- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
selam canlar :)
biz ilke oturmaya başladığından beri baston puset kullanıyoruz zaten iki adım gidiyoruz sonra arabanın tepesine tırmanıyo kucağımıza alıyoruz
bir tane yeni doğduğunda aldığımız büyük bebek arabası var nerdeyse hiç kullanmadık, ben tek başıma dışarı çıkartamadığım için ve gezilecek zaman kışa denk geldiği için.
şimdi onu satmak istiyorum evde çok yer kaplıyo, burda var mı öyle bir topik ya da başlık bilen var mı?
selam canlar :)
biz ilke oturmaya başladığından beri baston puset kullanıyoruz zaten iki adım gidiyoruz sonra arabanın tepesine tırmanıyo kucağımıza alıyoruz
bir tane yeni doğduğunda aldığımız büyük bebek arabası var nerdeyse hiç kullanmadık, ben tek başıma dışarı çıkartamadığım için ve gezilecek zaman kışa denk geldiği için.
şimdi onu satmak istiyorum evde çok yer kaplıyo, burda var mı öyle bir topik ya da başlık bilen var mı?
cnmm nice mutlu yıllara... sağlıkla sıhatlee.. huzurla...
çok sevindim gözünün arkada kalmamısına... özlem çok ağırr gelir...
ama alışıcaksan merak etme...
nice mutlu yıllara :)
slm işe başladınmı? gerci tatil olacak süper,benimde iş serüvenim 1 ay kadar sürdü bizde de sınavlar var sağolsunlar bana görev vermediler ve evdeyim suanda.Aynı bende çok endişe ediyordum fakat düşündüğüm gibi olmadı oğlumu rahatlıkla bırakıyorum,evet insan sadece özlüyor ama derse girince okadar özlem olmuyor, boş olunca aklına geliyo insanın sürekliii...
Kızlar ben 13 haziranda diyetisyene başladım..Yaptıgım diyetle 1 haftada 1 kilo 700 gr verdim..Sizinlede paylaşmak istiyorum..Diyet yapmak isteyen arkadaşlarıma yol gösterebilir..Benim yeme alışkanlıklarıma göre düzenlendi ama kilosu boyu bana benzeyen varsa faydalanabilir..
167 boyum /kilomda 78 .4 dü ..şuan 76.6 oldum..şuan hedefim doğum öncesi kiloma dönmek yani ilk etapta 70...Ama inmek istediğim rakam 65...inşallah en kısa zamanda vericem..
Sabah 7-9 arası : Çay(şekersiz ya da splenda)
1 adet yumurta
2 kib. kutusu beyaz peynir
4-5 zeytin
domates-salatlalık-biber(sınırsız)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı reçel ya da bal
10-11 arası:1 su bardağı süt
12-14 saatleri arası:
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmk(çavdar,kepek,buğday farketmez)
salata(yağzsız)
15-17 saatleri arası:
2 porsiyon meyve
18-20 saatleri:
1 kase çorba
1 pors,yon sebze yemeği
3 köfte büyüklüğünde et(tavuk-balık-et)
2 dilim ekmek
salata
21-22 saatleri arası:1 paket çubuk kraker
günaydın günaydınnn şekerler....
bugun oğlumun 1. yaş günü geçen yıl bu zmanlarda günlerden perşembe idi hava hafif bulutluu ve yağmurluydu ..
rahmetiylee gelmişti yavrum kucağımaa...
o anlar hayatım boyunca yaşadığımmm ennn mükemmel anlardır... geriye döndüğümdeee yüzümdee şöylee bir tebessüm bırakan..
düşündüğüm zaman yüzümde anlamsız sırıtmaa ifadesi ilee hatırladığım en değerli kıymetli anım o andı...
Metin Erenimm İyiki hayatımdasın İyiki Varsın... Bu tarifsiz duyguları bana yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkeze bu Mutlu anı bu eşsiz mükemmel anı nasip etsinn...
Çok duyguluyum Mutluyumm Çok şanslıyım... rabbiminn Büyük Şanslı Kuluyum ki Bu sevgiyi bana yaşattı...
Allah evlatlarımızın acıllarını bize göstermesin...
Vatana Millete Ailesine saygılı hürmetli yararlı evlatlar büyütmemizi nasip etsin...
Şu hayırlı cuma gününde Evlat sevgisini Tatmak isteyen Herkeze Rabbim Nasip etsin..
Ne yazdım hiç bilmiorum ama çok çok çok mutluyum.... Temmuz annesiyim... İyiki metin eren doğmuş iyiki sizi tanımışım...
Rabbim Sana Çok Şükürr..
kızlar günaydın nasılsın.
bizim kız son iki gündür çok sinirli resmen yerde tepiniyor ağlarken kendini atıyor yere...
ne oldu niye bu sinir derken bir baktıkkı alttan iki diş daha geliyor. ee birde bir hastane maceramız oldu yavrum serum yedi ilk dega etrafında o kadar insan bişiyler yapıyorlar yavrum anlamıyor çırpınıyor sonra elinde bişy bağlamışlar çıkmıyor çok şaşırdı önce çıkarmak için çok uğraştı.
ben anlatmaya çalıştım oradan mama veriyorlar sana. çok kustun susuz kaldın. iyileşmen için gerekli falan diye. elini tutuyoruz ağzı ile çıkarmaya çalışıyor.
birde idrar yolu iltahabı olmuş( çişini yaparken ağlıyor hala.
hepsi üst üste geldi(
bizden havadisler bu kadar. bütün bebişleri öperim. hasta bebişler acil şifalar diliyorum.
bugun oğlumun 1. yaş günü geçen yıl bu zmanlarda günlerden perşembe idi hava hafif bulutluu ve yağmurluydu ..
o anlar hayatım boyunca yaşadığımmm ennn mükemmel anlardır... geriye döndüğümdeee yüzümdee şöylee bir tebessüm bırakan..
düşündüğüm zaman yüzümde anlamsız sırıtmaa ifadesi ilee hatırladığım en değerli kıymetli anım o andı...
Metin Erenimm İyiki hayatımdasın İyiki Varsın... Bu tarifsiz duyguları bana yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Çok duyguluyum Mutluyumm Çok şanslıyım... rabbiminn Büyük Şanslı Kuluyum ki Bu sevgiyi bana yaşattı...
Vatana Millete Ailesine saygılı hürmetli yararlı evlatlar büyütmemizi nasip etsin...
Şu hayırlı cuma gününde Evlat sevgisini Tatmak isteyen Herkeze Rabbim Nasip etsin..
Ne yazdım hiç bilmiorum ama çok çok çok mutluyum.... Temmuz annesiyim... İyiki metin eren doğmuş iyiki sizi tanımışım...
Rabbim Sana Çok Şükürr..
canım oğlışın doğum günü kutlu olsun aminnn,inşallahh tüm dileklerin gercek olur.
Sabah sabah yazdıkların beni çok duygulandırdııı,gözlerim dolu dolu olduuu...
gününüz aydın olsun hanımlar...
çok geçmiş olsun canım.diş çıkarma döneminde bebeklerimiz çok mız mız oluyorlar.haksızda değiller hani, o küçücük bedenlere diş çıkarmak çok zor tabi.ben hatırlıyorumda lisede iken 20lik dişim çıkmıştı o kadar çok canım yanmıştı ki anlatamam.ağrısı kulağıma vurmuştu ki bebişlerimiz bir anda birden fazla diş çıkarıyorlar.kolay bişi değil yani...
canım benim, oğluşunun doğum günü kutlu olsun daha nice nice mutlu senelere inşallah.bir ömür sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu olsun inşallah metin erencik.aynı duygular benim içinde geçerli canım iyi ki seni ve tüm temmuz annelerini tanımışım.(kimden ötürü oğluştan ötürü)
Rabbim Sana Çok Şükürr..
Esmacım sabah sabah gözlerim doldu yazını okurken ,duygulandırdın beni....eşşşeeek seni yaaaaaa...Artık sulu gözlü bir kadın oldumm..Herşeye ağlıyorum resmen..
Allah sana ,evladına,eşine sağlık sıhhat versin..Sizleri birbirinize bağışlasın.Mutlu yıllar Metin Eren..İyiki doğdun yakışıklı prens...Bahtın açık olsun oğlum..
Rabbim Sana Çok Şükürr..
gününüz aydın olsun hanımlar...
çok geçmiş olsun canım.diş çıkarma döneminde bebeklerimiz çok mız mız oluyorlar.haksızda değiller hani, o küçücük bedenlere diş çıkarmak çok zor tabi.ben hatırlıyorumda lisede iken 20lik dişim çıkmıştı o kadar çok canım yanmıştı ki anlatamam.ağrısı kulağıma vurmuştu ki bebişlerimiz bir anda birden fazla diş çıkarıyorlar.kolay bişi değil yani...
merhaba anneler,
hasta olan tüm bebeklere acil şifalar dilerim.
bu arada , bebeklerinize neler yediriyorsunuz bu ayda ?
mesela günlük olarak ornek bir menusunu yazabilir misiniz ..birbirmizden ornek alalım menuleri.
az mi yiyor çok mu yiyor ben karar veremiyorum bir türlü. biz hala corbalardayız yemiyor katıları..ya da katıları sulandırıp corba sekline donusturuyoruz.
Çok tşk ederim cnmmm... Bende Çok duyguluyum Bu sabah Allah evlatlarımızın Nice Nicee MUtlu günlerini Görmek Nasip etsin Hepimizee..
ÇOOK tşk ederimmm ... Bir daha çocuk Yaparsam Yine Temmuzda Doğrurum
Ahh canım ah bizde öyle bir hata yapıp dünyanın parasını verip ,o kazulet arabalardan aldık..Baktık ki zor baston tiplerden aldık..Ben erkek kardeşim için saklıycam..Satmaya kıyamadım..Eşimin işyerinin deposunda duruyor..arada çok lazım olursa kullanıyorum..
e- bebekte yeni bir uygulama var ıkıncı el urunler satılmaya başlandı cnm oraya da bakabilirsin ..
Günaydınnn annelerr...
Bu sabah yine 6 cıyız biz...Toparlanıyor çok şükür kuzu..Biraz kaşıntıları var sabah kalkıp tülbentle kaşıdım biraz..çok mutlu oldu...
güneş çıkmadan da şöyle bir site etrafında gezdirdim..temiz havamızıda aldık oğlumla..Şimdi kahvaltı zamanıııııııııı :))))))))))
çok teşekkür ederiz teyzesi bu asabiyete napacağız bilmiyorum.
gerçi doktor söylemişti asabi olur. kafa atar ısırır kağıt peçete yırtar diye ama demir eksikliği var o yüzden asabi olabilir demişti. üstüne diş çıkınca iki kat artıyor sanırım.
merhaba güzel anneler:))
şapşal esma sırf metin eren'in doğum gününü kutlayayım diye girdim yazını okudum ağladım(
güzel paşam mutlu yıllar, annene babana hayırlı, adaletli, vicdanlı bir evlat ol inşallah, güzel günlerinizi görelim yavru kuşum:))
öyle valla kuşum bizde yer de yok ya kocayı atcam ya arabayı:))
ben de şimdilik arabayı atayım sonra olmazsa kocayı atarım dedim:))
teşekkürler ciciş bir de oraya bakayım...
ooh yarasın kuzucuğa hemencecik iyileşsin benim kocaman gözlü küçük adamım:)
demir eksikliği çok bariz şekilde asabiyet yaparmış canım bizim dr da söyledi.
bir de senin minnoş hastalandı ondan da nazlanıyodur biraz, ne yapsın haklı kuzu biz dayanamıyoruz hastalığa...
çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?