2010 Temmuz Anneleri : )

Nice doğum günlerine canım :) Yeni yaşınız kutlu olsun

çok geçmiş olsun canım..
Alminacım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah kendine iyi bak

sağolasın canım..dün ateşim 39.8 i bulmuştu..bu aralar böyleyim....

doğum gününüz kutlu olsun canım allah daha nice sağlıklı mutlu yaşlarını göstersin inşallah

çok geçmiş olsun canım umarım tahlilerin temiz çıkar.paşanın sana ihtiyacı var...

Son düzenleme:
kızlar bimde aynalı duvar stickerlarından var.kare, yuvarlak ve yıldız modellerinde ve ücreti 6,5 lira ve çok uygun almak isteyen kaçırmasın bence.

Merhaba kızlar...
Nasılsınız bakalım inş.herkes biraz daha iyidir...
Bizde idare ederiz çok şükür..Akşam Özge yi yıkadım artık banyoda yıkıyorum.Küvetine sığmıyor artık.Ama çok korkuyor ağlaya ağlaya bir hal oluyor.Sanki etinden et kopartıyorlar.Üzerini çıkardım kucağıma alıcam hadi gel kızım diyorum ıı diyor yapıştı koltuğa zor aldım..Anlıyor yıkanacağını..Napıcam ben böyle...Nasıl sevdiricem banyoyu sizin nasıl böyle olan varmı peki...Yada nasıl yıkıyorsunuz...

Canım desteksiz oturmaya başladıklarından beri netten ısmarladığım bebekler için olan oturma taburesi içine oturtup öyle yıkıyoruz eşimle..şarkılar,tekerlemeler söyleye söyleye..zaten 2-3 dakika sürüyor en fazla...sorun çıkmıyor...:)

Alminacım nsıl bişey onlar rica etsem bir resmini koyabilirmisin..

Herkese slm.Burası çok sıcak.Oğlum çıtçıtlı badi ile uyuyor şu an.
Son zamanlarda iyice biberonu reddetmeye başladı bin bir oyunla yarısını ancak yiyiyor yaptığımın.
Kahvaltıyı karışım halinde veriyordum ama artık istemiyor 3-4 gündür ayrı ayrı yemeye başladık.
Bugün biraz geç kalktık 11 civarı ve bugünkü menümüz kahvaltıda 100 ml aptamil devam sütü, bir dilim ekmek,yarım yumurta sarısı,biraz labne peyniri şeklinde,ara öğün yemedik çünkü uykumuz geldi ve uyuduk kalkınca bir kase yoğurt çorbası(en sevdiği çorba son zamanlarda) ara öğün 2 dilime yakın karpuz.
Bir de bizim en sevdiğimiz şeylerden biri de bebelac pişirilen lezzetler armutlu muhallebi içine 4 tane cici bebe bisküvi ile 180 ml civarı yiyor genellikle.
Artık büyüyorlar yediğimiz herşeyden vermeye de çalışıyorum yediği kadar.
Yanlış biliyorum ama TV ile yediriyoruz özellikle reklam açarak çoğu zaman.
Sizde durumlar nasıl kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz?Karışım halinde mi tek tek mi?Herkes günlük yedirdiklerini de yazarsa sevinirim.

merhabalar
geçmişe bakamadım kızlar yürüyen bebiş var mı
benim ki istekle zevkle sıralıyor
ayakta duruyor
ama yürümüyor

merhabalar
geçmişe bakamadım kızlar yürüyen bebiş var mı
benim ki istekle zevkle sıralıyor
ayakta duruyor
ama yürümüyor

benimki 2-3 hafta oluyo başlayalı bıdır bıdır hemde maşallah heryerde güzelgüzel yüryo artık düşmüyorda ama çoktatlı görünüyo nazar değcek diye korkuyorum valla

Selam kızlar,

Geçmişe hiç bakamadım....
En yakın arkadaşım geldi..3 gündür bendeydi..Üniversiteden ev arkadaşım..Harika bir 3 gün geçirdim..Eski anıları tazeleyip,sabahladık..Oğlum aşık oldu :)))) dibinden ayrılmadı :))
Umarım hepiniz iyisinizdir..hemen yatıp dinlenmek istiyorum...Görüşmek üzere.

Kocaman günaydınlar herkesee..

Oğlusumun kahvaltısını yaptırdım,biraz önce yatırdım..Sabahın 6 sında kalkınca bu saatte uyuyor
Benim bugün yine misafirim var :))yuppppiiiii haftada 1-2 misafirim kesin oluyor......Çok yorulmuyorumda ,herkes kendi işini kendi yapıyo..Bana hoş sohbet etmek kalıyor :)))))))
seviyorum misafir olayını yaa.Çok şükür..

Oğluma yine domates,peynir..vs... kahvaltısı yaptırmaya başladım 2 gündür..Hastalıktan sonra yine mama kahvaltısına dönmüştük.
Çok şükür şimdi bizim gibi yiyor..Biraz daha zaman alıyor böyle kahvaltı yaptırmak ama olsun alışmak zorunda..artık bardaktan su içiyoıruz ..
Bunların hepsi en yakın arkadaşımın marifetleri..Öyle güzel alıştırdıki oğluma..Eeeee tecrübeli anne olmak bir başka tabi...

Kimse cevap yazmamış.Paylaşımlarınızı bekliyorum.

bazan karışım halinde bazan tek tek veriyorum canım..hafta içi zaten kahvaltılarını kreşte yapıyorlar..öğretmenleri yumurta ,süt,peynir,tereyağ-ballı ekmek veriyormuş.. hafta sonu ben de cici bebe ,bal,süt karışımı veriyorum..hafta sonları yumurta vermiyorum...Günün diğer zamanlarında biz ne yersek ondan yiyorlar..ama sofra şekeri içeren yiyecekleri mümkün olduğunca vermemeye çalışıyorum..eğer o gün yemek yapamadıysam,ki şu sıralar yüksek ateş ,iştahsızlık ve ani kilo vermem itibariyle halsizliğim var ve pek yemek te yapamadım..akşamları kreşten gelir gelmez süt ve muz veriyorum..akşam yemeği olarak da kaşık maması verdim..yani zorda kaldığımda kaşık maması imdadıma yetişiyor...iyi olduğum zamanlarda akşam biz ne yersek onu veriyorum..

slm cnm.

biz sabah karışım kahvaltı(yumurta-süt-labne-ceviz ekmek bisk. vs)yiyor

öğlen meyva(muz-şeftali)

1 su bardağı yoğurt

akşam çorba 1 saat sonra tekrar yoğurt

yatarken 200 ml pınar süt içiyor.
toprak artık biberonu istemiyor.akşam uyurken veriyorum zorla içiyo.gece 11 de içiyo sabah 10 kahvaltı yapıyor.1 hafta önce sabah 7 de tekrar süt içerdi onu artık istemiyor.(gece arada kalkıp su içiyor)

çorbalarıda haftada 3 gün kıyma 3 gün tavuk ve bol sebzeli yapıyorum.

püre olarak yiyor şuanda.sabırla bekliyorum bende bizim yemeklerimzden yemesini.
sıkıldım çünkü istiyorum şöle makarna dolma içi ,pilav ,yoğurt ,köfte yesin ama nerde hemen kusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…