- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
almina geçmiş olsun..neden göz operasyonu başarılı olmadıki ..bizimkidemi öyle olur acaba zaten masaj falan fayda etmemişti...
canım allahın izni ile düzelir inşallah allah başka sıkıntı vermesin...maaşallah oğluşunaKimin tüpsüz operasyonda geçiyormuş..kiminin de geçmiyormuş..biz şansız hastalardanız malesef(
bu arada oğlumun kilosu 10 kg a yaklaştı,çok seviniyorum :) Almina yı ölçmeye fırsatım olmadı..boylarını bilmiyorum ikisininde...
canım allahın izni ile düzelir inşallah allah başka sıkıntı vermesin...maaşallah oğluşunabizimki 14 aylık bebek vardı o yürüyordu tabii ondan uzundu ,boya gidiyor sanırım kilosu 10 kilo yoktur şu an..
sen topiğin demirbaşısın almina yokluğun farkediliyor..
Merhabalar...
Çarşamba günü embolizasyon operasyonu geçirdim..2 gün hastanede kaldık...39,5 dereceye varan ateşim oldu...6 ay sonra tekrar mr çektirip durumu göreceğiz...
Çınar ımın 4 azı dişi birden geliyor...İki sıpam da hemen hemen herşeyi çiğneyip yiyorlar..Uyku düzenimiz de iyi...Almina ma 3. ameliyat yolu göründü...tüpsüz operasyonla olmadı...bu beni kahrediyor............
inşallah bundan sonraki sonuncu olur...Kesin çözüm istiyorum artık kesin.........
benden haberler bu kadar..geçmişi pek okuyamadım...Herkesi öpüyorum.......
Kimin tüpsüz operasyonda geçiyormuş..kiminin de geçmiyormuş..biz şansız hastalardanız malesef(
bu arada oğlumun kilosu 10 kg a yaklaştı,çok seviniyorum :) Almina yı ölçmeye fırsatım olmadı..boylarını bilmiyorum ikisininde...
ben yatıyorum,iyi geceler arkadaşlar..Ayrıca geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma da incelikleri için teşekkür ederim..
Bugün 3.gün oğlumun çiçekleri iyice çoğaldı((( huzursuz,mutsuz..kaşınıyor birde..derdinide anlatamıyor kuzum..Naasıl zormuş yaaaa..
çok mutsuzum çokk.........................
Bugün 3.gün oğlumun çiçekleri iyice çoğaldı((( huzursuz,mutsuz..kaşınıyor birde..derdinide anlatamıyor kuzum..Naasıl zormuş yaaaa..
Geçmiş olsun canım umarım iyileşir çarçabuk
canım ya sana da geçmiş olsun çiçek mi çıkardınız?
şimdi nasıl oğluşun
çok çok geçmiş olsun,bir an evvel iyileşir inşallah yavrukuşun
teşekkür ederim kızlar..Çok daha çıktı pıtırcıklar,mutsuz ve kaşıntısı var..su çiçeği oldu ayşecim..off çok zor çokk
Allah şifasını tez vakit veriir inş. canım...
Kızım yürümeye başladı...
Bir iki üç dört adım....
Küt yere
Alkışlıyor sonra kendini...
Diğer çocuklarım hep yaşına 5 gün kala yürüdüler..
Bu daha erken yürüyecek
Ay kızlar sanki ilk bebeğim gibi heyecan yaptım...
Tek dişli canavarım benim....
darısı bize inşallah
barış halen yürümüyo
sanırım bayağı bi geç yüriycek
Canım daha yaşını yeni geçmiş..
Bugün yarın başlar..
Benimki bu arada 7 adım attı...
Herkesten çok ben alkışlıyorum ..
Komşular yarın noldu diyecekler bana
medaa üzülme bende dişi çıkmıyor diye üzülüyordum çıktı maaşallah benimki temmuzun sonunda doğmuştu zaten...her bebek aynı değil bizimkilerde yürür allahın izni ile...ooo maşallah siz artık yürüme olayını çözmüşsünüz :))
barış sıralıyo sadece tek başına ayakta bile durmuyo(
medaa üzülme bende dişi çıkmıyor diye üzülüyordum çıktı maaşallah benimki temmuzun sonunda doğmuştu zaten...her bebek aynı değil bizimkilerde yürür allahın izni ile...
biz de daha yürümüyoruz..şu an düzeltilmiş 11 aylığız..kronolojik yaşımız 1 yaş 3 haftalık :) bakalım doğmaları gereken zamanda sonuç ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?