2010 Temmuz Anneleri : )

Canım diyetin hayırlı olsun..İnşallah güzel sonuç alırsın..bu günlerde de nedense bende iştahsızlık var..saat 6:30 da kalktım..O saatten beri yediğim tek şey 1 dolu kase yoğurt..Hiç içimden hiç gelmiyor yemek...Neden böyle oldum bilmiyorum......

Sağol canım..
Arada banada öyle oluyor..Hatta doktorada söyledim..O yüzden kilo alıyorsun dedi..Habire yiyorum şimdi..Hiç aç kalmak yok..
Bu diyetin en sıkıcı kısmıda habire yemek yapmak ıyyyy ...
Ama kolaylıklar sağlıyor mesela sebze hergün yapmak istemiyorsan salata yap 1 tatlı kaşıgı yağ koy sebze yerine geçer diyor ...
Ya da çorba o gün içmek istemiyorsan 1 dilim ekmeği fazla ye vs..gibi...
Sende aç bırakmamaya çalış kendiini kiraz,erik götür bişiler şekerim..

Aşk ve Oglum diyeti iyiki yazdın cnm bende yapayım bari 16 temmuzda tatile cıkacagım ..
Aslında bana göre benim kilo fazlam yok gibi duruyor : P yani gözüm alışmısta olabilir ama nasıl oluyor da sabah 57 aksam 59 cıkıyorum tartıda anlamıyorum yeni bir tartı alacagım hassas olanlardan : )) .Bırde şu var ki regll oncesi vucut su tutuyor ve regl sonrası gobek ınıyor kılo vermıs gıbı oluyorsun bunlara da dıkkat etmek lazım ..

bazi bayanlar gercekten kup kuru kalıyor dogumdan sonra benım ıcın gecerli değil valla ..hele ki sezeryandan sonra sanmıyorum hani normal dogum olsa belki bir nebze gobek daha cabuk giderdi ama diger kısımlar sezeryanla aynı bence veren verıyor veremeyen kalıyor .. Benım iştahım cok fazla bu aralar cekırdek cıkolata ne bulursam yıyorum .. ıyı kötü emzırmeye devam ettıgım ıcın de kısmak ıstemıyorum bakalım artık ..

Canım yap inanki faydasını görürsün..Yukarda Alminaya yazdıklarımıda yap ..sebze yoksa salata vs..gibi..Her türlü kolaylık varr...adet dönemleri zaten diyetisyen görüşmek istemiyor..Ona göre ayarlıyor tarihi....
Dün iki parça un helvası yedim..:26::26: diyetistene yazcam bunu mesela..Öğün dısı yemiş oldumm.. :))) ama güzeldi be yaaaaaaaa

son hamilelik öncesi üst üste tedaviler,aldığım hormon ilaçları sayesinde 69 kg idim..ki ilk hamileliğime 62 kg ile başlamıştım..doğum öncesi gece 86 ydım..1 seneyi geçti doğum yapalı ve şu an anca 68,5 kg ım..Eski pantolonlarımın hiç birine olmuyorum..yeni pantolon da almıyorum..face de belki dikkatinizi çekmiştir..aynı eşofmanlarla dolanıp duruyorum genelde dışarda...sanırım şu anki iştahsızlığım tamamen psikolojik... maksimum 65 kilo olmayı umuyorum..ha 1 sene sonra ha 6 ay sonra...

bu arada burada felaket yağmur var..gök gürlüyor...(

Son düzenleme:

evet canım hormon ilaçları çok kilo aldırıyor ablamdan biliyorum.oda 3 .aşılamada yeğenimi kucağına almıştı.ama o dönemde oda çok kilo aldı.senin boyun uzundu sanırım.bence senin için 65 kilo ideal olur ve 2 çocukla çok rahat kilo verirsin bence ki, yinede güzel kilo vermişsin.benim boyum 1,64 şu an ki kilom 62 ama isteğim, eski kiloma(52-53 kilo) geri dönmek.tabi ilk önce sağlık...

ben hiç aşılama yaptırmadım..direk tüp bebek..ilk denemede hemen hamile kaldım.ama erken doğum yaparak kaybettim... 2. denememde de domuz gribi olduk,yüksek ateş yüzünden tutmadı..3. denememde yine hamile kaldım...3 deneme de 1 sene içinde oldu..
düşünün ilk hamileliğimde son adet tarihim 16 ekim 2008 di...14 şubat 2009 da normal yolla doğum yaptım...
son hamileliğimde son adet tarihim 17 ekim 2009 du...2 haziran 2010 da spinal sezaryanla doğum yaptım..2 hamileliğimin arası tam 1 sene...kendimde acaip bir yorgunluk,kondisyonsuzluk hissediyorum......

Son düzenleme:

evet canım yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.çok yollardan geçmişsin ve hiç pes etmemişsin.mükafat olarakta şükür ki allahım sana pırlanta gibi iki evlat nasip etti.allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip etsin inşallah...

evet gercekten gecen sene erkek senesiydi bana göre ; etrafımda cogu kişinin oğlu oldu hatta hastanede bile cogu bebek erkekti. Bu seneden haberim yok valla genelde benim tanıdıklar geçen sene hamişti : P

canım bu sene de 4kişiden 3ü kıza hamile hastanede hep kapılar da pembe süsler gerçekten kız senesi yani inanmazdım ama gerçekten böyle birşey var baksana

Bende tiroid sorunum yüzümden bütün verdiğim kiloları 2 ayda aldım...Metobolizmam neredeyse çalışmaz hale gelmişti..TSH değerim normalde en yüksek 5 olması gerekirken benim 100 dü..Off ne günler yaşadım yaa.Ne zorluklar..
allaha şükür geride kaldı o günler...
Şimdi daha hevesliyim..İnşallah eskiden daha fit olcam..Eski sağlııgım yerine geldi...Çok azimliyim..Olcak bu sefer..
Evlenmeden önce 60 kiloydum...Hedefim o kadar olmasa da 63-65 olsam yeter bana...

14 sene evvel papiler ca yani tiroid kanseri yüzünden toptan aldırdım tiroid bezlerimi..rahat ettim,tavsiye ederim hehe :)) sadece hayatın boyu tiroid hormunu karşılamak için tefor,levatiron gibi minik haplar kullanıyorsun..hemen her eczanede olan ve ucuz olan ilaçlar...
hormonları düzene sokmak zaman aldı..sintigrafilere git gel.aman parça kaldı mı korkuları..iyot 131 tedavisi ile 3 gün karantina odası olayım oldu..ama hepsi geliyor geçiyor.....unutuluyor...

Allah hepimize sağlıkla büyütmek nasib etsin canım ...

diyetinde başarılar canım.

kafaya koyduktan sonra verirsin..

rakamların düştüğünü gördükçe daha çok hırslanıcaksın..

benimde vermem gereken 10 kg var.85 den 65 indim doğumdan sonra..

sabahları aç karna maydanoz kürüne başladım.15 gün devam edicem..

inş faydası olur..

Hamileliğimde serklaj olduğum için hep yatmak zorunda kaldım ve metabolizma yavaşlayıp şekerim yükseldiği için diyet yapmak zorunda kaldım hamilelikte hiç kilo almadım zayıfladım acısını doğumdan sonra çıkardım yiyemediklerimi yedim benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben doğum sonrası kilo aldım diyet listenizi görünce hemen hemen aynıydı hamileyken diyet yaptığım o günler geldi aklıma hamileyken çok zor geldi bana hiç doymuyordum gizli gizli ağladığımı biliyorum
Umarım kolay verirsiniz kilo selam ve dua ile.....

Canım ben de serklajlıydım ve hep yatmak zorundaydım... 17 kilo aldım toplamda...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim nete memleketteydim. bu akşam dönüyoruz inşallah. herkes iyidir inşallah. 2 gündür bizim biraz ateşimiz var. dişlerimiz geliyormuş dün doktora götürdüm birde bogazları kızarmış dedi doktor. üşüttü sanırım hayırlısıyla dönseydik.bu arada biz artık yürüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz. çok tatlı minik minik adımlar atıyor. geçmişi okuyamadım artık eve gidince okumaya çalışıcam. öpüyorum hepinizi. 12 saatlık yolumuz var dua edin hayırlısıyla evimizde olalım. babada yanımızda yok. kızımla ikimiz. bye bye

konu kilolardan açılmış :S bende hamile kalmadan önce 55-58 arası gidip gelirdim 72ile doğum yaptım şimdi 67yim yemek yemek bana acayip zor geliyo sabah 8de oğluşla kahvaltı yapmıştım 1dilim ekmek ve biraz peynir yemiştim daha hala bişey yemedim hergünüm böyle ama gram kilo vermiyorum

Günaydın kızlar....

Kilolardan konuşulmuş benim secerem de şu şekilde;

57 kilo ile hamile kaldım 79 kilo ile doğuma gittim. 22 kilo aldım.

Doğumdan bir hafta sonra 7 kilo gitmişti ve 72 kiloya düşmüştüm.

Emzirme döneminde yemekten kısmadım porsiyon olarak ama tatlı ve hamur işlerinden fazla yemedim. Bu süreçte 72 kilodan 64 kiloya düştüm. Bir süre 64 de kitlendi.

Baktım olmuyor emzirme de kesilince spora ve diyete başladım.

6 öğün yedim. ip atladım ve mekik çektim. Bu tempoya 1 ay dayanabildim. Çünkü beni çok sıkıyor.

Neyse 1 ayda 3 kilo verdim ve 61 kiloya düştüm. Sonra spor yapmadım ama yine yediklerime dikkat ediyorum şuan 57-58 kilo arası gidip geliyorum. Daha doğrusu sabah 57 akşam 58 kilo çıkıyor.

Ama şu var ki şuanda ne kadar doğum öncesi kilomda olsam da sıkılaşmaya ihtiyacım var. Görüntüde güzel ama içini ben biiliyorum önemli olan da bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…