2010 Temmuz Anneleri : )

ben artık herşeyi veriyorum şeker ve çikolatada dahil
çünkü kendim çok fazla tüketiyorum ve dolayısıyla ben yerken isyiyor
barış yemesin diye aburcuburdab vazgeçtim ama fazla dayanamadım (
içecek konusnda istikrarlıyım ama yiyceklerde malesef
gerçi veriyorum dediğim haftada bir bir veya iki ısırık alıyor :))
yemek konusunda da artık eskisi gibi tek çeşit istemiyo
bu akşam mesela yoğurtlu kabak ve makarna yedi :))

çok geçmiş olsun
umarım bir daha yaşamazsınız böyle bişeyi

Aman medaacım diş temiziğini ihmal etme kuzunun .. Nazar değmesin yakışıklıya
Biz de bu gün tavuk,biber dolması ve yoğurt karışımı yedik :)) Tavuk göğüs etiydi..Eşim pişirmişti..Aslında daha da pişirse yumuşasa iyiydi ama..Tavuğu blendırla ezdim o şekilde verdik..Üzerine yine karpuz :)
Yarın şevketi bostan yemeği düşünüyorum.Bizim memlekete hastır..Bakalım sevecekler mi :)

yarasın ufaklıklara :))
nasıl bişeymiş bu bi tarifini verirmisin belki bende yaparım
Barış değişik lezzetleri sevecek sanırım
geçenlerde arkadaş mücver yapmış çok sevdi bayıla bayıla yedi

Şevketi bostan otu sizin oralarda var mı ??

ben şu şekilde yapıyorum canım..herkes farklı yapıyor çünkü..Miktarı göz kararı yapıyorum genellikle...

temizlenmiş yıkanmış şevketi bostanları ayırıp kesiyorsun...

sonra soğanları kesip tereyağında kavuruyorsun..istersen sarımsak da ilave ediyorsun..üzerine kuzu etlerini de ilave ediyorsun..iyice karıştırıyorsun..Üzerine su ,biraz tuz ilave ediyorsun..şevketi bostanları da ilave ediyorsun..genellikle düdüklü de yaparım..düdüklünün kapağını kapatıyorsun..kuzu eti zaten çabuk pişer..pişince kapağını açıp limon sıkıp,servis yapıp afiyetle yiyorsun...:) eğer evde kuzu eti yoksa kuş başı dana etiyle de yapıyorum ben...

ararsam bulurum eminim ama neyse ben kendim pek otlu şeyleri sevmem zati (
ben yemeğin adı öyle sandım

hem otlu hem etli..lezzetlidir :) pazarlarda satılıyor..mevsiminde satılır..ben daha önceden yıkayıp temizleyip buzdolabı poşetlerine koyup buzdolabına koymuştum..gerçi şu an burada da yok ama halam izmirden yollamıştı..eşimle şevketi bostan krizine girdiğimiz için..:))

hımm et yemeklerini genelde severim :))
ben bi araştırayım bu şevketi bostanları :))
ete hiç karabiber koymuyon mu? sadece tuz mu?

hımm et yemeklerini genelde severim :))
ben bi araştırayım bu şevketi bostanları :))
ete hiç karabiber koymuyon mu? sadece tuz mu?

Canım zevkine göre istediğin baharatları koyuyorsun tabi..ben de severim baharat :)

bende netten onu araştırıyordum nerden bulurum diye
resimlerini falan gördüm gerçekten güzel birşeye benziyo

master şef yarışmasında bizim okulda çini bölümünden mezun bir arkadaş Hüseyin de şevketi bostanla katılmıştı..3 usta şef ve stüdyodaki tüm kameramanlar,ışıkçılar tadına bakıp çok beğenmişlerdi..çok çok lezzetli bir yemektir :)

en kısa zamanda deniycem bu yemeği :))
ama önce şevket bostanları bulmam lazım
tarif içinde tekrar teşekkür ederim :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

herkezz nerelerdee....

feci bir hafta sonu yaşadık valla

bizim sıpaa evde durmak istemior iiyice sokak çocuğu oldu...

kapıyı gösteriorr.....

paçalarımıza yapışıpp..

sarılıorrr kapıyı gösteriyorr...

dışarı çıkınca bülbül kesiliorr...

bıdı bıdı herkeze bir laff söylüyor... ama ne dediğini anlamış değilizz

evden çıkmayı düşünmüoydum doğum günü yorgunluğuu isyanlarına dayamadık..

çıktık valla

oğlum sayesinde bende bol bol geziorumm...
koca kişisine kalsaa çok sevmez gezmeyiii...

annesinden yana oğlumm :82:

günaydın kızlar bizim dünden beri ateşimiz 39,5 derece ile 38,5 derece arasında gelip gidiyor.doktora götürdük boğazları enfeksiyon kapmış.bol bol ılık duş aldırıyoruz ama ateşimiz pek düşmüyor dünden beri antibiyotik ve calpol veriyoruz bana mısın demedi.kuzucuğum bişi de yemiyor, bol bol beni emiyor

canım doğum gününüz çok güzel olmuş.analı oğlullu çok güzel olmuşsunuz.

heheh:) sağol cnm... da ne manken ama porsuk manken :):)

buda şaşkın metin erenn
Eki Görüntüle 217968

çok şeker maşşallah allah nazarlardan saklasın

Herkese slm.Aranızda bizim gibi daha yürümeyen var mı?

evet canım bizde yaklaşık bir aydır tutunarak sıralıyoruz ama yürüyemedik hala.

çok geçmiş olsun canım allahım korumuş sizi.evet canım ya bu bebek koltukları hayat kurtarıyor resmen.bizde çok memnunuz.bazı arkadaşlar maşallah nede güzel oturuyor araba koltuğuna bizimki olsa durmaz diyor ama küçüklüğünden beri oturtmaya başlayınca çok da güzel duruyorlar hatta dışarı izlemesi daha güzel oluyor...

çok geçmiş olsun tatlım

canım geçmiş olsn... havaların nasıl olduğu belli değil malesef... hasta olmamak mümkün değil..

çok tşk ederim bu arada...

bizimki oto koltuğunu seviyor ama uzun sürede sıkılıyor malesefff...

kuzynep canım çok geçmiş olsun benim kızımda 39.5 dereceyi kıyamam doğumdan sonra daha 6 günlükken böyle görmüştük ateşlenmişti idrar enfeksiyonu dedi de 4gün hastanede yatmıştık canım şükür okadar kötü bişey olmadı bidaha,,,,şimdilerde desteksiz yürüyo baya 1.5 hafta oldu sanırım tatlım yaaa iice düzletti dışarlarda bile yürüyoo hemde nasıl allah nazarlardan saklasın diyorum valla pek küçük nasıl yürüyo şuna bak diyorum tuhaf bi duyguu,,benim oğlan 10ay 14 günlükken yürümeye başlamıştı bu 1 ay gecikmeli yürüdüü büyüyünce abisi hava atıcak kardeşinee ne komik haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…