Barışın 1 . yaş günü kutlu olsun , biraz geç oldu teyzesinin kusuruna bakmasınbirde barış erken doğdu bir ay kadar normalde aslan burcu olacaktı ama tedaviyle ancak yengeç oldu :)))
çoğu şeyi doğması gereken tarihe göre yapıyor yani bence barışın yürümesi için daha enazından bir ayı var :))
biz de daha yürümüyoruz..şu an düzeltilmiş 11 aylığız..kronolojik yaşımız 1 yaş 3 haftalık :) bakalım doğmaları gereken zamanda sonuç ne olacak :)
Merhabalar...
Çarşamba günü embolizasyon operasyonu geçirdim..2 gün hastanede kaldık...39,5 dereceye varan ateşim oldu...6 ay sonra tekrar mr çektirip durumu göreceğiz...
Çınar ımın 4 azı dişi birden geliyor...İki sıpam da hemen hemen herşeyi çiğneyip yiyorlar..Uyku düzenimiz de iyi...Almina ma 3. ameliyat yolu göründü...tüpsüz operasyonla olmadı...bu beni kahrediyor............
inşallah bundan sonraki sonuncu olur...Kesin çözüm istiyorum artık kesin.........
benden haberler bu kadar..geçmişi pek okuyamadım...Herkesi öpüyorum.......
Bugün 3.gün oğlumun çiçekleri iyice çoğaldı((( huzursuz,mutsuz..kaşınıyor birde..derdinide anlatamıyor kuzum..Naasıl zormuş yaaaa..
çok mutsuzum çokk.........................
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.ben biraz uykusuzum dün ablamların kayınvalidesine gitmiştik.bahcede oturduk ,bizimkiler biraz demlendiler.eşim azıcık sarhoş oldu ben de onun şöförü :)vallahi bu oto koltuklarını çıkarandan allah razı olsun.onun sayesinde araba kullanabiliyorum.eşim, arabada eve giderken aşkım ya çok sağol beni çekiyorsun diyor :)görende zir zurna sarhoş ve hergün içiyor da biz bu duruma düşüyoruz sanacak.çok nadirdir içmesi ben de bu konuda ona hiçbirşey demiyorum ama dün akşam hergün içen kocası olanların allah yardımcıları olsun dedim ki eşim sadece çakır keyifti.
çok geçmiş olsun canım.umarım tez zamanda iyileşirsin.alminanın da bu son olur inşallahta kuzucukta sende rahat edersiniz...
canım benim ya allah tez zamanda iyileşmenizi nasip etsin inşallah.allah sana da kuzucuğuna da sabır versin...
ben bi yerde erken doğan bebeklerin gelişimlerini dünyada tamamladıklarını ve dolayısıyla
yapmaları gereken şeyleri doğdukları tarihe göre değilde doğmaları gereken zamana göre yapıyorlarmış
hatta erken doğan bebeklerin annelerine daha fazla ihtiyaçları olduğu için onların izinlerinin daha fazla olması için uğraşıyorlardı
evt oto koltuklar çook rahat yaaa.. bende rahat ediorum yoksa bizim sıpa kucağımdan atlıck gibi arabada koltuğa bağlayınca rahat ediyorumm...
ne güzel eşin araba konusunda sana güvenior bizimki bana güvenmiyor hala....:84:
ama inat ettim arabayı gizlice alıcm bir gün
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bugün 4.günümüz artık ellerinde ve ayaklarında da var..Yüzü zaten bir facia inşallah iz kalmaz..
Ya benim oğlanda tay tay durup bir adım atıyor ama bence geç yürüyecek benim oğlan..Herşeyi geç yaptıgı için kereta :))) hiçde önemli değill aslında..Yeterki sağlıklı olsun..Ablamın bebeği prematüreydi (32+2)ama zilli 11 aylıkken yürüdü...6 aylıkken zıpkın gibiydi zaten ama ablamda öyleymiş küçükken..O yüzden kuzucuklar sağlıklı olsun da napalım.Biraz daha belimiz bükülcek.. :))))))
çok geçmiş olsun canım ya ama gerçekten geçsin bitsin artık..Merhabalar...
Çarşamba günü embolizasyon operasyonu geçirdim..2 gün hastanede kaldık...39,5 dereceye varan ateşim oldu...6 ay sonra tekrar mr çektirip durumu göreceğiz...
Çınar ımın 4 azı dişi birden geliyor...İki sıpam da hemen hemen herşeyi çiğneyip yiyorlar..Uyku düzenimiz de iyi...Almina ma 3. ameliyat yolu göründü...tüpsüz operasyonla olmadı...bu beni kahrediyor............
inşallah bundan sonraki sonuncu olur...Kesin çözüm istiyorum artık kesin.........
benden haberler bu kadar..geçmişi pek okuyamadım...Herkesi öpüyorum.......
bizimkide 15 gün önce ilk adımları attı. gerçekten çok heyecanlıAllah şifasını tez vakit veriir inş. canım...
Kızım yürümeye başladı...
Bir iki üç dört adım....
Küt yere
Alkışlıyor sonra kendini...
Diğer çocuklarım hep yaşına 5 gün kala yürüdüler..
Bu daha erken yürüyecek
Ay kızlar sanki ilk bebeğim gibi heyecan yaptım...
Tek dişli canavarım benim....
çok geçmiş olsun canım ya ama gerçekten geçsin bitsin artık..
bizimkide 15 gün önce ilk adımları attı. gerçekten çok heyecanlı
çok tatlı çok komik...
kızlar bizimki sıraladıktan sonra 1 hafta içinde falan yürümeye başladı.
daha 20 gün önce inşallah yaşında yürür diyordum ama hiç ümidim yoktu.
şimdi pıtı pıtı hep yürümek istiyo :)
yani hiç belli olmuyor yürümeye birden başlıyorlar yani benim kuzunun öyle oldu
hayırlı olsun canım ne güzel sıraladıktan 1 hafta sonra yürümeye başlamışsınız maşallah sizebizde yaklaşık 1 ay kadardır sıralıyoruz ama daha ellerimizi bırakıp bir adım bile atamıyoruz, korkuyoruz napalım sağlıklı olsunda evlatlarımız oda olur inşallah...
Barışın 1 . yaş günü kutlu olsun , biraz geç oldu teyzesinin kusuruna bakmasın
canım bu mesajından alıntı yaptım, çok çok geçmiş olsun. evet yokluğun belliydi.. geçirdiğin operasyon için geçmiş olsun demek istedim , alminaya 3. ameliyat yolu gözüktü demişsin, çok üzüldüm. kuzucuğun kanalı açılmadımı henüz son durum nedir?
kızlar bende anormal bir durum var...
salı günü reglim bitti.. ve her zamanki yoğunlukta yaşadım reglimi..
dün akşam lavaboya gittiğimde... kanamam olmuşş... çok şaşırdım ilk defa başıma gelior...
değiştirdim ... sabah biraz daha vardı ... neden acaba...
üst görme denen şey olamaz demi kızlar... çünkü aynı yoğunluktaydı reglim...
pofff kafama takıldı
canım, benim o konu hakkında çok bir bilgim yok ama üstüne görme bildiğim kadarı ile aynı tarihte normal bir şekilde adetin geliyor ama hamile olmuş oluyoruz.senin normal adetin olmuş bitmiş ve aradan 5 gün geçmiş tekrar biraz kanaman gelmiş.pek öyle bir durum olacağını sanmıyorum ama sen nolur nolmaz istersen bir kadın doğumcuya git.önemli bir durum yoktur bence...
herkese selamlar
bu hafta bayağı hareketliydik
cumartesi akşamı çorluya gittik arkadaşlara... gece saat iki gibi geldik.
pazar günüde bir arkadaşa çay içmeye gittik baktık kapıda güzel küçük bir araba var satılık.öğle böyle derken onu bana aldık. eski model birşey ve ucuz ama çok sevindim.en azından buralarda işimi görecek çarşı pazar için iyi oldu.
tabi önce biraz pratik yapmam lazım.
artık benimde arabam var...oğlumla artık eşim bizi sokaklardan toplar....
herkese selamlar
bu hafta bayağı hareketliydik
cumartesi akşamı çorluya gittik arkadaşlara... gece saat iki gibi geldik.
pazar günüde bir arkadaşa çay içmeye gittik baktık kapıda güzel küçük bir araba var satılık.öğle böyle derken onu bana aldık. eski model birşey ve ucuz ama çok sevindim.en azından buralarda işimi görecek çarşı pazar için iyi oldu.
tabi önce biraz pratik yapmam lazım.
artık benimde arabam var...oğlumla artık eşim bizi sokaklardan toplar....
kızlar bende anormal bir durum var...
salı günü reglim bitti.. ve her zamanki yoğunlukta yaşadım reglimi..
dün akşam lavaboya gittiğimde... kanamam olmuşş... çok şaşırdım ilk defa başıma gelior...
değiştirdim ... sabah biraz daha vardı ... neden acaba...
üst görme denen şey olamaz demi kızlar... çünkü aynı yoğunluktaydı reglim...
pofff kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?