hıhhhhhhhhhhh
39,5-40 derece civarı olduklarında tamamen soyup sadece alt bezleri ile bırakıyoruz..küçük bir havluyu ıslatıp ıslatıp fazla nemini alıp kafalarına falan sürüyoruz..ya da ılık banyo yaptırıyoruz..oldukça işe yarıyor..
bir gün bir baktım ikisi de laptopun kordonunu ellerine almışlar,kemiriyorlar..çıldırdım..bağırdım tabi o halde görünce..ikisi de ağladı..üzülüp ben de ağladım(
kızlar ne güzel bebişlerinizin gelişimlerini paylaşıyorsunuz ben ne zaman paylaşacağım
buarada farkettim ki geçen sene erkek senesiymiş sanki bu sene kız çoğunlukta
merhaba anneler,
nasılsınız
bizler iyiyiz bıdığı uyuttum geldim.
bu gece eşimin ailesinin bir kısmı bizi ziyarete geldi. Hep aynı muhabbetler, ayyy ne kadar da babasına benziyor vs.. ya bu kadar görgüsüz kaba saba, inceliği olmayan insanları biraraya toplasan ancak bunlar çıkar. ayrıca benzese gam yemiyeceğim, çocuk resmen benim kopyam, sırf uyuzluk olsun diye yapıyorlar.
babannesi gene her zamanki gibi sallana sallana gelmiş, hiç şaşırmadım.
kaba saba, ayı türü bir aile uzantısı resmen. hiç yüz vermememe rağmen sürekli laf çemkirmeler vs.. demek ki yüz vermemek yetmiyor terslemek lazım bunları. hayır içimdeki savaşçıyı ortaya çıkarırlarsa ortada sağlam adam kalmayacak biliyorum.
görgüsüz insanlar.
merhaba anneler,
nasılsınız
bu gece eşimin ailesinin bir kısmı bizi ziyarete geldi. Hep aynı muhabbetler, ayyy ne kadar da babasına benziyor vs.. ya bu kadar görgüsüz kaba saba, inceliği olmayan insanları biraraya toplasan ancak bunlar çıkar. ayrıca benzese gam yemiyeceğim, çocuk resmen benim kopyam, sırf uyuzluk olsun diye yapıyorlar.
kaba saba, ayı türü bir aile uzantısı resmen. hiç yüz vermememe rağmen sürekli laf çemkirmeler vs.. demek ki yüz vermemek yetmiyor terslemek lazım bunları. hayır içimdeki savaşçıyı ortaya çıkarırlarsa ortada sağlam adam kalmayacak biliyorum.
görgüsüz insanlar.
merhaba anneler,
nasılsınız
görgüsüz insanlar.
cok mutluyum kızlar Adacıgım bugun 5 adım yurudu..galıba dogum gunumuze kadar bıraz artar adım sayısı..bakalım 10 gunde degısıklık olacak mı?
Kızlar,öğle arası eşim Almina'yı kreşten alıp dr.a kontrole götürdü..Eskisi gibi değilmiş,açılmış ..Dr. göz yaşı kanalı için test yapmış .. Darlık varmış..Bursa da bir dr ismi vermiş...Bursa daki dr şu an izindeymiş...Yani Bursa yolu göründü bize..Üniversite hastanesindeymiş adam...Cilt içinden kesi yapmadan tüp takılacak..bir kaç ay kalacak o tüp...
hadi hayırlısı bu son olur inaşllah
inşallah canım yaa..ilerde genç kız olucak,sorun yaşasın,üzülsün istemiyorum...
göz yaşı kanalının sorun olacağını sanmıyorum
çokta bi bilgim yok ama
barışın dudağındaki damar çatlağının geçmeme ihtimali var beklemedeyiz halen 3-4 yaşından önce operasyon yaptırmayın diyorlar
kimiside mecbur kalmadıkça geçmese bile aldırmayın bu operasyonda masada kalan bebekler bile var dediler
her doktor farklı bişey diyo bende artık öenmsemiyorum oğlumun nazar boncuğu diyon tek sorunu o olur inşallah
Canım olmaz olur mu hiçç..eşimde de var aynı sorun...5 yaşındayken o zamanki yöntemlerle ameliyat etmişler..bir kanalı açmışlar,diğer kanalı bırakmışlar..öyle kalmış..eşim bana hiç hissettirmez,kendi kendine temizler gözünü..göz yaşı kanalı tıkanıklığı olduğunda iki göz kapağı birbirine yapışıyor..tüm kirpikleri çapak içinde kalıyor..daha bir sürü şey..pek estetik bir görüntü olmuyor yani... dudaktaki damar çatlağı hakkında pek fikrim yok..çeşitli dr ların görüşünü almak ve o konudaki en tecrubeli ve başarılı dr a göstermek gerekir diye düşünüyorum...
Ayy sunny alemsin yaa : )) neden boyle oluyorlar anlamıyorum bende ..
:)) canımn yaa kızdırmışlar senii kıyamam...
boşver yaa salla gitsin bizde de oluyor herkes birilerine benzetiyor..Hatta kendi annem bile yapıyor..Bari sen yapma anne diyorum..Gülüp eğleniyoruz..
ama gıcıklıgına yapıyorlarsa çok sinir bozucu..tıka kulaklarıııı
harbi aycıklarmış yani kız cocuk olunca genelde anneye benzetirler erkek bebekleride babaya jest olsun diye ..senin de kızın vardı sanıtım dıy mı ..
sunny cim kuzunın durumu nasıl ? bizim 2 kez sondalı müdahalemiz oldu..yani dr ameliyat odasına aldı..bu gün öğleden sonra eşim kreşten alıp götürdü kızı dr a kontrole.dr test yapmış..kanallar açık çıkmış..ama kanal darmış..bu yüzden bursa da bir dr önerdi..üniversite hastanesinde..ağustos gibi gitmeyi düşünüyoruz..izmir e gitmeden uğrayacağız yani..
ohooo akrabalar benzetse neyse de benim güzel sanatlardan yakın arkadaşlarımdan biri " haha ikisi de aynı babası,üçüncü sana benzeyecekmiş .." dedi dalga geçerek..birşey demedim ama kızdım tabi.....yani kime benzettiğinden çok dalga geçer tavrına kızdım..o yorumunu sildim tabi..o da yorumunu sildiğim için kızıp arkadaşlıktan sildi....böyle işte....
bazı insanlar kendilerine karşı hassas düşünceli olsun istiyorlar ama kendileri en ufak incelik ,düşünceli durum içinde olamıyorlar malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?