2010 Temmuz Anneleri : )

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..Şoförlük keyifli bir zanaat :)))) ben çok seviyorum araba kullanmayı ama oğlan yüzünden epeydir binmedim...
Sen bol bol pratik yap şekerim....

hayırlı olsun canım çok ama çok iyi yapmışsınız araba almakla.araba kullanmak inan büyük bir rahatlık, eşine bizi buraya götür şuraya götür demiyorsun istediğin zaman istediğin yere gidebiliyorsun.eğer önceden de biraz şöförlüğün varsa birazcık pratik yaptıktan sonra çok rahat kullanırsın arabayı.ben ehliyetimi aldıktan sonra araba kullanmadığım için 10 gün kadar şehiriçi eğitim aldım daha sonra kullanmaya başladım.bir de ilk işin, arabaya çocuk koltuğu almak olsun.o olmadan oğluşunla trafiğe çıkamazsın zaten...

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..Şoförlük keyifli bir zanaat :)))) ben çok seviyorum araba kullanmayı ama oğlan yüzünden epeydir binmedim...
Sen bol bol pratik yap şekerim....

amin canım....

kendime aslında bayağı güveniyorum kullanabilirim gibi geliyor yalnız trafiğe hiç çıkmadım aslında.

birde araçta kuzey olacağından biraz fazla çekiniyorum.

haklsıın canım eşime minnetim kalmayacak

geçen gün kuzeyin bezi bitmişti çarşıya gitmekte çok zor bayağı uzak komşudan bez istedim sonra kuzeyde kaka yaptı o yeni beze bir daha isteyemedim ve yavrum saatlerce kakalı bezle kaldı.

ve buda bize araba için son nokta oldu .

evet canım işte tam bu tür şeyler için çok ama çok gerekli araba kullanmak.her işin başında varmış bir hayır bu da size bir vesile olmuş.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım.

Güle güle kullan cnm ben 2000 senesinde ehliyet aldım 2004 de Istanbulda trafige cıktım : )
6 senedir Istanbulda araba kullanıyorum ilk denemem boş bir okul bahçesinde olmustu hıc unutmam . ardından trafigin hemen hemen hıc olmadıgı ara sokaklarda calıştım . Dur kalk ; yokuş yukari durma kalkma fılan bunlara bol bol calısırsan hıc sorun olmaz ..Zaten eşinde yardım eder ilk baslarda sana calısman ıcın oglusada rahat bır araba koltugu aldın mı her yere rahat rahat gidersin ..

arkadaşlar siz bebeklerinize uyurken yastık kullanıyor musunuz?ben kullanmıyorum.2 yaşına kadar kullanmamak gerek diye duymustum,ama size de sormak istedim.

Ben kullanıyorum...ilk doğdugundan itibaren hemde ..Banada doktorum sıkı sıkı tembihlemişti yastıksız uyutma diye ama ince bir yastık olcak tabi..bebeğin biraz eğimli durması önemli demişti.Ama şuan yastıgına yatırsamda, yatağın altını üstüne birbirine getirdiği için yastıgın hiç bir anlamı olmuyor...

güle güle kullan canım Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.gerçekten çok iyi yapmışsın bebişlerle dışarı çıkıp alışveriş yapmak çok zor oluyor

Bu arada selam kızlar ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
Biz süperiz Cem im artık beni hiç üzmüyor oyuncaklarıyla oynuyor, uykusu geldiği zaman yatağını gösteriyor ,acıkınca mutfağa götürüyor beni,bu arada dedemiz kuş aldı oğluşa çok sevindi bik koydu ismini galiba gelip gidip bik diyo eve biri geldiğinde hemen kuşa götürüp gösteriyor ama hala elimi bırakıp yürümeye korkuyor bi kere düştü diye hep düşcem sanıyor galiba . çubuk kraker, kiraz birde elma en çok sevdiği şey oldu elmayı bütün haliyle iki eliyle tutup yiyor çok komik oluyor.Gece hiç beni uyandırmıyor yatmadan önce biberonunu yanına koyuyorum uyanıp yatakta biberonu buluyo sonra yine uyuyo.yer yatağında yatıyoruz artık herşeyi denedim bütün engelleri aşıp indi yataklardan bende düşcek diye korkuyorum onun için yer yatağı yaptım çok rahat şimdi içim. işte bizde durumlar böyle.

maaşallah canım ne marifetler varmış sizde öğle...

arkadaşlar siz bebeklerinize uyurken yastık kullanıyor musunuz?ben kullanmıyorum.2 yaşına kadar kullanmamak gerek diye duymustum,ama size de sormak istedim.

canım bende kullanıyorum yastık hiç duymamıştım kullanılmaması gerektiğini,ince yumuşak yastıklar yaptım oğluşa onları kullanıyorum

kızlar dün nst ye girdim sancılarım başlamış çıktı başladıktan sonra ne zaman doğum başlıyor 39haftalık olduk bugün

kızlar dün nst ye girdim sancılarım başlamış çıktı başladıktan sonra ne zaman doğum başlıyor 39haftalık olduk bugün

bu bebeğin durumuna göre değişir
en iyi cevabı doktorun verecektir
bende 34. hadrada sancı ve açılma vardı doğum başlamıştı
tedaviyle 10gün geciktirebildiler ancak :))
zaten gelişimini falan tamamlamış bebişin
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

ben de yastıksız yatırıyorum genellikle..yastıkla yattıkları zaman 2 yi geçmez...bana bu şekide önerildi..ben ve kardeşim de bu şekilde büyüdük..halen dahi yastıksız yatarım...çok da faydasını gördüm..hem sağlık açısından hem de estetik açıdan...çok bebekken başları eğimli ve yukarıda olacak şekilde ayarlıyordum yataklarını..apne endişesi nedeniyle...ama o zaman da yastıkla yatırmamıştım...şimdi zaten iyice hareketlendiler..yatakta bir o yana bir bu yana yatıyorlar..yüz üstü sırt üstü,yan..nasıl isterlerse şekil değiştiriyorlar..

bende yastıksız yatırıyorum kışın hasta olduğunda yastık kullanıyorum iyileşince gene yastıksız yatırıyordum
şimdide dediğin gibi kendi nasıl isterse öyle yatıyo

Freemary valla bu NST ısınden ben hıc bısı anlamamışsım kagıdı dr a verıyordum oda tamam guzel dıyıp katlıyordu . Artık sancı var mıydı yok muydu normal sınırlarda mıydı hıcc bılmıyorum ama dogum sancısı hıssedılen bır sey resmen karnına agrı saplanıyor adet sancısı gibi buyuzden arasında fark var ..benım nst de cıkmadan bırden sogum sancısı başlamıstı 38+ 4 de .. senınde az kalmıs gibi hadi hayırlısı cnm sık dişini bence senınkı cok gec kalmıycak gibi ..Allah yardımcın olsun cnm..

Bende yastıksız yatırıyorum ama yatakta cokmeler var artık hala park yatakta oldugu ıcın bas kısmına hafif yukseltmem lazım benim de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…