doğduğu günden beri ortapedik yatakta yatıyo velet
Aynen benimkide öyle...Şanslı kuzucuklar ..Biizmkini gece yastıgına yatırıyorum,gece bir ara bir bakıyorum yastıga sarılıp yatmış...O yüzden artık yastıklı-yastıksız belli olmuyor.kafasına göre takılıyor küçük adamım :))
güle güle kullan canım Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.gerçekten çok iyi yapmışsın bebişlerle dışarı çıkıp alışveriş yapmak çok zor oluyor
Bu arada selam kızlar ben uzun zamandır giremiyordum nasılsınız?
Biz süperiz Cem im artık beni hiç üzmüyor oyuncaklarıyla oynuyor, uykusu geldiği zaman yatağını gösteriyor ,acıkınca mutfağa götürüyor beni,bu arada dedemiz kuş aldı oğluşa çok sevindi bik koydu ismini galiba gelip gidip bik diyo eve biri geldiğinde hemen kuşa götürüp gösteriyor ama hala elimi bırakıp yürümeye korkuyor bi kere düştü diye hep düşcem sanıyor galiba . çubuk kraker, kiraz birde elma en çok sevdiği şey oldu elmayı bütün haliyle iki eliyle tutup yiyor çok komik oluyor.Gece hiç beni uyandırmıyor yatmadan önce biberonunu yanına koyuyorum uyanıp yatakta biberonu buluyo sonra yine uyuyo.yer yatağında yatıyoruz artık herşeyi denedim bütün engelleri aşıp indi yataklardan bende düşcek diye korkuyorum onun için yer yatağı yaptım çok rahat şimdi içim. işte bizde durumlar böyle.
kızlar dün nst ye girdim sancılarım başlamış çıktı başladıktan sonra ne zaman doğum başlıyor 39haftalık olduk bugün
herkese selamlar
bu hafta bayağı hareketliydik
cumartesi akşamı çorluya gittik arkadaşlara... gece saat iki gibi geldik.
pazar günüde bir arkadaşa çay içmeye gittik baktık kapıda güzel küçük bir araba var satılık.öğle böyle derken onu bana aldık. eski model birşey ve ucuz ama çok sevindim.en azından buralarda işimi görecek çarşı pazar için iyi oldu.
tabi önce biraz pratik yapmam lazım.
artık benimde arabam var...oğlumla artık eşim bizi sokaklardan toplar....
kızlar bende anormal bir durum var...
salı günü reglim bitti.. ve her zamanki yoğunlukta yaşadım reglimi..
dün akşam lavaboya gittiğimde... kanamam olmuşş... çok şaşırdım ilk defa başıma gelior...
değiştirdim ... sabah biraz daha vardı ... neden acaba...
üst görme denen şey olamaz demi kızlar... çünkü aynı yoğunluktaydı reglim...
pofff kafama takıldı
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bugün 4.günümüz artık ellerinde ve ayaklarında da var..Yüzü zaten bir facia inşallah iz kalmaz..
Ya benim oğlanda tay tay durup bir adım atıyor ama bence geç yürüyecek benim oğlan..Herşeyi geç yaptıgı için kereta :))) hiçde önemli değill aslında..Yeterki sağlıklı olsun..Ablamın bebeği prematüreydi (32+2)ama zilli 11 aylıkken yürüdü...6 aylıkken zıpkın gibiydi zaten ama ablamda öyleymiş küçükken..O yüzden kuzucuklar sağlıklı olsun da napalım.Biraz daha belimiz bükülcek.. :))))))
kızlar günaydın hasta bebkelre geçmiş olsun.
kızım hasta idrar yolu enfeksiyonu.ishal ve kusma
kusması durdu ishal devam ediyor bişiy yemiyor idrarını yapmıyor bütüngün ve kakası çok sulu hereferinde taşıyor
ilaçlarını kullanıyoruz ama napıcaz nasıl geçicek bu ya(
sevgili arkadaşlarım,
biz tatile gittik geldik:)söylemesi ayıp:))
ilke yolda biraz azdı, koltuğunda durmadı kucağımda biraz uyudu biraz yaramazlık yaptı, araba yolculuğu biraz yorucuydu yani.
arabayla gidecekler yanınıza bebeği yatırabileceğiniz yastık gibi bişey olsun biz ilke durmayınca dizlerime yastığın üstüne yatırdık, hatta feribotta bile uyuduğu için heryerim uyuştu benim...
ilke suyu çok sevdi babam ona havuz almıştı denizden su doldurup güneşe bıraktık, ısınınca gölgeye çekip ilkeyi soktuk bayıldı kovasıyla su bile içmeye kalktı şapşal:))
kumlarda da oynadı ama herşeyi ağzına atmaya çalıştığı için pek bırakmadık.
denize bayıldı önce kucağımda girdi ellerini ayaklarını çırpıyo bıraksam yüzcek:))
simitle de girdi sonra onla da çok eğlendi.
annem ilkeyi deniz dönüşünde kapının önüne güneşe koyup ısıttığı sularla yıkadı:))
bütün tesis ilkenin peşindeydi hayranlarımız çoktu yani.
yemekler de sorun olmadı, ben yanımda elektrikli ocak ve ısıtıcı götürmüştüm beğenmediği bişey olunca hemen tarhana çorbası yapıverdim problem olmadı yani...
ilke artık yürüyo sayılır tek elle tutunuyo çoğu zaman ama destek alma amaçlı değil cesaret almak için...
bir bir yapıyo, şaşırınca elini ağzına götürüp aaa yapıyo, anane diyo...
bizden haberler böyle şimdilik:))
kızlar günaydın hasta bebkelre geçmiş olsun.
kızım hasta idrar yolu enfeksiyonu.ishal ve kusma
kusması durdu ishal devam ediyor bişiy yemiyor idrarını yapmıyor bütüngün ve kakası çok sulu hereferinde taşıyor
ilaçlarını kullanıyoruz ama napıcaz nasıl geçicek bu ya(
Freemary valla bu NST ısınden ben hıc bısı anlamamışsım kagıdı dr a verıyordum oda tamam guzel dıyıp katlıyordu . Artık sancı var mıydı yok muydu normal sınırlarda mıydı hıcc bılmıyorum ama dogum sancısı hıssedılen bır sey resmen karnına agrı saplanıyor adet sancısı gibi buyuzden arasında fark var ..benım nst de cıkmadan bırden sogum sancısı başlamıstı 38+ 4 de .. senınde az kalmıs gibi hadi hayırlısı cnm sık dişini bence senınkı cok gec kalmıycak gibi ..Allah yardımcın olsun cnm..
sevgili arkadaşlarım,
biz tatile gittik geldik:)söylemesi ayıp:))
ilke yolda biraz azdı, koltuğunda durmadı kucağımda biraz uyudu biraz yaramazlık yaptı, araba yolculuğu biraz yorucuydu yani.
arabayla gidecekler yanınıza bebeği yatırabileceğiniz yastık gibi bişey olsun biz ilke durmayınca dizlerime yastığın üstüne yatırdık, hatta feribotta bile uyuduğu için heryerim uyuştu benim...
ilke suyu çok sevdi babam ona havuz almıştı denizden su doldurup güneşe bıraktık, ısınınca gölgeye çekip ilkeyi soktuk bayıldı kovasıyla su bile içmeye kalktı şapşal:))
kumlarda da oynadı ama herşeyi ağzına atmaya çalıştığı için pek bırakmadık.
denize bayıldı önce kucağımda girdi ellerini ayaklarını çırpıyo bıraksam yüzcek:))
simitle de girdi sonra onla da çok eğlendi.
annem ilkeyi deniz dönüşünde kapının önüne güneşe koyup ısıttığı sularla yıkadı:))
bütün tesis ilkenin peşindeydi hayranlarımız çoktu yani.
yemekler de sorun olmadı, ben yanımda elektrikli ocak ve ısıtıcı götürmüştüm beğenmediği bişey olunca hemen tarhana çorbası yapıverdim problem olmadı yani...
ilke artık yürüyo sayılır tek elle tutunuyo çoğu zaman ama destek alma amaçlı değil cesaret almak için...
bir bir yapıyo, şaşırınca elini ağzına götürüp aaa yapıyo, anane diyo...
bizden haberler böyle şimdilik:))
bizde bu akşam şarköye gidiyoruz.
eşimim orada iki gün işi varmış sizde gelin diye ısrar etti.
o gündüz çalışacak bakalım kuzeyle ikimiz neler yapacağız.
hava soğuk inşallah düzelir.
bende yastıksız yatırıyorum kışın hasta olduğunda yastık kullanıyorum iyileşince gene yastıksız yatırıyordum
şimdide dediğin gibi kendi nasıl isterse öyle yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?