2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar günaydın...

nasılsınız bu sabah..

bende adını koyamadığım bir sıkıntı var rabbim hayırlara çıkarsın...

doğum günü hazırlıklarımız devam edior cuma günü kısmetsee kutlıcaz...

pastamız tamm .. yanına tuzlu kurabıye... sigara böreği... düşünüorum...

içecekler falan ii olur... inşallah...

kızlar, rüyamda saçlarımı küt kestirmişim,saçlarım da platin sarısı..ama yüzüm esmer..dipten koyu renkler çıkmış..gayet sünepe giyinmişim..yani tam çingene kılığındayım..salkım saçağım...off uyanınca iyiki rüyaymış dedim...

Son düzenleme:
slm kızlar idil geçen hafta emeklemeye ve hafta sonuna doğru koltuklura tutunarak sıralamaya başladı.doğum günü öncesi bize süpriz yaptı cadı...p.tesi doğum gününü kutladık çoooook güzel geçti bu arada p.tesi okula başladım şimdide okuldayım seminer dönemi.1yıldır evdeki koşturmadan sonra burda boş boş oturmak garip gelio.idilden ayrılıcam nasıl bakılıcak nasıl olucak diye korkaken aslında korktuğum gibi olmadığını gördüm ama kedimi garip hissediyorum
kızımı özledim

cnmm nice mutlu yıllara... sağlıkla sıhatlee.. huzurla...

çok sevindim gözünün arkada kalmamısına... özlem çok ağırr gelir...

ama alışıcaksan merak etme...

nice mutlu yıllara :)

medacım aynı bizi anlatmışınız...

tembeller...

kızlar size bir şey soracağım hamilelikten önce benim metabolizmam bayağı yavaşlamıştı...doğumdan sora oğlum 6 aylıkken falan hızla kilo verdim...acaba doğum metabolizmayı hızlandırıyormu...kızkardeşim de 50 kilolara düşmüştü doğumdan sonra...:44:

ah canım benim, ben hiç sanmıyorum doğumun metabolizmayı hızlandıracağını o kişiye bağlı bence allah seni inandırsın benim hiç öle bir durumum olmadı. hamilelik öncesi kilom 53 şu anda ki kilom ise 62.öyle olsa, bana da olurdu aynı şey.

Son düzenleme:
medacım aynı bizi anlatmışınız...

tembeller...
benimkiler bay bayı canları isterse yapıyorlar..anne-baba gösterme durumu bizde de yok şimdilik...:)

tiroid tahlili yaptır...dahiliye uzmanına göster sonuçları...

bimiyorumki canım bizim ailemi böyle kızkardeşimde iğne ipliğe dönmüştü bebek sresindenmi acaba..:44:

çanım bizim kızıda hep babaya benzetiyorlar sonra biraz bakıp aa bu sanada benziyor diyor diyorlar :)) ama benim eşin anası diyince bende gıçık oluyorum sevmiyorum kendilerini çünkü. bende inat hayır bana benziyor kız çocuğu babaya mı benzermiş diyorum :))

benimkiler bay bayı canları isterse yapıyorlar..anne-baba gösterme durumu bizde de yok şimdilik...:)

tiroid tahlili yaptır...dahiliye uzmanına göster sonuçları...
almina troidim yokmuş tahlil yaptırdım bende anlamadım yıllarca babak olmadı stresten yiyodum ama taha olunca okadar yemiyorum artık...

bizede kimileri babasına benziyor diyor kimileride sana benziyor diyor ben aldırmıyorum açıkçası

slm işe başladınmı? gerci tatil olacak süper,benimde iş serüvenim 1 ay kadar sürdü bizde de sınavlar var sağolsunlar bana görev vermediler ve evdeyim suanda.Aynı bende çok endişe ediyordum fakat düşündüğüm gibi olmadı oğlumu rahatlıkla bırakıyorum,evet insan sadece özlüyor ama derse girince okadar özlem olmuyor, boş olunca aklına geliyo insanın sürekliii...

Oğlum bugün çok iyi maşallah havacıklar inmeye başladı..Keyfi daha bir yerinde ve ateşi yok fakat ondan da kuzenine geçti şimdi DD ablam küfredip duruyor...tatile gitceklerdi ctesi ... kolay gele dedim..biz perişan olduk valllaa.İşleri şu aşamada zor..Allah yardımcıları olsun.

Bu sabah oğlum beni çok şaşırttı..Elleriyle yüzümü saçlarımı okşadı,aşık gibi bakıp garip sesler çıkardı...neredeyse 10 dakika sevdi beni..Babası oğlum güzelden anlayacak babası gibi diyor :)))))) nasıl güzel bir andı ..haaa babamız kıskanmadı da değil hani :))))

Son düzenleme:
Herkese selam.Benim oğlum da henüz yürümüyor.20 gün sonra yaşına girecek.On sekiz temmuz doğumlu.Bazen yürüsün istiyorum bazen de daha zor olacağını düşünüyorum.Aslında çok hareketli durduğu yerde durmuyor yarı sürünerek arada emekler gibi her yere gidiyor sonra oturuyor dinleniyor 5-10 saniye yine devam.Bu sırada da gözümüz hep üzerinde.Yürüse bir de düşmeler başlayacak.Her dönemleri ayrı zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bimiyorumki canım bizim ailemi böyle kızkardeşimde iğne ipliğe dönmüştü bebek sresindenmi acaba..:44:

canım bence bebeklerin arkasında koşmaktan zayıflamış olabilirsiniz.ben de evde olsaydım zayıflardım diye düşünüyorum.benim işim masa başı sürekli oturuyorum.annemlerin ise akşama kadar canları çıkıyor.benden çok daha fazla yoruluyorlar.ben akşamüzeri 5 ten sabaha kadar bakıyorum.

canım hiç kafana takma bence.benim oğlumu görenlerin hemen hemen yüzde 99'u babaya benzetiyor.bana benzeten çok nadir oluyor.öyle dediler mi evet babaya çok benziyor, ben hamileyken oğluşum, (tabi ilk önce sağlıklı eli ayağı düzgün olmasıydı)inşallah babaya benzer sevimli bir çocuk olur demiştim, allahım dualarımı kabul etti diyorum.doğrusu da bu zaten.ben hiç babaya benzediği çin üzülmüyorum.yanlızca göz kısmı biraz bana benziyor o kadar.napalım buna da şükür

canım hiç şüphen olmasın artık böyle devam etcek bizim yatak gösterme maceramızda öyle başladı ben sallamıyordum ama uykusu bastırana kadar yanında ninni falan söylüyordum mayıştırıyordum.aynen senin bebiş gibi yaptı bağırdı kızdı falan dedim ayağımda sallayım sallamaya kalkınca tekme attı itti bende kızdım televizyonunu açtım yatakta bıraktım gittim iş yapıodum bi baktım uyumuş, sonra akşam baktım çok uykusu geldi televizyonu açtım biberonu verdim gittim yine uyudu. ertesi gün uyku saati gelmeden cem odasına gitti yatağa vurup bağırdı ağladı yatağa koydum baktım yastığa kafayı koydu anladım ki uyuyacak şimdide ben hiç yatırmıyorum uykusu gelince yatağını gösteriyo bana mama yapıp televizyon açmak kalıyo.artık büyüdüler dertlerini çok güzel anlatıyorlar.

canım, benim oğluşumda 18 temmuz doğumlu benimki de henüz yürümüyor.tutunarak ve emekleyerek istediği heryere gidebiliyor.napalım sağlıklı olsunlar da paytak paytak yürüdüğü günleride görürüz elbet.

Kızlar ben 13 haziranda diyetisyene başladım..Yaptıgım diyetle 1 haftada 1 kilo 700 gr verdim..Sizinlede paylaşmak istiyorum..Diyet yapmak isteyen arkadaşlarıma yol gösterebilir..Benim yeme alışkanlıklarıma göre düzenlendi ama kilosu boyu bana benzeyen varsa faydalanabilir..
167 boyum /kilomda 78 .4 dü ..şuan 76.6 oldum..şuan hedefim doğum öncesi kiloma dönmek yani ilk etapta 70...Ama inmek istediğim rakam 65...inşallah en kısa zamanda vericem..

Sabah 7-9 arası : Çay(şekersiz ya da splenda)
1 adet yumurta
2 kib. kutusu beyaz peynir
4-5 zeytin
domates-salatlalık-biber(sınırsız)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı reçel ya da bal

10-11 arası:1 su bardağı süt

12-14 saatleri arası:

1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmk(çavdar,kepek,buğday farketmez)
salata(yağzsız)

15-17 saatleri arası:

2 porsiyon meyve

18-20 saatleri:

1 kase çorba
1 pors,yon sebze yemeği
3 köfte büyüklüğünde et(tavuk-balık-et)
2 dilim ekmek
salata

21-22 saatleri arası:1 paket çubuk kraker

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…