Herkese slm.Aranızda bizim gibi daha yürümeyen var mı?
Herkese slm.Aranızda bizim gibi daha yürümeyen var mı?
Yavrunuzun doğum günü kutlu olsun Allah bahtını güzel etsin inşallahgünaydın günaydınnn şekerler....
bugun oğlumun 1. yaş günü geçen yıl bu zmanlarda günlerden perşembe idi hava hafif bulutluu ve yağmurluydu ..
rahmetiylee gelmişti yavrum kucağımaa...
o anlar hayatım boyunca yaşadığımmm ennn mükemmel anlardır... geriye döndüğümdeee yüzümdee şöylee bir tebessüm bırakan..
düşündüğüm zaman yüzümde anlamsız sırıtmaa ifadesi ilee hatırladığım en değerli kıymetli anım o andı...
Metin Erenimm İyiki hayatımdasın İyiki Varsın... Bu tarifsiz duyguları bana yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Rabbim isteyen herkeze bu Mutlu anı bu eşsiz mükemmel anı nasip etsinn...
Çok duyguluyum Mutluyumm Çok şanslıyım... rabbiminn Büyük Şanslı Kuluyum ki Bu sevgiyi bana yaşattı...
Allah evlatlarımızın acıllarını bize göstermesin...
Vatana Millete Ailesine saygılı hürmetli yararlı evlatlar büyütmemizi nasip etsin...
Şu hayırlı cuma gününde Evlat sevgisini Tatmak isteyen Herkeze Rabbim Nasip etsin..
Ne yazdım hiç bilmiorum ama çok çok çok mutluyum.... Temmuz annesiyim... İyiki metin eren doğmuş iyiki sizi tanımışım...
Rabbim Sana Çok Şükürr..
Merhaba arkadaşlar 1 temmuz akşamı yağmur yağdığında biz bir kaza yaptık daha doğrusu kırmızı ışıkta taksınin biri arkadan öyle bir vurdu ki arabanın arkası resmen çöktü yavrum koltuğundaydı Allah tan bişey olmadı ama çok korktu küçücük bebek çok ağladıarabadan çıkarıyoruz susuyor ama yağmur var ıslanıyor biniyoruz ağlamaya başlıyor ekipler gelene kadar o ağladı ben içimden Allah korudu bizi Çocuk koltuğu iyi ki varmış
Cananur sen 2009 annelerindenmiydin ayrıca ??? kibele ile arkadaşsın o yüzden merak ettim :) 2009 temmuz annelerinden arkadaşım kendisi...ben de 2009 temmuz annelerindendim de....
Almina hayır 2010 temmuz annesiyim kibele ile ortak noktamız 2008 haziran annesi olacaktım düşükler erken doğumlar konusunda idi o benden önce kavuştu bebeğine bu arada bu saat oldu beni uyku tutmadı
allahım nolursun birileri cevap versin
Herkes güzel havalarda dısardaa.
biz evdeyiz ..pofff
10 gün oldu çıkmadık dısarı..
Oğlusum tamamen iyileşsede bir nefes alsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?