- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
Kızlar bebeklere düzenli olarak hafta 1 kere balık veriyor musunuz?
Ben bugün balık çorbası yaptımm ama epeydir bir türlü yapamıyordum..
Sanırım biraz ihmal ediyoırum bu konuyu...
Yeni yaşınız kutlu olsun Tubisss..Harika görünüyorsunuz hepiniz...Yüzünüz hep böyle gülsün inş..
İyi yapmışsınız kendinizede vakit kalmış...Nice mutlu yaşlara inş..
tşk ederim cnmm..
sizinde yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun..
çok tatlısınızz... çook güzel görünüyor herşeyyy
Doğum günü kutlu olsun yavrunuzun Allah bahtını güzel etsin siz de çok şıksınız maaşallah
Tubiss harika görünüyorsunuz..
Nice nice güzel senelere inşallahh....
yeni yaşınız uğurlu olsun...
otelde mi yaptınız?
kaça ortalama harcadın canım?
çok şekersiniz hepiizde....
elbisene bayıldım bu arada...
kaça aldın?
tubisss doğum günü kutlu olsun kuzunun :)
kızlar ben kendimi acaip yorgun ve uykusuz hissediyorum..ginseng falan mı kullansam nedir..çok halsizim( günlerdir böyleyim....
bende ihmal ediyorum
Doktora sorcam ben..Balık yağı falan versin olmassa..
Bir ara Kore'den bir arkadaş ginseng getirmişti eşime zıpkın gibi olmustu eşim
Ya aslında bu havalardan sanırım..bende de aynı durum var maleseff ...bi de bölee sebepsiz bir mutsuzluk
Oğlum fena halde Gülşen manyağı kızlar.Gülşen'in klibi çıktıgı zaman resmen cilveleşiyor,konusuyor kendi çapında..oynuyor..utanıyor kendi kendine falan..ucuyor resmen....öylede oynak gelin istemem yahuD
post embolizasyon sendromuymuş durumum.....
vallamı bende hiç sevmem gülşeni,,benim oğlanda(2yaşında) doğduğundan beri ismail yk manyağı ozaman benim oğlanda bi gariplik var,ama karnımdayken ben hep ismail yk dinledim ve dinlettim karnımdaki bebişede :2:demekki ondan bukadar seviyo derlerdide inanmazdım doğruymuş,halada kliplerinde şarkılarında acayip aynı dediğin gibişeyleri buda yapıyo bide utanıyo bakmayın ııhh diye bağırıyo kendisi baş başa oynıcak onla sanırım ama şimdilik kızım ortaya karışık ne olsa dinliyo pek belli etmiyo hepsine bayılıyo demekki anasının kızı nolcak
neymiş şekerim bu sendrom ?
Doktor'a mı gittin?
Ben hamileliğimde hiç müzik dinlemedim desem yeridir...Ama bizimki hafif oynak hatunları seviyorbabasına mı çekti acabaaa
2 tanemi çocugun var seninn..Allah bağışlasın canım..
evet canım ya 2 tane dünya tatlısı ve bi okadarda sinir edici 2 bebişim var oğlan 2yaşında kızda 13ünde 1 olcak nasipolursa,,tatlı baş belaları bunlar olsa bi dert olmasa daha büyük bir dert(yanlış anlaşılmasın lafın gelişi diyorum)ama yaşları yakınya gün içinde bezdiriyorlar daha ikiside bebek amaa
neymiş şekerim bu sendrom ?
Doktor'a mı gittin?
Ben hamileliğimde hiç müzik dinlemedim desem yeridir...Ama bizimki hafif oynak hatunları seviyorbabasına mı çekti acabaaa
2 tanemi çocugun var seninn..Allah bağışlasın canım..
selam güzel annler,
geçmişi okudum ne kadar çok konu konuşulmuş artık çok sık giremiyorum bir okuyup çıkıyorum
çalışan anne olmaktan bahsedilmiş bende onlardan biriyim ben oğlumu 2.ayına girdiği gün bıraktım
işe başladım ve bir sürü sorun yaşadım annem bakıyordu annemi kaybettim arkasından komşum bakmaya başladı kocası beyin kanaması geçirdi hala düzelemedi kayınvalidemde olmadığı için şimdi
zavallı eşim bakıyor gündüz çocuğa bakıyor akşam işe gidiyor ve maalesef bizim sıpa yüzünden hep gece çalışmak zorunda bu yazı atlatalım bende kreşe vericem inş bakalım ama gerçekten çalışan anne olmak çok zormuş
valla ihmal etmezdim eğer içseydisormayın benim oğlan kaşıkla ne uzatsam eliyle vurup reddediyo kızlar delircem ben yaa tiksiniyomu nedir sadece biberonla mama ve devam sütü içiyo artık inek sütü vermeye başladım 1 haftadır içine bisküvi koyup veriyorum tok tusun bari offfffffff ben naapcam kahvaltı asla yapmıyo yemek yemiyo kilosu 9.5 boyu 75 cm idi en son dr mı gitsek naapsak bi akıl verin bana..........
yaa çok az yani eline bi erik ver suyunu akıtarak yıyo ama yemekti çorbaydı neredeyse hiç ...dişleri de çıktı 6 tane ama bilmiyorumki galiba dr gitmek en iyisi gibi...canım kilosu ,boyu fena değil ama..ancak dr a danışırsan iyi olur tabi..hiç katı gıda yemiyor mu ??
yaa çok az yani eline bi erik ver suyunu akıtarak yıyo ama yemekti çorbaydı neredeyse hiç ...dişleri de çıktı 6 tane ama bilmiyorumki galiba dr gitmek en iyisi gibi...
canım doktorum bize multitabs omega3 verdi.
balık yiyemediğinden ziyade kilosu düşük olduğu için verdi.
sende bi doktoruna danış istersen uygun görürse sanırım balığa takviye olarak kullanılabilir.
evet canım ya 2 tane dünya tatlısı ve bi okadarda sinir edici 2 bebişim var oğlan 2yaşında kızda 13ünde 1 olcak nasipolursa,,tatlı baş belaları bunlar olsa bi dert olmasa daha büyük bir dert(yanlış anlaşılmasın lafın gelişi diyorum)ama yaşları yakınya gün içinde bezdiriyorlar daha ikiside bebek amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?