2010 Temmuz Anneleri : )

esmacım gerçekten çok güzel olmuş doğumgününüz.

kıskandım ayol şimdi... bende böyle birşey yapmak isterim ama kimi davet edeceğim buraya. istanbulda yapamam kayınvalide ile papazız annemlerde yapsam şimdi ayırımcılık gibi olur. dışarıda yapsam tulu olur. en iyisi evimde üç beş kişi ile yapmak..

canmm bende de o durum vardı ...

kayınvalidemler olmadığı için evlerini kullandım ama davetliler komşular çocukları ve yeğenlerimdi.. ayrım olmasın diyee..

bol çocuk ve kafa dengi insanlar olursa çook güzel olur.. anlaştığın arkadaşlarınla..

bizim komşular çocuk gibi zaten sağolsunlar.. çook şenlendirdiler ortamıı ...

kasıntı olsalardıı iğrenç olurdu... yaş gurubu ve ruhu genç olanları çağır sen..

dışarda gerçekten tuzlu biraz..

yoksada kendi arandada çok iyi eğlenirsiniz merak etmee..

Oğlum aslında çok hareketli kıpır kıpır ama daha yürüme yok.Yürüteci de kaldırdım 15 gündür ama hala tık yok.Sadece tutunup sıralıyor az az 2-3 gündür.

herkese iyi akşamlarrr
aaaa havalar güzell burda kimseler yok,herkes gezici sanırımm:)
esma doğum gününz çok eğlenceli olmuş belli kii,çok beğendim resimlerinizi darısı bize artıkk,bende sizinki kadar teferruatlı bişey hazırlayamıycam ama idare edicez artıkk
bizde eşimle bugün doğum günü hazırlıklarına başladık öncelikle alışveriş yaptıkk,pastayı beğendikk,birde gelen misafirlerimize minik hediyeler hazırlıyoruz,anahtarlık aldık nazar boncuklu simli falan diğer tarafı düz orasına cesurun fotoğraflarını yapıştırıcaz onları eşim ayarlıycak artıkkk.Ama pasta börek hazırlıycam onlarda gözümde büyüyüo helede oğluşla,bakalım inşallah kolayca hazırlarımmm..
bu arada bizde yürümüyoruz sadece sıralıyor 1 aydır falan,kademe kademe ilerliyorlar ama inşallah yürüdükleri günleride görücezzzz...

bu aylarda yürümeleri de sadece sıralamaları da normal sayılıyormuş..Yani şu an henüz sıralama aşamasında olanlar aman benim çocuğum geride diye asla düşünmesinler :)

benim sıpalar artık hemen hemen herşeyi yiyorlar.. Yemedikleri sadece benim vermediklerim..Şeker,çikolata vs...Şu an Almina hanım karpuz yiyor..Ancak tek başlarına yiyemiyorlar henüz..Çünkü izin vermiyorum..Çünkü el kabiliyetleri o kadar kuvvetli değil...
Halkaları büyükten küçüğe geçirmeyi başarıp alkış yapıyoruz şimdilik..Gerisi de olur zamanla umarım :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 1 temmuz akşamı yağmur yağdığında biz bir kaza yaptık daha doğrusu kırmızı ışıkta taksınin biri arkadan öyle bir vurdu ki arabanın arkası resmen çöktü yavrum koltuğundaydı Allah tan bişey olmadı ama çok korktu küçücük bebek çok ağladıarabadan çıkarıyoruz susuyor ama yağmur var ıslanıyor biniyoruz ağlamaya başlıyor ekipler gelene kadar o ağladı ben içimden Allah korudu bizi Çocuk koltuğu iyi ki varmış

Yavrunuzun doğum günü kutlu olsun Allah bahtını güzel etsin inşallah

Allah korumuş..Çok geçmişler olsun...

Hala çocuğunu kucağına alıp öne oturan anneleri Allah a havale ediyorum...

Cananur sen 2009 annelerindenmiydin ayrıca ??? kibele ile arkadaşsın o yüzden merak ettim :) 2009 temmuz annelerinden arkadaşım kendisi...ben de 2009 temmuz annelerindendim de....

Cananur sen 2009 annelerindenmiydin ayrıca ??? kibele ile arkadaşsın o yüzden merak ettim :) 2009 temmuz annelerinden arkadaşım kendisi...ben de 2009 temmuz annelerindendim de....

Almina hayır 2010 temmuz annesiyim kibele ile ortak noktamız 2008 haziran annesi olacaktım düşükler erken doğumlar konusunda idi o benden önce kavuştu bebeğine bu arada bu saat oldu beni uyku tutmadı

Son düzenleme:
Almina hayır 2010 temmuz annesiyim kibele ile ortak noktamız 2008 haziran annesi olacaktım düşükler erken doğumlar konusunda idi o benden önce kavuştu bebeğine bu arada bu saat oldu beni uyku tutmadı

Canım ben hem 2009 temmuz annesiyim( rahim ağzı yetmezliği durumu) hem de 2010 temmuz annesiyim..Olabillir belki diye düşündüm....Hımm anladım ...O da dış gebelik sonrası kavuştu kızına.. benim de uykum kaçtı ama yatsam iyi olacak..İyi geceler :)

allahım nolursun birileri cevap versin

Konuyla alakalı bir yere başlık açarsanız verirler...Ben 2010 temmuz annelerinin, tüp bebekle anne olacakların, 2012 şubat annelerinin yada alakalı alakasız konunuzu yazdığınız onlarca topikteki kullanıcıların sizin oğlunuzla ilgileneceğini sanmıyorum. Bu forumun kuralları var uyar mısınız lütfen!

Herkes güzel havalarda dısardaa.
biz evdeyiz ..pofff
10 gün oldu çıkmadık dısarı..
Oğlusum tamamen iyileşsede bir nefes alsam diyorum

Kızlar ben arasıra öteki tarafa bakıyorum..En son hep benim mesajlar kalmış :)) Kimseyi görmeyince çıkıyorum hemen...:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…