2010 Temmuz Anneleri : )

Kuzynep çok çok geçmiş olsun ...İnşallah en kıza zamanda toparlar kuzucuk..

çok geçmiş olsun tatlım

güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar. annem 2-3 kere sirkeli su ile silmiş oğluşumun vücudunu, biraz daha iyi şu anda ama iyi halide 38 derece.sanırım antibiyotik kullandıkca geçecek ateşi.napalım allahım beterinden korusun inşallah,kuzucuklarımıza hastalık vermesin.

Kızlarrr merhabalar....
Tatilden geldikkk....Çook güzeldiii..Ama çocukla biraz zorlandık tabiki..Bana iyice düştü ne babasına ne babaannesine gitmedi...Yemek yemedi sadece beni emdi..Denize girmedi kuma bile basmadı..Hanımefendi arabasıyla dolandı denizde:)))Havlusunun üzerinde oturdu...Üzüldüm denize giren bebekleri gördükçe baya heveslenmiştik çünkü eşimle...Ama olsun napalım inş.seneye girer....
Sizler nasılsınız...Geçmişe göz atamadım işlerimde yoğun çünkü masam da kıpırdayacak yer kalmamış bir haftada((

bizde aynı durumdayız deniz için okadar hazırlık yaptık hepsi boşa gitti
şimdilik kuma ve denize girmesede otlarla kısa bi süre oynuyor en azından :))
annemde dalga geçiyo şehir çocuğu diye sana avm lazım napcan denizi toprağa diyo :))

geçmiş olsun
en kısa zamanda kuzey cik neşeli günlerine döner inşallah

bunlarda bizim doğum günümüzden :)
herşey çok güzeldi
saat 10.30 gibi doğa anneannesiyle eve gitti uyumaya.
çok yoruldu kuzucuk eve varmadan uyumuş zaten.
50 kişilik bi oraganizasyondu. çok yoruldum ama değdi.
ben biraz abarttım sanırım ama doğa kadar kendimide düşündüm ilk yılımızda.
Arkadaşlarla kaldık biraz yedik içtik oynadık
Bizimde eğlenmeye ihtiyacımız vardı

esmacım sizede mutlu yılar...
kuzynep çok geçmiş olsun...

:))) Bizimkide öyleişte yerdeki otları bulup biz güzel ağzına götürüyorda denizden ve kumdan ödü patlıyor...

Yeni yaşınız kutlu olsun Tubisss..Harika görünüyorsunuz hepiniz...Yüzünüz hep böyle gülsün inş..
İyi yapmışsınız kendinizede vakit kalmış...Nice mutlu yaşlara inş..

tşk ederim cnmm..

sizinde yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun..

çok tatlısınızz... çook güzel görünüyor herşeyyy

tşk ederim cnmm..

sizinde yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun..

çok tatlısınızz... çook güzel görünüyor herşeyyy

Esmacım sizinde yeni yaşınız kutlu olsun...Kuzucuğunla nice nice güzell senelere inş..Çok şıksın bu arada maaşallah diyorum..

Denizden korktular mı ki haftaya bizde gidicez Allah izin verirse bebekle ilk tatilimiz çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer

Denizden korktular mı ki haftaya bizde gidicez Allah izin verirse bebekle ilk tatilimiz çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer

Barış aslında su soğuk olduğu için korktu
ellerini suya sokuyo oynuyo ama ayakları suya değince üşüyo ve ağlıyo (
sanırım benim gibi denize girmek için ağustos ayını bekliycek oda :))

Doğum günü kutlu olsun yavrunuzun Allah bahtını güzel etsin siz de çok şıksınız maaşallah

Oğlum fena halde Gülşen manyağı kızlar.Gülşen'in klibi çıktıgı zaman resmen cilveleşiyor,konusuyor kendi çapında..oynuyor..utanıyor kendi kendine falan..ucuyor resmen....öylede oynak gelin istemem yahu D

Son düzenleme:

yeni yaşınız uğurlu olsun...
otelde mi yaptınız?
kaça ortalama harcadın canım?
çok şekersiniz hepiizde....
elbisene bayıldım bu arada...
kaça aldın?

Kızz Alenen Belli etmee .. kötü kaynana olduğunu.
burda kız annesi çook...

şimdi isteriz vermezlerr.....

Kızlar bebeklere düzenli olarak hafta 1 kere balık veriyor musunuz?
Ben bugün balık çorbası yaptımm ama epeydir bir türlü yapamıyordum..
Sanırım biraz ihmal ediyoırum bu konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…