herkese selamlar
bu hafta bayağı hareketliydik
cumartesi akşamı çorluya gittik arkadaşlara... gece saat iki gibi geldik.
pazar günüde bir arkadaşa çay içmeye gittik baktık kapıda güzel küçük bir araba var satılık.öğle böyle derken onu bana aldık. eski model birşey ve ucuz ama çok sevindim.en azından buralarda işimi görecek çarşı pazar için iyi oldu.
tabi önce biraz pratik yapmam lazım.
artık benimde arabam var...oğlumla artık eşim bizi sokaklardan toplar....
herkese selamlar
pazar günüde bir arkadaşa çay içmeye gittik baktık kapıda güzel küçük bir araba var satılık.öğle böyle derken onu bana aldık. eski model birşey ve ucuz ama çok sevindim.en azından buralarda işimi görecek çarşı pazar için iyi oldu.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..Şoförlük keyifli bir zanaat :)))) ben çok seviyorum araba kullanmayı ama oğlan yüzünden epeydir binmedim...
Sen bol bol pratik yap şekerim....
hayırlı olsun canım çok ama çok iyi yapmışsınız araba almakla.araba kullanmak inan büyük bir rahatlık, eşine bizi buraya götür şuraya götür demiyorsun istediğin zaman istediğin yere gidebiliyorsun.eğer önceden de biraz şöförlüğün varsa birazcık pratik yaptıktan sonra çok rahat kullanırsın arabayı.ben ehliyetimi aldıktan sonra araba kullanmadığım için 10 gün kadar şehiriçi eğitim aldım daha sonra kullanmaya başladım.bir de ilk işin, arabaya çocuk koltuğu almak olsun.o olmadan oğluşunla trafiğe çıkamazsın zaten...
haklsıın canım eşime minnetim kalmayacak
geçen gün kuzeyin bezi bitmişti çarşıya gitmekte çok zor bayağı uzak komşudan bez istedim sonra kuzeyde kaka yaptı o yeni beze bir daha isteyemedim ve yavrum saatlerce kakalı bezle kaldı.
ve buda bize araba için son nokta oldu .
herkese selamlar
herkese selamlar
güle güle kullan canım Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.gerçekten çok iyi yapmışsın bebişlerle dışarı çıkıp alışveriş yapmak çok zor oluyor
Bu arada selam kızlar ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
Biz süperiz Cem im artık beni hiç üzmüyor oyuncaklarıyla oynuyor, uykusu geldiği zaman yatağını gösteriyor ,acıkınca mutfağa götürüyor beni,bu arada dedemiz kuş aldı oğluşa çok sevindi bik koydu ismini galiba gelip gidip bik diyo eve biri geldiğinde hemen kuşa götürüp gösteriyor ama hala elimi bırakıp yürümeye korkuyor bi kere düştü diye hep düşcem sanıyor galiba . çubuk kraker, kiraz birde elma en çok sevdiği şey oldu elmayı bütün haliyle iki eliyle tutup yiyor çok komik oluyor.Gece hiç beni uyandırmıyor yatmadan önce biberonunu yanına koyuyorum uyanıp yatakta biberonu buluyo sonra yine uyuyo.yer yatağında yatıyoruz artık herşeyi denedim bütün engelleri aşıp indi yataklardan bende düşcek diye korkuyorum onun için yer yatağı yaptım çok rahat şimdi içim. işte bizde durumlar böyle.
arkadaşlar siz bebeklerinize uyurken yastık kullanıyor musunuz?ben kullanmıyorum.2 yaşına kadar kullanmamak gerek diye duymustum,ama size de sormak istedim.
Freemary naber cnm ıshhalın gecti mi ? nasılsın ıyı mısın ..
herkese selamlar
artık benimde arabam var...oğlumla artık eşim bizi sokaklardan toplar....[/QUOT
ooohh gözünüz aydın
benim eşimde bu konudan çok dertli
utanmasanız ben eve geldiğimde de içeri girmiyceksiniz diyo
kızlar dün nst ye girdim sancılarım başlamış çıktı başladıktan sonra ne zaman doğum başlıyor 39haftalık olduk bugün
ben de yastıksız yatırıyorum genellikle..yastıkla yattıkları zaman 2 yi geçmez...bana bu şekide önerildi..ben ve kardeşim de bu şekilde büyüdük..halen dahi yastıksız yatarım...çok da faydasını gördüm..hem sağlık açısından hem de estetik açıdan...çok bebekken başları eğimli ve yukarıda olacak şekilde ayarlıyordum yataklarını..apne endişesi nedeniyle...ama o zaman da yastıkla yatırmamıştım...şimdi zaten iyice hareketlendiler..yatakta bir o yana bir bu yana yatıyorlar..yüz üstü sırt üstü,yan..nasıl isterlerse şekil değiştiriyorlar..
Bende yastıksız yatırıyorum ama yatakta cokmeler var artık hala park yatakta oldugu ıcın bas kısmına hafif yukseltmem lazım benim de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?