merhaba kızlar...
benim minik kuşum yine hasta
1-2 gündür hafif ateşi vardı bizde diş olduğunu düşündük ama
doktorumuz dün sabah kan tahlili istedi ve bol miktarda iltahap çıktı
ne enfeksiyonu sormayıda unuttum akşam gidicez yine ne olduğu anlayamadım
hemen antibiyotik iğneye başladık dün. sabah akşam 1 hafta böyle devam edecek.
4 saatte bir de ateş düşürücü veriyoruz yoksa hemen ateş yükseliyor.
yani kabus gibi günler yaşıyoruz
böyle bişey yaşayan arkadaş var mı merak ettim kaç günde ateş normale döner acaba?
merhaba kızlar...
böyle bişey yaşayan arkadaş var mı merak ettim kaç günde ateş normale döner acaba?
merhaba kızlar...
merhaba kızlar...
Bizde ısırma olayı yok.yemek sandalyelerini,mama sandalyelerini,bebek arabalarını sürükleme olayı var sadece..Oyun çitini ikisi birden ittire ittire istedikleri yöne sürüklüyorlar..Azcık bambam kılıklıyız :))
sizede geçmiş olsun canım umarım bir an önce rahat rahat çıkarır dişlerini.geçmiş olsun canım bizimkinin de ateşi var bende dişten sanıyorum
idrar yolu enfeksiyonu zor geçiyormuş ve yenilenmesi kolaymış diye duydum biraz korktum doğrusugeçmiş olsun canım. idrar yoları enfeksiyonu olabilir kızlarda genelde oluyor.bizde de olmuştu 3 gün falan sürmuştu.
aynen canım bizimkide genelde sadece beziyle. gecede öyle uyudu.çok geçmiş olsun canım.allahım acil şifalar versin inşallah.bizimde pazar günü ateşimiz 39,5 dereceye kadar yükseldi doktora götürdük boğazlarında enfeksiyon var,enfeksiyon geçmeden de ateşi hemen düşmez, 3 günden fazla ateşi devam ederse tekrar getirin demişti ama şükür dün iyiydi artık.antibiyotik verdi.bizim ateşimiz 3 gün sürdü.bizde 4 saatte bir ateş düşürücü verdik, sık sık ılık duş aldırdık.dün ateş yönünden biraz daha iyiymiş ama çok halsiz ve mızmızdı diyor annem.bu arada dişte çıkartıyor ikisi bir arada ağır geldi oğluşuma.bugün daha iyi şükür.sende sık sık ılık duş aldır canım.hım birde annem vücutlarını sirkeli su ile silmiş annem oda iyi geldi diyor.birde ilk günlerde altında bezi, üstüne hiçbirşey giydirmedik.
bende ateşten çok korkuyorum malesef bizimki de en ufak şeyde ateşleniyorAyy canım benim kıyamam yaa...
Çok geçmiş olsun inş.biran önce toparlanır..ya bu sene bu çocuklara ne oldu böyle bir kurtulamadılar.
Benimde ödüm kopuyor yeniden hasta olursa diye.:18::18:
Bizim ateşimizde hemen düşmüyor canım 2-3 gün sürüyor sürekli ateş düşürücü kullanmak zorunda kalıyoruz
gül suyunu hiç duymamıştım canım deneyebilirim.geçmiş olsun. ateş için gül suyunuda önermişlerdi bana karnına ve ayaklarına sür demişlerdi bizde ıspartada acile gitmiştik. gül suyu almıştık oradan. kullandık. ama ılık duş daha iyidir sanırım.
sanada çok geçmiş olsun canım.ateşim yükselip iniyor..38,5-39,5 ...iştahım da yok..66,5 kg a düştüm...çok halsizim..bi uğrayayım dedim ama fazla duramayacağım sanırım..bunlar hep embolizasyonun yan etkileri..umarım en kısa zamanda geçer......
ateşim yükselip iniyor..38,5-39,5 ...iştahım da yok..66,5 kg a düştüm...çok halsizim..bi uğrayayım dedim ama fazla duramayacağım sanırım..bunlar hep embolizasyonun yan etkileri..umarım en kısa zamanda geçer......
ateşim yükselip iniyor..38,5-39,5 ...iştahım da yok..66,5 kg a düştüm...çok halsizim..bi uğrayayım dedim ama fazla duramayacağım sanırım..bunlar hep embolizasyonun yan etkileri..umarım en kısa zamanda geçer......
ben demiştim firar ederler yakında diye :)) benim kız çok fena ısırıyor. yama kelimesini cümle içinde kullan hiç farketmez ne dediğin dişlerini gıcırdatıyor hemen.
birde mama sandalyesinden çıkarıyor bacaklarını dışarıya yada tepesine çıkıyor. tehlikeli oldu artık mama sandalyesi bizim için.
Merhabalar Dün hayatımdaki en önemli günlerden biriydi çünkü küçük sevgilimin doğum günüydü yakın ailemizle yemeğe çıktık ardından pastasını kesip fotoğraf çektirdik ama nedense çok huzursuzdu huysuzlanıp durdu bende sizin gibi foto paylaşmak istiyordum ama eşimin vetosu yüzünden koyamadım Bu gün de 1 yaş aşılarından sadece tetanoz aşısını vurdurduk haftaya tatile çıkacağımız için kızamık ve diğer iki aşısını öbür aya bıraktık selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?