yaz gelsin yaz gelsin dedik geldi tam geldi kavrulduk şimdiden allah ramazan ayında yardımcımız olsun :) bende aynı kızımla hep evdeyiz hegün en az 1 saat dışarda geziyoruz dış kapının önünden ayrılmıyo alıştı gezmeyedogum günümüz yaklaşıyo kıyafetini diktim giyecegi günü beklıyo hayırlısıyla bir sorun çıkmaz inşallah bişeye heves edersen ille bi aksiilik olur ya tek korkum o :18:
Kızlar benim kerata eliyle serçe parmağımı tutup yürüyor..aslında gayette güzel basıyor dengede vs..ama korkuyor
Bugün halılarımın hepsini yıkamaya verdim...Oh valla halısız ev daha iyiymiş :)))))
Güle güle kullanın.inşallah sever yeniden suyu :)
Bu arada ben hala çok hastayım ama çok mutluyum..Çünkü göbişim dümdüz oldu..Sanki hiç üst üste ikizlere hamile kalıp doğum yapmamış gibiyim..
Selam kizlarGecmiste belki yazmis olabilirsiniz ama okuma firsatim olmadi bikez de ben sorim.1yas itibAriyle sut olarak hazir sut olandanmi vericez yoksa yine toz halinde olanindanmi alicaz?bu arada tum bebislerin yeni yasini kutluyorum saglikli mutlu buyusunler insallah
bebek anne sütü almıyor mu ?
eğer emziriyorsanız ekstra süte gerek yok.
Yok canim sutum yetersiz diye ilk ayindan beri mama aliyor.simdi 1 yas sutlerinde takildim.yine +1 yas mama gibi toz olanindanmi alicam yoksa yine+1 yas yazan ama hazir olan suttenmi alicam
Yok canim sutum yetersiz diye ilk ayindan beri mama aliyor.simdi 1 yas sutlerinde takildim.yine +1 yas mama gibi toz olanindanmi alicam yoksa yine+1 yas yazan ama hazir olan suttenmi alicam
kızlar günaydın. nasılsınız. bizim kız çok asabi oldu ya... napıcaz bilmiyorum bu kadar sinir normalmi acaba... altını bile zor değiştiriyorum. herşeye çığlık atıyor bağırıyor, ağlıyor... gecce ağlamaalrımızda arttı.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?