2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba anneler,

nasılsınız

bizler iyiyiz bıdığı uyuttum geldim.

bu gece eşimin ailesinin bir kısmı bizi ziyarete geldi. Hep aynı muhabbetler, ayyy ne kadar da babasına benziyor vs.. ya bu kadar görgüsüz kaba saba, inceliği olmayan insanları biraraya toplasan ancak bunlar çıkar. ayrıca benzese gam yemiyeceğim, çocuk resmen benim kopyam, sırf uyuzluk olsun diye yapıyorlar.

babannesi gene her zamanki gibi sallana sallana gelmiş, hiç şaşırmadım.

kaba saba, ayı türü bir aile uzantısı resmen. hiç yüz vermememe rağmen sürekli laf çemkirmeler vs.. demek ki yüz vermemek yetmiyor terslemek lazım bunları. hayır içimdeki savaşçıyı ortaya çıkarırlarsa ortada sağlam adam kalmayacak biliyorum.

görgüsüz insanlar.

Son düzenleme:

ılık duş bende yaptırmak istedim ama önermiyor doktorlar çiçekliyken banyoyu..Hayırlısıyla geçsinde..
oyy kıymam ben onlara kuzucuklarım benim ama bazen bizlerinde sabrı taşıyoor maleseef

kızlar ne güzel bebişlerinizin gelişimlerini paylaşıyorsunuz ben ne zaman paylaşacağım
buarada farkettim ki geçen sene erkek senesiymiş sanki bu sene kız çoğunlukta

evet gercekten gecen sene erkek senesiydi bana göre ; etrafımda cogu kişinin oğlu oldu hatta hastanede bile cogu bebek erkekti. Bu seneden haberim yok valla genelde benim tanıdıklar geçen sene hamişti : P

:)) canımn yaa kızdırmışlar senii kıyamam...
boşver yaa salla gitsin bizde de oluyor herkes birilerine benzetiyor..Hatta kendi annem bile yapıyor..Bari sen yapma anne diyorum..Gülüp eğleniyoruz..
ama gıcıklıgına yapıyorlarsa çok sinir bozucu.. tıka kulaklarıııı

harbi aycıklarmış yani kız cocuk olunca genelde anneye benzetirler erkek bebekleride babaya jest olsun diye ..senin de kızın vardı sanıtım dıy mı ..

sunny cim kuzunın durumu nasıl ? bizim 2 kez sondalı müdahalemiz oldu..yani dr ameliyat odasına aldı..bu gün öğleden sonra eşim kreşten alıp götürdü kızı dr a kontrole.dr test yapmış..kanallar açık çıkmış..ama kanal darmış..bu yüzden bursa da bir dr önerdi..üniversite hastanesinde..ağustos gibi gitmeyi düşünüyoruz..izmir e gitmeden uğrayacağız yani..

Bizde bugun kandil diye aradık zaten geldiği gördüğü yok kadının 3 saatlık yol zor geliyor bana sımdı adım da atıyordur fılan dıyor bende ...öyyle .. dedim Ferihanın anası kıvamında oda hemen şasırdı ..öyle .. dıyor uyuz uyuz ...

ohooo akrabalar benzetse neyse de benim güzel sanatlardan yakın arkadaşlarımdan biri " haha ikisi de aynı babası,üçüncü sana benzeyecekmiş .." dedi dalga geçerek..birşey demedim ama kızdım tabi.....yani kime benzettiğinden çok dalga geçer tavrına kızdım..o yorumunu sildim tabi..o da yorumunu sildiğim için kızıp arkadaşlıktan sildi....böyle işte....

bazı insanlar kendilerine karşı hassas düşünceli olsun istiyorlar ama kendileri en ufak incelik ,düşünceli durum içinde olamıyorlar malesef...

cok mutluyum kızlar Adacıgım bugun 5 adım yurudu..galıba dogum gunumuze kadar bıraz artar adım sayısı..bakalım 10 gunde degısıklık olacak mı?

cok mutluyum kızlar Adacıgım bugun 5 adım yurudu..galıba dogum gunumuze kadar bıraz artar adım sayısı..bakalım 10 gunde degısıklık olacak mı?

AA ne güzel

Darısı başımıza bakalım..

benim de kaybettiğim ikizlerimden kızımın adı Ada idi...Adı ile yaşasın kuzun...

hadi hayırlısı bu son olur inaşllah

barışta hiçbir faaliyet yok
yürümüyor baybay yapmıyor
anneyi babayı göstermiyor
uykusu gelince yatağına gitmiyo
anca oyun oynuyo kendi kendine bişeyler
yemeğini yemiyor kendi yerse banyo yapması gerekiyo
saatbaşı kalkıyo geceleri
74cm ve 10400 gr.
bazen benim çocuğum neden onu yapmıyo bunu yapmıyo diyorum
ama gözlerimin içine bakıp güldüğünde sarıldığında en mutlu insan oluyorum
bunları neden yazdım hiç bilmiyorum

inşallah canım yaa..ilerde genç kız olucak,sorun yaşasın,üzülsün istemiyorum...

göz yaşı kanalının sorun olacağını sanmıyorum
çokta bi bilgim yok ama
barışın dudağındaki damar çatlağının geçmeme ihtimali var beklemedeyiz halen 3-4 yaşından önce operasyon yaptırmayın diyorlar
kimiside mecbur kalmadıkça geçmese bile aldırmayın bu operasyonda masada kalan bebekler bile var dediler
her doktor farklı bişey diyo bende artık öenmsemiyorum oğlumun nazar boncuğu diyon tek sorunu o olur inşallah

Canım olmaz olur mu hiçç..eşimde de var aynı sorun...5 yaşındayken o zamanki yöntemlerle ameliyat etmişler..bir kanalı açmışlar,diğer kanalı bırakmışlar..öyle kalmış..eşim bana hiç hissettirmez,kendi kendine temizler gözünü..göz yaşı kanalı tıkanıklığı olduğunda iki göz kapağı birbirine yapışıyor..tüm kirpikleri çapak içinde kalıyor..daha bir sürü şey..pek estetik bir görüntü olmuyor yani... dudaktaki damar çatlağı hakkında pek fikrim yok..çeşitli dr ların görüşünü almak ve o konudaki en tecrubeli ve başarılı dr a göstermek gerekir diye düşünüyorum...

iki yaşından önce geçmezmiş bunda hepsi hem fikir
o yüzden bekliyoz bizde
barışıda her gören ayy düştümü yavrum şişmiş dudağı diyor
çoğu kişi de damar çatlağı nedir bilmiyo
insanlara anlatmaktan sıkıldım artık soranlara doğuştan diyon susuyorlar

Ayy sunny alemsin yaa : )) neden boyle oluyorlar anlamıyorum bende ..

hainlik canım başka birşey değil. kabalık kısmını saymıyorum bile. yani karşındaki insanının kırılacağını bile bile bazı şeyleri söylemek, ne bileyim ya, garip insanlar ben anlamıyorum.

aynen tıkadım gitti. eşim orda bana benzediğini filan söyledi bir nebze olsun utanmışlardır belki .

harbi aycıklarmış yani kız cocuk olunca genelde anneye benzetirler erkek bebekleride babaya jest olsun diye ..senin de kızın vardı sanıtım dıy mı ..

evet canım kız. acaba bir daha oyle birsey oldu mu o zaman eşim kadına mı benziyor yani ya da kızım erkege mi benziyor diyeyim. ya aslında verilecek çok cevap var da, terbiyemi bozmadım. her seferinde bir kıllık yeter artık ya. sonra da saygı beklerler utanmazlar.

canım bizim ameliyat sonrası bir sorun yok Allaha şükür nazar, bu konuda hastane veya doktor gerekiyorsa öneride bulunabilirim. Başka nasıl bir yardımım olur bilmiyorum ama, sorman yeterli. Çok üzüldüm bu duruma, umarım en kısa sürede atlatırsınız. Bozmayın moralinizi.

çok haklısın bir de senin arkadaşın yapması daha sinir. bir kere senin kız senin kopyan resmen, boş boş konuşmuş.

kızlar bu arada benim kız doğru düzgün yemek yemiyor daha önce yazmıştım. nette bulduğum tarifleri deniyorum ben de . mesela elmalı pilici çok sevdi. ben de sizinle paylaşmak istiyorum bu tarifi. Hem çok basit 15 dakikada oluyor. sizler de deneyin.

Tatlı Patates ve Elmalı Piliç

Bu yemeğin pürüzsüz ve tatlımsı olması bebeğinizin hoşuna gidecektir.
4 porsiyon için;
 15 gr. tereyağ
 1 adet ince doğranmış kuru soğan
 100 gr. kuşbaşı doğranmış piliç göğüs
 Soyulup doğranmış 1/2 tatlı elma
 1 adet patates
 200 ml. tavuk suyu ( yoğun kıvamda)
Tereyağında soğanları pembeleştirin, pilici de ekleyerek sote edin. Elmayı, tatlı patatesi ve tavuk suyunu piliçlerin üzerine dökün, karışım kaynayınca tencerenin kapağını kapatarak ateşi kısın ve yaklaşık 15 dakika tıkırdatın. Dilediğiniz kıvama getirmek için robottan geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…