selam kızlar
az önce toprağa çorba yaparken oda arkamda yürüteçle geziyodu.
yan tekeri çıkmış halının üstüne bi devrildi
kafasının üstüne ayyyyy bittimmm resmen
yanagı kızarmış
çok ağladı kuzum ya
artık yürüsede kurtulsak şu yürütecden.
iyice tehlikeli olmaya başladı...
öncelikle slm herkeze
o kadar kötüyüm ki anlatamam size duygularımı buraya yazınca biraz daha rahatlıyorum.
ve sizle yaşadığım kötü günü ve en önemli günü paylaşmak istiyorum
kızımın doğum günü 7 temmuz doğum günü perşembeye denk geliyordu bizde kararlaştırdık cumartesi herkeze uygun tatildi diğer günde pazar rahat rahat oturur kutlarız diye aile yakınlarımla oldu aile içiydi hep o gün yapmaya karar verdik . taa ne zamandır kızıma yapacaklarımı düşünüp duruyordum o kadar heycanlıydım ki o gün için elimden geleni yapmak istiyordum.
ama malesef olmadı ve felaket oldu.
bir hafta önce eşimin memleketine gitmiştik eşimin yegeni en büyük abisinin kızı 10 yaşında kendisi doğum günü için kızımın gelmek istedi bir hafta bizde kaldı ama o kadar sıktı ki kızımı hep kucağına almak istiyor ve sıkıp suyunu çıkarıyordu kızım mız mız bir bebek oldu.ben evde hep serbest bırakırım kendi oynar o melek kızım bir huysuz oldu kız bunalttı yavrumu misafir dedim uyara uyar kendimi sıka sıka idare ettim.ama inanın nefes bile almadım bir hafta onların peşinden koşmaktan bişey yapacak çocuğa diye takip etmekten iflah oldum kısacası anam ağladı.
dogum günü hazırlığımı zar zor yaptım kızıma sürekli bakmaktan her an bişey olucak diye pastamızı ablam ben yaptırırım dedi iyi dedim kırmadım ben kendim yapacaktım.(buda içimde uhde kaldı)
annemi dogum gününün olduğu gün cagırıp biraz bak erken gel diye aradım ama malesef ablam benim ev aldı pazar günü taşınmaya aniden karar verdi ve annem temizlikçi kdını götürmş ablamın yeni evini temizletiyormuş herkez onla meşguldu.neyse dedim gene akşam ablam işimiz biter annemgil yengemgil abilerim hep birlikte geliriz önemli degil dedi iyi dedim sustum.benim çocuğumun doğum gününün olduğu gün sen niye taşınma işi cıkartıyorsun be adammm...
öbür hafta taşın yok işine ögelen seyler vardı çünkü
benim kızımı kim düşünecek
neyse çok uzattım sinirden ne dediğimi bilmiyorum inannın
büyük güne dönelim temizliğimi yaptım bayolar kızımın kıyafeti ikramlıklarım hazır derken akşam oldu ve misafir zili çaldı kapıyı açmaya gittim kapıyı açmamlaiçerden takkkkkkk diye bir ses ve kızımın ağlaması ne oldu diye fırlamamla can havliyle kızım beşikten düşmüş kucagıma aldım o kadar aglıyorki canı yanmış ki kıpkırmızı eşimin yegeni beşikte uyuyordu kızım uyandı bu diye sen beşiğin asansörünü indrmeden almay çalış koca yerden tak diye düşür alnı burnu hep kan içinde sıyrık tüm vüducu ben feryatla sinir krizi geçirdim yerlere attım kendimi bağıra bağıra feryat ettim herkese kızdım herkesin canı sıkıldı ama benim çokta umrumdaydı kimseye ne hoşgeldiniz ne bişey kızımı sakinleştirdim elini yüzünü yıkadım kontrol ettim heryerini annemgil illa bişey olmaz götürme dedi hastaneye götürmedim ev misafir dolu artık kucagımda yavrum aglayıp durdum mutfakta illa pastsını keselim olmaz molmaz dediler yemin içtirdiler hiç bişey umrumda değildi suratım beş karış ne üstümü giydim ne masa hazırladım pastayı kestirmek ve o halde resim çektirmek istemedim ama herkez olmaz falan üstüme geldi .kızımı yetim gibi sehpanın üstüne pastasın koyup o haliyle resim çektiler ben hiç birseye karışmadım hiç bişey yemedim yegeini öldürürcesine bakıp bir mutfak bir yatak odası kimseyle konuşmadan hep aglamaklı gezip gitmelerini bekledim herkezin.onlar gidince kızımıda alıp yattım kızım uyuyunca sabaha kadar başında nöbet tutdum bayılana kadar agladım sabaha kadar sabah erkenden eşim yegenini götürdü.ben dünde sabaha kadr uyumadım bir yarım saat bile uykularım kaçtı depresyondayım doktora gitmek istiyorum
sinirlerim çok bozukkkkkk
kızım çok sükür iyi alnının sisi indi burnu nun üstündeki yaralar kurudu koca kabuk oldu krem sürüyorum
işte böyle bir unutulmaz bir yaş günü geçirdik.
ALLAH KİMSEYİ ÇOCUGUNUN ACISIYLA ÜZMESİN.
HİÇ BİR ZAMAN O GÜNÜ UNUTMAYACAGIM OYSAKİ NASILDA HAYAL ETMİŞTİM BİR FOTOGRAFIM BİLE YOK SU AN AGLIYORUM VE KENDİMİ PARCALAMAK İSTİYORUM.
İÇİM ÇOK ACIYOR NE ZAMAN GEÇER BİLMİYORUM AKLIMDAN KIZIMIN O HALİNİ ÇIKARAMIYORUM NE YAPTIGIMI NEDE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.BİRAZDAN HASTANEYE GİDECEGİZ BİR YAŞ ASISI OLUCAGIZ MUAYENEDE OLUP GELELİM
7 aylıktan beri kreşe gidiyorlar,çok memnunum.evde bakıcı olayına sıcak bakmıyorum.sürekli görüşüyorum öğretmenleri,kreş sahibi ve müdire hanımla..bazan ani ziyareter de yapıyorum :)Aşkoğlum siz çalışıyor musunuz bakıcı olayı için sordum
Bu dönem oğluşuma annem baktı ama sanırım eylülde ben de bakıcı bulucam
Alminacım sanırım ikizleri kreşe vermişsin memnun musun aklın çocuklarda kalıyor mu ben şimdiden eylülü düşünüp tatili kendime zehir etmeye başladım Allah ım kolaylık ver
çok geçmiş olsun..selam kızlar
az önce toprağa çorba yaparken oda arkamda yürüteçle geziyodu.
yan tekeri çıkmış halının üstüne bi devrildi
kafasının üstüne ayyyyy bittimmm resmen
yanagı kızarmış
çok ağladı kuzum ya
artık yürüsede kurtulsak şu yürütecden.
iyice tehlikeli olmaya başladı...
gelmiş geçmiş olsun... biraz sakinleşince evde kendi aranızda doğum günü yapar, öyle foto çekersiniz...öncelikle slm herkeze
o kadar kötüyüm ki anlatamam size duygularımı buraya yazınca biraz daha rahatlıyorum.
kızımın doğum günü 7 temmuz doğum günü perşembeye denk geliyordu bizde kararlaştırdık cumartesi herkeze uygun tatildi diğer günde pazar rahat rahat oturur kutlarız diye aile yakınlarımla oldu aile içiydi hep o gün yapmaya karar verdik . taa ne zamandır kızıma yapacaklarımı düşünüp duruyordum o kadar heycanlıydım ki o gün için elimden geleni yapmak istiyordum.
bir hafta önce eşimin memleketine gitmiştik eşimin yegeni en büyük abisinin kızı 10 yaşında kendisi doğum günü için kızımın gelmek istedi bir hafta bizde kaldı ama o kadar sıktı ki kızımı hep kucağına almak istiyor ve sıkıp suyunu çıkarıyordu kızım mız mız bir bebek oldu.ben evde hep serbest bırakırım kendi oynar o melek kızım bir huysuz oldu kız bunalttı yavrumu misafir dedim uyara uyar kendimi sıka sıka idare ettim.ama inanın nefes bile almadım bir hafta onların peşinden koşmaktan bişey yapacak çocuğa diye takip etmekten iflah oldum kısacası anam ağladı.
dogum günü hazırlığımı zar zor yaptım kızıma sürekli bakmaktan her an bişey olucak diye pastamızı ablam ben yaptırırım dedi iyi dedim kırmadım ben kendim yapacaktım.(buda içimde uhde kaldı)
annemi dogum gününün olduğu gün cagırıp biraz bak erken gel diye aradım ama malesef ablam benim ev aldı pazar günü taşınmaya aniden karar verdi ve annem temizlikçi kdını götürmş ablamın yeni evini temizletiyormuş herkez onla meşguldu.neyse dedim gene akşam ablam işimiz biter annemgil yengemgil abilerim hep birlikte geliriz önemli degil dedi iyi dedim sustum.benim çocuğumun doğum gününün olduğu gün sen niye taşınma işi cıkartıyorsun be adammm...
büyük güne dönelim temizliğimi yaptım bayolar kızımın kıyafeti ikramlıklarım hazır derken akşam oldu ve misafir zili çaldı kapıyı açmaya gittim kapıyı açmamlaiçerden takkkkkkk diye bir ses ve kızımın ağlaması ne oldu diye fırlamamla can havliyle kızım beşikten düşmüş kucagıma aldım o kadar aglıyorki canı yanmış ki kıpkırmızı eşimin yegeni beşikte uyuyordu kızım uyandı bu diye sen beşiğin asansörünü indrmeden almay çalış koca yerden tak diye düşür alnı burnu hep kan içinde sıyrık tüm vüducu ben feryatla sinir krizi geçirdim yerlere attım kendimi bağıra bağıra feryat ettim herkese kızdım herkesin canı sıkıldı ama benim çokta umrumdaydı kimseye ne hoşgeldiniz ne bişey kızımı sakinleştirdim elini yüzünü yıkadım kontrol ettim heryerini annemgil illa bişey olmaz götürme dedi hastaneye götürmedim ev misafir dolu artık kucagımda yavrum aglayıp durdum mutfakta illa pastsını keselim olmaz molmaz dediler yemin içtirdiler hiç bişey umrumda değildi suratım beş karış ne üstümü giydim ne masa hazırladım pastayı kestirmek ve o halde resim çektirmek istemedim ama herkez olmaz falan üstüme geldi .kızımı yetim gibi sehpanın üstüne pastasın koyup o haliyle resim çektiler ben hiç birseye karışmadım hiç bişey yemedim yegeini öldürürcesine bakıp bir mutfak bir yatak odası kimseyle konuşmadan hep aglamaklı gezip gitmelerini bekledim herkezin.onlar gidince kızımıda alıp yattım kızım uyuyunca sabaha kadar başında nöbet tutdum bayılana kadar agladım sabaha kadar sabah erkenden eşim yegenini götürdü.ben dünde sabaha kadr uyumadım bir yarım saat bile uykularım kaçtı depresyondayım doktora gitmek istiyorum
kızım çok sükür iyi alnının sisi indi burnu nun üstündeki yaralar kurudu koca kabuk oldu krem sürüyorum
HİÇ BİR ZAMAN O GÜNÜ UNUTMAYACAGIM OYSAKİ NASILDA HAYAL ETMİŞTİM BİR FOTOGRAFIM BİLE YOK SU AN AGLIYORUM VE KENDİMİ PARCALAMAK İSTİYORUM.
İÇİM ÇOK ACIYOR NE ZAMAN GEÇER BİLMİYORUM AKLIMDAN KIZIMIN O HALİNİ ÇIKARAMIYORUM NE YAPTIGIMI NEDE YAPACAGIMI BİLMİYORUM.BİRAZDAN HASTANEYE GİDECEGİZ BİR YAŞ ASISI OLUCAGIZ MUAYENEDE OLUP GELELİM
merhaba arkadaşlar:)
annmler taşındı geçen hafta ben de ordaydım ama daha çok iş çıkartmaktan başka bi işe yaramadığımı görünce eve geldim:))
ilke tam bir azman oldu resmen istedikleri olmayınca bizle kavga ediyo, elini kolunu sallaya sallaya küfür eder gibi söyleniyo.
bugün ekmek almaya giderken kucağımda önce sarıldı sonra da öptü beni ağlayasım geldi(
bi kaç gündür öpücük atıyodu ama öyle dudaklarını değdirip öpmüyodu:)
attı, gitti, bitti, kedi, miyav diyo artık:))
kedi çağırıyo pisi diye:))
bizden böyle haberler..
denizin bebeği de düşmüş galiba geçmiş olsun...
bahar ve aşkoğlum, sevgili arkadaşlarım ben de yalnızım ama annem,teyzem falan olunca bırakıyorum onlara tabi aklım kalıyo biraz yedi mi uyudu m u diye ama bırakmak lazım.
uçakta b ile önce kendin oksijen maskesini takıyosun sonra çocuğa takıyosun sizin ruh haliniz kötü ve mutsuz olursa bebekler daha fena olur unutmayın.
toplayın kendinizi mutsuz oğlanlar yetiştirmeyin yarın onlar bizim kızların sevgilileri olcaklar:)))
Aşkoğlum siz çalışıyor musunuz bakıcı olayı için sordum
Bu dönem oğluşuma annem baktı ama sanırım eylülde ben de bakıcı bulucam
Alminacım sanırım ikizleri kreşe vermişsin memnun musun aklın çocuklarda kalıyor mu ben şimdiden eylülü düşünüp tatili kendime zehir etmeye başladım Allah ım kolaylık ver
merhaba arkadaşlar:)
annmler taşındı geçen hafta ben de ordaydım ama daha çok iş çıkartmaktan başka bi işe yaramadığımı görünce eve geldim:))
ilke tam bir azman oldu resmen istedikleri olmayınca bizle kavga ediyo, elini kolunu sallaya sallaya küfür eder gibi söyleniyo.
bugün ekmek almaya giderken kucağımda önce sarıldı sonra da öptü beni ağlayasım geldi(
bi kaç gündür öpücük atıyodu ama öyle dudaklarını değdirip öpmüyodu:)
attı, gitti, bitti, kedi, miyav diyo artık:))
kedi çağırıyo pisi diye:))
bizden böyle haberler..
denizin bebeği de düşmüş galiba geçmiş olsun...
bahar ve aşkoğlum, sevgili arkadaşlarım ben de yalnızım ama annem,teyzem falan olunca bırakıyorum onlara tabi aklım kalıyo biraz yedi mi uyudu m u diye ama bırakmak lazım.
uçakta b ile önce kendin oksijen maskesini takıyosun sonra çocuğa takıyosun sizin ruh haliniz kötü ve mutsuz olursa bebekler daha fena olur unutmayın.
toplayın kendinizi mutsuz oğlanlar yetiştirmeyin yarın onlar bizim kızların sevgilileri olcaklar:)))
saol canm .evt artık tehlikeliçok geçmiş olsun canım biz hiç yürteç kullanmadık.birazda yürüme açısından tembellik yapıyormuş.desteksiz yürümekten korkuyorlarmış.yürüteç ne kadar emniyetli gibi görünse de daha tehlikeli aslında...
kaldırmanın zamanı geldi sanırım.yoksa yürümücek bu tosbalar..Denizcim çok geçmiş olsun canım..Bende korkuyorum şu yürüteç olayından ama kaldırmadım daha..Abuk abuk bazen dolaşıyor,korkuyorum bende...
erken yürüse benimki yürüdü canım.kaç aydır biniyo.almamakla iyi yapmışın.geçmiş olsun bende keşke zamanında yürüteç alsaydım diyordum erken yürür belki diye iyiki almamışım
deniz geçmiş olsun.
ben yürüteci 2 aydır falan kullanmıyorum. ondan sonra yürümeye çalıştı
ve yürüyor artık. onun etkisi var mıdır bilmiyorum ama dene istersen.
saol canım bi denim bende.yürüsün artık.demiii:))
yavsib çok üzüldüm canım ya aynen kendimi koydumda yerine
sinirini üzüntünü çok iyi anlıyorum.
benimde işler planın dışına çıktığında çok sinirlerim bozulur.
malesef ki geçmişle ilgili yapacak hiç bişey yok ama 1 hafta geç de olsa aile arasında dgünü yapabilirsin.
pastasını kendin yapmak istiyormuş ne güzel yaparsın bi gün
sende kızında güzelce giyinirsiniz babiş de olur zaten önemli olan sizsiniz
pastasıyla resimler çektirir ailece kutlarsınız bu özel günü.
Herkese slm.
[SUP]Deniz [/SUP]çok geçmiş olsun.Ben yürüteci kaldırdım 20 gün oluyor.Yürüteçle kendi kendine kalkmayı öğrenemiyor çocuklar.Bizimki artık yerlerde dah çok vakit geçiriyor,oturuyor,emekliyor arada tutunup ayağa kakıyor,park yatağa koyuyorum onun kenarlarına tutunup geziyor.
Yavsib sana da çok geçmiş olsun.Biliyorum zor ama artık canını sıkmamaya çalış olan olmuş.Allah daha beterinden korusun.Sonuçta evladın iyi şu an önemli olan da bu.Çık dolaş gezin birlikte.Arkadaşlarına git kafanı dağıt.Ne iyi gelecekse onu yap.
saol canım.et kalkamıyo benim tosbada.apalamıyo ile geri geri giiyo arada))
yasvib çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha kötüsüden korusun....
evet kuzu haklısın vallaa..
eşim çözüm önerdikten sonra artık kendimi daha iyi hissediyorum..
Ben o İlkeciğin pisi pisi diyen dillerini yerim.Maşallah kuzuma benim...Çok sıkı takipçisiyim resmen İlke'nin ...Yeni resim arıyor hep gözüm....
Bu topiğin en çıtır annesi Esma kuş nerdesiiiinnn???????????????????????Tatile falan mı çıktın?
:))
aynen canım ya benim kuzuda öpüyo artık:81:
dudaklarını uzatıyo üfler gibi bişey yapıyor daha tam ne yapacağını öğrenememiş
ama amacı öpmek :))
dünyanın en muhteşem şeyi bende çok mutluyum 2-3 gündür yapıyor bizimkide
artık sımsıkı sarılıyor.
anneyi babayı biliyor. al,ver,götür dediğimiz gösterdiğimiz her şeyi anlıyor ve yapıyor
istediği yere götürtüp istediği şeyleri yaptırıyor.
çok komik ya her günü başka özel başka güzel
Allahım sen koru yavrularımızı.
Merhaba güzel annişler...
Herşey yolundadır inş..Gerçi bir yorgunluk hissi var sanırım herkeste biraz biraz yorulmalar sinir bozuklukları..Allah hepimize yardım etsin...Çocukların en hareketli zamanları şimdi gerçekten kıpır kıpırlar..
Özge'ninde alt dişi çıkıyor 7.dişimiz geliyor çok şükür ama biraz huysuzuz zorlanıyor sanırım gidip kafasını yerlere yatırıyor kızım kalk diyorum öbür tarafa çeviriyor kafayı...
İnternetten sipariş ettim o banyo oturağı geldi cumartesi günü çok hızlılar cuma sipariş etmiştim...Güzel birşey ama benim kız oturaklıda oturaksızda çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırıyor..Komşular şüphelenecekler yakında benden:)))İnş.zamanla alışır resmen sudan korkuyor böyle değildi seviyordu suyu ama neden böyle oldu bilmem..
Merhaba güzel annişler...
Herşey yolundadır inş..Gerçi bir yorgunluk hissi var sanırım herkeste biraz biraz yorulmalar sinir bozuklukları..Allah hepimize yardım etsin...Çocukların en hareketli zamanları şimdi gerçekten kıpır kıpırlar..
Özge'ninde alt dişi çıkıyor 7.dişimiz geliyor çok şükür ama biraz huysuzuz zorlanıyor sanırım gidip kafasını yerlere yatırıyor kızım kalk diyorum öbür tarafa çeviriyor kafayı...
İnternetten sipariş ettim o banyo oturağı geldi cumartesi günü çok hızlılar cuma sipariş etmiştim...Güzel birşey ama benim kız oturaklıda oturaksızda çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırıyor..Komşular şüphelenecekler yakında benden:)))İnş.zamanla alışır resmen sudan korkuyor böyle değildi seviyordu suyu ama neden böyle oldu bilmem..
Özgeye kocaman bir maşallah
Biz hala koyun koyuna banyo yapıyoruz..Dün banyodan çıkardım diye nasıl ağladı..Şimdilik bizimkide seviyor ama hiç belli olmuyor bu yumurcakların işi :)))
umutlu hoşgeldin sanaadaaaa
öncelikle slm herkeze
Gayet iyi valla....Biraz gölge gelsin oğlanı dışarı çıkarcam.Bugün yine çok sıcaktı...
Sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?