canım yanlış anlama ama fotoğraflarda bebişinin kilosu gayet güzel görünüyor.balık takviyesinden sonra mı toparladı kendini, merak ettim...
yok canım vitamine dün başladık. kilosu 8900 boyu 74 cm.
ortalamanın biraz altında kalıyor. şükürler olsun sağlığı yerinde
minyon kuzum benim :109:
günaydın kızlar...
canım yanlış anlama ama fotoğraflarda bebişinin kilosu gayet güzel görünüyor.balık takviyesinden sonra mı toparladı kendini, merak ettim...
yok canım vitamine dün başladık. kilosu 8900 boyu 74 cm.
ortalamanın biraz altında kalıyor. şükürler olsun sağlığı yerinde
minyon kuzum benim :109:
canım bence kuzunun kilosu boyuna göre gayet güzel.maşallah kızoşuna.doğum günü resimlerinde de hiç de zayıf görünmüyor bence
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.şükür biz bugün daha iyiyiz dün akşamdan beri ateşimiz 37,6 sanırım antibiyotik içtikce daha iyi olacak.
Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım...
Zeynep'cim çok geçmiş olsun. Kuzucuklar hasta oldu mu hayat işkence gibi geliyor. Allah dermansız dert vermesin. Daha kötülerinden yavrularımızı korusun. Hasta olanlara da acil şifalaar versin.
Bu arada benim oğlan felaket şekilde top hastası...
Oyuncak felan hiçbişe gözünde yok. Akşama kadar topun arkasında dolansak bıkmıyor ve gol gol diye topun arkasında dolanıyoruz. İlk söylediği kelime gol oldu zaten...
Artık tek elinden tutunca yürüyor arkasında biz de daha doğrusu annemde pil felan kalmıyor.
Dün 3-4 adım elerini bırakarak yürüdü bakalım ne zaman yürüyecek...
Yürürse valla işimiz iyice zorlaşacak. Gören diyor ki maşallahı var 10 sn duruduğu yerde durmaz mı bir çocuk...
Uyurkende yorgunluktan ağzı ayrılıyor resmen...
Maşallah kuzuma hasta olmasında dolanmaya razıyım/z...
Zeynep Kuzey'e çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşir yakışıklı.
Güzel bir günden herkese merhabalar...
Umarım herkes iyidir ...Bizde iyiyiz çok şükür diyelim...
Tatilden sonra bir sürü çamaşır ve sonrasında ütüler offf çook fena...Okadarr çok ütüm var kii anlatamamm...
İşyerinde işler evde ütüler bu kadınlar bir rahat yüzü görmiyecekmi yaa...
Arkadaşlar geçmişe bakamdım ama yazdıklarınızı okumayı cok özledim bugün cesurun doğum gününü
kutladık,hersey güzeldii.atlattık çok şükür darısı kutlayacak olan arkadaşlara artıkkk
ama çok yoruldummm,tabikide değerdi herşe oğluşum için
buraya resimlerimizi koymak istiyorum ama beceremedim,daha öncede hiç denemediğim içinnn...
neyse öpüyorum sizleriii
maşallah canım valla benim kızcazım maşallah 2 haftadır bıdır bıdır yürüyoo allaha emanet valla hele dışarlardada yürüyo okadar tatlı görünüyoki,valla nazar değcek diye korkuyorum,bakıyorumda bu küçücük yavru nasıl ayaklandı ufacık tefecik içi dolu tefecikBu arada benim oğlan felaket şekilde top hastası...
Oyuncak felan hiçbişe gözünde yok. Akşama kadar topun arkasında dolansak bıkmıyor ve gol gol diye topun arkasında dolanıyoruz. İlk söylediği kelime gol oldu zaten...
Artık tek elinden tutunca yürüyor arkasında biz de daha doğrusu annemde pil felan kalmıyor.
Dün 3-4 adım elerini bırakarak yürüdü bakalım ne zaman yürüyecek...
Yürürse valla işimiz iyice zorlaşacak. Gören diyor ki maşallahı var 10 sn duruduğu yerde durmaz mı bir çocuk...
Uyurkende yorgunluktan ağzı ayrılıyor resmen...
Maşallah kuzuma hasta olmasında dolanmaya razıyım/z...
Arkadaşlar geçmişe bakamdım ama yazdıklarınızı okumayı cok özledim bugün cesurun doğum gününü
kutladık,hersey güzeldii.atlattık çok şükür darısı kutlayacak olan arkadaşlara artıkkk
buraya resimlerimizi koymak istiyorum ama beceremedim,daha öncede hiç denemediğim içinnn...
neyse öpüyorum sizleriii
tatlı bi bursa sabahından herkese günaydınnnnnnnnnnnn.
8.e 10 vardı kalktık bu günlerde erkenci bıdık.kalvaltısını yaptı mutfakta çekmeceleri karıştırmakla meşgul.
neyse öpüyorum sizleriii
neyse öpüyorum sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?