Cnm karnının inip inmedigini surdan anlarsın normalde gobek hizzanda şişkinlik varken son doguma yakın gobek altında fazlalasır ayrıca kilo kaybedersin .. mesela senı sıkmayan hamıle pantalono gobek altından sıkmaya başlar . Bence senın dogumun yakın cnm hatta 1 temmuz gibi geliyor bana ..hadi hayırlısı cnm ..
1temmuz da kontrole gideceğim zaten canım ayy hayırlısı doktorum zaten 4ü gibi demişti bak şimdi heyecan bastı
karnım bugün biraz aşağıda gibi geldi ama bana da öyle gelmiş olabilir tabii heyecanla bekliyorum kızlar dua edin bana
kızlar kreşten gelir gelmez benim sıpalara ballı süt hazırlıyorum..Çınar bey süte acaip düşkün oldu..240 cc suya biberon maması hazırlıyorum 18:30 gibi..Akşam 21:00 21:30 gibi de akşam yemeklerini yiyorlar..bazan 22:30 u da bulabiliyor akşam yemeklerini..şu var ki çınar bey kendi hakkını içtikten sonra da almina ya süt verirken kıskanıyor.çığlık çığlığa ağlıyor...bağırıyor da...bu hep böyle mi devam edecek ki...:26:
Yarasın tosuncuklara : )) Cınar daha haraetli ya anca yetıyor demek ki daha cok istiyor : ))
Sut nasıl pınarın 6 / 12 sutlerinden mi bizde onumuzdeki ay baslarız artık yasına girince ..
Ishal mi yapıyormuş iyi oldu soyledğin bende oyle olursa fazla kullanmam artık bol bol yogurt veririm bende kalsıyum alması ıcın..
Megaloman demiyecseniz yazayım :26: bu yaşımda boynumdaki estetik görüntümü yastıksız yatmama borçluyum..hani genetik deseniz..ne annem ne babamın öyle değil..kardeşimin ve benim sadece...boyun bölgesi kolay kırışmıyor,uzun kuğu gibi bir boyna sahip oluyorsunuz en azından...
Megaloman hatun senii....
Benimde kugu gibi boynum vardı üstelik yastıkla yatarım :))) vardı diyorum çünkü doğumla hormonlu bir kugu oldum heheheheh
aptamil içmeyi reddediyor mu ? ben bazan aptamil bazan +1 sütlerden veriyorum..
Aptamili iciyor seviyor hatta Milupadan 1 yas sütü hediye gelmisti gecenlerde onu veririm belki
üst üste tüp bebek tedavileri ve hamilelikler ile senden daha hormonluyumdur ben yavyumm :)) 86 kg iken de boynum kuğu gibiydi diye sana havamı atayım
bu arada çınar efendi laptopun fişini takk diye çıkartıyor..cıss diyorum hayır diyorum yine çekiyor sıpa...şu olumsuz ve yapmamaları gereken şeyleri ne zaman tam anlamıyla anlayacaklar acaba....
hahaha kindini beğenmiş siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boyun var yavru kuşum olsun o kadar kuguluk yaniii :)) havanı yerim senin ..
Bizim oğlan da vantilatörün fişini o gün almış prize takıyor.....hala çekmece içlerinde eli sıkıstıgı halde devam yani...Bende merak ediyorum ne zaman geçeceğini..
Bu arada oğlanın ateşi 39 olunca hastanede aldım solugu...doktor olur böyle panik yapmayın dedi yolladı.....off yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?