2010 Temmuz Anneleri : )

GÜNAYDIN temmuz anneleriii...

nasılsınız bu sabah..

herkez dertli ...

eee hareketlendi sıpalar durmuyorlar bir türlüü... bizimkii yarım saatte evi savaş alanına çeviriverior...

durmak yok yola devam:))

ama her anları ayrı tatlı kızlar yaaa... sinirleniorum saniyeler içinde gülmesi ile unutuyorummm
alllah acılarını göstermesin

bizede akıl ve sabır versinn... böyle gidersek bizim kocalar asla 2. yapmaz zaten

allahım yerim ben bunları yaaa maşallah ne güzel oturuyorlar işte kreşin en sevdiğim yanı bu ya evde mümkün değil oturtamam benim bızdığı böyle...

evet,ben de böyle oturabildiklerini fotoğrafta görünce öğrendim..hem şaşırdım hem de sevindim :) evde mama sandalyesinde zor duruyorlar,sıkılıyorlar çoğu zaman...kreşin sahibi ara ara çocukları fotoğrafayıp face e koyuyor böyle...:)

allahım yerim ben bunları yaaa maşallah ne güzel oturuyorlar işte kreşin en sevdiğim yanı bu ya evde mümkün değil oturtamam benim bızdığı böyle...

maşşallah bin kere ben çok samimi söylüyorum bu alminaya bayılıyorum annesi çok tatlı çocuk .kuzuların hepsi toplanmış meyvede yermiş afferin tontoncuklara nasıl bakıyorlar birbirlerine saskın saskın
çok tatlılar hepsi

teşekkür ederim..tüm bebişlerimize maşallah

kızlar bebeklerimizin dışında, bir konu hakkında size danışmak istiyorum.şu anda evimiz inşaat halinde ve mutfak dolapları yapılacak.az önce marangoz aradı.mütahit ilkin 1. katlara mutfak dolaplarını takmıştı.diğer dairelere takılmamıştı.bizde gördük beğendik ama mütahit diğer katlar için tencere çekmesini iptal edip onun yerine kapaklı dolap yaptırmaya karar vermiş.marangozda sizin kisi aynı şekilde tencere çekmecesi olarak kalsın mı yoksa sizin kini de kapaklı dolap mı yapalım diye sordu.ben ise karar veremedim.bu konuda size danışmak istedim umarım sizler için bir sakıncası yoktur.bana akıl verirseniz çok sevinirim.:44:

cnm mutfak eşyan çoksaa o tencere yeri çok yer kaplıor ve az tencere alıor... raflı daha kullanışlı olur... ama mutfağım buyuk dolabımda büyük diorsan şık duruyorr.. ona göre karar ver.. güle güle otur bu arada cnmm

çok sağol canım, görüşünü paylaştığın için aslında mutfak eşyalarım olması gerektiği kadar orta halli yani.aslında mutfak dolabıda çok fazla yok ama görünüş açısından tencere çekmecesi daha hoş duruyor gibi.sen de diyorsun ki az tencere alıyor.ben de tam olarak karar veremedim.dediklerini göz önünde bulunduracağım canım çok sağol.

esmacım aslında mutfağın resmini koymak isterdim ama şu an işyerindeyim ve burda ki bilgisayarda mutfağın resmi yok ama yine kadınlar kulübünde bir arkadışımız konu açmıştı onun bölümüne koymuştum.linki koyayım burdan bakabilirsin.eklediğin o sayfada evin bütün bölümleri var mutfak dolaplarıda var. aslında mutfak dolapları çok fazla yok.resme bakarak daha iyi tavsiyede bulunabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/408499-yeni-evim-icin-dekorasyon-onerileri-18.html

cnm bu durumda çok büyük bir mutfak dolabı değilmiş o tencerelik fazla tencere almıor.. bana kalırsa düz yaptırman daha mantıklı..

ama son karar senin... evin çok güzel güle güle otur birde başka duvarada dolap yaptırısan mutfakta fark vererek çok daha güzel olur ama o zman masa koyman zorlaşır sanırım...

ama birde tencere koyma yeri çekmeceli oluncada pratik oluyor... hemen arkasından alabiliyorsun çekmeceyi çekince benm önceki evimde öyleydi.. 2 büyük geniş çekmece üst üsteydi tencereler için şimdi evimde kapaklı raflı ..

oda zor oluyor arkadki tencereyi almak için öndekini çıkarmak zorunda kalıorum... ama tencerem çok 2 set ne yapıcksam:):)

Canım benim maalesef arada sırada hepimize oluyor böyle şeyler.Eşlerimizden de biraz yardım bekliyoruz ama onlarda daha rahat davranıyorlar bu konuda.Benim eşimde öyle mesela eve girince hadi benim karnım çok aç der tamam derim sen çocukla biraz ilgilen ben hazırlıyayım tamam der o gider uzanır çocukta pıtır pıtır bir bakmışım yine benim yanımda ee noldu güya eşim çocuğa bakıyor sonra arkadan geliyor aaa nezaman geldi bu buraya ee günaydınKaldıki biz kavga da edemiyoruz benim kayınvalidem var yanımda birşey diyemiyorum öyle kendimi yiyip bitiriyorum...En azından istediğinde kızıp bağırıp çağırıyorsunuz....

zeynepcim resimlere baktım dolaplar bana gayet yeterli göründü benim mutfağım bunun yarısı kadar:)))
bence tencere çekmecesi olsun esmanın dediği gibi çok kullanışlı oluyo eşyan da normal sayıdaysa alır bu dolaplar zaten...
güle güle otur evinde canım...

merhaba kızlar..
okuyabildiğim kadar okudum geçmişi. herkesin sinirleri bozulmuş
benimkide öyleydi düne kadar. ben yaklaşık 10 gün kadar önce emzirmeyi bıraktım. kendime geldim gibi bişey. hormonlar nasıl alt üst olmuşsa. ohh dedim psikolojim düzeldi.. doğum kontrol hapına da başladım
şimdi çok daha iyiyim yanı psikolojik olarak..

canım bizde senin düşündüğün gibi karşı duvara da dolap yaptıralım dedik,yeteri kadar yer var aslında.ama biraz bu şekilde kullanıp bakacağız daha sonra gereksinimimiz doğrultusunda karşıya da dolap yaptıracağız.

sağol canım güzel dileklerin için,hepimiz için inşallah.evet canım esmada kullanışlı olduğunu söylemiş sen de.bakalım birazdan eşim eve gelir ne karar vereceğiz.tavsiyeleriniz için çok sağolun kızlar.

mutfağın çok ferak tatlım yaa arkadaşın dediği gibi benimde mutfağım onun yarısı kadar sen nasıl istiyorsan öyle yapılsın ama ben olsaydım tencere çekmecesi yaptırırdım gerçekten hoş görünüyo

günaydın kızlar,kandiliniz mübarek olsun.kızlar benim oğlum 18 temmuz pazartesi yaşına giriyor.emzirme izni pazartesi günü mü son buluyor yoksa salı günü mü?yaşına girdiği gün 1.5 saat izni mi kullanamayacak mıyım?sizler nasıl yaptınız?

çok sağol canım bizde kararımızı verdik.tencere çekmecesi kalacak, tencere koymasak bile kuru bakliyatlarımızı koyarız diye düşündük.daha derli toplu olur dedik.umarım pişman olmayız.

cnm olursanda o mekanizmayı kaldırmak çook kolay...

vidalı oluyor zaten onlar... merak etmee..

allağ ağız tadıyla oturmak nasip etin...

bu arada günaydınnn temmuzzzun en sıcak annelerii

cnm olursanda o mekanizmayı kaldırmak çook kolay...

vidalı oluyor zaten onlar... merak etmee..

allağ ağız tadıyla oturmak nasip etin...

bu arada günaydınnn temmuzzzun en sıcak annelerii

çok sağol canım amin.bakalım 2 aya kadar bitecek sanırım.önemli olan huzur zaten.şu anda ki evimiz kira ama allaha şükür ağzımızın tadı yerinde.umarım orda da allahın izni ile huzurla oturabiliriz.canım hani demişsin ya mekanizmayı kaldırman kolay olur diye orda herhengibir mekanizma yok.normal bir çekmece ama derin ve geniş.o yüzden tencere çekmecesi demişler.bilmiyorum ama dediğini yanlışta anlamış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…