slm kızlar idil geçen hafta emeklemeye ve hafta sonuna doğru koltuklura tutunarak sıralamaya başladı.doğum günü öncesi bize süpriz yaptı cadı...p.tesi doğum gününü kutladık çoooook güzel geçti bu arada p.tesi okula başladım şimdide okuldayım seminer dönemi.1yıldır evdeki koşturmadan sonra burda boş boş oturmak garip gelio.idilden ayrılıcam nasıl bakılıcak nasıl olucak diye korkaken aslında korktuğum gibi olmadığını gördüm ama kedimi garip hissediyorum
kızımı özledim
slm kızlar idil geçen hafta emeklemeye ve hafta sonuna doğru koltuklura tutunarak sıralamaya başladı.doğum günü öncesi bize süpriz yaptı cadı...p.tesi doğum gününü kutladık çoooook güzel geçti bu arada p.tesi okula başladım şimdide okuldayım seminer dönemi.1yıldır evdeki koşturmadan sonra burda boş boş oturmak garip gelio.idilden ayrılıcam nasıl bakılıcak nasıl olucak diye korkaken aslında korktuğum gibi olmadığını gördüm ama kedimi garip hissediyorum
kızımı özledim
barışta hiçbir faaliyet yok
yürümüyor baybay yapmıyor
anneyi babayı göstermiyor
uykusu gelince yatağına gitmiyo
anca oyun oynuyo kendi kendine bişeyler
yemeğini yemiyor kendi yerse banyo yapması gerekiyo
saatbaşı kalkıyo geceleri
74cm ve 10400 gr.
bazen benim çocuğum neden onu yapmıyo bunu yapmıyo diyorum
ama gözlerimin içine bakıp güldüğünde sarıldığında en mutlu insan oluyorum
bunları neden yazdım hiç bilmiyorum
kızlar size bir şey soracağım hamilelikten önce benim metabolizmam bayağı yavaşlamıştı...doğumdan sora oğlum 6 aylıkken falan hızla kilo verdim...acaba doğum metabolizmayı hızlandırıyormu...kızkardeşim de 50 kilolara düşmüştü doğumdan sonra...:44:
benimkiler bay bayı canları isterse yapıyorlar..anne-baba gösterme durumu bizde de yok şimdilik...:)medacım aynı bizi anlatmışınız...
tembeller...
kızlar size bir şey soracağım hamilelikten önce benim metabolizmam bayağı yavaşlamıştı...doğumdan sora oğlum 6 aylıkken falan hızla kilo verdim...acaba doğum metabolizmayı hızlandırıyormu...kızkardeşim de 50 kilolara düşmüştü doğumdan sonra...:44:
bimiyorumki canım bizim ailemi böyle kızkardeşimde iğne ipliğe dönmüştü bebek sresindenmi acaba..:44:ah canım benim, ben hiç sanmıyorum doğumun metabolizmayı hızlandıracağını o kişiye bağlı bence allah seni inandırsın benim hiç öle bir durumum olmadı.hamilelik öncesi kilom 53 şu anda ki kilom ise 62.öyle olsa, bana da olurdu aynı şey.
merhaba anneler,
nasılsınız
bizler iyiyiz bıdığı uyuttum geldim.
bu gece eşimin ailesinin bir kısmı bizi ziyarete geldi. Hep aynı muhabbetler, ayyy ne kadar da babasına benziyor vs.. ya bu kadar görgüsüz kaba saba, inceliği olmayan insanları biraraya toplasan ancak bunlar çıkar. ayrıca benzese gam yemiyeceğim, çocuk resmen benim kopyam, sırf uyuzluk olsun diye yapıyorlar.
babannesi gene her zamanki gibi sallana sallana gelmiş, hiç şaşırmadım.
kaba saba, ayı türü bir aile uzantısı resmen. hiç yüz vermememe rağmen sürekli laf çemkirmeler vs.. demek ki yüz vermemek yetmiyor terslemek lazım bunları. hayır içimdeki savaşçıyı ortaya çıkarırlarsa ortada sağlam adam kalmayacak biliyorum.
görgüsüz insanlar.
almina troidim yokmuş tahlil yaptırdım bende anlamadım yıllarca babak olmadı stresten yiyodum ama taha olunca okadar yemiyorum artık...benimkiler bay bayı canları isterse yapıyorlar..anne-baba gösterme durumu bizde de yok şimdilik...:)
tiroid tahlili yaptır...dahiliye uzmanına göster sonuçları...
bizede kimileri babasına benziyor diyor kimileride sana benziyor diyor ben aldırmıyorum açıkçasıçanım bizim kızıda hep babaya benzetiyorlar sonra biraz bakıp aa bu sanada benziyor diyor diyorlar :)) ama benim eşin anası diyince bende gıçık oluyorum sevmiyorum kendilerini çünkü. bende inat hayır bana benziyor kız çocuğu babaya mı benzermiş diyorum :))
kızımı özledim
bimiyorumki canım bizim ailemi böyle kızkardeşimde iğne ipliğe dönmüştü bebek sresindenmi acaba..:44:
çanım bizim kızıda hep babaya benzetiyorlar sonra biraz bakıp aa bu sanada benziyor diyor diyorlar :)) ama benim eşin anası diyince bende gıçık oluyorum sevmiyorum kendilerini çünkü. bende inat hayır bana benziyor kız çocuğu babaya mı benzermiş diyorum :))
slm kızlar
şuanda hem şokta hemde mutluyum..
tosba beni çok şaşırttıı..
uyku saati gelince gene her zamanki gibi sallıyodum bi yandan tlf müzik dinliyo...
kalkmaya çalışıyo bağrıyo, ağlıyo bana gelenler geliyo...
yere oturttum gene durmadı..gittim yatana bıraktım bi baktım uyumuşşş:))
ayy inş böle devam eder...
akşam uyku saati geldiğinde tekrar denicem.
temmuzda tatil dönüşü zaten bu sistemi denicektim ama cesaret edemiyordum
dr 1 yaşndan sonra dene demişti..
hatim indirdim valla kendi kendine nasıl uyur acaba diye...
nette ilk gün 20 dk
2 gün 15 dk. ağlar diye yazıyodu..
bende ağlamasına kıyamadığımdan denemiyordum...
bi yerden para çıksa bu kadar sevinmezdim sanırım.bu ayakta sallama beni acayip geriyodu..
ağırlaştı artık çok zor oluyo...
lütfen böle devam etttt...güzel bi tatil geçirelim oğlum....
Herkese selam.Benim oğlum da henüz yürümüyor.20 gün sonra yaşına girecek.On sekiz temmuz doğumlu.Bazen yürüsün istiyorum bazen de daha zor olacağını düşünüyorum.Aslında çok hareketli durduğu yerde durmuyor yarı sürünerek arada emekler gibi her yere gidiyor sonra oturuyor dinleniyor 5-10 saniye yine devam.Bu sırada da gözümüz hep üzerinde.Yürüse bir de düşmeler başlayacak.Her dönemleri ayrı zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?