- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Merhabalar Dün hayatımdaki en önemli günlerden biriydi çünkü küçük sevgilimin doğum günüydü yakın ailemizle yemeğe çıktık ardından pastasını kesip fotoğraf çektirdik ama nedense çok huzursuzdu huysuzlanıp durdu bende sizin gibi foto paylaşmak istiyordum ama eşimin vetosu yüzünden koyamadım Bu gün de 1 yaş aşılarından sadece tetanoz aşısını vurdurduk haftaya tatile çıkacağımız için kızamık ve diğer iki aşısını öbür aya bıraktık selam ve dua ile
çok geçmiş olsun canım..selam kızlar ben forma qirmeyeli 1 ayı qeçmiş yaa çok hastayım ateşim war terliyorum hapşırma ishal mide bulantısı halsizlik nedir anlamadım dr qidip kan werdim bakalım bu qün ne diyecek sizler nasılsınız umarım iyisinizdir.. oqlumun doqum qünüde yaklaşıyo bende herhanqi bi hazırlık yok bi iyleşsemde başlasam artıkk
ben çıkıyorum kızlar bebişlkeri we sizleri kocaman öptümm:)))
Alminacım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah kendine iyi bak
Merhabalar Dün hayatımdaki en önemli günlerden biriydi çünkü küçük sevgilimin doğum günüydü yakın ailemizle yemeğe çıktık ardından pastasını kesip fotoğraf çektirdik ama nedense çok huzursuzdu huysuzlanıp durdu bende sizin gibi foto paylaşmak istiyordum ama eşimin vetosu yüzünden koyamadım Bu gün de 1 yaş aşılarından sadece tetanoz aşısını vurdurduk haftaya tatile çıkacağımız için kızamık ve diğer iki aşısını öbür aya bıraktık selam ve dua ile
selam kızlar ben forma qirmeyeli 1 ayı qeçmiş yaa çok hastayım ateşim war terliyorum hapşırma ishal mide bulantısı halsizlik nedir anlamadım dr qidip kan werdim bakalım bu qün ne diyecek sizler nasılsınız umarım iyisinizdir.. oqlumun doqum qünüde yaklaşıyo bende herhanqi bi hazırlık yok bi iyleşsemde başlasam artıkk
ben çıkıyorum kızlar bebişlkeri we sizleri kocaman öptümm:)))
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bakalım inş.herkes biraz daha iyidir...
Bizde idare ederiz çok şükür..Akşam Özge yi yıkadım artık banyoda yıkıyorum.Küvetine sığmıyor artık.Ama çok korkuyor ağlaya ağlaya bir hal oluyor.Sanki etinden et kopartıyorlar.Üzerini çıkardım kucağıma alıcam hadi gel kızım diyorum ıı diyor yapıştı koltuğa zor aldım..Anlıyor yıkanacağını..Napıcam ben böyle...Nasıl sevdiricem banyoyu sizin nasıl böyle olan varmı peki...Yada nasıl yıkıyorsunuz...
Canım desteksiz oturmaya başladıklarından beri netten ısmarladığım bebekler için olan oturma taburesi içine oturtup öyle yıkıyoruz eşimle..şarkılar,tekerlemeler söyleye söyleye..zaten 2-3 dakika sürüyor en fazla...sorun çıkmıyor...:)
Alminacım nsıl bişey onlar rica etsem bir resmini koyabilirmisin..
merhabalar
geçmişe bakamadım kızlar yürüyen bebiş var mı
benim ki istekle zevkle sıralıyor
ayakta duruyor
ama yürümüyor
merhabalar
geçmişe bakamadım kızlar yürüyen bebiş var mı
benim ki istekle zevkle sıralıyor
ayakta duruyor
ama yürümüyor
Herkese slm.Burası çok sıcak.Oğlum çıtçıtlı badi ile uyuyor şu an.
Son zamanlarda iyice biberonu reddetmeye başladı bin bir oyunla yarısını ancak yiyiyor yaptığımın.
Kahvaltıyı karışım halinde veriyordum ama artık istemiyor 3-4 gündür ayrı ayrı yemeye başladık.
Bugün biraz geç kalktık 11 civarı ve bugünkü menümüz kahvaltıda 100 ml aptamil devam sütü, bir dilim ekmek,yarım yumurta sarısı,biraz labne peyniri şeklinde,ara öğün yemedik çünkü uykumuz geldi ve uyuduk kalkınca bir kase yoğurt çorbası(en sevdiği çorba son zamanlarda) ara öğün 2 dilime yakın karpuz.
Bir de bizim en sevdiğimiz şeylerden biri de bebelac pişirilen lezzetler armutlu muhallebi içine 4 tane cici bebe bisküvi ile 180 ml civarı yiyor genellikle.
Artık büyüyorlar yediğimiz herşeyden vermeye de çalışıyorum yediği kadar.
Yanlış biliyorum ama TV ile yediriyoruz özellikle reklam açarak çoğu zaman.
Sizde durumlar nasıl kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz?Karışım halinde mi tek tek mi?Herkes günlük yedirdiklerini de yazarsa sevinirim.
Kimse cevap yazmamış.Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Kimse cevap yazmamış.Paylaşımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?