2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar bebeklere düzenli olarak hafta 1 kere balık veriyor musunuz?
Ben bugün balık çorbası yaptımm ama epeydir bir türlü yapamıyordum..
Sanırım biraz ihmal ediyoırum bu konuyu...

bende yaklaşık 2 haftadır veremedim...
iyi hatırlattın canım...
kışın ne güzel veriyordum ya....
yaz geldi... büyüdü diye mi saldım bende anlamadım...

Yeni yaşınız kutlu olsun Tubisss..Harika görünüyorsunuz hepiniz...Yüzünüz hep böyle gülsün inş..
İyi yapmışsınız kendinizede vakit kalmış...Nice mutlu yaşlara inş..

tşk ederim cnmm..

sizinde yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun..

çok tatlısınızz... çook güzel görünüyor herşeyyy

Doğum günü kutlu olsun yavrunuzun Allah bahtını güzel etsin siz de çok şıksınız maaşallah

Tubiss harika görünüyorsunuz..
Nice nice güzel senelere inşallahh....

yeni yaşınız uğurlu olsun...
otelde mi yaptınız?
kaça ortalama harcadın canım?
çok şekersiniz hepiizde....
elbisene bayıldım bu arada...
kaça aldın?

sağol canım evet otelin bahçesinde yaptık.
1000 tlye maloldu. 10 çeşit ikramlık ve 2 içecek vardı.
elbisemide 130a aldım.

tubisss doğum günü kutlu olsun kuzunun :)

hepinize tek tek teşekkür ederiz kızlar
Allahım nice nice güzel günlerini göstersin yavrularımızın.

kızlar ben kendimi acaip yorgun ve uykusuz hissediyorum..ginseng falan mı kullansam nedir..çok halsizim ( günlerdir böyleyim....

kızlar ben kendimi acaip yorgun ve uykusuz hissediyorum..ginseng falan mı kullansam nedir..çok halsizim ( günlerdir böyleyim....

Bir ara Kore'den bir arkadaş ginseng getirmişti eşime zıpkın gibi olmustu eşim
Ya aslında bu havalardan sanırım..bende de aynı durum var maleseff ...bi de bölee sebepsiz bir mutsuzluk

Doktora sorcam ben..Balık yağı falan versin olmassa..

canım doktorum bize multitabs omega3 verdi.
balık yiyemediğinden ziyade kilosu düşük olduğu için verdi.
sende bi doktoruna danış istersen uygun görürse sanırım balığa takviye olarak kullanılabilir.

Bir ara Kore'den bir arkadaş ginseng getirmişti eşime zıpkın gibi olmustu eşim
Ya aslında bu havalardan sanırım..bende de aynı durum var maleseff ...bi de bölee sebepsiz bir mutsuzluk

post embolizasyon sendromuymuş durumum.....

vallamı bende hiç sevmem gülşeni,, benim oğlanda(2yaşında) doğduğundan beri ismail yk manyağı ozaman benim oğlanda bi gariplik var,ama karnımdayken ben hep ismail yk dinledim ve dinlettim karnımdaki bebişede :2:demekki ondan bukadar seviyo derlerdide inanmazdım doğruymuş,halada kliplerinde şarkılarında acayip aynı dediğin gibişeyleri buda yapıyo bide utanıyo bakmayın ııhh diye bağırıyo kendisi baş başa oynıcak onla sanırım ama şimdilik kızım ortaya karışık ne olsa dinliyo pek belli etmiyo hepsine bayılıyo demekki anasının kızı nolcak

post embolizasyon sendromuymuş durumum.....

neymiş şekerim bu sendrom ?
Doktor'a mı gittin?

Ben hamileliğimde hiç müzik dinlemedim desem yeridir...Ama bizimki hafif oynak hatunları seviyor babasına mı çekti acabaaa
2 tanemi çocugun var seninn..Allah bağışlasın canım..

evet canım ya 2 tane dünya tatlısı ve bi okadarda sinir edici 2 bebişim var oğlan 2yaşında kızda 13ünde 1 olcak nasipolursa,,tatlı baş belaları bunlar olsa bi dert olmasa daha büyük bir dert(yanlış anlaşılmasın lafın gelişi diyorum)ama yaşları yakınya gün içinde bezdiriyorlar daha ikiside bebek amaa

Allah kolaylık versin..Çok çok zor olmalı ..:18:Kendimi düşünemiyorum..Şuan bir tanesiyle zar zor başa çıkıyorum..Nasıl başarıyorsun valla helal olsun sana.. ve alkışlıyorum..
Allah sağlık versin kuzularına..

Eşim embolizasyon sonrası literatürlere göz attı canım...

ben de geçmişi okurken yazdıklarını gördüm de arkadaşım kendimi anımsadım.40 günlükken bebeğim ben de annemi kaybettim Allah rahmet eylesin annelerimize acının tarifi yok ve en çok yanımızda olmalarını istediğimiz anlardan birinde...çalışıyorum ben de öyle yuvarlanıp gidiyoruz.işte.Allah yavrularımızın acısını göstermesin inşallah.

Kızlar bebeklere düzenli olarak hafta 1 kere balık veriyor musunuz?
Ben bugün balık çorbası yaptımm ama epeydir bir türlü yapamıyordum..
Sanırım biraz ihmal ediyoırum bu konuyu...

valla ihmal etmezdim eğer içseydisormayın benim oğlan kaşıkla ne uzatsam eliyle vurup reddediyo kızlar delircem ben yaa tiksiniyomu nedir sadece biberonla mama ve devam sütü içiyo artık inek sütü vermeye başladım 1 haftadır içine bisküvi koyup veriyorum tok tusun bari offfffffff ben naapcam kahvaltı asla yapmıyo yemek yemiyo kilosu 9.5 boyu 75 cm idi en son dr mı gitsek naapsak bi akıl verin bana..........

canım kilosu ,boyu fena değil ama..ancak dr a danışırsan iyi olur tabi..hiç katı gıda yemiyor mu ??

canım kilosu ,boyu fena değil ama..ancak dr a danışırsan iyi olur tabi..hiç katı gıda yemiyor mu ??
yaa çok az yani eline bi erik ver suyunu akıtarak yıyo ama yemekti çorbaydı neredeyse hiç ...dişleri de çıktı 6 tane ama bilmiyorumki galiba dr gitmek en iyisi gibi...

yaa çok az yani eline bi erik ver suyunu akıtarak yıyo ama yemekti çorbaydı neredeyse hiç ...dişleri de çıktı 6 tane ama bilmiyorumki galiba dr gitmek en iyisi gibi...

erik yiyor ha maşallah :) benimkiler henüz tadını bilmiyorlar eriğin..muz falan verdinmi hiç ?? belki yine diş çıkartıyordur..o yüzden olabilir huysuzluk etmesi..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.şükür biz bugün daha iyiyiz dün akşamdan beri ateşimiz 37,6 sanırım antibiyotik içtikce daha iyi olacak.

canım doktorum bize multitabs omega3 verdi.
balık yiyemediğinden ziyade kilosu düşük olduğu için verdi.
sende bi doktoruna danış istersen uygun görürse sanırım balığa takviye olarak kullanılabilir.

canım yanlış anlama ama fotoğraflarda bebişinin kilosu gayet güzel görünüyor.balık takviyesinden sonra mı toparladı kendini, merak ettim...

canım, maşallah sana allahım güç kuvvet versin inşallah.2 bebekle uğraşmak gerçekten çok zordur.bize bir tanesi zor gelirken sen iki taneyle başa çıkıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…