2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese iyi akşamlar ben kaçar...Daha pazara gidicez markete uğrıcaz iş çokk.yarın görüşmek üzere.Öpüldünüz...

herkese selamlar....

sinirlerim benim herzamn ki gibi tepemde kocama sinir oldum oğluma sinir oldum evdeki kuşlara sinir oldum ve en son kendime sinir oldum.

saçımı başımı yoldum sonra pıstım kaldım. offf çok yıprandım ben ya kaldırmıyor artık bünyem bu tempoyu.

yorgunum mutsuzum keyifsizim....

offf allah ım offfff.

oooo selva ve aşkveoğlum buluşuyorsunuz ha....

vay vay vay bizede nispet mi yapıyorsunuz kız?

bende gelmek isterdim kıskandım şimdi. belki bu kafayı biraz dağıtmış olurdum.

oooo selva ve aşkveoğlum buluşuyorsunuz ha....

vay vay vay bizede nispet mi yapıyorsunuz kız?

bende gelmek isterdim kıskandım şimdi. belki bu kafayı biraz dağıtmış olurdum.

daha kesinleştirmedik, yarın konuşcaz.

sen gelmiyo musun istanbula bu ara, keşke sen de gelsen:))

senin neyin var niye böyle oldun?(

Son düzenleme:
daha kesinleştirmedik, yarın konuşcaz.

sen gelmiyo musun istanbula bu ara, keşke sen de gelsen:))

senin neyin var niye böyle oldun?(

sevgili kocam çıldırttı beni şimdi meyve hazılamış geitiriyor kendini affettirmek için.

belki haftasonu gelirim istanbula ama net değil tabi.... ah keşke gelsem tanışmayı çok isterim ikinizlede.

neyse siz buluşun eğleninde bir daha ki sefere bende dahil olurum.

merhabalar
baharcım sen de benim gibi biraz agresifsin
ben hemen sinirlenirim
bağırıp çağırırım
kendime yaparım yıpranır kalırım
aslında biraz rahat olmak lazım da işte

oyy Baharcım yaaaa..Noldu sana?

kocamla aynı dili konuşamadık bugün ne o benim dediğimi anladı ne ben onun dediğini. o tartışma esnasında kuzeyde bir güzel kustu evin heryeri pislendi. eşimde o ara bana aval aval bakıyor temizlemeye yardımcı olmuyor.

kafasına balyozu indiriverecektim.

çok yoruldum ama ya ben gerçekten bünyem kaldırmıyor yatıp uyumak istiyorum ve kendi kendime uyanmak istiyorum kuzeyin sesi ile değil.

canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki....
Biliyorsun bu topicte ikimiz hep isyan bayraklarını çekiyorıuz..Bugün selvaylada konustukta çok haklı ...biraz kasıyoruz biz kendimizi..
Biraz rahat olmak lazım Baharcım..Banada zor..Sözlerle güzel söyleniyor ama aslında doğrusu bu..
İnşallah kuzular büyüsünde uyuyacak zamanımız,dinlenecek zamanımz olacak...en azından onlar kendilerine bir uğraş bulacaklar..Şuan hep bize bağımlılar..

ay canım yaaa(
bazen oluyo öyle kimse kimseyi anlamıyo
onlar da akşama kadar saçma sapan insanlarla uğraşıyolar kafalarını kaşıyacak halleri olmuyo bazen o yüzden onları da anlamak lazım...
de ki sen yapıyo musun bu dediklerini:))
çoğu zaman ben de patlıyorum dün buzdolabından ağzını ayırarak su şişesini alıyodu pat diye düşürdü kırdı benim gözlerimden ateş çıktı:))
her yer cam oldu yeni silmiştim ilke dolaşmaya çalışıyo hala, çok berbattı yani halim...
baharcım bence sen istanbula gel annene at kuzeyi, 2 gün yat dinlen bizimle buluş kafan dağılsın buna çok ihtiyacın var, yazdıkların eskisi gibi espirili ve mutlu değil...

ayyy gerçekten ya şimdi sen söyleyince farkettim. ne kadar çok isyan ediyorum. hafta 7 gün ben uatanmasam 8 gün isyan edeceğim.

offf ama yalnız çocuk büyütmek çok zor. hele eşinde yardımcı olmuyorsa olmaya kalktığında beceremiyorsa isyan etmede ne yap...

offf aylar yıllar geçsin oğlum büyüsün istiyorum.

aman yarabbim ne çok offf yazmışım şimdide utanmasan bütün cümlelerimde ki kelimeler offf kullanacağım.

offf anam offff....

Aslında çoğumuz çocuk konusu oldu mu aynıyız..bu akşam ben de eşime kızdım..Almina yı yedirirken selinnnn diye öyle bir yüksek sesle bağırdı ki...çok kırıldım...ayrıntıları yazmaya üşeniyorum....hiç konuşasım yok onunla.....

canım aşağı yukarı hepimiz aynıyız aslında ama artık benim sinirler kaldırmıyor.

yarını kendime yeni bir gün ilan ediyorum. bambaşka olacağım bazı şeyleri de koyuvereceğim. önce işe kendime bakım yapmaktan başlayacağım.

hadi inşallah başarırırm.

istanbula geleyim gelmesine de benim azmna oğlum otobüsü birbirine katıyor aleme rezil oluyoruz. onun için gelirsemde hafta sonunu beklemem lazım. eşim bırakır hafta sonuna beni.

yap valla bi gün de silip süpürme evi.
ilke de azman ama ben onu geçen kuaföre bile götürdüm yanımda.
manikür yaptırdım o da izledi ciddi ciddi:)

evet canım haklısın...Arada sinirler geriliyor alminacım...üzülmeee

ya benimkide işte arabayla 5 dk. biyere gidemiyoruz ..ağlamaktan katılıyor....nasıl olcak böle bilmiyorum

koyverin kocalara gitsinler
bizde tartıştık geçen gün günlerce konuşmadık
hiççte umrumda değil valla
alıp oğlumu keyfime bakıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…