allahım yerim ben bunları yaaa maşallah ne güzel oturuyorlar işte kreşin en sevdiğim yanı bu ya evde mümkün değil oturtamam benim bızdığı böyle...
allahım yerim ben bunları yaaa maşallah ne güzel oturuyorlar işte kreşin en sevdiğim yanı bu ya evde mümkün değil oturtamam benim bızdığı böyle...
maşşallah bin kere ben çok samimi söylüyorum bu alminaya bayılıyorum annesi çok tatlı çocuk .kuzuların hepsi toplanmış meyvede yermiş afferin tontoncuklara nasıl bakıyorlar birbirlerine saskın saskın
çok tatlılar hepsi
kızlar bebeklerimizin dışında, bir konu hakkında size danışmak istiyorum.şu anda evimiz inşaat halinde ve mutfak dolapları yapılacak.az önce marangoz aradı.mütahit ilkin 1. katlara mutfak dolaplarını takmıştı.diğer dairelere takılmamıştı.bizde gördük beğendik ama mütahit diğer katlar için tencere çekmesini iptal edip onun yerine kapaklı dolap yaptırmaya karar vermiş.marangozda sizin kisi aynı şekilde tencere çekmecesi olarak kalsın mı yoksa sizin kini de kapaklı dolap mı yapalım diye sordu.ben ise karar veremedim.bu konuda size danışmak istedim umarım sizler için bir sakıncası yoktur.bana akıl verirseniz çok sevinirim.:44:
cnm mutfak eşyan çoksaa o tencere yeri çok yer kaplıor ve az tencere alıor... raflı daha kullanışlı olur... ama mutfağım buyuk dolabımda büyük diorsan şık duruyorr.. ona göre karar ver.. güle güle otur bu arada cnmm
herkese selamlar....
sinirlerim benim herzamn ki gibi tepemde kocama sinir oldum oğluma sinir oldum evdeki kuşlara sinir oldum ve en son kendime sinir oldum.
saçımı başımı yoldum sonra pıstım kaldım. offf çok yıprandım ben ya kaldırmıyor artık bünyem bu tempoyu.
yorgunum mutsuzum keyifsizim....
offf allah ım offfff.
cnm bu durumda çok büyük bir mutfak dolabı değilmiş o tencerelik fazla tencere almıor.. bana kalırsa düz yaptırman daha mantıklı..
ama son karar senin... evin çok güzel güle güle otur birde başka duvarada dolap yaptırısan mutfakta fark vererek çok daha güzel olur ama o zman masa koyman zorlaşır sanırım...
canım bizde senin düşündüğün gibi karşı duvara da dolap yaptıralım dedik,yeteri kadar yer var aslında.ama biraz bu şekilde kullanıp bakacağız daha sonra gereksinimimiz doğrultusunda karşıya da dolap yaptıracağız.karşıya dolap yaptırırsak masayı fransız balkonun önüne koyabiliriz.
ama birde tencere koyma yeri çekmeceli oluncada pratik oluyor... hemen arkasından alabiliyorsun çekmeceyi çekince benm önceki evimde öyleydi.. 2 büyük geniş çekmece üst üsteydi tencereler için şimdi evimde kapaklı raflı ..
oda zor oluyor arkadki tencereyi almak için öndekini çıkarmak zorunda kalıorum... ama tencerem çok 2 set ne yapıcksam:):)
zeynepcim resimlere baktım dolaplar bana gayet yeterli göründü benim mutfağım bunun yarısı kadar:)))
bence tencere çekmecesi olsun esmanın dediği gibi çok kullanışlı oluyo eşyan da normal sayıdaysa alır bu dolaplar zaten...
güle güle otur evinde canım...
kızlar bebeklerimizin dışında, bir konu hakkında size danışmak istiyorum.şu anda evimiz inşaat halinde ve mutfak dolapları yapılacak.az önce marangoz aradı.mütahit ilkin 1. katlara mutfak dolaplarını takmıştı.diğer dairelere takılmamıştı.bizde gördük beğendik ama mütahit diğer katlar için tencere çekmesini iptal edip onun yerine kapaklı dolap yaptırmaya karar vermiş.marangozda sizin kisi aynı şekilde tencere çekmecesi olarak kalsın mı yoksa sizin kini de kapaklı dolap mı yapalım diye sordu.ben ise karar veremedim.bu konuda size danışmak istedim umarım sizler için bir sakıncası yoktur.bana akıl verirseniz çok sevinirim.:44:
mutfağın çok ferak tatlım yaa arkadaşın dediği gibi benimde mutfağım onun yarısı kadar sen nasıl istiyorsan öyle yapılsın ama ben olsaydım tencere çekmecesi yaptırırdım gerçekten hoş görünüyo
günaydın kızlar,kandiliniz mübarek olsun.kızlar benim oğlum 18 temmuz pazartesi yaşına giriyor.emzirme izni pazartesi günü mü son buluyor yoksa salı günü mü?yaşına girdiği gün 1.5 saat izni mi kullanamayacak mıyım?sizler nasıl yaptınız?
çok sağol canım bizde kararımızı verdik.tencere çekmecesi kalacak, tencere koymasak bile kuru bakliyatlarımızı koyarız diye düşündük.daha derli toplu olur dedik.umarım pişman olmayız.
cnm olursanda o mekanizmayı kaldırmak çook kolay...
vidalı oluyor zaten onlar... merak etmee..
allağ ağız tadıyla oturmak nasip etin...
bu arada günaydınnn temmuzzzun en sıcak annelerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?