2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınnlarrrr....
Bu sabah erkenciyiz bizde...Kızımı anneannesine götürdük bugün...tatilden beri görüşmüyorlardı özleşmişler kafasını omzuna yaslıyor sarılıyor anneanneside çook mutlu tabii bu durumdan
Benim kız iyice cadı oldu üstünü giymek istemiyor dün babaannesini çileden çıkarmış atlet ve kilodunu 10 dk.da giydirdim diyor..Giyinmeyi sevmiyor öyle çıplak dolaşıcakİstediğini ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor şimdilik ona takılmış durumdayım nasıl başa çıkıcam bilmem...

Maşallah canım benim Almina'm da çoraplarını çıkarıp giymeye çalışıyor..çok tatlı oluyor o halleriyle sıpam :) burnundan çekerek çıkartıyor çoralarını..sonra giymeye çalışıyor ama beceremiyor :))

merhaba kızlar...
cesurcuğa mutlu yıllar

canım aynı sıkıntılar bizde de var. üstünü giydirmek büyük sıkıntı...
ama asıl sorun dediğin gibi istediği herşeyi yaptırması. ıhh ıhh diye diye istediği herşeyi yaptırıyor.
yapmayınca ağlamalar... gerçi bizde her istediğini yapıyoruz
acaba doğru olan nedir nasıl davranmak gerekir :26:

Aynen öyle o ıhh ıhhlar bitmiyor artık ne istediklerini biliyorlar...
Bize doktorumuz sakın her istediğini yapmayın hayırı öğretin çünkü onların beyinleri çok açık şimdi her istediklerini ağlayarak yaptırabildiklerini bir çözerseler işte ozaman işiniz var önüne geçemezsiniz dedi.Bırakın ağlayın ağlamaktan birşey olmaz dedi..Bende uygulamaya çalışıyorum ama pek işe yaramadı şimdiye kadar.Ben ona hıı seni seni diyorum oda bana aynısını yapıyor oyun zannediyor...

erik yiyor ha maşallah :) benimkiler henüz tadını bilmiyorlar eriğin..muz falan verdinmi hiç ?? belki yine diş çıkartıyordur..o yüzden olabilir huysuzluk etmesi..

canım o konuda şanslıyız şükür bahçemizde her türlü meyve yetişiyo domates biber falan şükür kendimiz yetiştirip doğal yediriyoruz bebelere erik de öyle ağaca yaklaşınca başlıyo istiyo hemen muz da eskiden verirdim çok güzel yerdi ama şimdi yok ...dediğin gibi belki yine diş çıkarıyordur oooof of yemeyen çocuk çok zor abisine çektin herhal bu da büyük oglumla hala uğraşıyorum ye ye diye 6 yaşında zar zor 20 kilo oldu...

biz de dün kutladık efenin doğum gününü bahçedeydi herşey çok güzeldi allah tekrarını nasib etsin inşallah bize ve bütün bebişlere alah uzuuun uzun sağlıklı ömürler versin...

biz de dün kutladık efenin doğum gününü bahçedeydi herşey çok güzeldi allah tekrarını nasib etsin inşallah bize ve bütün bebişlere alah uzuuun uzun sağlıklı ömürler versin...

canım Efeciğin de doğum günü kutlu olsun...Ne güzel yaa sırayla doğum günleri kutlanıyor bebişlerin...Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin inş.

canım efenin doğum günü kutlu olsun allahım daha nicelerini göstersin inşallah

dikkatini başka bir şeye çekmeye çalış, bazen başalı oluyorum bu konuda...

canım doğum gününüz kutlu olsun. daha nicelerini göstersin Rabbim...

kızlar bu arada benim komşum bebek bakmak istiyor. düşünen arkadaş yada çevresinde baktırmak isteyen varsa söyleyeyim dedim. bursa/beşevler.

amin canım allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah ...

slm annişler nasılsınız dogum günü olan yavruların dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.bizim de 2temmuzdu bebekler nasıl neler yapıyolar

kılzar bu ara kuzey beni anormal derecede ısırıyor kolumu, bacağımı, ayağımı, yüzümü....

sizde de var mı acaba aynı olay ya? istemediği birşeyi yapayım hemen ısırıyor. bazen mutlu ikende yapıyor.

normal birşey mi çözemedim ama dişlerle alakalı olmadığından eminim.

barış ta çok ısırıyo gerçi oyun için yapıyor yani baişeylere kızdığı için falan değil ama acıktığında ısırmayı hiç bırakmıyo
son zamanlarda bir salya sorunu varki görmelisiniz
küçüklüğünde bu kadar salyası olmamıştı

Cesur ve Rkyogn bebeklerinizin doğum günü kutlu olsun Allah bahtlarını güzel etsin

doğum günü olan bebişleri bizde kutluyoruz epbisini öpüyöz

Günaydın Kızlar,

Doğum günü olan bütün bebişlere nice sağlıklı, mutlu, başarılı senelere inşallah...

Yüce rabbim iyi günlerini görmek nasip etsin.

Yaşamları boyunca şansları yaver gider inşallah...

Benim oğluşumda 14 temmuz doğumlu, babam 15 ben 16 temmuz doğumluyum.

14 temmuz hafta içine denk geldiği için 16 temmuz da Allah izin verirse oğluşumla birlikte kutlayacağız.

Selam canım,

Isırmak da kelime mi resmen kollarımı kopartıyor.

Kollarım diş izi dolu. Nedenini ben de tam çözemedim kanı kaynıyor seviniyor ısırıyor, sinirleniyor ısırıyor ve özellikle de beni ısırıyor inanılır gibi değil...

Babam akşam diyor bu çocuk neden özellikle seni ısırıyor diyor. Ne biliiim yaaa anlamadım ben de.....

günaydın kızlar

slm annişler nasılsınız dogum günü olan yavruların dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.bizim de 2temmuzdu bebekler nasıl neler yapıyolar

doğum gününüz kutlu olsun canım.yüce rabbim daha nice sağlıklı mutlu yaşlar versin inşallah

canım bizde ısırma olayı pek olmuyor, en fazla arada omzumuzu ısırıyor.benim oğluşun vukuatı daha farklı, o minik ama bir o kadarda kuvvetli elleriyle, sertçe yüzümüze vuruyor.napsın kuzucuklar konuşmayı beceremedikleri için duygularını(mutluluklarını,üzüntülerini,kızgınlıklarını vs.) bu şekilde ifade ediyorlar.

Son düzenleme:
Bizde ısırma olayı yok.yemek sandalyelerini,mama sandalyelerini,bebek arabalarını sürükleme olayı var sadece..Oyun çitini ikisi birden ittire ittire istedikleri yöne sürüklüyorlar..Azcık bambam kılıklıyız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…