2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar

şuanda hem şokta hemde mutluyum..

tosba beni çok şaşırttıı..

uyku saati gelince gene her zamanki gibi sallıyodum bi yandan tlf müzik dinliyo...

kalkmaya çalışıyo bağrıyo, ağlıyo bana gelenler geliyo...

yere oturttum gene durmadı..gittim yatana bıraktım bi baktım uyumuşşş:))

ayy inş böle devam eder...

akşam uyku saati geldiğinde tekrar denicem.

temmuzda tatil dönüşü zaten bu sistemi denicektim ama cesaret edemiyordum

dr 1 yaşndan sonra dene demişti..

hatim indirdim valla kendi kendine nasıl uyur acaba diye...

nette ilk gün 20 dk

2 gün 15 dk. ağlar diye yazıyodu..

bende ağlamasına kıyamadığımdan denemiyordum...

bi yerden para çıksa bu kadar sevinmezdim sanırım.bu ayakta sallama beni acayip geriyodu..

ağırlaştı artık çok zor oluyo...

lütfen böle devam etttt...güzel bi tatil geçirelim oğlum....

Tüm bebeklere geçmiş olsun.Bizde hastayız.Once kızım hastalandı,şimdi de ben.Şu an ikimizde nezleyiz.Ya herşey gözüme büyüyor halsizlikten.Şır şır burnum akıyor.Herkesin Kandili Mübarek olsun.

kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah bugünün bereketini feyzini almamızı nasip etsin inşallah bugünün hürmetine dualarımızı kabul etsin Rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,bebek bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin,bebek büyütenlere güç kuvvet sabır nasip etsin
kızlar sağolun yardımcı olmak için bildiklerinizi paylaşmışsınız da şu nst işini anlamadım ilk gittiğim de sancı şiddeti18e kadar çıkmıştı doktorum başlamamış daha dedi çizgi kağıtta altlardaydı pazar günü gittiğim de ise 0lara kadar düşüyordu çok yükselmedi ilk gittiğimi geçmedi yani hiç kağıtta çizgiler üstlere çıkmıştı ilkine göre doktoruma göstermedim hemşire başlamış dedi ama sadece belim de ağrı kasıklarım da kramp hissediyorum bazen ve iki gündir kasıklarım aşağıya doğru yatarken özellikle bir tarafıma dönerken aşırı acıyor kemiklerim ayrılıyor gibi oluyor açılmamı oluyordur sizce birde karnımın düşüp düşmediğini nasıl anlarım?

Cnm karnının inip inmedigini surdan anlarsın normalde gobek hizzanda şişkinlik varken son doguma yakın gobek altında fazlalasır ayrıca kilo kaybedersin .. mesela senı sıkmayan hamıle pantalono gobek altından sıkmaya başlar . Bence senın dogumun yakın cnm hatta 1 temmuz gibi geliyor bana ..hadi hayırlısı cnm ..

1temmuz da kontrole gideceğim zaten canım ayy hayırlısı doktorum zaten 4ü gibi demişti bak şimdi heyecan bastı
karnım bugün biraz aşağıda gibi geldi ama bana da öyle gelmiş olabilir tabii heyecanla bekliyorum kızlar dua edin bana

Benim dogum da 10 temmuzdu 9 temmuzda demısım ki enerkı geldi bana bakırkoyde 5 saat gezdim arkadasın bırı demıs ki senın dogum yakın dedıgı gıbı aynen ertesı gun sancım başlamıstı : )) Allahım takdiri tabiki ama madem ki sancıların hafif hafif başlamış insallah senı fazla bekletmez yavrun beklemek zok zor oluyor gercekten .. Hıc merak etme o an öyle bir sakinlik çöküyor ki insana hormonlar fılan ınsanı acayıp sakınleştiriyor yani sancın gelince ..Hayırlısı cnm ..

aaa bak o zaman enerji patlaması yaşıyorum şu aralar belirtilerim tamamlanıyor desene
ayy canım hayırlısıyla hayırlı zaman da yaparım doğumumu çok heyecanlanıyorum hele de kızım kıpır kıpır oldukça kucağıma almak için içim coşuyor

kızlar kreşten gelir gelmez benim sıpalara ballı süt hazırlıyorum..Çınar bey süte acaip düşkün oldu..240 cc suya biberon maması hazırlıyorum 18:30 gibi..Akşam 21:00 21:30 gibi de akşam yemeklerini yiyorlar..bazan 22:30 u da bulabiliyor akşam yemeklerini..şu var ki çınar bey kendi hakkını içtikten sonra da almina ya süt verirken kıskanıyor.çığlık çığlığa ağlıyor...bağırıyor da...bu hep böyle mi devam edecek ki...:26:

Insallah cnm 40 haftayı hatta 41 - 42 haftayı bulan arkadaşlarda vardi aramızda artık kader kısmet tabii bu işler allah hayırlısını versin diyelim inşallah .. .

Yarasın tosuncuklara : )) Cınar daha haraetli ya anca yetıyor demek ki daha cok istiyor : ))
Sut nasıl pınarın 6 / 12 sutlerinden mi bizde onumuzdeki ay baslarız artık yasına girince ..

Yarasın tosuncuklara : )) Cınar daha haraetli ya anca yetıyor demek ki daha cok istiyor : ))
Sut nasıl pınarın 6 / 12 sutlerinden mi bizde onumuzdeki ay baslarız artık yasına girince ..

Almina da çok hareketlendi..şu anda kendi kendine anlamsız şeyler çıkararak konuşuyor ... :) çok çeneli kızım...

6-12 ay sütlerini bıraktık,+1 sütlerine geçtik biz...

6-12 ay sütlerinden sürekli vermemek gerekiyor,ishal yapıyor...

Ishal mi yapıyormuş iyi oldu soyledğin bende oyle olursa fazla kullanmam artık bol bol yogurt veririm bende kalsıyum alması ıcın..

Megaloman hatun senii....
Benimde kugu gibi boynum vardı üstelik yastıkla yatarım :))) vardı diyorum çünkü doğumla hormonlu bir kugu oldum heheheheh

Megaloman hatun senii....
Benimde kugu gibi boynum vardı üstelik yastıkla yatarım :))) vardı diyorum çünkü doğumla hormonlu bir kugu oldum heheheheh

üst üste tüp bebek tedavileri ve hamilelikler ile senden daha hormonluyumdur ben yavyumm :)) 86 kg iken de boynum kuğu gibiydi diye sana havamı atayım

bu arada çınar efendi laptopun fişini takk diye çıkartıyor..cıss diyorum hayır diyorum yine çekiyor sıpa...şu olumsuz ve yapmamaları gereken şeyleri ne zaman tam anlamıyla anlayacaklar acaba....

Son düzenleme:

hahaha kindini beğenmiş siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boyun var yavru kuşum olsun o kadar kuguluk yaniii :)) havanı yerim senin ..

Bizim oğlan da vantilatörün fişini o gün almış prize takıyor.....hala çekmece içlerinde eli sıkıstıgı halde devam yani...Bende merak ediyorum ne zaman geçeceğini..

Bu arada oğlanın ateşi 39 olunca hastanede aldım solugu...doktor olur böyle panik yapmayın dedi yolladı.....off yaaaaa

hıhhhhhhhhhhh

39,5-40 derece civarı olduklarında tamamen soyup sadece alt bezleri ile bırakıyoruz..küçük bir havluyu ıslatıp ıslatıp fazla nemini alıp kafalarına falan sürüyoruz..ya da ılık banyo yaptırıyoruz..oldukça işe yarıyor..

bir gün bir baktım ikisi de laptopun kordonunu ellerine almışlar,kemiriyorlar..çıldırdım..bağırdım tabi o halde görünce..ikisi de ağladı..üzülüp ben de ağladım (

kızlar ne güzel bebişlerinizin gelişimlerini paylaşıyorsunuz ben ne zaman paylaşacağım
buarada farkettim ki geçen sene erkek senesiymiş sanki bu sene kız çoğunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…