2010 Temmuz Anneleri : )

ay tabi ya önce operasyonu yaptıralım sonra atarız di mi:))
ben de seni seviyorum kuzu:)(sevgi kelebee olduk haa)

kızlar imdat demek istiyorum ben hala tatil çamaşırını bitiremedim, benim çamaşır ve ütü sepetim de lanetlendi resmen.
dün 30-40 adet tişört ve gömlek ütüledim, bugün o kadar daha pantolon etek vs var.
apartmanın bodrumda oturan bi aile vardı liseye giden kızları olan, arada çağırıp bişeyler yaptırıyodum tabi ücret mukabili, ama taşındılar(
ne halt yiycem ben(

ay canım benimm
seni özlemle kucaklıyoruz hem de nasıl yürekten
esma ile ben:))
şiir gibi oldu:))

yerim ben siziii..Canlarım ..iyiki tanımışım sizlerii..
Burdaki tüm annelerii...

hımmmmm ne halt mı yiycen :44::44: eline,bileğine kuvvet arkadaşımm :))))))) sana en güzel temennü bu galibaaa..

ahhh canım kıyamam kolay gelsin.

şu anda benim banyoya giriş engellenmiş durumda. yumuşatıcımda bitmiş yıkayamıyorum çamaşırları.

akşama başlayacağım bende yıkamaya.... tatil güzel iş de dönüş fena be ya...

yakışıklımıza mutlu yıllar...

annelik insanı şair de mi yapıyor ne. ne hoş yazmışlsın esmacım. diline yüreğine sağlık.

allah sizi hep mutlu etsin birbirinizden ayırmasın.

bir hoş oldum içim buruldu.

Esma doğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu,sağlıklı güzel yıllar geçirin birlikte inşallah...

yaaaa benide sevinnnnn ((((((((((

kıyammm senide büskocaman seviyoruzzz :):) kuzunudaa:):)
ay canım benimm
seni özlemle kucaklıyoruz hem de nasıl yürekten
esma ile ben:))
şiir gibi oldu:))
kız selva valla şair oldun çıktın haa...

ne güzel döktürmüşsün....

bu ne muhabbet ayol...

bal damlıyor ağzınızdan beni desvin ama ya. oğluşumu daha çok sevin.

sevgiye açız bizde oğlumla...

accık ayıp olcak ama.. biz zaten oğluna bayılıoruz maşallah allahım esirgesin

sende çok değerli kıymetlisin... gerçekten istanbulda yaşıor olsaydım.. mutlaka görüşmek istediğim kişilerden birisin..

kızla yaa cidden hani tanışmadan görüşmeden insanın kanı kaynarmı bilmiyorum ama:):)

ciddi ciddi yakın arkadaşlarım gibi seviyorum sizi... laf olsun diye değill...

iyiki temmuzda doğurmuşum diyorum..

dun doğum günümüz çook güzel oldu kızlar...

sihirbaz ve palyaçomuz eşliğindee... onlar bana süpriz olduu..

metin eren şok bir halde palyaçoyu izledii...

harika gösteriler yaptılar.. büyüklere sandalye kapma yarışması oynattılar

çocuklardan beter bu büyüklerr birbirlerinn altındaki sandalyeyi çekip birbirlerini düşürdüler...

harikaydı harikaydııı...... evde kutladık... kayınvalidemlerin evinde onlar şehir dışında benm eve göre buyuk olduğu için...

rahat rahat çocuk çoktu .. palyaçoda gelince harika oldu... hiç bu kadr güldüğümü eğlendiğimi hatırlamıorumm.. kamerada çağırmıştık ama aksilik bu ya adamın başına hiç gelmeyen bişe geldi kamera bozuldu oda nazarımız oldu... kısmet böyleymiş...

canım benim benzer duyguları paylaşıyoruz.

hiç yüzyüze gelmeden hayatımıza dair pek çok şeyi biliyoruz. özel anlarımızı paylaşıyoruz.

keşke bir fırsat bulabilsekte beraber bir kahve içebilsek. ne diyelim belki bir gün nasip olur hatta evimde misafir ederim sizleri.

doğumgününüzün güzel geçmesine çok sevindim. ne hoş bir anı olmuştur sizlere.

bizim böyle şatafatlı bir doğumgünü yapma imkanımız yok ama yinede eminim o günü hiç ama hiç unutamam.

iyi ki doğmuş bu kuzucuklar...

ohhh ne güzel olmuş :))) eğlenmenize çok sevindim tatlım..Nice nice güzel senelere tekrar.

Baharcım oğlun ve sen gerçektende çok şekersiniz...Görünce hemen söyliyim dedim..

canım çok teşekkür ederiz.

bende gece saat 4.30 gibi baktım resimlerinize. sizde harikasınız.

oramız buramız sarktı pörsüdü falan diyoruz da annelik bizi daha güzel yapmış be ya.....

yada hepimiz hep çok güzeldik.

bu arada gece pc de ne işin vardı diye düşünenler olacak süt için kalkmıştım içmedi biraz bekleyeyim de öğle bir daha denerim dedim. o arada da pc de takıldım.

QUOTE=bahar1;19942396]canım benim benzer duyguları paylaşıyoruz.

hiç yüzyüze gelmeden hayatımıza dair pek çok şeyi biliyoruz. özel anlarımızı paylaşıyoruz.

keşke bir fırsat bulabilsekte beraber bir kahve içebilsek. ne diyelim belki bir gün nasip olur hatta evimde misafir ederim sizleri.

doğumgününüzün güzel geçmesine çok sevindim. ne hoş bir anı olmuştur sizlere.

bizim böyle şatafatlı bir doğumgünü yapma imkanımız yok ama yinede eminim o günü hiç ama hiç unutamam.

iyi ki doğmuş bu kuzucuklar...[/QUOTE]

inşallah canım... bende öyle üyük bişe olmaz diye düşünüordum...

ailecek beraber olur diee...

ama bana süpriz palyaço ve sihirbaz gelincee...

gerçekten baya güzel oldu...

benim komşularım sağolsunlarr.. hepsi onlardı genelde birde yeğenler.... maşallah:):) o yüzden kalabalık oldu..

aile içindede çok güzel olur... çünkü metin eren şaşkındı zaten

ohhh ne güzel olmuş :))) eğlenmenize çok sevindim tatlım..Nice nice güzel senelere tekrar.

işte palyaço ve çocuklardan bir iki resim

[

Son düzenleme:
çocukların ellerinde balon olan resimde , üstüne oturarak balon patlatma yarışması oynadılar...

bizim hiperaktif komşularr.. dayanamadı çocukları kaldırıp kendileri patlatılarr... balonları üzerine oturup çook güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…