kızlar günaydın. nasılsınız. bizim kız çok asabi oldu ya... napıcaz bilmiyorum bu kadar sinir normalmi acaba... altını bile zor değiştiriyorum. herşeye çığlık atıyor bağırıyor, ağlıyor... gecce ağlamaalrımızda arttı.(
Canım huylar sürekli olarak değişiyor..Gece asla uyanmayan ve bizim yanımızda hiç yatmak istemeyen çocuk gitti yerine tam tersi bir velet geldigece uyanıp direk yanımızda yatmak istiyor ve geldiği zaman ilk önce babasını sonra beni öpüp uyuyor.Altını değiştirmede bende çok skıntı yaşıyorum..Mutlaka Tubiss gibi eline bişey vermek zorunda kalıyorum ,bazende ayakta bezliyorum altını...
Sabah bahçeye çıkardım,biraz gezdi tozdu,salıncaklara bindi..sonra çardağın altındaki hamağa yatırdım kuzumu...Minder falanda koymus millet ,gölge ,mis gibi hava ..Bizimki orda salllana sallana uyudu..Baktım iyice daldı uyukuya hemen aldım eve getirdim..canım yavrum nasıl hoşuma gitti...
Kızlar birde benimki fena halde dudaklarıma yapışıyor..geçen annem çocugun yanında çok mu öpüşüyorsunuz dedi
hayır ama işten gelirken ,işe giderken buseleşiriz yani sanırım bunlar dikkatini çektiresmen iki eliyle yanağımı tutup çekiyor .....bende tabi fırsat bu fırsat gıdıları vs....hapur hupur öpüyorum..Çok öpüşken bir aileyiz sanırsam
kızlar günaydın. nasılsınız. bizim kız çok asabi oldu ya... napıcaz bilmiyorum bu kadar sinir normalmi acaba... altını bile zor değiştiriyorum. herşeye çığlık atıyor bağırıyor, ağlıyor... gecce ağlamaalrımızda arttı.(
aynen canım ya aynııı
asabiyetimiz çok komik şimdilik.
altını,üzerini değişirken eline oyalanacak bişey vermek zorundayım yoksa çok zor işimiz.
istediğini yapmadığımızda yada vermediğimizde kızıyor
bağırıyor bazen kendini yere atıp ağladığı bile oluyor.:84:
bu gidişat beni korkutmuyor değil. yakında dışarı çıkamıcaz rezil eder bu bizi diyorum :)
Canım huylar sürekli olarak değişiyor..Gece asla uyanmayan ve bizim yanımızda hiç yatmak istemeyen çocuk gitti yerine tam tersi bir velet geldigece uyanıp direk yanımızda yatmak istiyor ve geldiği zaman ilk önce babasını sonra beni öpüp uyuyor.Altını değiştirmede bende çok skıntı yaşıyorum..Mutlaka Tubiss gibi eline bişey vermek zorunda kalıyorum ,bazende ayakta bezliyorum altını...
Sabah bahçeye çıkardım,biraz gezdi tozdu,salıncaklara bindi..sonra çardağın altındaki hamağa yatırdım kuzumu...Minder falanda koymus millet ,gölge ,mis gibi hava ..Bizimki orda salllana sallana uyudu..Baktım iyice daldı uyukuya hemen aldım eve getirdim..canım yavrum nasıl hoşuma gitti...
Kızlar birde benimki fena halde dudaklarıma yapışıyor..geçen annem çocugun yanında çok mu öpüşüyorsunuz dedi
hayır ama işten gelirken ,işe giderken buseleşiriz yani sanırım bunlar dikkatini çektiresmen iki eliyle yanağımı tutup çekiyor .....bende tabi fırsat bu fırsat gıdıları vs....hapur hupur öpüyorum..Çok öpüşken bir aileyiz sanırsam
şimdiden iyi eğlenceler selva ve aşkveoğlum :)
Sağol canım yakın olsaydın sen de olurdun ne güzel olurdu:)
hamarat ve çocuklu kadından merhaba hepinize:)))
temizlik bitti ama lanetli sepet hala dolup taşmakta
sizler nasılsınız bakalım:))
ilke de yapıyo bunları tubacım ben dra sordum yanından ayrılmayın ama ilgilenmeyin dedi.
ben çoğu zaman dikkatini dağıtıyorum bak kedi gelmiş mutfağa kaçmış diyorum unutuyo sıpa:)))
evet canım bende dikkatini dağıtıyorum.
zaten o durumunda yanından ayrılmak ne mümkün daha çok bağırıyor
edepsiz kızım :109:
benden de iyi eğlenceler kızlar.
ne güzeldir aylardır yazışıyorsunuz hiç görmeden birbirini tanıyan insanlar
görüşecek olmak da heyecanlı ve keyifli olsa gerek :122:
Bu topiğin en çıtır annesi Esma kuş nerdesiiiinnn???????????????????????Tatile falan mı çıktın?
Merhabaa ben geldimm...
Yaa kızlar bende bir yorgunluk bir halsizlik elimi kolumu kaldırıp birşey yapmak istemiyorum...
Sabahları ayılamıyorum..Özge olduğundan beri ilk defa akşam gecenin bir vakti bir uyandım Özge aramızda uyuyor çocuğu nezaman aldım da aramıza koydum nasıl yaptım hala hatırlamıyorum...Akşama babamıza sorucaz bakalım o biliyormu...havalardanmıı yoksa bendedemi kansızlık var bir gidip tahlil yaptırsam iyi olucak aslında...
Onun haricinde iyiyiz çok şükür..Akşam babamız bizi çay bahçesine götürdü bizimki çok mutlu attayı duyunca sevinçten çığlık çığlığa apartmanı inletiyor inerken:))
Bu sabahta yıkadım onu yıkama çalışmalarımız devam ediyor çünkü korkuyor çok şükür bugün biraz daha iyiydi korksada okadar çok ağlamadı.inş.iyice azalır.
Ya papatyaccım sana üzüldüm çok geçmiş olsun....ama bir bakıma da sevindim..
Benim yaşadıklarımı yaşayan birisi oldugu için.
yarın bende sırf bu konu dolayısıyla sabah kann vermeye gitcem..
Nasıl halisizim anlatamam...Bugün oğlan ne kadar uyuduysa fırsat bu fırsat diyip bende uyudum...Tiroid sorunum var belki değerlerele ilgili bir sorun var bilemiyorum..Belki kansızlık...
Belkide sıcaklardan...İnşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?