Günaydınnlarrrr....
Bu sabah erkenciyiz bizde...Kızımı anneannesine götürdük bugün...tatilden beri görüşmüyorlardı özleşmişler kafasını omzuna yaslıyor sarılıyor anneanneside çook mutlu tabii bu durumdan
Benim kız iyice cadı oldu üstünü giymek istemiyor dün babaannesini çileden çıkarmış atlet ve kilodunu 10 dk.da giydirdim diyor..Giyinmeyi sevmiyor öyle çıplak dolaşıcakİstediğini ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor şimdilik ona takılmış durumdayım nasıl başa çıkıcam bilmem...
Günaydınnlarrrr....
Bu sabah erkenciyiz bizde...Kızımı anneannesine götürdük bugün...tatilden beri görüşmüyorlardı özleşmişler kafasını omzuna yaslıyor sarılıyor anneanneside çook mutlu tabii bu durumdan
Benim kız iyice cadı oldu üstünü giymek istemiyor dün babaannesini çileden çıkarmış atlet ve kilodunu 10 dk.da giydirdim diyor..Giyinmeyi sevmiyor öyle çıplak dolaşıcakİstediğini ağlıyarak yaptırmaya çalışıyor şimdilik ona takılmış durumdayım nasıl başa çıkıcam bilmem...
merhaba kızlar...
cesurcuğa mutlu yıllar
canım aynı sıkıntılar bizde de var. üstünü giydirmek büyük sıkıntı...
ama asıl sorun dediğin gibi istediği herşeyi yaptırması. ıhh ıhh diye diye istediği herşeyi yaptırıyor.
yapmayınca ağlamalar... gerçi bizde her istediğini yapıyoruz
acaba doğru olan nedir nasıl davranmak gerekir :26:
erik yiyor ha maşallah :) benimkiler henüz tadını bilmiyorlar eriğin..muz falan verdinmi hiç ?? belki yine diş çıkartıyordur..o yüzden olabilir huysuzluk etmesi..
biz de dün kutladık efenin doğum gününü bahçedeydi herşey çok güzeldi allah tekrarını nasib etsin inşallah bize ve bütün bebişlere alah uzuuun uzun sağlıklı ömürler versin...
biz de dün kutladık efenin doğum gününü bahçedeydi herşey çok güzeldi allah tekrarını nasib etsin inşallah bize ve bütün bebişlere alah uzuuun uzun sağlıklı ömürler versin...
merhaba kızlar...
cesurcuğa mutlu yıllar
canım aynı sıkıntılar bizde de var. üstünü giydirmek büyük sıkıntı...
ama asıl sorun dediğin gibi istediği herşeyi yaptırması. ıhh ıhh diye diye istediği herşeyi yaptırıyor.
yapmayınca ağlamalar... gerçi bizde her istediğini yapıyoruz
acaba doğru olan nedir nasıl davranmak gerekir :26:
ben de geçmişi okurken yazdıklarını gördüm de arkadaşım kendimi anımsadım.40 günlükken bebeğim ben de annemi kaybettim Allah rahmet eylesin annelerimize acının tarifi yok ve en çok yanımızda olmalarını istediğimiz anlardan birinde...çalışıyorum ben de öyle yuvarlanıp gidiyoruz.işte.Allah yavrularımızın acısını göstermesin inşallah.
kılzar bu ara kuzey beni anormal derecede ısırıyor kolumu, bacağımı, ayağımı, yüzümü....
sizde de var mı acaba aynı olay ya? istemediği birşeyi yapayım hemen ısırıyor. bazen mutlu ikende yapıyor.
normal birşey mi çözemedim ama dişlerle alakalı olmadığından eminim.
kılzar bu ara kuzey beni anormal derecede ısırıyor kolumu, bacağımı, ayağımı, yüzümü....
sizde de var mı acaba aynı olay ya? istemediği birşeyi yapayım hemen ısırıyor. bazen mutlu ikende yapıyor.
slm annişler nasılsınız dogum günü olan yavruların dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.bizim de 2temmuzdu bebekler nasıl neler yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?