canummm benümmm ağlamayın yaaa...iyi dileklern için çok ama çok tşk ederim .. sana seviyom bana unutmaa
kız dur kocayı atmaaa... ne yapıon sen..
bu cvık hallerle bize kimse bakmazz şimdi hehe...
bir operasyondan geçelim demüü
ay tabi ya önce operasyonu yaptıralım sonra atarız di mi:))
ben de seni seviyorum kuzu:)(sevgi kelebee olduk haa)
yaaaa benide sevinnnnn((((((((((
ay canım benimm
seni özlemle kucaklıyoruz hem de nasıl yürekten
esma ile ben:))
şiir gibi oldu:))
kızlar imdat demek istiyorum ben hala tatil çamaşırını bitiremedim, benim çamaşır ve ütü sepetim de lanetlendi resmen.
dün 30-40 adet tişört ve gömlek ütüledim, bugün o kadar daha pantolon etek vs var.
apartmanın bodrumda oturan bi aile vardı liseye giden kızları olan, arada çağırıp bişeyler yaptırıyodum tabi ücret mukabili, ama taşındılar(
ne halt yiycem ben(
kızlar imdat demek istiyorum ben hala tatil çamaşırını bitiremedim, benim çamaşır ve ütü sepetim de lanetlendi resmen.
dün 30-40 adet tişört ve gömlek ütüledim, bugün o kadar daha pantolon etek vs var.
apartmanın bodrumda oturan bi aile vardı liseye giden kızları olan, arada çağırıp bişeyler yaptırıyodum tabi ücret mukabili, ama taşındılar(
ne halt yiycem ben(
günaydın günaydınnn şekerler....
bugun oğlumun 1. yaş günü geçen yıl bu zmanlarda günlerden perşembe idi hava hafif bulutluu ve yağmurluydu ..
rahmetiylee gelmişti yavrum kucağımaa...
o anlar hayatım boyunca yaşadığımmm ennn mükemmel anlardır... geriye döndüğümdeee yüzümdee şöylee bir tebessüm bırakan..
düşündüğüm zaman yüzümde anlamsız sırıtmaa ifadesi ilee hatırladığım en değerli kıymetli anım o andı...
Metin Erenimm İyiki hayatımdasın İyiki Varsın... Bu tarifsiz duyguları bana yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkeze bu Mutlu anı bu eşsiz mükemmel anı nasip etsinn...
Çok duyguluyum Mutluyumm Çok şanslıyım... rabbiminn Büyük Şanslı Kuluyum ki Bu sevgiyi bana yaşattı...
Allah evlatlarımızın acıllarını bize göstermesin...
Vatana Millete Ailesine saygılı hürmetli yararlı evlatlar büyütmemizi nasip etsin...
Şu hayırlı cuma gününde Evlat sevgisini Tatmak isteyen Herkeze Rabbim Nasip etsin..
Ne yazdım hiç bilmiorum ama çok çok çok mutluyum.... Temmuz annesiyim... İyiki metin eren doğmuş iyiki sizi tanımışım...
Rabbim Sana Çok Şükürr..
bu ne muhabbet ayol...
bal damlıyor ağzınızdan beni desvin ama ya. oğluşumu daha çok sevin.
sevgiye açız bizde oğlumla...
bu ne muhabbet ayol...
kız selva valla şair oldun çıktın haa...ay canım benimm
seni özlemle kucaklıyoruz hem de nasıl yürekten
esma ile ben:))
şiir gibi oldu:))
bu ne muhabbet ayol...
kıyammm senide büskocaman seviyoruzzz :):) kuzunudaa:):)
kız selva valla şair oldun çıktın haa...
ne güzel döktürmüşsün....
accık ayıp olcak ama.. biz zaten oğluna bayılıoruz maşallah allahım esirgesin
sende çok değerli kıymetlisin... gerçekten istanbulda yaşıor olsaydım.. mutlaka görüşmek istediğim kişilerden birisin..
kızla yaa cidden hani tanışmadan görüşmeden insanın kanı kaynarmı bilmiyorum ama:):)
ciddi ciddi yakın arkadaşlarım gibi seviyorum sizi... laf olsun diye değill...
iyiki temmuzda doğurmuşum diyorum..
dun doğum günümüz çook güzel oldu kızlar...
sihirbaz ve palyaçomuz eşliğindee... onlar bana süpriz olduu..
metin eren şok bir halde palyaçoyu izledii...
harika gösteriler yaptılar.. büyüklere sandalye kapma yarışması oynattılar
çocuklardan beter bu büyüklerr birbirlerinn altındaki sandalyeyi çekip birbirlerini düşürdüler...
harikaydı harikaydııı...... evde kutladık... kayınvalidemlerin evinde onlar şehir dışında benm eve göre buyuk olduğu için...
rahat rahat çocuk çoktu .. palyaçoda gelince harika oldu... hiç bu kadr güldüğümü eğlendiğimi hatırlamıorumm.. kamerada çağırmıştık ama aksilik bu ya adamın başına hiç gelmeyen bişe geldi kamera bozuldu oda nazarımız oldu... kısmet böyleymiş...
kıyammm senide büskocaman seviyoruzzz :):) kuzunudaa:):)
kız selva valla şair oldun çıktın haa...
ne güzel döktürmüşsün....
accık ayıp olcak ama.. biz zaten oğluna bayılıoruz maşallah allahım esirgesin
sende çok değerli kıymetlisin... gerçekten istanbulda yaşıor olsaydım.. mutlaka görüşmek istediğim kişilerden birisin..
kızla yaa cidden hani tanışmadan görüşmeden insanın kanı kaynarmı bilmiyorum ama:):)
ciddi ciddi yakın arkadaşlarım gibi seviyorum sizi... laf olsun diye değill...
iyiki temmuzda doğurmuşum diyorum..
dun doğum günümüz çook güzel oldu kızlar...
sihirbaz ve palyaçomuz eşliğindee... onlar bana süpriz olduu..
metin eren şok bir halde palyaçoyu izledii...
harika gösteriler yaptılar.. büyüklere sandalye kapma yarışması oynattılar
çocuklardan beter bu büyüklerr birbirlerinn altındaki sandalyeyi çekip birbirlerini düşürdüler...
harikaydı harikaydııı...... evde kutladık... kayınvalidemlerin evinde onlar şehir dışında benm eve göre buyuk olduğu için...
rahat rahat çocuk çoktu .. palyaçoda gelince harika oldu... hiç bu kadr güldüğümü eğlendiğimi hatırlamıorumm.. kamerada çağırmıştık ama aksilik bu ya adamın başına hiç gelmeyen bişe geldi kamera bozuldu oda nazarımız oldu... kısmet böyleymiş...
Baharcım oğlun ve sen gerçektende çok şekersiniz...Görünce hemen söyliyim dedim..
ohhh ne güzel olmuş :))) eğlenmenize çok sevindim tatlım..Nice nice güzel senelere tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?