benim sıpalar artık hemen hemen herşeyi yiyorlar..Yemedikleri sadece benim vermediklerim..Şeker,çikolata vs...Şu an Almina hanım karpuz yiyor..Ancak tek başlarına yiyemiyorlar henüz..Çünkü izin vermiyorum..Çünkü el kabiliyetleri o kadar kuvvetli değil...
Halkaları büyükten küçüğe geçirmeyi başarıp alkış yapıyoruz şimdilik..Gerisi de olur zamanla umarım :))
Merhaba arkadaşlar 1 temmuz akşamı yağmur yağdığında biz bir kaza yaptık daha doğrusu kırmızı ışıkta taksınin biri arkadan öyle bir vurdu ki arabanın arkası resmen çöktü yavrum koltuğundaydı Allah tan bişey olmadı ama çok korktu küçücük bebek çok ağladıarabadan çıkarıyoruz susuyor ama yağmur var ıslanıyor biniyoruz ağlamaya başlıyor ekipler gelene kadar o ağladı ben içimden Allah korudu bizi Çocuk koltuğu iyi ki varmış
ben artık herşeyi veriyorum şeker ve çikolatada dahil
çünkü kendim çok fazla tüketiyorum ve dolayısıyla ben yerken isyiyor
barış yemesin diye aburcuburdab vazgeçtim ama fazla dayanamadım(
içecek konusnda istikrarlıyım ama yiyceklerde malesef
gerçi veriyorum dediğim haftada bir bir veya iki ısırık alıyor :))
yemek konusunda da artık eskisi gibi tek çeşit istemiyo
bu akşam mesela yoğurtlu kabak ve makarna yedi :))
Aman medaacım diş temiziğini ihmal etme kuzunun .. Nazar değmesin yakışıklıya
Biz de bu gün tavuk,biber dolması ve yoğurt karışımı yedik :)) Tavuk göğüs etiydi..Eşim pişirmişti..Aslında daha da pişirse yumuşasa iyiydi ama..Tavuğu blendırla ezdim o şekilde verdik..Üzerine yine karpuz :)
Yarın şevketi bostan yemeği düşünüyorum.Bizim memlekete hastır..Bakalım sevecekler mi :)
yarasın ufaklıklara :))
nasıl bişeymiş bu bi tarifini verirmisin belki bende yaparım
Barış değişik lezzetleri sevecek sanırım
geçenlerde arkadaş mücver yapmış çok sevdi bayıla bayıla yedi
Şevketi bostan otu sizin oralarda var mı ??
ararsam bulurum eminim ama neyse ben kendim pek otlu şeyleri sevmem zati(
ben yemeğin adı öyle sandım
ben şu şekilde yapıyorum canım..herkes farklı yapıyor çünkü..Miktarı göz kararı yapıyorum genellikle...
temizlenmiş yıkanmış şevketi bostanları ayırıp kesiyorsun...
sonra soğanları kesip tereyağında kavuruyorsun..istersen sarımsak da ilave ediyorsun..üzerine kuzu etlerini de ilave ediyorsun..iyice karıştırıyorsun..Üzerine su ,biraz tuz ilave ediyorsun..şevketi bostanları da ilave ediyorsun..genellikle düdüklü de yaparım..düdüklünün kapağını kapatıyorsun..kuzu eti zaten çabuk pişer..pişince kapağını açıp limon sıkıp,servis yapıp afiyetle yiyorsun...:) eğer evde kuzu eti yoksa kuş başı dana etiyle de yapıyorum ben...
hımm et yemeklerini genelde severim :))
ben bi araştırayım bu şevketi bostanları :))
ete hiç karabiber koymuyon mu? sadece tuz mu?
bende netten onu araştırıyordum nerden bulurum diye
resimlerini falan gördüm gerçekten güzel birşeye benziyo
master şef yarışmasında bizim okulda çini bölümünden mezun bir arkadaş Hüseyin de şevketi bostanla katılmıştı..3 usta şef ve stüdyodaki tüm kameramanlar,ışıkçılar tadına bakıp çok beğenmişlerdi..çok çok lezzetli bir yemektir :)
çocukların ellerinde balon olan resimde , üstüne oturarak balon patlatma
yarışması oynadılar...
bizim hiperaktif komşularr.. dayanamadı çocukları kaldırıp kendileri patlatılarr... balonları üzerine oturup çook güldüm yaaa
heheh:) sağol cnm... da ne manken ama porsuk manken :):)
buda şaşkın metin erenn
Eki Görüntüle 217968
Herkese slm.Aranızda bizim gibi daha yürümeyen var mı?
Merhaba arkadaşlar 1 temmuz akşamı yağmur yağdığında biz bir kaza yaptık daha doğrusu kırmızı ışıkta taksınin biri arkadan öyle bir vurdu ki arabanın arkası resmen çöktü yavrum koltuğundaydı Allah tan bişey olmadı ama çok korktu küçücük bebek çok ağladıarabadan çıkarıyoruz susuyor ama yağmur var ıslanıyor biniyoruz ağlamaya başlıyor ekipler gelene kadar o ağladı ben içimden Allah korudu bizi Çocuk koltuğu iyi ki varmış
günaydın kızlar bizim dünden beri ateşimiz 39,5 derece ile 38,5 derece arasında gelip gidiyor.doktora götürdük boğazları enfeksiyon kapmış.bol bol ılık duş aldırıyoruz ama ateşimiz pek düşmüyor dünden beri antibiyotik ve calpol veriyoruz bana mısın demedi.kuzucuğum bişi de yemiyor, bol bol beni emiyor
canım doğum gününüz çok güzel olmuş.analı oğlullu çok güzel olmuşsunuz.
çok şeker maşşallah allah nazarlardan saklasın
evet canım bizde yaklaşık bir aydır tutunarak sıralıyoruz ama yürüyemedik hala.
çok geçmiş olsun canım allahım korumuş sizi.evet canım ya bu bebek koltukları hayat kurtarıyor resmen.bizde çok memnunuz.bazı arkadaşlar maşallah nede güzel oturuyor araba koltuğuna bizimki olsa durmaz diyor ama küçüklüğünden beri oturtmaya başlayınca çok da güzel duruyorlar hatta dışarı izlemesi daha güzel oluyor...
günaydın kızlar bizim dünden beri ateşimiz 39,5 derece ile 38,5 derece arasında gelip gidiyor.doktora götürdük boğazları enfeksiyon kapmış.bol bol ılık duş aldırıyoruz ama ateşimiz pek düşmüyor dünden beri antibiyotik ve calpol veriyoruz bana mısın demedi.kuzucuğum bişi de yemiyor, bol bol beni emiyor
canım doğum gününüz çok güzel olmuş.analı oğlullu çok güzel olmuşsunuz.
çok şeker maşşallah allah nazarlardan saklasın
evet canım bizde yaklaşık bir aydır tutunarak sıralıyoruz ama yürüyemedik hala.
çok geçmiş olsun canım allahım korumuş sizi.evet canım ya bu bebek koltukları hayat kurtarıyor resmen.bizde çok memnunuz.bazı arkadaşlar maşallah nede güzel oturuyor araba koltuğuna bizimki olsa durmaz diyor ama küçüklüğünden beri oturtmaya başlayınca çok da güzel duruyorlar hatta dışarı izlemesi daha güzel oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?