallah iz kalmaz ve rahat atlatır..
12.ayda yapılıyormuş asısı ve suya sokmak yasak canım...Güneş ışıgıda gelmesin dedi doktor..inşallah iz kalmaz ve rahat atlatır..
Kızlar,
Oğlum su çiceği geçiriyor..:26:canım çok sıkkın(
Kızlar,
slm kıZLAR yazamıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizi...
benim kızımın yemekle bi problemi yok amaaa uyku sorunumuz war
göğüs uçllarım yara krem kullanıyorum.uyutması bi dertgece uyanıyo göğüslerimi emzik yapıyo arada dalarken ağzından kaçırıp dişleriyle tutuyo yani ısırıyo cadıııı:18:
uyku sorunumuz çok fena napıcam bilmiyorum.göğüslerimi emzik niyetine kullandığı için memeyi bıraktırmak istiyorum ama bizimki memede uyuyo meme olmadan bikaç kez denedik hüsran dalamıyo uykuyaeylülde çalışmaya başlıycam eylüle kadar halletmem lazım
dün 5. bugün 6.dişimiz patladı...
idil bir haftadır emeklemeye başladı ama bi alışma süreci falan olmazmı emeklemeye başladığı gün canımızı okudu hiç durmuyo.koltuklara tutunarak kalkıyo sürekli hareket halinde.
bu arada bir aydır diyetteyim 5 kilo werdim.idilin doğum gününde hamile kaldığım kilomda olmak istedim p.tesi doğum günümüz war we ben hamile kaldığım kilodayım artık.
hepinizi öpüyorum
ben 49 kiloyum primeraPlatin supersin cnm aslında bende dıyet yapmak istiyorum ama iştahım cok acıldı su aralar regl oncesı donemdeyım birde surekli birseyler yemek ıstıyorum . Tatile kadar zayıflamam lazıımmmm ...
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...Kızlar,
ben 49 kiloyum primerao dönemde benim canım özellikle çukulatalı şeyler ister neden acaba :44:
Herkese selam.Hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun.Bahar size de çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.Biz de bugün gezmeye gittik biraz markette dolaştık ordandan yemeğe gittik.Arda gelirken yolda mızır mızırdı gelince de uyudu 2 saattir mışıl mışıl uyuyor yoruldu sanırım canım oğlum.Yaz da gelince hep dışarı çıkmak istiyor seviyor gezmeyi.
Siz gece yatarken ne giydiriyorsunuz kısa kollu mu uzun kollu mu?Şu an uyuyor sadece çıtçıtlı şortlu badi var üstünde gündüz zaten çok sıcak da.İki gecedir kısa kollu pijamayla yatırıyorum sıcak diye ama annem üşür diyor.Serin oluyor gibi sabaha karşı üşürse diye tereddüt ediyorum ama öbür türlü de terlemez mi bilemedim?
64 sanırım doğuma giderken 76 ydım..5 kilo gitmişti zaten doğumdan sonra 11 ayda 27 kilo vermişim ...ben sağlıklı beslenmeye önem vermeye başladım az tuzlu az yağlı yapıyorum.. sebze salata yoğurt ekmek hamur işi böek tatlı çok az yiyorum abur cuburda çok az örn bir günde bir gofret kadar bütün yediğim tatlı...Maşallah cnm kac kıloyla hamıle kalmıstın ne cabuk vermişsin sende gobekde kalmamıstır ozaman .. Benimde bacaklarım fılan zayıfladı o logusalıktaki halime göre ama 5 kılo kaldı yadigar : D
akşam yemeklerinde zaten hep taha kucağımda onedenle çok yavaş yiyorum bizimle oda yesin istiyorum hevesle yiyo bir şeyler benim boyum uzun değil onedenle çok zayıf görünmüyorum160 boyumben evlendiğimde 48 kiloydum ama sıkıntıdan komşu muhabbetleri falan kilo almıştım aslında çok yiyen biri değilimdir ama sağlıklı beslenme önemli çok ağır işler yapmıyoruzki çok enerji gerekmiyor bize 1 çikolatayı eritmek için 2 saat spor yapmamız gerekiyormuş..yağ karbonhitrat vücuda gerekli değil ben hamile kalmadan spora gidiyordum zaten orada 2000 kalori yakmak için 1 saat koşu bandında hızlı yürüyordum düşün bir kaç abur cubur yesen hemen 2000 kaloriyi akırsın ama eritmek için kan ter içinde kalıyorsun..en iyisi sağlıklı beslenme...Hamilelik oncesı kilondan bile daha dusuksun demek ki suanda : )) benim sezeryan göbişim de var biraz senın normal dogum muydu ? Amann verırız yaa napalım .. Bende 57 de takıldım kaldım cok ilginç .. aşagı ınmıyor bende tuzsuz yerım yagı ıse normal atarım ..ıştahlı yıyorum sadece oda esım yuzunden o yemege cok meraklı onu gorunce bende tutamıyorum kendimi : ))
Medaa naber ne zamandır yoksun ayol : ) )
ben herşeyden yiyorumki sadece ekmek tatlı pilav çok yemiyorum yani sıkı bir rejim yapmadım hiç..ama sanırım çok hareketliyim..spor hocamız en azimli sensin tüm gelenlerin içinde derdi üşengeç değilimdir mutlaka bir şeyler bulurum evde kendime yapıcak ..birde ev iki katlı in çık yoruluyo insan.. bebeğin emmeği bıraktığında sende verirsin.....haklısın cnm bencede saglıklı beslenmek cok onemli emzırdıgım ıcın sıkı bır rejım dusunmuyorum şu ara dıkkat etsem yeter zaten havalar ıyıce ısınınca ınsan cok agır seyler de yıyemıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?