2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar...

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Herkes iyidir umarım...

Zeynep'cim çok geçmiş olsun. Kuzucuklar hasta oldu mu hayat işkence gibi geliyor. Allah dermansız dert vermesin. Daha kötülerinden yavrularımızı korusun. Hasta olanlara da acil şifalaar versin.

Bu arada benim oğlan felaket şekilde top hastası...

Oyuncak felan hiçbişe gözünde yok. Akşama kadar topun arkasında dolansak bıkmıyor ve gol gol diye topun arkasında dolanıyoruz. İlk söylediği kelime gol oldu zaten...

Artık tek elinden tutunca yürüyor arkasında biz de daha doğrusu annemde pil felan kalmıyor.

Dün 3-4 adım elerini bırakarak yürüdü bakalım ne zaman yürüyecek...

Yürürse valla işimiz iyice zorlaşacak. Gören diyor ki maşallahı var 10 sn duruduğu yerde durmaz mı bir çocuk...

Uyurkende yorgunluktan ağzı ayrılıyor resmen...

Maşallah kuzuma hasta olmasında dolanmaya razıyım/z...

Güzel bir günden herkese merhabalar...
Umarım herkes iyidir ...Bizde iyiyiz çok şükür diyelim...
Tatilden sonra bir sürü çamaşır ve sonrasında ütüler offf çook fena...Okadarr çok ütüm var kii anlatamamm...
İşyerinde işler evde ütüler bu kadınlar bir rahat yüzü görmiyecekmi yaa...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.şükür biz bugün daha iyiyiz dün akşamdan beri ateşimiz 37,6 sanırım antibiyotik içtikce daha iyi olacak.

Canım çok geçmişler olsun kusura bakma dün diyemedim...İnşallah daha da iyileşir kuzucuğun...

sağol canım bugün daha iyiyiz şükür.allah beterinden korusun inşallah.allahım tüm bebeklerimize sağlık versin...

maşallah kuzuya futbolcu olacak anlaşılan annesi, benim oğlanda daha çok tekerlekleri çevirmeyi seviyor.büyük bir kamyonu var onu yan çevirip sırayla tekerleklerini çeviriyor.benim kini de otomotiv mühendisi yapalım bari

Herkese selam.Benim oğlum da topa bayılıyor diğer oyuncaklarla pek ilgilenmiyor boşuna almışız o kadar oyuncağı.Biz de bütün gün top peşindeyiz.Aldığım karpuz topa hasta :)

Zeynep Kuzey'e çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşir yakışıklı.

hiç bitmiyor hiççç
bu da bizler için tatilin bile zor tarafı

Herkese selam...
hasta bebeklere çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Bal vermeye başlayan varmı.ben vermedim henüz ama vermek istiyorum daha kontrolede gidemediğimizden soramadık.

dogum günü olan bebeklerin dogum günleri kutlu olsun...

Arkadaşlar geçmişe bakamdım ama yazdıklarınızı okumayı cok özledim bugün cesurun doğum gününü
kutladık,hersey güzeldii.atlattık çok şükür darısı kutlayacak olan arkadaşlara artıkkk
ama çok yoruldummm,tabikide değerdi herşe oğluşum için
buraya resimlerimizi koymak istiyorum ama beceremedim,daha öncede hiç denemediğim içinnn...
neyse öpüyorum sizleriii

Cesurun dogum günü kutlu olsun canım nice yaşlara ..dogum gunu olan tum bebişlerinkini kutlarım ..

maşallah canım valla benim kızcazım maşallah 2 haftadır bıdır bıdır yürüyoo allaha emanet valla hele dışarlardada yürüyo okadar tatlı görünüyoki,valla nazar değcek diye korkuyorum,bakıyorumda bu küçücük yavru nasıl ayaklandı ufacık tefecik içi dolu tefecikannesinin bitanesi o hiç üzmüyo beni heleki kucağımda melek gibi oluyo,bukadarmı masum olur alınca kucağıma ödül olarak öpücük veriyo bana dudaklarımı uzatınca oda tam dudaklarıma yapışıyo öpmek için çok tatlıı ya valla kendi bebişimide pek övmüşüm yaa:78:,,ama napiyim hakediyoo çok tatlı kedi gibi gözdem bitanem seni çok seviyorum annemm iyiki varsınız
cesurun doğum gününü kutluyorum geçmiş amaaaaa

tatlı bi bursa sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnn.
8.e 10 vardı kalktık bu günlerde erkenci bıdık.kalvaltısını yaptı mutfakta çekmeceleri karıştırmakla meşgul.

canım benim, paşanın doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlarınız olsun inşallah...

tatlı bi bursa sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnn.
8.e 10 vardı kalktık bu günlerde erkenci bıdık.kalvaltısını yaptı mutfakta çekmeceleri karıştırmakla meşgul.

günaydın canım, afiyet şeker olsun yavru kuşa.benim oğluşta hergün 8'de kalkıyor.ananenin yollarını tutuyoruz.hiçte şikayetci olmuyor maşallah, araba koltuğunda ati atti diye diye gidiyoruz.

Günaydın kızlar...

cesurcum doğum gununuz kutlu olsun niece mutlu yıllara...

resim eklemek çok kolay..

sana resimli gönderiyorum cnm

resmin üzerini tıklarsan büyür rahat okursun cnmm

Son düzenleme:

Cesurun doğum günü kutlu olsun annesiii mutlu ve güzel yaşlar diliyorum inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…