2010 Temmuz Anneleri : )

çok yorgunum bugün gene taksimdeydik
işimiz kısa otobüsle gidelim dedik gidince birazda gezelim dedik gün bitti
pestilim çıktı valla

doğduğu günden beri ortapedik yatakta yatıyo velet

Aynen benimkide öyle...Şanslı kuzucuklar ..Biizmkini gece yastıgına yatırıyorum,gece bir ara bir bakıyorum yastıga sarılıp yatmış...O yüzden artık yastıklı-yastıksız belli olmuyor.kafasına göre takılıyor küçük adamım :))

bizimki direk alıp atıyo :)))

Benim oğluşumun karyolasında rahat yatagı var ama bızım odada uyudugu ıcın park yatakta yatıyor napalım odasına gecene kadar idare edecek artık : ))
Medaacım sız de ne cok gezentısınız cnm maşallah : D

Günaydın kızlar...

Açılış bugün de benden olsun.

Geçmişe çok fazla bakma fırsatım yoktu ama atlayarak baktım.

Aklımda kalan Almina'nın ameliyatı, kuzucum benim yaaa inşallah son ameliyatı olur ve iyileşir. Rabbim acil şifalar versin canım....

Aşk ve oğlum, senin kuzucuğuna da çok çok geçmiş olsun. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kuzucuğuna acil şifalar versin canım.

Bahar'cım yeni araban hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin güle güle kullan canım. Darısı da benim başıma. 4 yıldır ehliyetim var ama cesaret edip trafiğe çıkamıyorum. Bugünlerde hevesim iyice arttı ama eşimle pratik yapmıcam çünkü birbirimizi gırtlaklarız herhalde. Babam öğreticek baktım olmuyor ders alıcam.

kızlar günaydın hasta bebkelre geçmiş olsun.
kızım hasta idrar yolu enfeksiyonu.ishal ve kusma
kusması durdu ishal devam ediyor bişiy yemiyor idrarını yapmıyor bütüngün ve kakası çok sulu hereferinde taşıyor
ilaçlarını kullanıyoruz ama napıcaz nasıl geçicek bu ya (

yazılanlara şöyle bir göz attım veeeee
Bahar araban hayırlı olsun süper olmuşşş kesinlikle ihtiyaç,hele biz bayanlar için çok önemli,benim ehliyetim falan yok ama az bucuk biliyorum ama pratik yapmam gerek saolasın buarada bizlere de öncülük yaptın heves ettik sanırım ben ve daha birçok anne çalışmalara başlıycazz:)
Alminayada cok geçmiş olsun umarım son olur ve çabucak iyileşir prenses
aşk ve oğlumm çok üzüldüm ya su çiçeği geçirmesine,neyse yapacak bişey yok allah yardım etsin çok geçmiş olsun canımmm
Seda maşallah oğluşuna yaaa ne kadar marifetlisiniz gercekten özendim bende ona,ama sen herseyi öğretiyosun oğluşununda maşallahı varrr...
Arkadaşlar bende yastık kullanıyorum ama kağıt gibi incecik bişey,zaten gece bıraktığım yerde bulamıyorum benim sıpayı yatakta fırrrr dönüyor.Bu gecede 5 civarı uyanıp ayağa kalkmış sesler geliyodu dede baba anne diye Allah allah dedim bir gittimki odasına oooo uyanmıştutunup kalkmışş,bozuntuya vermeden aldım hemen uytumaya çalıştımmm:)
Bizde benim yaramaza kontrollü bisiklet aldık,bimden havuz aldık öyle ama bu aralar havalar baya bir dengesiz o yüzden kullanamadık şimdilik ama bisikleti beğendi sevdi bayaaaa...

merhaba kızlar önce alıntılarımı yapayım sonra kendimi ve ilkeyi anlatıcam:))

sedacım maşallah cemine süper bebekmiş o:))
kuşun adına da bayıldım:))
biz de 1 aydır falan yer yatağında yatıyoruz ilke döne döne yatıyo düşme derdi yok yazı böyle geçiricez kışa da bişey düşünürüz artık...

kızlar dün nst ye girdim sancılarım başlamış çıktı başladıktan sonra ne zaman doğum başlıyor 39haftalık olduk bugün

ilk doğumlarda 24 saati bulabilir diye biliyorum...

aa ne güzel olmuş baharcım, çok sevindim güzel günlerde kullan, güzel yerlere git arabanla:))

esmacık normal yoğunluğundaysa üstüne görme değildir ama başka bir durum olabilir drunla bi görüş istersen...

benim küçük adamım su çiçeği mi olmuş kıyamam ona(
çok geçmiş olsun güzel arkadaşım, bi yerde bu kadar küçükken olması da iyi olmuş hatırlamaz bile...

canım geçmiş olsun kız bebeklerde tuvalet eğitimine kadar idrar yolları enf. sık oluyo...

sevgili arkadaşlarım,
biz tatile gittik geldik:)söylemesi ayıp:))
ilke yolda biraz azdı, koltuğunda durmadı kucağımda biraz uyudu biraz yaramazlık yaptı, araba yolculuğu biraz yorucuydu yani.
arabayla gidecekler yanınıza bebeği yatırabileceğiniz yastık gibi bişey olsun biz ilke durmayınca dizlerime yastığın üstüne yatırdık, hatta feribotta bile uyuduğu için heryerim uyuştu benim...
ilke suyu çok sevdi babam ona havuz almıştı denizden su doldurup güneşe bıraktık, ısınınca gölgeye çekip ilkeyi soktuk bayıldı kovasıyla su bile içmeye kalktı şapşal:))
kumlarda da oynadı ama herşeyi ağzına atmaya çalıştığı için pek bırakmadık.
denize bayıldı önce kucağımda girdi ellerini ayaklarını çırpıyo bıraksam yüzcek:))
simitle de girdi sonra onla da çok eğlendi.
annem ilkeyi deniz dönüşünde kapının önüne güneşe koyup ısıttığı sularla yıkadı:))
bütün tesis ilkenin peşindeydi hayranlarımız çoktu yani.
yemekler de sorun olmadı, ben yanımda elektrikli ocak ve ısıtıcı götürmüştüm beğenmediği bişey olunca hemen tarhana çorbası yapıverdim problem olmadı yani...
ilke artık yürüyo sayılır tek elle tutunuyo çoğu zaman ama destek alma amaçlı değil cesaret almak için...
bir bir yapıyo, şaşırınca elini ağzına götürüp aaa yapıyo, anane diyo...
bizden haberler böyle şimdilik:))

Son düzenleme:

ooo maşallahh ilke ye

Canım çok geçmiş olsunnn,ayy ben bile o idrar yolu enfelsiyonunda mahvoluyorumm çok zorrr,inşallah tez zamanada iyileşir.bol su içir annesiii.

Hamileiğinde aylarca hastanede kalıp her gün hatta bazan günde 2-3 kez NST ye giren biri olarak söyleyeyim ...NST de eğer grafik çizelgesindeki değer 80 i geçerse yani 80 lerde 100 lerde olursa sancınız var demek...15-20 dakikalık süren bu işlem de 100 değerinde 5 dakikadan kısa zamanda çok sancı gözlenirse her an doğum yapabilirsiniz demek..Ona göre ya doğuma alınırsınız ya da erkense serum vs ilaçlarla sancılarınız durdurulur...Eğer erken değilse ve normal doğum düşünüyorsanız açılmanız kontrol edilir...

bu arada herkese hayırlı kandiller...Almina'm malesef zamanı belli değil ama tekrar ameliyat olucak..ilk 2 yöntem sondalıydı..sadece maske ile uyutmuşlar..bir dahaki sefere tüplü yöntemle ameliyat olucak..ben de çarşamba günü antalya da utrerin arter embolizasyonu işlemi yaptırdım...evde toparlanmaya çalışıyorum...tam ameliyatgiller ailesi olduk... üst üste yaşadığım hamilelikler,doğumlar.ameliyatlar beni epey yordu...antalya ya giderken kütahya da seramikçiler çarşışını gezdik..bana çok iyi geldi..küçük bir seramik atölyem var...orada neler yapabileceğime dair..kocaman şeyler hayall ediyordum ma küçük bir atölyede ve tek başıma mümkkün değil..yanımda herhangibirini de çalıştırmıyorum...bazı şeyler halledilsin artık atölyemde birşeyler yapabilsem çok mutlu olacağım...şimdillik benden bu kadar :)

Son düzenleme:

oooo tatilci dönmüş ...

birde ballandıra ballandıra anlatıyorlar.

ooooh ama olsun iyi gelmiştir tatil arkadaşıma...

bizde bu akşam şarköye gidiyoruz.

eşimim orada iki gün işi varmış sizde gelin diye ısrar etti.

o gündüz çalışacak bakalım kuzeyle ikimiz neler yapacağız.

hava soğuk inşallah düzelir.

darısı bize inşallahh

Kızlar,öğle arası eşim Almina'yı kreşten alıp dr.a kontrole götürdü..Eskisi gibi değilmiş,açılmış ..Dr. göz yaşı kanalı için test yapmış .. Darlık varmış..Bursa da bir dr ismi vermiş...Bursa daki dr şu an izindeymiş...Yani Bursa yolu göründü bize..Üniversite hastanesindeymiş adam...Cilt içinden kesi yapmadan tüp takılacak..bir kaç ay kalacak o tüp...

Selam kızlar gecen sene bu zamanlar yanı hazıran temmuza dair biraz nostalji yaşayım dedim geçmişi okuyorum : )) Ne gunlermiş bee ..
Dogumumdan bır gun once bıle gece yarısına kadar buradaymışım : PP

bende yastıksız yatırıyorum kışın hasta olduğunda yastık kullanıyorum iyileşince gene yastıksız yatırıyordum
şimdide dediğin gibi kendi nasıl isterse öyle yatıyo

Megaloman demiyecseniz yazayım :26: bu yaşımda boynumdaki estetik görüntümü yastıksız yatmama borçluyum..hani genetik deseniz..ne annem ne babamın öyle değil..kardeşimin ve benim sadece...boyun bölgesi kolay kırışmıyor,uzun kuğu gibi bir boyna sahip oluyorsunuz en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…