Benim oğlum da biberonu istemiyor özellikle devam sütünü nerde öyle 200 ml içecek ancak 120 ml zar zor içiriyoruz birkaç gündür daha bir istemiyor.Acaba yeni dişleri geldiği için mi biberon istemiyor anlamadım.Kaşığı da dişleri ile sıkıyor.Bugün arpa şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım yarım kaseyi bile yemedi o da zar zor.Az önce de yarım muz yedi uyudu.Benim en çok sıkıldığım yemek yedirmek.Adeta bir işkence.
iyi geceler herkese....
kuzey bu günlerde çok huysuz elde avuçta durmuyor.
yine diş çıkartıyoruz alttan dördüncü geliyor. bu arada kuzeyin köpek dişlerinden birisi çıktı bayağıda büyümüş.
hiç anlamadım hep önlere bakıyordum huysuzlandıkça tesadüfen gördüm köpek dişini. sıralı çıkar diye bekliyordum.
şu dişler bir çıkıp bitsede rahatlasak. çok yoruldum ben artık zaman geçsin ve büyüsün istiyorum.
Baharcım ya aynı dertler bende de var...Bugün gerçekten bir sinir boşalması yaşadım...Oğlan çok huysuz,yapışık ikiz gibiyiz..özellikle hastalıktan sonra tamamen huyu suyu değişti..Oturdum ağladım...Misafirlerimi bile şiş gözlerle karşıladım.Allahtan onlar biraz moralimi düzelttiler..Annem diyorki senin sinirlerin yıpranmış..
Benim yıpranmasında kimin yıpransın..20 gün oldu adımımı dışarı atmadım..
20 günüde geç 1 senedir evde otur otur...Nereye kadar..hergün aynı şeyler vs..Allah evlatlarımıza sağlık versin ama zor zanaat...!!
Eşimde bugün bana bir teklif getirdi..2 ay kadar daha sabret..Sana bir bakıcı tutucam ,böyle olmana izin veremem dedi..
Bişey demedim pek ama .......bilemiyorum..
ahhh canım ahhh... zaman zaman o patlamalrı bende yaşıyorum saçımı başımı yoluyorum zaman zaman...
herkes bu dönemden geçiyor diye avutup duruyorum kendimi. ev de olmak zaten başlı başına sıkıcı ve yorucu birde çocuk olunca daha da zormuş.
bu arada eşini, tebrik ederim bu ince düşüncesinden dolayı..
benim eşim böyle bir teklifte bulunmaz ama bende böyle birşey olsa kabul edemem herelde. bende anormal derecede kontrol etme hastalığı var. istanbula gidince bile annem kuzeyin kahvaltısını gayet güzel yaptırabilir ama nedense ben hep kendim yaptırıyorum sonra geri yatıyorum onlar oynuyor.
önce kendi huyumu değiştirmem lazım
Selamlarr :)
Akşam üstü eşim, benim sıpaların ellerine saç fırçalarını vermiş..ikisi de kendi saçlarını taramaya çalışıyorlardı..Daha sonra Çınar beyi bir ara mama önlüğünü kendisine takmaya çalışırken gördüm..Almina da külodunu giymeye çalışıyordu :)) Tabi hiç birini yapmayı beceremiyorlardı..Ama ne bileyim sanki büyük iş başarıyorlarmışçasına bir mutlu oldum,bir gurur duydum ki sıpalarımla...Çabalamaları öyle hoşuma gitti ki...Gözlerimden mutluluk göz yaşları bile aktı... .
İnşallah hayırlısıyla geçer bu dönemlerimiz canımm...
Eşiminde isteği ,sen en azından 5 dakika bile olsa bir nefes al....Aslında o bende de var Baharcım..Benimde annem şuan yanımda mesela ama sanki o yapamayacak gibi hiçbişey yaptırmıyorum..Üstelik annemide çok seviyor oğlan..
Annem git 2 saat uyu en azından diyor yapmıyorum..
Ama yok yaa biraz nefes almaya ihtiyacımız var bahar...
2 ay olsun baakalaım..Sonra iyiden iyiye düüşüncem bu teklifi...
ne kadar değişik birşey ya bu annelik. pekalada yapabilirler aslında çocuğun bakımını.
hatta kuzey benim anneme öğle düşkün ki ondan bana gelmez alırsam kucağımada ağlar. o kadar yani... çünkü gönlünü annem hep hoş eder hiç üzmez ama ne bileyim olmuyor yapamıyorum kendimi rahat bırakamıyorum.
gitgide bende tükeniyorum tabi. ne sabır kaldı ne sinir. kendimi bile salıverdim, hiç özen göstermez oldum bazen pijamalarla akşam ediyorum
.
Bilmez miyim :)))) çok iyi anlıyorum seni...a'dan z'ye......
ben yatıyım canım mesaim 6 da başlıyor..
seni çok öptüm..
selam kızlar
az önce toprağa çorba yaparken oda arkamda yürüteçle geziyodu.
yan tekeri çıkmış halının üstüne bi devrildi
kafasının üstüne ayyyyy bittimmm resmen
yanagı kızarmış
çok ağladı kuzum ya
artık yürüsede kurtulsak şu yürütecden.
iyice tehlikeli olmaya başladı...
öncelikle slm herkeze
o kadar kötüyüm ki anlatamam size duygularımı buraya yazınca biraz daha rahatlıyorum.
ve sizle yaşadığım kötü günü ve en önemli günü paylaşmak istiyorum
kızımın doğum günü 7 temmuz doğum günü perşembeye denk geliyordu bizde kararlaştırdık cumartesi herkeze uygun tatildi diğer günde pazar rahat rahat oturur kutlarız diye aile yakınlarımla oldu aile içiydi hep o gün yapmaya karar verdik . taa ne zamandır kızıma yapacaklarımı düşünüp duruyordum o kadar heycanlıydım ki o gün için elimden geleni yapmak istiyordum.
ama malesef olmadı ve felaket oldu.
bir hafta önce eşimin memleketine gitmiştik eşimin yegeni en büyük abisinin kızı 10 yaşında kendisi doğum günü için kızımın gelmek istedi bir hafta bizde kaldı ama o kadar sıktı ki kızımı hep kucağına almak istiyor ve sıkıp suyunu çıkarıyordu kızım mız mız bir bebek oldu.ben evde hep serbest bırakırım kendi oynar o melek kızım bir huysuz oldu kız bunalttı yavrumu misafir dedim uyara uyar kendimi sıka sıka idare ettim.ama inanın nefes bile almadım bir hafta onların peşinden koşmaktan bişey yapacak çocuğa diye takip etmekten iflah oldum kısacası anam ağladı.
dogum günü hazırlığımı zar zor yaptım kızıma sürekli bakmaktan her an bişey olucak diye pastamızı ablam ben yaptırırım dedi iyi dedim kırmadım ben kendim yapacaktım.(buda içimde uhde kaldı)
annemi dogum gününün olduğu gün cagırıp biraz bak erken gel diye aradım ama malesef ablam benim ev aldı pazar günü taşınmaya aniden karar verdi ve annem temizlikçi kdını götürmş ablamın yeni evini temizletiyormuş herkez onla meşguldu.neyse dedim gene akşam ablam işimiz biter annemgil yengemgil abilerim hep birlikte geliriz önemli degil dedi iyi dedim sustum.benim çocuğumun doğum gününün olduğu gün sen niye taşınma işi cıkartıyorsun be adammm...
öbür hafta taşın yok işine ögelen seyler vardı çünkü
benim kızımı kim düşünecek
neyse çok uzattım sinirden ne dediğimi bilmiyorum inannın
büyük güne dönelim temizliğimi yaptım bayolar kızımın kıyafeti ikramlıklarım hazır derken akşam oldu ve misafir zili çaldı kapıyı açmaya gittim kapıyı açmamlaiçerden takkkkkkk diye bir ses ve kızımın ağlaması ne oldu diye fırlamamla can havliyle kızım beşikten düşmüş kucagıma aldım o kadar aglıyorki canı yanmış ki kıpkırmızı eşimin yegeni beşikte uyuyordu kızım uyandı bu diye sen beşiğin asansörünü indrmeden almay çalış koca yerden tak diye düşür alnı burnu hep kan içinde sıyrık tüm vüducu ben feryatla sinir krizi geçirdim yerlere attım kendimi bağıra bağıra feryat ettim herkese kızdım herkesin canı sıkıldı ama benim çokta umrumdaydı kimseye ne hoşgeldiniz ne bişey kızımı sakinleştirdim elini yüzünü yıkadım kontrol ettim heryerini annemgil illa bişey olmaz götürme dedi hastaneye götürmedim ev misafir dolu artık kucagımda yavrum aglayıp durdum mutfakta illa pastsını keselim olmaz molmaz dediler yemin içtirdiler hiç bişey umrumda değildi suratım beş karış ne üstümü giydim ne masa hazırladım pastayı kestirmek ve o halde resim çektirmek istemedim ama herkez olmaz falan üstüme geldi .kızımı yetim gibi sehpanın üstüne pastasın koyup o haliyle resim çektiler ben hiç birseye karışmadım hiç bişey yemedim yegeini öldürürcesine bakıp bir mutfak bir yatak odası kimseyle konuşmadan hep aglamaklı gezip gitmelerini bekledim herkezin.onlar gidince kızımıda alıp yattım kızım uyuyunca sabaha kadar başında nöbet tutdum bayılana kadar agladım sabaha kadar sabah erkenden eşim yegenini götürdü.ben dünde sabaha kadr uyumadım bir yarım saat bile uykularım kaçtı depresyondayım doktora gitmek istiyorum
sinirlerim çok bozukkkkkk
kızım çok sükür iyi alnının sisi indi burnu nun üstündeki yaralar kurudu koca kabuk oldu krem sürüyorum
işte böyle bir unutulmaz bir yaş günü geçirdik.
ALLAH KİMSEYİ ÇOCUGUNUN ACISIYLA ÜZMESİN.
HİÇ BİR ZAMAN O GÜNÜ UNUTMAYACAGIM OYSAKİ NASILDA HAYAL ETMİŞTİM BİR FOTOGRAFIM BİLE YOK SU AN AGLIYORUM VE KENDİMİ PARCALAMAK İSTİYORUM.
İÇİM ÇOK ACIYOR NE ZAMAN GEÇER BİLMİYORUM AKLIMDAN KIZIMIN O HALİNİ ÇIKARAMIYORUM NE YAPTIGIMI NEDE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.BİRAZDAN HASTANEYE GİDECEGİZ BİR YAŞ ASISI OLUCAGIZ MUAYENEDE OLUP GELELİM
öncelikle slm herkeze
o kadar kötüyüm ki anlatamam size duygularımı buraya yazınca biraz daha rahatlıyorum.
ve sizle yaşadığım kötü günü ve en önemli günü paylaşmak istiyorum
kızımın doğum günü 7 temmuz doğum günü perşembeye denk geliyordu bizde kararlaştırdık cumartesi herkeze uygun tatildi diğer günde pazar rahat rahat oturur kutlarız diye aile yakınlarımla oldu aile içiydi hep o gün yapmaya karar verdik . taa ne zamandır kızıma yapacaklarımı düşünüp duruyordum o kadar heycanlıydım ki o gün için elimden geleni yapmak istiyordum.
ama malesef olmadı ve felaket oldu.
bir hafta önce eşimin memleketine gitmiştik eşimin yegeni en büyük abisinin kızı 10 yaşında kendisi doğum günü için kızımın gelmek istedi bir hafta bizde kaldı ama o kadar sıktı ki kızımı hep kucağına almak istiyor ve sıkıp suyunu çıkarıyordu kızım mız mız bir bebek oldu.ben evde hep serbest bırakırım kendi oynar o melek kızım bir huysuz oldu kız bunalttı yavrumu misafir dedim uyara uyar kendimi sıka sıka idare ettim.ama inanın nefes bile almadım bir hafta onların peşinden koşmaktan bişey yapacak çocuğa diye takip etmekten iflah oldum kısacası anam ağladı.
dogum günü hazırlığımı zar zor yaptım kızıma sürekli bakmaktan her an bişey olucak diye pastamızı ablam ben yaptırırım dedi iyi dedim kırmadım ben kendim yapacaktım.(buda içimde uhde kaldı)
annemi dogum gününün olduğu gün cagırıp biraz bak erken gel diye aradım ama malesef ablam benim ev aldı pazar günü taşınmaya aniden karar verdi ve annem temizlikçi kdını götürmş ablamın yeni evini temizletiyormuş herkez onla meşguldu.neyse dedim gene akşam ablam işimiz biter annemgil yengemgil abilerim hep birlikte geliriz önemli degil dedi iyi dedim sustum.benim çocuğumun doğum gününün olduğu gün sen niye taşınma işi cıkartıyorsun be adammm...
öbür hafta taşın yok işine ögelen seyler vardı çünkü
benim kızımı kim düşünecek
neyse çok uzattım sinirden ne dediğimi bilmiyorum inannın
büyük güne dönelim temizliğimi yaptım bayolar kızımın kıyafeti ikramlıklarım hazır derken akşam oldu ve misafir zili çaldı kapıyı açmaya gittim kapıyı açmamlaiçerden takkkkkkk diye bir ses ve kızımın ağlaması ne oldu diye fırlamamla can havliyle kızım beşikten düşmüş kucagıma aldım o kadar aglıyorki canı yanmış ki kıpkırmızı eşimin yegeni beşikte uyuyordu kızım uyandı bu diye sen beşiğin asansörünü indrmeden almay çalış koca yerden tak diye düşür alnı burnu hep kan içinde sıyrık tüm vüducu ben feryatla sinir krizi geçirdim yerlere attım kendimi bağıra bağıra feryat ettim herkese kızdım herkesin canı sıkıldı ama benim çokta umrumdaydı kimseye ne hoşgeldiniz ne bişey kızımı sakinleştirdim elini yüzünü yıkadım kontrol ettim heryerini annemgil illa bişey olmaz götürme dedi hastaneye götürmedim ev misafir dolu artık kucagımda yavrum aglayıp durdum mutfakta illa pastsını keselim olmaz molmaz dediler yemin içtirdiler hiç bişey umrumda değildi suratım beş karış ne üstümü giydim ne masa hazırladım pastayı kestirmek ve o halde resim çektirmek istemedim ama herkez olmaz falan üstüme geldi .kızımı yetim gibi sehpanın üstüne pastasın koyup o haliyle resim çektiler ben hiç birseye karışmadım hiç bişey yemedim yegeini öldürürcesine bakıp bir mutfak bir yatak odası kimseyle konuşmadan hep aglamaklı gezip gitmelerini bekledim herkezin.onlar gidince kızımıda alıp yattım kızım uyuyunca sabaha kadar başında nöbet tutdum bayılana kadar agladım sabaha kadar sabah erkenden eşim yegenini götürdü.ben dünde sabaha kadr uyumadım bir yarım saat bile uykularım kaçtı depresyondayım doktora gitmek istiyorum
sinirlerim çok bozukkkkkk
kızım çok sükür iyi alnının sisi indi burnu nun üstündeki yaralar kurudu koca kabuk oldu krem sürüyorum
işte böyle bir unutulmaz bir yaş günü geçirdik.
ALLAH KİMSEYİ ÇOCUGUNUN ACISIYLA ÜZMESİN.
HİÇ BİR ZAMAN O GÜNÜ UNUTMAYACAGIM OYSAKİ NASILDA HAYAL ETMİŞTİM BİR FOTOGRAFIM BİLE YOK SU AN AGLIYORUM VE KENDİMİ PARCALAMAK İSTİYORUM.
İÇİM ÇOK ACIYOR NE ZAMAN GEÇER BİLMİYORUM AKLIMDAN KIZIMIN O HALİNİ ÇIKARAMIYORUM NE YAPTIGIMI NEDE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.BİRAZDAN HASTANEYE GİDECEGİZ BİR YAŞ ASISI OLUCAGIZ MUAYENEDE OLUP GELELİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?