2010 Temmuz Anneleri : )

Kötü düşünme canım....Hayırlısıyla inşallah herşey olacağına varıyor..

Kızlar benim kerata eliyle serçe parmağımı tutup yürüyor..aslında gayette güzel basıyor dengede vs..ama korkuyor

Bugün halılarımın hepsini yıkamaya verdim...Oh valla halısız ev daha iyiymiş :)))))

yavsib canım geçmiş olsun.

üzülme önümüzde daha çok doğumgünleri olacak inşallah.

allah korumuş yine yavrunu.

ohhh maaşallah paşaya. birde çocuğa tembel diye söylenip duruyordun.

benim haytada tık yok asıl tembel benim kuzu çıktı.

maşallah sana benim hala bir göbek problemim var

yavsip çok üzüldüm geçmiş olsun canım,doğum günüde kutlu olsun ,,valla benim akıllı bıdık beşiğinden kendi iniyoo yznında 5karış arası olan bi koltuk var beşiğinden oraya uzanıyo ayaklarını kurtarıp hoop aşağı off bi rahat edemiyoruz hemen inip yanımıza geliyoya kızlar tam geçmişi okuyamadım ama doğum günü olan tüm bebişlerin gününü kutluyorum iiki doğmuşlar benim kızımda 13ünde giricek,,benimde kızımın 5dişi var henüz abisinin gibi dişleri kocaman olucak sanırımoff yürümemizde süper gidiyo,bu hafta 1ayı dolucak yürümeye başlayalı,,11ayın 14ünde başlamıştı,abimizde 10ayın 14ünde başlamıştı bu ondan 1 ay geç yürüdü nazlı kızım benim ama kızım pek emeklemedi uzun süre ama batu yürüyene kadar baya emeklemişti,bu şap diye emekledi şapdiye yürüdü şimdide pc masasının üstünde oturup bana bakıyo gıcık yerde dursa ölür sankii

Son düzenleme:
yavsip geçmiş olsun .
doğum günü olan bebklere mutlu seneler. uzun ömürler.
bizim idrar yolu enfeksiyonu geçmiştiki bu sabah bezi kupkuru idi... yarın doktora götüreceğim tekrar.

o kadar öfkelendim ki artık sabredemiyorum...yaklaşık 10 gündür üst katta tadilat var..
yeni almışlar evi ,resmen baştan yaratıyolar..
sinirlerim bozuldu ya..çocuğu uyuytuyorum tar tar matkap sesi..
çocuğum ağlamayla 10 dk içinde uyanıyo..
dengemiz bozuldu resmen,,düzen alt üst oldu..
birşey de diyemiyorum sonuçta adamların işi yapacaklar tabi ama hepte zeynebi uyuttuğum zamana denk geliyo..
birkaç kere çıktım ama artık yüzüm yok..haftasonu tatile çıkıyoruz geldiğimizde taşınmış olsalar bari:25

Selam kizlarGecmiste belki yazmis olabilirsiniz ama okuma firsatim olmadi bikez de ben sorim.1yas itibAriyle sut olarak hazir sut olandanmi vericez yoksa yine toz halinde olanindanmi alicaz?bu arada tum bebislerin yeni yasini kutluyorum saglikli mutlu buyusunler insallah

merhaba anneler,

yavsib çok geçmiş olsun. dünden beri yazıcam fırsat olmadı. çok üzüldüm ya, seni üzmüşler,kendin düşürmedin elalem geldi bebeği düşürdü diye bu kadar dertlenmişsin anladığım kadarı ile, kendini bu kadar hırpalamamaya çalış canım. yavrunu düşün. meleğinin sana ihtiyacı var. sen üzüldükçe o hisseder çünkü. yavrunun doğum gününü kutlarım bu arada.

bahar1 merhaba, bu herşeyi kendim yapayım modu bende de var. rahat bir anne olamadım gitti. herşeye birşey bulurum, o öyle yapılacak bu böyle yenilecek. benim çocuğumu başkasının büyütmesi zaten çok zor. herşeye karışırım çünkü. zaten o nedenle de işi gücü bıraktım evdeyim şu anda.

bebek anne sütü almıyor mu ?

eğer emziriyorsanız ekstra süte gerek yok.

bebek anne sütü almıyor mu ?

eğer emziriyorsanız ekstra süte gerek yok.

Yok canim sutum yetersiz diye ilk ayindan beri mama aliyor.simdi 1 yas sutlerinde takildim.yine +1 yas mama gibi toz olanindanmi alicam yoksa yine+1 yas yazan ama hazir olan suttenmi alicam

Yok canim sutum yetersiz diye ilk ayindan beri mama aliyor.simdi 1 yas sutlerinde takildim.yine +1 yas mama gibi toz olanindanmi alicam yoksa yine+1 yas yazan ama hazir olan suttenmi alicam

farketmez canım..ben ikisinden de alıyorum..evdeyken genelde toz mama kullanıyorum..dışarda veya evde acelemiz olduğunda hazır süt veriyorum..ikisini de bayıla bayıla içiyorlar :)

bende şöyle söyliyim ben25 aylık oğluma daha 1 ay oldu hazır süt vereli meselaa 1.5 yaşına kadar bebelac yiyodu sonrasında cicibebede vermeye başlamıştım ekstra sonra mamayı istemedi 2yaşına kadar ekstra sadece cicibebe yedirdim evdeki yemeklerin yanısıra,neyse işte süte daha bir ay oldu alıştı bırakmıyo günde 1kutu sütü bitiriyo :84: vermeyince çıldırıyo ama kızımada şuan evdeki yemekler yanısıra yine bebelec veriyorum günde 500mlcicibebede içiyo ne versen yiyo maşallah demem oki ben inek sütü vermeyi düşünmüyorum şuan bebelac junnior +1 yaş için hani onlardan vermeye başlıcam yarından itibaren yarın doğum günümüz 1yaşına bastı şuan itibariyle kızım hatta 2 saat olmuş uykuda şuan ama uzmanlar 1yaşına kadar inek sütü önermiyolar ama ozaman niye bu mamaların +1leri var normal kutu süt verelim madem oyüzden ben mamaya devam etcem sanırım şuanlık güvenemiyorum süte benim fikrim bu ama dışarda zorda kalsam verirdim heralde zararı olmaz

Bugünün ilk günaydını bendeeeenn...
Dün neredeyse tüm gün dışardaydık oğlumla..Çok güzel geçti..Bugün evde dinlenmeye aldık kendimizi...Topic ne kadar az ilerlemiş..Neredesiniz kızlar yaaa...

günaydınlar...
sütü bende +1 aptamilin hem tozunu hemde sıvı olanını aldım
ikisinide kullanıyorum. gerçi kızım pek hoşlanmadı ama alışacaktır sanırım.

kızlar günaydın. nasılsınız. bizim kız çok asabi oldu ya... napıcaz bilmiyorum bu kadar sinir normalmi acaba... altını bile zor değiştiriyorum. herşeye çığlık atıyor bağırıyor, ağlıyor... gecce ağlamaalrımızda arttı. (

aynen canım ya aynııı
asabiyetimiz çok komik şimdilik.
altını,üzerini değişirken eline oyalanacak bişey vermek zorundayım yoksa çok zor işimiz.
istediğini yapmadığımızda yada vermediğimizde kızıyor
bağırıyor bazen kendini yere atıp ağladığı bile oluyor.:84:
bu gidişat beni korkutmuyor değil. yakında dışarı çıkamıcaz rezil eder bu bizi diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…