- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
merhaba güzel anneler:))
beni de yazın ben de operasyon istiyorum:))
ben 2.yi düşünmediğim için yaz sonuna düşünüyorum çok kötü hissediyorum kendimi bu yüzden(
arkadaş hiç kas yokmuymuş bu memede bırakıverdi kendini ilk çocukta(
slm herkeze
biz 18 haziranda tatile çıktık 25inde döndük antalyaya gittik güzeldi tailimiz çok sükür problemsiz kazasız belasız döndük.kızımı denize soktuk benden güzel yüzdü
ben çok iyi yüzemem.
kızım yürümeye başlamadı hala ayakta duruyor pıtı pıtı kalkıyor oturuyor ama daha adım atmadı bile.sizlerde yürüyen varmı.
ha birde inek sütü ve bal yumurtanın tamamı gibi besinlere geçtinizmi
bide sundanda bahsedeceğim size kızlar beni bir işten aradılar tatil dönüşü maaşı iyi fena değil benimde ihtiyacım cok var acıkcası çalışmam lazım ama bu firmanın istanbulda 5 günlük eğitimi var ben ne yapsam bilmiyorum kızımı bıraksam emiyor bırakmasam ne ysapacagım .okadar zor durumdayımki bebekle çalışanlara helal olsun çok zor daha başlamadan böyleyim üstümde kocaaaaa bir yük var gibi ne yapsam sastım kaldım yaaaa çok üzgünüm bilmiyorum bana yol gösterin:26:
slm herkeze
biz 18 haziranda tatile çıktık 25inde döndük antalyaya gittik güzeldi tailimiz çok sükür problemsiz kazasız belasız döndük.kızımı denize soktuk benden güzel yüzdü
ben çok iyi yüzemem.
kızım yürümeye başlamadı hala ayakta duruyor pıtı pıtı kalkıyor oturuyor ama daha adım atmadı bile.sizlerde yürüyen varmı.
ha birde inek sütü ve bal yumurtanın tamamı gibi besinlere geçtinizmi
bide sundanda bahsedeceğim size kızlar beni bir işten aradılar tatil dönüşü maaşı iyi fena değil benimde ihtiyacım cok var acıkcası çalışmam lazım ama bu firmanın istanbulda 5 günlük eğitimi var ben ne yapsam bilmiyorum kızımı bıraksam emiyor bırakmasam ne ysapacagım .okadar zor durumdayımki bebekle çalışanlara helal olsun çok zor daha başlamadan böyleyim üstümde kocaaaaa bir yük var gibi ne yapsam sastım kaldım yaaaa çok üzgünüm bilmiyorum bana yol gösterin:26:
Hoşgeldin cnm Selam cnm benim oğluşum bıdı bıdı yürüyor ınek sütü ve bal vermiyorum yumurtayı pek sevmıyor ama kendıme yaptıgım zaman sarısı beyazı karısmıs olsada ufak parcalar verıyorum ..
Buarada iş konusunu hic düşünmeden kabul et cnm .. egıtımı fılan olan bir işse ozellıkle ciddi ve uzun surelı bir iş gibi gozukuyor hersey bır kenara cocogun yarın öbür gün krese basladıgı zaman evde mi oturacaksın ..calısan bayanlar daha genç kalırlarmıs diye bir makale okumustum gecenlerde hak vermıyor da degılım hani evde calısmayıp oturan bayanla iş emekli olmus bayanların arasında ki fark malum iş ne kadar yogun olsada ınsan beyninin bir seylerle ilgilenmesi insanı dinç ve saglıklı kılıyor . ..
Bende bu yaz sonu yavaş yavaş iş aramaya baslayacagım tabii benım ıcın bıraz uzun surebılır cunku ıstabulda bakıcı ucretlerı cok yuksek buyuzden maası yuksek ve calısma saatlerı nispeten kısa olmalı ..Kısmet bakalım
Senın ıs saat kacta bıtıyormus haftasonları tatıl mı ?
canım ya bısey soracagım sana.bız de tatıle cıkıyoruz da yarın.. sıvrısınekler ıcın bısey surdun mu bebısıne?ne yaptınız korumak ıcın?
benim iş avm işi hafta sonu tail yok bu meslekte hafta içi izin sadece 8 saat çalışıyorsun maaş ve imkanlar fena değil özel sektör olunca ne olsun işte bunlar sartlar.
şükür canım sağlığına kavuşmuşsun.gerçekten bir şeyi çok istersen ve bunu başarabileceğine inanırsan yaparsın zaten.sanırım boyunda uzun tam manken gibi olursun :)
Merhaba arkadaşlar,bu sabah kuzularımın 1 yaş aşılarını yaptırmak üzere yola çıktık...apartmanda sağlık ocağının dr.u ve hemşiresini de gördük...aynı apartmanda oturuyoruz..onlarda da 2 çocuk bizde de ..herneyse arabalara da aynı anda yöneldik..biz çocukları arka koltukta oto koltuklarına oturutup emniyet kemerlerini bağlamakla uğraşırken bir baktık bizim komşular pırrr diye uçmuşlar..Eşimle nasıl yaniii diye arabalarına doğru baktığımızda görebildiğimiz kadarıyla kadın öne oturmuş,küçük çocuğunu da kucağına almış...çocuk ta daha yürümüyor,hemen hemen benim bebekler kadar..Hayret ettik..Ben bu konularda biraz takıntılıyımdır..Sinir oldum kendi kendime tabi..Hani cahil cühela bir insan olsalar neyse..Kadın hemşire,kocası doktor...Herneyse sağlıkocağına geldik,hemşire hanım kapalı bir bayan..Peruğunu taktı,geldi..1 yaş aşılarımız ve ölçümlerimiz yapıldı..biraz dandik ve baştan savma bir ölçüm yaptı ya..( en basit bir kurala riayet etmeyen insanları görünce yaptıkları hiç bir ölçüme,değerlendirmeye güvenim olmuyor )buna göre Çınar 80 cm 10 kg,Almina 77 cm 9 kilo 200 gr çıktı...
Aynen beni tarif etmişsin canım yaa...
İtiraf ediyorum artık sütyensiz yatamıyorum. Biri sağa biri sola gidiyor....
İyi ki iç çamaşırları varmış valla...
Öylece gezdiğimizi düşünsene...
Cnm o memelerdeki cıvıklık sönüklük biraz da hormonlarla alakalı hormonlarımız eski haline geldigi zaman sıkılaşır merak etme ...
Benim kilerde de biri büyük biri kucuk suanda dıgerınden az emıyor sut ıyıce azaldı dıgerınde daha cok var bende mecburen sut gelmeyınce aglamasın dıye buyuk olandan emzırıyorum dıgerı kucuk kalıyor..
bende mahvoldum.diş çıkarma,soguk algınlıgı derken bırde ishal oldu bebişim.bende nezle oldum.bugun daha ıyıyım ama çok yorgun hissediyorum kendimi.bebekler hasta olmasın,çok zor oluyor ya. :)
ya kızlar ben bişey sormak istiyorum.Cem bazen geceleri hani çok ağlayınca iç çekeriz ya öyle yapıyor dün gece beni çok korkuttu yine öyle iç çekiyodu yanına gittim sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sakinleştirdim uyuttum sonra yine aynısını yaptı ama bu beni çok tedirgin ediyo bende astım var çok korkuyorum ondada olur diye ama normal zamanda düzenli nefes alıyor sizlerdede bunu yaşayan oldu mu?
bizde de aynı şey oluyor.oyle bir iç çekiyor ki.geceleri de aglıyarak uyanıyor.diş çıkarıyor.ben ona yordum.sende aklına kotu birşey getırme bence.diş çıkarıyorsa acı çekiyorlar ondandır bence.ben oyle dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?