2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun bende keşke zamanında yürüteç alsaydım diyordum erken yürür belki diye iyiki almamışım

Geçmiş olsun bebeğinizin doğum günü kutlu olsun Allah bahtını güzel etsin bu arada bebeklerimiz aynı gün doğmuş 07.07.2011

Aşkoğlum siz çalışıyor musunuz bakıcı olayı için sordum
Bu dönem oğluşuma annem baktı ama sanırım eylülde ben de bakıcı bulucam
Alminacım sanırım ikizleri kreşe vermişsin memnun musun aklın çocuklarda kalıyor mu ben şimdiden eylülü düşünüp tatili kendime zehir etmeye başladım Allah ım kolaylık ver

deniz geçmiş olsun.
ben yürüteci 2 aydır falan kullanmıyorum. ondan sonra yürümeye çalıştı
ve yürüyor artık. onun etkisi var mıdır bilmiyorum ama dene istersen.

yavsib çok üzüldüm canım ya aynen kendimi koydumda yerine
sinirini üzüntünü çok iyi anlıyorum.
benimde işler planın dışına çıktığında çok sinirlerim bozulur.
malesef ki geçmişle ilgili yapacak hiç bişey yok ama 1 hafta geç de olsa aile arasında dgünü yapabilirsin.
pastasını kendin yapmak istiyormuş ne güzel yaparsın bi gün
sende kızında güzelce giyinirsiniz babiş de olur zaten önemli olan sizsiniz
pastasıyla resimler çektirir ailece kutlarsınız bu özel günü.

Herkese slm.
[SUP]Deniz [/SUP]çok geçmiş olsun.Ben yürüteci kaldırdım 20 gün oluyor.Yürüteçle kendi kendine kalkmayı öğrenemiyor çocuklar.Bizimki artık yerlerde dah çok vakit geçiriyor,oturuyor,emekliyor arada tutunup ayağa kakıyor,park yatağa koyuyorum onun kenarlarına tutunup geziyor.
Yavsib sana da çok geçmiş olsun.Biliyorum zor ama artık canını sıkmamaya çalış olan olmuş.Allah daha beterinden korusun.Sonuçta evladın iyi şu an önemli olan da bu.Çık dolaş gezin birlikte.Arkadaşlarına git kafanı dağıt.Ne iyi gelecekse onu yap.

7 aylıktan beri kreşe gidiyorlar,çok memnunum.evde bakıcı olayına sıcak bakmıyorum.sürekli görüşüyorum öğretmenleri,kreş sahibi ve müdire hanımla..bazan ani ziyareter de yapıyorum :)
çok geçmiş olsun..
gelmiş geçmiş olsun... biraz sakinleşince evde kendi aranızda doğum günü yapar, öyle foto çekersiniz...

Son düzenleme:

:))
aynen canım ya benim kuzuda öpüyo artık:81:
dudaklarını uzatıyo üfler gibi bişey yapıyor daha tam ne yapacağını öğrenememiş
ama amacı öpmek :))
dünyanın en muhteşem şeyi bende çok mutluyum 2-3 gündür yapıyor bizimkide
artık sımsıkı sarılıyor.
anneyi babayı biliyor. al,ver,götür dediğimiz gösterdiğimiz her şeyi anlıyor ve yapıyor
istediği yere götürtüp istediği şeyleri yaptırıyor.
çok komik ya her günü başka özel başka güzel
Allahım sen koru yavrularımızı.

Canım ben şimdilik çalışmıyorum ama görüşmelerim devam ediyor..Bakıcı şuan tutmadım..Ama çalışsamda çalışmasamda eşim 2 ay sonra bakıcı tutucak..Çalışırsamda devam eder..

evet kuzu haklısın vallaa..
eşim çözüm önerdikten sonra artık kendimi daha iyi hissediyorum..

Ben o İlkeciğin pisi pisi diyen dillerini yerim.Maşallah kuzuma benim...Çok sıkı takipçisiyim resmen İlke'nin ...Yeni resim arıyor hep gözüm....

saol canm .evt artık tehlikeli
Denizcim çok geçmiş olsun canım..Bende korkuyorum şu yürüteç olayından ama kaldırmadım daha..Abuk abuk bazen dolaşıyor,korkuyorum bende...
kaldırmanın zamanı geldi sanırım.yoksa yürümücek bu tosbalar..
geçmiş olsun bende keşke zamanında yürüteç alsaydım diyordum erken yürür belki diye iyiki almamışım
erken yürüse benimki yürüdü canım.kaç aydır biniyo.almamakla iyi yapmışın.

az toparlıyım şu evi ekliycem, totoma bakmadan temizlik yapmaya çıktım lüzumsuz ben:)
akşamları bir saat uğraşıyorum saçma sapan afedersiniz b.kuyla oynayan tavuk gibi...

Bu topiğin en çıtır annesi Esma kuş nerdesiiiinnn???????????????????????Tatile falan mı çıktın?

evet ya esma yok bugün, inşallah bişey yoktur...

tubacım d.günü resimlerinizi gördüm geçen, kızına da sana da bayıldım o öper de mutlu olunmaz mı
ilke de al ver gibi basit şeyleri anlıyo bazen de işine gelmediği için hiç duymamış gibi yapıyo ya da arkasını dönüyo:)))

Merhaba güzel annişler...
Herşey yolundadır inş..Gerçi bir yorgunluk hissi var sanırım herkeste biraz biraz yorulmalar sinir bozuklukları..Allah hepimize yardım etsin...Çocukların en hareketli zamanları şimdi gerçekten kıpır kıpırlar..
Özge'ninde alt dişi çıkıyor 7.dişimiz geliyor çok şükür ama biraz huysuzuz zorlanıyor sanırım gidip kafasını yerlere yatırıyor kızım kalk diyorum öbür tarafa çeviriyor kafayı...
İnternetten sipariş ettim o banyo oturağı geldi cumartesi günü çok hızlılar cuma sipariş etmiştim...Güzel birşey ama benim kız oturaklıda oturaksızda çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırıyor..Komşular şüphelenecekler yakında benden:)))İnş.zamanla alışır resmen sudan korkuyor böyle değildi seviyordu suyu ama neden böyle oldu bilmem..

Güle güle kullanın.inşallah sever yeniden suyu :)

Bu arada ben hala çok hastayım ama çok mutluyum..Çünkü göbişim dümdüz oldu.. Sanki hiç üst üste ikizlere hamile kalıp doğum yapmamış gibiyim..

Özgeye kocaman bir maşallah
Biz hala koyun koyuna banyo yapıyoruz..Dün banyodan çıkardım diye nasıl ağladı..Şimdilik bizimkide seviyor ama hiç belli olmuyor bu yumurcakların işi :)))

umutlu hoşgeldin sanaadaaaa

cnm bnm çook üzüldüm amaa
ben ce küçük güzel bi pasta yap(içinde kalmaz)
kızını süsle kendin giyin süsle we akşam babanız gelince 3nüz kutlayın
we diğer kötü günü değil bugünü hatırlarsın

Gayet iyi valla....Biraz gölge gelsin oğlanı dışarı çıkarcam.Bugün yine çok sıcaktı...
Sende ne var ne yok?

yaz gelsin yaz gelsin dedik geldi tam geldi kavrulduk şimdiden allah ramazan ayında yardımcımız olsun :) bende aynı kızımla hep evdeyiz hegün en az 1 saat dışarda geziyoruz dış kapının önünden ayrılmıyo alıştı gezmeye dogum günümüz yaklaşıyo kıyafetini diktim giyecegi günü beklıyo hayırlısıyla bir sorun çıkmaz inşallah bişeye heves edersen ille bi aksiilik olur ya tek korkum o :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…