2010 Temmuz Anneleri : )

almina geçmiş olsun..neden göz operasyonu başarılı olmadıki ..bizimkidemi öyle olur acaba zaten masaj falan fayda etmemişti...

Kimin tüpsüz operasyonda geçiyormuş..kiminin de geçmiyormuş..biz şansız hastalardanız malesef (
bu arada oğlumun kilosu 10 kg a yaklaştı,çok seviniyorum :) Almina yı ölçmeye fırsatım olmadı..boylarını bilmiyorum ikisininde...

canım allahın izni ile düzelir inşallah allah başka sıkıntı vermesin...maaşallah oğluşunabizimki 14 aylık bebek vardı o yürüyordu tabii ondan uzundu,boya gidiyor sanırım kilosu 10 kilo yoktur şu an..
sen topiğin demirbaşısın almina yokluğun farkediliyor..

ben yatıyorum,iyi geceler arkadaşlar..Ayrıca geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma da incelikleri için teşekkür ederim..

yok canım estafurullah....hepimiz demirbaşız burada..hamileliğimizden bu yana acısıyla tatlısıylla tecrubelerimizi paylaşıyoruz..zıt fikirlerde olanlarımız da var..gayet normal..ama herşey herşey biricik evlatlarımız için...

minik Almina'yada sanada çok geçmiş olsun
inşalah bu son olur
Barış'ında yaklaşık birbuçuk aydır azı dişleri çıkmaya çalışıyor
birinci yaş aşıları yapılırken kontrolleride yapıldı
10.400gr. 74cm

Bugün 3.gün oğlumun çiçekleri iyice çoğaldı ((( huzursuz,mutsuz..kaşınıyor birde..derdinide anlatamıyor kuzum..Naasıl zormuş yaaaa..

çok mutsuzum çokk.........................

ben yatıyorum,iyi geceler arkadaşlar..Ayrıca geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma da incelikleri için teşekkür ederim..

Geçmiş olsun canım umarım iyileşir çarçabuk

Bugün 3.gün oğlumun çiçekleri iyice çoğaldı ((( huzursuz,mutsuz..kaşınıyor birde..derdinide anlatamıyor kuzum..Naasıl zormuş yaaaa..

canım ya sana da geçmiş olsun çiçek mi çıkardınız?
şimdi nasıl oğluşun

çok çok geçmiş olsun,bir an evvel iyileşir inşallah yavrukuşun

Geçmiş olsun canım umarım iyileşir çarçabuk

canım ya sana da geçmiş olsun çiçek mi çıkardınız?
şimdi nasıl oğluşun

çok çok geçmiş olsun,bir an evvel iyileşir inşallah yavrukuşun

teşekkür ederim kızlar..Çok daha çıktı pıtırcıklar,mutsuz ve kaşıntısı var..su çiçeği oldu ayşecim..off çok zor çokk

geçmiş olsun
kızamıktan sonra su çiçeği için salgın var demişlerdi (
en kısa zamanda iyileşir inşallah:94:

teşekkür ederim kızlar..Çok daha çıktı pıtırcıklar,mutsuz ve kaşıntısı var..su çiçeği oldu ayşecim..off çok zor çokk

Allah şifasını tez vakit veriir inş. canım...

Kızım yürümeye başladı...
Bir iki üç dört adım....
Küt yere
Alkışlıyor sonra kendini...

Diğer çocuklarım hep yaşına 5 gün kala yürüdüler..
Bu daha erken yürüyecek
Ay kızlar sanki ilk bebeğim gibi heyecan yaptım...

Tek dişli canavarım benim....

darısı bize inşallah
barış halen yürümüyo
sanırım bayağı bi geç yüriycek

darısı bize inşallah
barış halen yürümüyo
sanırım bayağı bi geç yüriycek

Canım daha yaşını yeni geçmiş..
Bugün yarın başlar..
Benimki bu arada 7 adım attı...
Herkesten çok ben alkışlıyorum ..
Komşular yarın noldu diyecekler bana

Canım daha yaşını yeni geçmiş..
Bugün yarın başlar..
Benimki bu arada 7 adım attı...
Herkesten çok ben alkışlıyorum ..
Komşular yarın noldu diyecekler bana

ooo maşallah siz artık yürüme olayını çözmüşsünüz :))
barış sıralıyo sadece tek başına ayakta bile durmuyo (

ooo maşallah siz artık yürüme olayını çözmüşsünüz :))
barış sıralıyo sadece tek başına ayakta bile durmuyo (
medaa üzülme bende dişi çıkmıyor diye üzülüyordum çıktı maaşallah benimki temmuzun sonunda doğmuştu zaten...her bebek aynı değil bizimkilerde yürür allahın izni ile...

medaa üzülme bende dişi çıkmıyor diye üzülüyordum çıktı maaşallah benimki temmuzun sonunda doğmuştu zaten...her bebek aynı değil bizimkilerde yürür allahın izni ile...

üzülmek değilde özeniyorum
gerçi o günler geldiğinde de bu günleri mumla arayacağımı biliyordum
önceden emeklesin kendini oyalasın diyordum şimdi eski hali daha iyiydi diyorum
sürekli biyerlere tırmanıyo
bişeyleri taşıyo :))
bu kadar harekete göre birde uyusa :97:

birde barış erken doğdu bir ay kadar normalde aslan burcu olacaktı ama tedaviyle ancak yengeç oldu :)))
çoğu şeyi doğması gereken tarihe göre yapıyor yani bence barışın yürümesi için daha enazından bir ayı var :))

biz de daha yürümüyoruz..şu an düzeltilmiş 11 aylığız..kronolojik yaşımız 1 yaş 3 haftalık :) bakalım doğmaları gereken zamanda sonuç ne olacak :)

biz de daha yürümüyoruz..şu an düzeltilmiş 11 aylığız..kronolojik yaşımız 1 yaş 3 haftalık :) bakalım doğmaları gereken zamanda sonuç ne olacak :)

ben bi yerde erken doğan bebeklerin gelişimlerini dünyada tamamladıklarını ve dolayısıyla
yapmaları gereken şeyleri doğdukları tarihe göre değilde doğmaları gereken zamana göre yapıyorlarmış
hatta erken doğan bebeklerin annelerine daha fazla ihtiyaçları olduğu için onların izinlerinin daha fazla olması için uğraşıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…