2010 Temmuz Anneleri : )

Bu arada en çok gögüslerimden müzdaribim. Tabiri caizse tam anlamıyla havası inmiş balon gibi...

Kıyafetle baktığımda sanki hiç doğum yapmamış gibiyim. Ama aynanın karşısına buyüzden geçmek bile istemiyorum.

Vıcık vıcık oldu yaaaaa...

Acaba zamanla toparlanma ihtimali var mı?

ya evet neden bukadar sündüler anlamıorumm..

eee çocuktan çok süt pompası emdiii.....

yaa toparlansa ne güzel olurr .. çok çirkin bir görüntü oldu buuu :)

Bu arada günaydın kızlar...

nasılsınız bu sabah...

ben çok bitkin ve halsizim...

enerjimin tükendiğini hissediyoum yaa...

tatile ihtiyacım varrr...

bu ay içrisinde izinimi alıp inşallah bir hafta rahat bir tatil yapmak istiyorum..

hayırlısıylaaa...

kilolardan bahsedilmiş bende yazayım ozamann:)
ben 60 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim ama boyum uzun olduğu için bu kilo bende sırıtmadı,buarada boyum1.73
doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo gitti ama şimdi 65 kiloyum resmen 5 kilo yapıştı gitmiyor ama yediklerime de dikkat etmiyorum ne bulsam yerim:) kilom boyuma göre fena değil eski kıyafetlerim zorda olsa oluyor ama ben 60 olmak istiyorum daha bi fit oluyorum öyle...
göğüslerden bende muzdaribim bide küçük benimkiler emzirmeyi bırakınca düşünemiyorummm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu aralar mız mız bişi olduk çıktık.sürekli hareket halindeyiz.akşama kadar babanne ve ananenin haşatını çıkartıyor oğlum.eve gittiğimde artık pes etmiş oluyorlar.ondan sonrası bana kalıyor artık.zaten ben geldim mi benle olmak istiyor.sürekli parmakla bişiler gösteriyor.birinin dikkatini çekmek isterse o kişiye bakıp ıh ıh diye sesler çıkartıyor.bayılıyorum oğluşumun o hallerine

şükür canım sağlığına kavuşmuşsun.gerçekten bir şeyi çok istersen ve bunu başarabileceğine inanırsan yaparsın zaten.sanırım boyunda uzun tam manken gibi olursun :)

evet canım, biz daha emmeyi bırakmadık ama oğlum emdikten sonra benim göğüslerimde fos fos oluyor.hatta benim bir sorunum var ki sağ göğsüm sol göğsüme göre bariz bir şekilde büyük.küçük olan pek fazla süt üretmiyor zaten.ilk zamanlar küçük olan göğsüm çatlamıştı ve bir kaç gün o göğsümü emzirmemiştim makina ile sağmıştım.bilmiyorum ondan mı ama görünüş açısından çok kötü duruyor.umarım emzirmeyi bırakınca eski haline döner

bende henüz emzirmeyi bırakmadım cnm... akşamları ve sabahları emiyor...

aynen emdikten sonra sönük bir görüntüüü... vıcık vıcık çook kotu yaa... umarım düzerlir düzelmesse... topikçeee birrr operasyona gideriz ...

toplu indirim alırız

canım çok ii olur aslında ama, allah nasip ederse ben bir çocuk daha istiyorum ya da istiyorum diye kendimi kandırıyorum bilemiyorum.aslında oğlumun kardeşi olsa çok ii olur .şu anda tekrar hamile kalmak, doğum, bebişin ilk zamanları biraz zor gibi geliyor ama bakalım nasip allahım ne gösterecek.

yani ikinci çocuğu doğurana kadar sönük ve cıvıkmı dolaşıcazz

aslında sıkılaşma hareketleri yaparsak belkii onlarda emzirme bittikten sonra eski haline döner... :84:

merhaba güzel anneler:))

beni de yazın ben de operasyon istiyorum:))
ben 2.yi düşünmediğim için yaz sonuna düşünüyorum çok kötü hissediyorum kendimi bu yüzden(
arkadaş hiç kas yokmuymuş bu memede bırakıverdi kendini ilk çocukta(

ya evet neden bukadar sündüler anlamıorumm..

eee çocuktan çok süt pompası emdiii.....

yaa toparlansa ne güzel olurr .. çok çirkin bir görüntü oldu buuu :)

Hiç sorma esma yaaa o kadar çirkin ki aman Allah'ım ben bile bakınca amaaaan pörsüdün valla diyorum.

Eşimin gözünü boyamak için diyorum ki bı noktaya takılma bak taş gibi gögüslerim gitti ama sana taş gibi oğlan
verdim diyorum. Kendimi ve eşimi kandırıyorum aslında çünkü çoooook kötü yaaaa....

Yok valla bunlar hareketle felan düzelmez dediğin gibi topikçe operasyona gidelim...

Amaaaan yaaa bizimki ona da izin vermez... Sünük sünük napıcaksak...

Dost acı söylermiş ama canım umutların boşa çıkacaktır çünkü emzirmeyi bırakınca havası inmiş balon misali oluyor.

Ben de bir umut zamanla azda olsa düzelir mi diye umutla ekliyorum da boşa yani bunu biliyorum...

Sen de bizim ekibe adaysın şeker....

yani ikinci çocuğu doğurana kadar sönük ve cıvıkmı dolaşıcazz

aslında sıkılaşma hareketleri yaparsak belkii onlarda emzirme bittikten sonra eski haline döner... :84:

Ne hareketi kızzz kandırma endini hergün hareket yapıyorum ama bir arpa boyu ilerleme yok.

Yine aynı yine aynı vıcık vıcık...

ayyy hiç sorma benimkide cok mız mız resmen naz yapıyor herseye ağlıyor ama benim oğlan sadece bana yapıyor.babaaanne ile bir oynuyorarki sorma hatta orda kendi başına 1 saat oynarken evde herseye ağlıyor çok canım sıkılıyor buduruma..
ne güzel 2.bebeği düşünüyorsun,bende ilerde istiyorum ama şimdiden tasalanıyorum nasıl olur diye,çocuk büyütmek çok zormuşş onu anladımmm..
Benim göğüslerimde hem minik ,hemde sade deriden ibaret gibi oluyor oğluş emdikten sonra,çok kötü oldular mallesef

ohhh ne güzel keşke benim de fırsatı olsa hiç durmam ama benim adam kesinlikle izin vermez.

Yoklama yapıyorum da hiç düşünmeden red cevabı alıyorum. Boşuna uğraşma ulaşmaya çalıştığın noktayı hiç düşüne diyip kestirip atıyor.

Hiç sorma canım yaaa kasmas hiçbişe yokmuş demek sündük kaldık yaaa...

canım siz yine iyisiniz, ben havası inmiş bolan olmasını da geçtimde her iki göğsümde aynı boyuta gelirse ona çok sevineceğim.biri minicik biri kocaman

hayır analamdığım her yer taş gibi göğüsler...

fosssssssss havası alınmış balon...

yaa iç çamaşırını giymeyıncee.. evde falan rahatlık olsun die çook kotu hissediyorum:):)

bendee... süreklii destekli ve sıkı gösteren iç çamaşırı giyince... dolgun dolgun duruorlar...

hehehe ama o çamaşırı hiç çıkarmama koşulu ilee

yok canım hiç sıkma canını oğluşlarımızın nazı bizlere geçtiği için böyle oluyor.benim ki de aynen senin oğlan gibi.evet canım 2. bebeği istediğimi sanıyorum,aslında ben de tam olarak bilmiyorum isteyip istemediğimi bakalım oğlan büyüdükce belki biraz daha hevesli olurum ama şu anda ki durumum çekimser

canım siz yine iyisiniz, ben havası inmiş bolan olmasını da geçtimde her iki göğsümde aynı boyuta gelirse ona çok sevineceğim.biri minicik biri kocaman

Bence o düzelir canım emzirdiğin için olabilir. Emzirirken çünkü o durum bende de vardı bir gögsümde süt çok fazla olmuyordu...

Aynen beni tarif etmişsin canım yaa...

İtiraf ediyorum artık sütyensiz yatamıyorum. Biri sağa biri sola gidiyor....

İyi ki iç çamaşırları varmış valla...

Öylece gezdiğimizi düşünsene...

Kizlar selam. Buraya takilmayi cok ozluyorum valla ama ceten hanim tum vaktimi aliyor artik. O uyuyuncada is yapiyorum haldir haldir...
Goguslerden bahsedilmis :) bende hala emziriyorum emdikten sonra keci memesi gibi oluyor benimkilerde :))) ee napalim kuzuslar icebildikleri kadar icsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…