bende zun kollu ince badi ve penye pijama penye battaniye...iyi geceler kızlarr nasılsınız ben uzun kollu tulumla yatırıyorum barışı
üstünüde çarşafla örtüyom
bende 53 kiloyum bu arada
bende zun kollu ince badi ve penye pijama penye battaniye...
senin boyun kaçtıki...
temiz havada çok güzel uyuyo oğlumuzbu akşam sahile4 indik yürüyüş yaptık arabasında uyudu bizimki
Kız Medaa sen ne zaman verdın bız aynı kiloydaydık yaa .. bak gaza geldim şimdi benim de vermem lazım : PP
barışın peşinde koşturmaktan vermişim
ne rejim yapıyom nede yediğime dikkat ediyom
haftada 2-3 gün garanti börek çörek yiyom ama genede verdim
ve zayıflamaya da devam ediyom
barışın hareketlenmesiyle benimde kilolar gitti
Benım oglumda cok hareketli ınan ki yerınde durmuyor erkek cocukları cok daha hareketlı bunu fark ettım cevremdekı kız bebekler en azından oturuyorlar bı sure bızımkıler fır fır donuyor .. benım oglusu ben bazen serbest bırakıyorum evı talan etmesı ıcın tabıı basında beklıyorum napayım yoksa halim kalmıyor dınlenıyorum o ara bende ..
benim kızımı 37. haftada almak gerekince hiç böyle şeyler yaşamadım ama
çok çok yakın görünüyor artık senin kuzuya kavuşman
Sanırım normal doğum yapacaksın. Allah kolaylık versin.
Hazır mı peki herşeyi :)
canım hazır bakalım tek eksiğimiz biricik kızımız:81:
buarada doğum çantasına neler koydunuz eksiğim olsun istemiyorum yardımcı olun kızlar
canım benim azmin için seni tebrikler
diyette neler yaptın nasıl verdin o kiloyu
spor yaptın mı ?
Benım oglumda cok hareketli ınan ki yerınde durmuyor erkek cocukları cok daha hareketlı bunu fark ettım cevremdekı kız bebekler en azından oturuyorlar bı sure bızımkıler fır fır donuyor .. benım oglusu ben bazen serbest bırakıyorum evı talan etmesı ıcın tabıı basında beklıyorum napayım yoksa halim kalmıyor dınlenıyorum o ara bende ..
Merhabalar...
Çarşamba günü embolizasyon operasyonu geçirdim..2 gün hastanede kaldık...39,5 dereceye varan ateşim oldu...6 ay sonra tekrar mr çektirip durumu göreceğiz...
Çınar ımın 4 azı dişi birden geliyor...İki sıpam da hemen hemen herşeyi çiğneyip yiyorlar..Uyku düzenimiz de iyi...Almina ma 3. ameliyat yolu göründü...tüpsüz operasyonla olmadı...bu beni kahrediyor............
inşallah bundan sonraki sonuncu olur...Kesin çözüm istiyorum artık kesin.........
benden haberler bu kadar..geçmişi pek okuyamadım...Herkesi öpüyorum.......
almina geçmiş olsun..neden göz operasyonu başarılı olmadıki ..bizimkidemi öyle olur acaba zaten masaj falan fayda etmemişti...Merhabalar...
Çarşamba günü embolizasyon operasyonu geçirdim..2 gün hastanede kaldık...39,5 dereceye varan ateşim oldu...6 ay sonra tekrar mr çektirip durumu göreceğiz...
Çınar ımın 4 azı dişi birden geliyor...İki sıpam da hemen hemen herşeyi çiğneyip yiyorlar..Uyku düzenimiz de iyi...Almina ma 3. ameliyat yolu göründü...tüpsüz operasyonla olmadı...bu beni kahrediyor............
inşallah bundan sonraki sonuncu olur...Kesin çözüm istiyorum artık kesin.........
benden haberler bu kadar..geçmişi pek okuyamadım...Herkesi öpüyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?